Francie – Finsko 0:7 (kon.) | Švýcarsko – USA 5:8 (kon.) | Kanada – Bělorusko 8:3 (kon.)
Slovensko – Česko 5:2 (kon.)
konec
Kanada
8:3 (5:2, 1:0, 2:1)
Bělorusko
Pátek 20.04.2018, 16:30 • Arena Metallurg, Magnitogorsk, Rusko • Mistrovství světa do 18 let • Skupina A
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:30.
     
    Hezké páteční pozdní odpoledne přeji všem příznivcům ledního hokeje. Ve čtvrtek odstartovalo mistrovství světa hráčů do osmnácti let, kde samozřejmě nechybí ani hokejisté českého národního týmu. My se ale v tomto textovém online přenosu zaměříme na utkání mezi týmy Kanady a Běloruska. Zápasem Vás provede Vendula Zdražilová.
     
    Kanada

    Mladí kanadští hokejisté prahnou po úspěchu na letošním šampionátu. Na tom minulém totiž nezískali ani jeden cenný kov, když po prohře 3:7 nestačili na švédské hokejisty a vypadli tak nečekaně brzy. Ve finále si to pak rozdali hokejisté USA a Finska a zlato slavil zámořský celek. Spojené státy americké totiž Finy porazili 4:2 a získali tak kov nejcennější. Kanadští hráči by tak rádi letos dali zapomenout loňskému neúspěchu a letos udělají vše pro to, aby uspěli. V přípravě se jim vedlo, nejprve porazili stejně staré Slováky 5:0 a poté si poradili po výhře 3:2 i s Finskem. Kanaďané už do šampionátu vstoupili ve čtvrtek, kdy porazili právě úřadující mistry světa z USA, a sice 6:4.
     
    Bělorusko

    Bělorusové loni ve skupině B skončili na posledním, pátém místě a byli tak odsouzení hrát pouze o záchranu o udržení se v elitní skupině MS této věkové kategorie. Nakonec udolali ve třech utkáních Lotyše a i nadále tak mohou hrát mezi desítkou nejlepších týmů světa. Naopak Lotyši museli elitní skupinu opustit. Pro Bělorusy je tak na letošním šampionátu jediný cíl, a sice znovu se udržet. Proti Kanadě to ale nebudou mít vůbec jednoduché. Pro běloruský výběr to dnes bude první utkání na právě probíhajícím mistrovství světa do osmnácti let.
     
    Vzájemná utkání

    Obě reprezentace v této věkové kategorii se naposledy utkaly v roce 2010 na mistrovství světa a tehdy Kanada Bělorusku rozdrtila 11:3. Bude i letos výsledek pro Kanadu jednoznačný?
     
    Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty tak rozhodně nepřijdete. Přeji tedy všem příjemnou počtenou.
     
    Úvodní sestavy:

    Kanada: Ellis (Mandolese) – Byram, Smith (C), Bahl, Merkley, Tychonick, McIsaac (A), Robertson – Thomas, Lafreniere, Dellandrea (A) – Veleno, McBain, Noel – Fonstad, Hillis, McShane – Foudy, Wouters, Lavoie.

    Bělorusko: Tolopilo (Veremejčik) – Solovjov (A), Boršjov (C), Kazjanin, Barkovskij, Koljačonok, Škrabov, Kosnickij – Masilevič (A), Piškajlo, Gotovec – Štěpanov, Protas, Alistrov – Krylovič, Usov, Oksenťjuk – Sergeňja, Levšunov, Ažgirej.

    Rozhodčí: Pražák (Česko), Vikman (Finsko) – Nikulainen (Finsko), Charlie (USA).
     
    Utkání začne s menším zpožděním díky úvodnímu ceremoniálu k mistrovství světa a bude provedeno i vhození čestného buly.
     
    Oba celky jsou už nastoupeny tradičně na modrých čarách a za malý okamžik tak bude moci utkání začít.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Kanadští hokejisté se hned dostali ke kotouči a zamířili před běloruskou branku, ovšem před Tolopilem nic nevymysleli.
     
    00:34
    Poté se před kanadskou branku poprvé dostali také hráči Běloruska, ale střela Kryloviče skončila jen na zadním mantinelu.
     
    01:07
    Joseph Volano nabral rychlost a po pravé straně zamířil do útočného pásma.
     
    01:19
    Kanada právě vstřelila branku!
    Hokejisté Kanady jdou do vedení. JACK MCBAIN dostal od Noela zpětnou přihrávku těsně před běloruskou klecí a prvně jmenovaný se poté nemýlil – 1:0. Asistence: Serron Noel.
    01:19 Jack MCBAIN - 1:0
     
    01:45
    Bělorusko právě vstřelilo branku!
    Hned po vhazování se ale k puku dostali Bělorusové a ILJA USOV se dostal k odraženému kotouči po střele od modré čáry a je vyrovnáno – 1:1. Asistence: Aleksandr Škrabov.
    01:45 Ilja USOV - 1:1
     
    02:03
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kanadští hráči ale nenechali běloruské hráče dlouho radovat a znovu se prosazují před běloruskou klecí. RAPHAEL LAVOIE prostřelil Tolopila a ten musí lovit podruhé puk ze své sítě – 2:1. Asistence: Chase Wouters.
    02:03 Raphael LAVOIE - 2:1
     
    03:00
    Kanada právě vstřelila branku!
    Neuvěřitelná přestřelka prvních tří minut a je to už 3:1. ALEXIS LAFRENIERE střílel z levého kruhu a ten poté proplachtil až za Tolopilova záda. Asistence: Akil Thomas a Bowen Byram.
    03:00 Alexis LAFRENIERE - 3:1
     
    17:00
    Střídání v týmu Bělorusko: ze hřiště odchází Nikita Tolopilo, přichází Daniil Veremejčik.
     
    05:00
    Hra se chvilku uklidnila a nyní jsou u puku Bělorusové, kteří operují před kanadskou brankou. Po jejich střele ale nemusel Colten Ellis zasahovat.
     
    06:30
    Od modré čáry pálil Tychonick, ale jeho střelu před brankou Bělorusů nikdo netečoval. Nadále ovšem kanadští hráči drží útočné pásmo.
     
    06:48
    Bělorusko právě vstřelilo branku!
    Bělorusové se dotahují na Kanadu na rozdíl jediné branky. ALEXEJ PROTAS dostal na pravou část kanadské branky puk od Kazjanina a poté ho dostal za Ellisova záda – 3:2. Asistence: Ilja Kazjanin.
    06:48 Alexej PROTAS - 3:2
     
    07:36
    Za necelých sedm minut padlo už pět branek. Zatím tedy toto utkání vůbec nenudí, naopak takový zápas se divákům musí líbit. Trenérům ovšem ne.
     
    07:36
    Komerční přestávka.
     
    07:59
    Bělorusové ožili a i nyní se natlačili před kanadskou branku, tam ale střela jednoho z hráčů Běloruska skončila vedle kanadské svatyně.
     
    08:25
    Bělorusové chybovali u modré čáry a hned se před jejich branku natlačili dva Kanaďané, ale ke střele se nakonec nedostali.
     
    08:46
    Vyloučení v týmu Kanada (Raphael Lavoie – 2 min., nedovolené bránění).
     
    08:55
    Bělorusové mají šanci v přesilové hře srovnat stav tohoto utkání.
     
    10:09
    Bělorusové zamkli Kanaďany v jejich pásmu a roztočili přesilovkový kolotoč. Nakonec se ale jejich soupeř dokázal dostat na kotouč a vyhazuje ho až před běloruskou klec.
     
    10:46
    Kanada je v plném počtu.
     
    11:43
    Agilní Usov se dostal z pravé strany ke střele, ale podklouzl a hned na to i upadl a rázem tak bylo po další šanci.
     
    12:01
    Kanada právě vstřelila branku!
    A místo toho přichází další branka Kanady. JARED MCISAAC zužitkoval přihrávku od svého spoluhráče a rozvlnil síť za Veremejčikovými zády – 4:2. Asistence: Cameron Hillis a Allan McShane.
    12:01 Jared MCISAAC - 4:2
     
    12:25
    Takže přestřelka první části hry pokračuje i nadále a u puku jsou zase Bělorusové. Dokáží znovu najít bleskovou odpověď?
     
    12:48
    Kanada právě vstřelila branku!
    Ne, znovu se to nepovedlo a na druhé straně přišel trest. SERRON NOEL dostal puk a poté zblízka bekhendem prostřelil Veremejčika mezi jeho betony – 5:2. Asistence: Joseph Veleno a Jack McBain.
    12:48 Serron NOEL - 5:2
     
    12:50
    Reklamní pauza.
     
    13:58
    Ještě není konec první třetiny a diváci v Magnitogorsku viděli už sedm branek. Kanada má jasnou převahu a nadále tak svírá svého soupeře.
     
    14:36
    A znovu se Kanaďané natlačili před branku Běloruska, tentokráte ale brankáře neohrozili. Hned na to otáčejí hru Kanaďané na opačnou stranu.
     
    15:25
    Veleno přišel o puk a po pravé straně do útočného pásma ujížděl Danil Stěpanov. Ten se dostal až do těsné blízkosti Ellise, svou střelou ho ale nepřekonal.
     
    16:12
    Vyloučení v týmu Bělorusko (Pavel Ažgirej – 2 min., hákování).
     
    16:32
    Thomas střílel z prostoru mezi kruhy, ale na brankáře Běloruska si nepřišel. Nicméně Kanada stále drží útočné pásmo, Bělorusům se nepodařilo vyhodit puk z pásma.
     
    17:16
    Veleno se dostal na pravý kruh, sjel si blíže běloruské brance, ale jeho zakončení chybělo více přesnosti.
     
    17:58
    Bělorusové zachytili kotouč a hned ho vyhodili pryč z obranné třetiny.
     
    18:12
    A nyní jsou už v plném počtu.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:11
    Protas se dostal do blízkosti Coltena Ellise, jeho stahovačka mu ale nevyšla podle jeho představ a kanadský brankář tak v pohodě puk pokryl.
     
    19:50
    Kanaďané v závěru první třetiny ještě založili pohlednou kombinaci, ale více už nestihnou. Puk poté Bělorusové vyhodili do středního pásma a je tu konec první části hry.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Neuvěřitelná první třetina, ve které padlo hned sedm branek, je za námi. Kanaďané se ujali vedení, hned na to Bělorusové srovnali. Ale příliš dlouho se neradovali. Kanaďani pak vsítili další dva góly a dostali se do vedení 3:1. Jenže soupeře se nevzdal a dokázal opět skórovat a dostal se tak Kanaďanům na dostřel jediné branky. Jenže rozjeté javorové listy odskočily dalšími dvěma brankami a vedou tak rozdílem tří gólů – 5:2. Uvidíme, co nám nabídne druhá třetina, která začne přibližně v 17:25.
     
    Střely na branku: 9 – 6
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:27
    Kanada začala druhou třetinu útokem a před Veremejčikem tak bylo znovu rušno. Nakonec se ale Bělorusové ubránili.
     
    20:57
    Na druhé straně pak zahrozil Usov, který střílel na Ellise, ale ten svým pravým betonem kotouč vyrazil před sebe, kde si ho sebrali jeho spoluhráči.
     
    21:27
    Alexis Lafreniere dostal zpětnou přihrávku a poté z levého kruhu vystřelil na běloruskou branku, Veremejčik ovšem nastavil také svůj beton a podržel svůj tým.
     
    22:05
    Hra se bleskově otočila zase před Ellisovu branku, kde střílel Sergeňja, jeho rána ale končí na zadním mantinelu.
     
    22:49
    Od modré čáry střílel jeden z obránců Běloruska a jeho dělovku pak těsně před Ellisem tečoval Stěpanov a po jeho projektilu musel brankář Kanady zasahovat.
     
    23:21
    Druhá třetina je zatím rozhodně opatrnější, než ta první, ve které padala branka za branku. Hra se tak uklidnila, ale akce jsou vidět na obou stranách.
     
    24:07
    Vladislav Barkovskij napálil puk od modré čáry, ale trefil pouze obránce Kanady, který ho poté dostal ven z obranné třetiny.
     
    24:57
    Liam Foudy se natlačil do těsné blízkosti Veremejčika, ten ale kotouč za svá záda po jeho lehké teči nepustil.
     
    25:46
    Bělorusové se nadechovali k dalšímu útoku, ale v rozletu je zastavil ještě před útočnou modrou čárou Serron Noel a otočil hru před Veremejčikovu klec.
     
    26:28
    Z hloubi vlastního pásma založil akci Ilja Solovjov, ovšem jeho dlouhá přihrávka nakonec skončila až před kanadskou brankou a je z toho zakázané uvolnění.
     
    26:58
    Bělorusko vycítilo šanci a znovu se dostalo před kanadskou branku, kde pohotovou střelu z pravé strany vyslal Ilja Kazjanin, Ellis byl ale znovu připraven.
     
    27:38
    Po nepřesné rozehrávce Kanaďanů v útočném pásmu získali puk znovu hráči Běloruska a zamířili před Ellisovu branku. Jenže ohrozit ho nedokázali.
     
    28:00
    Vyloučení v týmu Kanada (Jonathan Tychonick – 2 min., podražení).
     
    28:00
    Navíc budou mít Bělorusové možnost skórovat, neboť je po reklamní pauze čeká přesilová hra.
     
    28:06
    Nikita Piškajlo vyslal z vrcholu pravého kruhu pořádnou jedovku, s tou si ale Ellis poradil, vyrazil puk před sebe a jeho spoluhráči ho okamžitě odpálili až před Veremejčika.
     
    28:48
    Viktor Masilevič se napřáhl na pravém kruhu a jeho rána švihem nyní zaplula do lapačky Ellise, který poté raději přerušil hru. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    29:10
    Kanaďané se pak znovu osvobodili a Bělorusové musejí zakládat další akci z hloubi vlastního obranného pásma.
     
    29:40
    A další vyhození puku Kanaďany pryč ze své obranné třetiny a přesilovka Běloruska se už blíží ke svému konci.
     
    30:00
    Kanada je už v plném počtu.
     
    30:40
    Hned se dostali hráč s javorovými listy na prsou do útočného pásma, Veleno ale svou střelu poslal jen vysoko nad běloruskou branku.
     
    31:15
    Danil Stěpanov se zjevil úplně sám před Ellisem, ovšem jeho střela zblízka skončila na jeho betonech, které sklapl a kotouč za sebe nepustil.
     
    31:15
    Komerční přestávka.
     
    31:27
    Joseph Veleno dostal přihrávku do jízdy, poté si sjel na levý kruh a svou střelou ohrozil Veremejčika, který musel znovu do zákroku.
     
    33:11
    Vyloučení v týmu Bělorusko (Grigorij Gotovec – 2 min., vysoká hůl).
     
    33:25
    Kanaďané mají k dispozici přesilovou hru a už operují před běloruskou brankou. Tam poté neudrželi puk a museli se vracet zase zpátky.
     
    33:55
    Už jsou ale znovu zpátky a tlačí se před Veremejčika, před kterým bylo dvakrát dost rušno.
     
    34:24
    Bělorusové se dokázali vymanit z menšího kanadského tlaku a vyhodili kotouč až před Ellise.
     
    34:51
    Puk znovu letí až před kanadskou branku a Bělorusové se tak zase ubránili. Vypadá to, že tuto přesilovou hru Kanady přečkají bez úhony.
     
    35:11
    Bělorusku je v plném počtu.
     
    36:07
    Cole Fonstad dostal kotouč do útočného pásma, tam ale nikdo na něho nedosáhl a hra se tak otáčí zase před kanadskou branku.
     
    36:49
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kanaďané odskakují Bělorusku už na rozdíl čtyř branek. LIAM FOUDY z levého kruhu namířil svá mířidla přesně a svou střelou umístil puk do levého horního rohu Veremejčikovy branky – 6:2. Asistence: Allan McShane a Matthew Robertson.
    36:49 Liam FOUDY - 6:2
     
    37:11
    Vyloučení v týmu Bělorusko (Nikita Piškajlo – 2 min., držení).
     
    37:54
    Kanaďané hrají další přesilovou hru, ale v útočném pásmu zatím svými střelami branku Běloruska neohrozili.
     
    38:42
    Bělorusové se dokázali osvobodit a poslali kotouč až před Ellise. Kanada tak zakládá další akci od svého brankáře.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:20
    Dellandrea vyslal z levého kruhu nebezpečnou střelu, tu ale obrana běloruského výběru dokázala zachytit a pomohla tak svému brankáři.
     
    39:33
    Joseph Veleno se napřáhl na levém kruhu, jeho rána ovšem končí na obraně Běloruska a ta poté posílá puk znovu do bezpečí.
     
    39:55
    Bělorusové se pak v oslabení dostali před Ellise, jejich střela ale skončila na jeho betonech. Už se nic nestane, i druhé dějství je u konce.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Také druhá třetina je za námi. Ta už tak divoká nebyla, padla jedna branka, a to až v závěru. Kanaďané své vedení navýšili a vedou tak o čtyři góly. Pomalu, ale jistě míří ke svým dalším třem bodům na tomto šampionátu. Druhá třetina začne přibližně v 18:15.
     
    Střely na branku: 17 – 13
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:29
    Bělorusko právě vstřelilo branku!
    Bělorusové se hned v úvodu třetí třetiny dostali před branku Kanady, kde VIKTOR MASILEVIČ dorazil za Ellisova záda odražený kotouč. Ač brankář Kanady chtěl sklapnout své betony, nakonec ale marně – 6:3. Asistence: Nikita Piškajlo.
    40:29 Viktor MASILEVIČ - 6:3
     
    41:22
    Kanaďané se dostali do blízkosti Veremejčika, ale Lavoie ho svou střelou nepřekonal.
     
    41:50
    Vyloučení v týmu Bělorusko (Ilja Usov – 2 min., podražení).
     
    42:08
    Veleno dostal puk na pravý kruh a svou dělovkou ohrozil branku Běloruska. Nakonec se pak ale právě Bělorusové dostali k puku a vyhodili ho pryč z pásma.
     
    43:13
    Bělorusové se znovu osvobozují a kotouč letí až před Ellisovu branku. Další vteřinky ze svého oslabení tak pošetřili.
     
    43:50
    Bělorusko je už v plném počtu.
     
    44:44
    Kanada právě vstřelila branku!
    Nyní si Kanaďané pohráli s obranou Běloruska po jejím rozebrání dostal těsně před Veremejčika nabito SERRON NOEL a ten nadvakrát překonal běloruského brankáře – 7:3. Asistence: Joseph Veleno a Jack McBain.
    44:44 Serron NOEL - 7:3
     
    45:30
    Kanada tak zase vede rozdílem čtyř branek a má tak klid na hokejkách. Nyní ale musí být velmi pozorná, neboť Bělorusové vyvíjejí tlak před Ellisem.
     
    45:45
    Další komerční přestávka.
     
    46:30
    Ty Dellandrea si nabruslil na levou stranu a dostal se až před Veremejčika, kterého ale stahovačkou neprostřelil.
     
    46:49
    Allan McShane najížděl na obranu Bělorusku, klička se mu ale nepovedla a do akce se tedy nedostal. Rázem tak hru otáčejí hráči Běloruska na druhou stranu.
     
    47:18
    Bělorusové se nyní v útočném pásmu příliš neohřáli a hned přišli o kotouč. Museli se bleskově vracet zpět, neboť Kanaďané ujížděli na jejich branku.
     
    48:21
    Ty Smith střílel na běloruskou branku a po jeho tvrdé ráně z pravé strany zaduněly betony Daniila Veremejčika.
     
    49:06
    Vyloučení v týmu Kanada (Kevin Bahl – 2 min., hákování).
     
    49:19
    Hráči Běloruska mají znovu šanci snížit rozdíl skóre, když hrají přesilovou hru. Už jsou v útočném pásmu, kde operují před Ellisem.
     
    50:16
    Kanada právě vstřelila branku!
    Jenže ve vlastním oslabení založili Kanaďané pěknou akci a těsně před Veremejčika si sjel TY DELLANDREA a ten poté svou střelou zasunul puk za jeho záda – 8:3. Asistence: Alexis Lafreniere.
    50:16 Ty DELLANDREA - 8:3
     
    51:06
    Kanada je v plném počtu.
     
    51:15
    Komerční přestávka.
     
    51:50
    Další šance Kanady. Z pravého kruhu nebezpečně vystřelil Ty Smith, ale Veremejčik měl své betony připravené a blýskl se tak dalším zákrokem.
     
    52:15
    Solovjov střílel z vrcholu levého kruhu, ale zlomil svoji hůl. Okamžitě si to poté namířil na střídačku a pustil do hry jiného hráče.
     
    52:18
    Ač je zápas prakticky rozhodnut od první třetiny, Bělorusové sympaticky útočí a snaží se o střelení nějakých branek.
     
    52:57
    Vyloučení v týmu Bělorusko (Danil Štěpanov – 2 min., držení hole).
     
    53:14
    Kanaďané už jsou v pásmu Bělorusů a snaží se rozvinout přesilovkovou akci. Zatím se jim to ale nedaří, navíc přicházejí o útočné pásmo.
     
    53:53
    A další osvobození Bělorusů, které dostává kotouč až před Coltena Ellise. Jeho spoluhráči tak musí zakládat svou další akci z vlastní třetiny.
     
    54:57
    Stěpanov je na ledě a Bělorusové jsou v plném počtu.
     
    55:28
    Další akce Bělorusů před Ellisem nevyšla. Kanada pak otočila hru na opačnou stranu a obrana Bělorusů se tak musí vracet zase zpátky.
     
    56:33
    Zápas pomalu, ale jistě spěje do svého konce a u kotouče jsou Kanaďané, kteří se ještě snaží své, už tak vysoké vedení, navýšit.
     
    57:09
    Lavoie nahodil puk do útočného pásma a Kanaďané odcházejí střídat.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:14
    Thomas sebral kotouč Piškajlovi a hned ho zavezl do útočného pásma. Tam ale Kanaďané nic nevymysleli.
     
    59:04
    Noel střílel z pravého kruhu, kotouč poté prosvištěl brankovištěm, ale svou holí ho dostal mimo ohrožení své branky Daniil Veremejčik.
     
    59:55
    Kotouč mají Bělorusové a už to vypadá, že se nic nestane. Zápas je tak definitivně u konce.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Kanada smetla Bělorusy vysoko 8:3 a připisuje si tak další tři body do tabulky. Naopak Bělorusko ve svém prvním utkání na mistrovství světa zůstává bez bodů. Nutno ale podotknout, že rozhodně hráči Běloruska podali sympatický výkon a co se střel týče, byl zápas prakticky vyrovnaný. Skóre ale bylo v jasné režii Kanaďanů.
     
    Střely na branku: 28 – 27
     
    Zápas v Magnitogorsku sledovalo 6 818 diváků.
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek pátečního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (18:56:25)
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 2. McBain (Noel), 3. Lavoie (Wouters), 3. Lafreniere (Thomas, Byram), 13. McIsaac (Hillis, McShane), 13. Noel (Veleno, McBain), 37. Foudy (McShane, Robertson), 45. Noel (Veleno, McBain), 51. Dellandrea (Lafreniere) – 2. Usov (Škrabov), 7. Protas (Kazjanin), 41. Masilevič (Piškajlo)


    Kanada: Ellis (Mandolese) – Byram, Smith (C), Bahl, Merkley, Tychonick, McIsaac (A), Robertson – Thomas, Lafreniere, Dellandrea (A) – Veleno, McBain, Noel – Fonstad, Hillis, McShane – Foudy, Wouters, Lavoie.
    Bělorusko: Tolopilo (17. Veremejčik) – Solovjov (A), Boršjov (C), Kazjanin, Barkovskij, Koljačonok, Škrabov, Kosnickij – Masilevič (A), Piškajlo, Gotovec – Štěpanov, Protas, Alistrov – Krylovič, Usov, Oksenťjuk – Sergeňja, Levšunov, Ažgirej.

    Rozhodčí: Pražák (Česko), Vikman (Finsko) – Nikulainen (Finsko), Charlie (USA)

    Diváci: 6 818
    bahis siteleri