Slovensko – Lotyšsko 4:1 (kon.)
konec
EC Red Bull Salzburg
2:3 (0:2, 0:1, 2:0)
HC Bolzano
Pátek 20.04.2018, 20:20 • Volksgartenarena Salzburg • Play-off EBEL • Finále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    45:59
    Carlisemu vystřelila při souboji u hrazení hokejka do obličeje protihráče, rozhodčí byli pozorní a tuto situaci zaznamenali. Salzburg tak bude mít výhodu v podobě přesilové hry.
     
    34:56
    Domácí si přesilovky moc dlouho neužili Hughes při snaze získat zpět ztracený puk seknul do Gartnera a to se rozhodčím nelíbilo.
     
    34:21
    Hosté teď úplně zbytečně faulují a dávají tím tak šanci domácím ještě něco udělat s výsledkem, Petan hokejkou trefil obličej protihráče a půjde si sednout na 2 minuty.
     
    30:42
    Domácí budou mít k dispozici další přesilovku, ta se jim zatím v dnešním zápase nedaří, uvidíme, zda se tentokrát něco změní.
     
    19:23
    Vyloučení v týmu HC Bolzano (Angelidis – 2 min., hákování).
     
    11:37
    Vyloučení v týmu EC Red Bull Salzburg (Raymond – 2 min., podražení).
     
    10:23
    Domácí budou mít možnost další přesilové hry, Clark zbytečně podrazil ve středním pásmu Muellera a putuje na trestnou lavici.
     
    04:02
    Vyloučení v týmu HC Bolzano (DeSouza – 2+2 min, vysoká hůl). Domácí budou mít možnost si zahrát přesilovku hned z kraje zápasu. DeSouza atakoval nedovoleně domácího kapitána tak nešikovně, že mu tekla krev i ze rtu, bude to tedy za 2+2 minuty.

    Lumír Mistr

    Branky a nahrávky: 55. Viveiros (Schremp, Hughes), 59. Mueller (Harris, Hughes) – 14. Monardo (Sointu, Angelidis), 15. DeSouza (Tomassoni, Sointu), 26. Frigo (Bernard, Smith)


    EC Red Bull Salzburg: Starkbaum (Gracnar) – Brouillette, Trattnig, Raymond, Štajnoch, Heinrich, Viveiros, Pallestrang, Jakubitzka – Mueller, Schremp, Harris – Herburger, Duncan, Hughes – Čijan, Schiechl, Hochkofler – Winkler, Rauchenwald, Huber
    HC Bolzano: Tuokkola (Smith) – Carlisle, Clark, Gartner, Tomassoni, Egger, Glíra, Marchetti, Schweitzer – Halmo, Oleksuk, Monardo – Sointu, DeSousa, Petan – Micelli, Angelidis, Smith – Frigo, Bernand, Frank

    Rozhodčí: Lemelin, Nikolic – Seewald, Zkonc
    bahis siteleri