Lucembursko – KLDR 2:1 (kon.) | Mexiko – Izrael 3:5 (kon.) | Španělsko – Nový Zéland 6:4 (kon.)
konec
Španělsko
6:4 (1:0, 4:3, 1:1)
Nový Zéland
Pátek 20.04.2018, 20:00 • Igloo Arena, Granada • Mistrovství světa - II. B Divize • 5. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    44:53 Frazer ELLIS - 6:4
     
    44:53
    Nový Zéland právě vstřelil branku!
    Nakonec Nový Zéland v početní výhodě udeřil! Po až příliš aktivním napadání u mantinelu Španělé propadli a dvojice Aleksandr Polozov a zakončující FRAZER ELLIS situaci dva na jednoho dokázali vyřešit. Asistence: Aleksandr Polozov a Matthew Schneider.
    42:51 Oriol BORONAT - 6:3
     
    42:51
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    V podstatě z první šance ve třetí třetině ovšem Španělé znovu skórují! Novozélanďané nechali trestuhodně v obranném pásmu pouze dva hráče, kteří si neporadili s převahou Španělů. ORIOL BORONAT měl hodně času si srovnat puk na hokejce a zamířit, trefil se přesně pod horní tyč! Asistence: Oriol Rubio.
    37:47 Paris HEYD - 5:3
     
    37:47
    Nový Zéland právě vstřelil branku!
    Novozélanďané se ale stále nedají! Rychlý útok táhl po pravém křídle Paris Heyd, který střílenou přihrávkou před branku našel přesně ANDREWA COXE a ten zblízka překonal Alcaineho ve španělské brance! Asistence: Paris Heyd a Callum Burns.
    36:38 Ignacio GRANELL - 5:2
     
    36:38
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    Další přesilovková trefa domácího týmu! Novozélanďanům se sice podařilo hned po vhazování vyhodit, IGNACIO GRANELL však nabruslil s kotoučem zpátky do útočného pásma a trochu nenápadnou střelou přes obránce překvapil Leeho! Asistence: Adrian Ubieto a Oriol Boronat.
    33:04 Alexandr POLOZOV - 4:2
     
    33:04
    Nový Zéland právě vstřelil branku!
    Novozélanďané se ještě nechtějí postupu vzdát! Další snížení obstaral po přihrávce Kahuho Joyce útočník z první formace ALEKSANDR POLOZOV! Asistence: Kahu Joyce a Matthew Schneider.
    28:27 Oriol BORONAT - 4:1
     
    28:27
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    Další kotouč se třepetá v novozélandské brance. A nyní šlo o nádherný hokejový moment! ORIOL BORONAT se vyřítil do útočného pásma, obkroužil Leeho branku a kotouč zasunul u vzdálenější tyče! Asistence: Oriol Rubio.
    25:34 Oriol RUBIO - 3:1
     
    25:34
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    V úvodu druhé třetiny se nám roztrhl pytel s brankami. Protiútok tři na dva táhl Ignacio Granell, dostal se až ke střele, kterou Lee vyrazil jen před sebe a ORIOL RUBIO už neměl moc potíží dostat volný kotouč do odkryté branky! Asistence: Ignacio Granell a Oriol Boronat.
    23:53 Paris HEYD - 2:1
     
    23:53
    Nový Zéland právě vstřelil branku!
    A Novozélaňdané přesilovou hru bleskově využívají! Nahození Calluma Burnse od modré čáry před brankou šikovně tečoval PARIS HEYD mimo dosah španělského brankáře Alcaineho. Asistence: Callum Burns a Nicholas Henderson.
    21:39 Patricio FUENTES - 2:0
     
    21:39
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    Španělé přidávají druhou branku! PATRICIO FUENTES byl nejdříve při své akci faulován, domácí však pokračovali ve výhodě a po následné přihrávce Adriana Ubieta před branku se Fuentes prosadil! Asistence: Adrian Ubieto.
    18:12 Alejandro CARBONELL - 1:0
     
    18:12
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    Domácí se ujímají vedení, využívají přesilovou hru! Riverovu přihrávku před branku sice Novozélanďané ještě dokázali zastavit, odražený puk si ovšem jako první našel ALEJANDRO CARBONELL a bez váhání ho napálil do branky! Asistence: Carlos Rivero a Pablo Muñoz.

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 19. Carbonell (Rivero, Muñoz), 22. Fuentes (Ubieto), 26. Rubio (Granell, Boronat), 29. Boronat (Rubio), 37. Granell (Ubieto, Boronat), 43. Boronat (Rubio) – 24. Heyd (Burns, Henderson), 34. Polozov (Joyce, Schneider), 38. Cox (Heyd, Burns), 45. Ellis (Polozov, Schneider)


    Španělsko: Alcaine (Barbo) – Brabo, G. Betrán (A), Vea, Ubieto, Baldris, A. García, Vicente – Carbonell, Rivero, Muñoz (A) – G. González, Solorzano, Fuentes – Granell, Rubio, Boronat – Arraras, Puyuelo (C), Muñoz – Hernández.
    Nový Zéland: Lee (Kercso-Magos) – Helmersson, Burns, Joyce, Craig (C), O. Hay, McLeish, A. Hay – Schneider, Ratcliffe, Polozov – Henderson (A), Heyd (A), Cox – Harrop, Ellis, Challis – C. Harrison, Rooney, S. Harrison.

    Rozhodčí: Novák (SVK) – Höfer (GER), Svoboda (CZE)

    Diváci: 541
    bahis siteleri