Kazaň – Rostov 1:1 (kon.) | Machačkala – Ural 0:1 (kon.)
konec
Anži Machačkala
0:1 (0:0)
FK Ural
Sobota 21.04.2018, 18:00 • Anži-Arena, Kaspijsk • Ruská Premier Liga • 27. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ural dokázal zvítězit na hřišti Machačkaly bojující o záchranu a uštědřit ji nepříjemnou ránu. Mnohem atraktivnější byla druhá část zápasu, během níž měl obrovskou šanci Eric Bicfalvi, který krátce po přestávce ani nadvakrát nedokázal překonat v rychlém sledu fantastického brankáře Giorgiho Loriu, šest minut před koncem ale krásnou střelou zpoza šestnáctky překonal střídajícího Alexandra Budakova. Giorgi Loria se po hodině hry zranil po střetu s jedním ze svých spoluhráčů a kvůli poraněnému lokti na levé ruce nebyl schopen utkání dochytat. Konečný výsledek dnešního utkání. Anži Machačkala 0 FK Ural 1. (19:59:03)
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Rozeběhla se poslední minuta utkání, která se za několik málo sekund naplní. Machačkala prohrává těsně 0:1.
     
    90+4
    Juan Lescano si na vzdálenější pravé tyči naběhl na krásný přetažený centr z levé strany hřiště a chytře hlavičkoval do protipohybu hostujícího brankáře, Jaroslav Godzjur ale předvedl úžasný reflexivní zákrok, když míč pravou rukou vyrazil!
     
    90+3
    Po odvráceném centru vypálil zpoza šestnáctky pohotově Alexandr Prudnikov a jeho střela zpoza hranice pokutového území byla taktéž sražena na rohový kop, tentokrát z levé strany. Ani druhý centr ale další šanci nepřinesl.
     
    90+3
    Juan Lescano napřáhl zpoza šestnáctky ke střele, která minula s přispěním teče pravý horní roh brány, a následoval rohový kop. Následný centr byl ale odvrácen.
     
    90+2
    Petrus Boumal předvedl na levé straně obranné poloviny faul, po kterém domácí rozehrávali standardní situaci. Centr po kolmé přihrávce byl ovšem na přední tyči odvrácen.
     
    90+1
    Nad rámec utkání bylo nastaveno 5 minut!
     
    90
    Střídání v týmu FK Ural: ze hřiště odchází Alexej Jevsejev, přichází Nikita Gluškov.
     
    90
    Amur Kalmykov ve středovém kruhu stáhl jednoho z protihráčů za rameno a za taktický faul viděl žlutou kartu.
     
    89
    Do konce zápasu zbývají odehrát necelé dvě minuty, ještě nás ale čeká nastavení, které bude zřejmě delší, než obvykle.
     
    88
    Domácí zkusili zrychlit hru a do šestnáctky poslali dlouhou kolmou přihrávku, která skončila v náručí Jaroslava Godzjura.
     
    87
    Machačkala už hraje vzadu na obrovské riziko a Uralu se otevírá cesta pro rychlé protiútoky do otevřené obrany.
     
    86
    Střídání v týmu FK Ural: ze hřiště odchází Vladimir Ilin, přichází Artem Fidler.
     
    85
    Machačkala mohla rychle odpovědět, jenže první střela na pravé straně šestnáctky byla zablokována, zatímco druhá sražena na rohový kop, který žádné nebezpečí poté nepřinesl. Domácí utrpěli facku a prohrávají 0:1.
    84. Eric BICFALVI - 0:1
     
    84
    Ural právě vstřelil branku!
    ERIC BICFALVI si naběhl na krásnou kolmou přihrávku a na pravé straně hřiště napřáhl k nádherné střele zpoza šestnáctky, která zamířila do vzdálenějšího levého horního rohu brány! FK Ural vede rázem 1:0! Asistence: Petrus Boumal.
     
    83
    Běží závěrečné minuty zápasu a domácí fanoušci doufají, že Machačkala dokáže urvat cenné tři body v boji o záchranu.
     
    82
    Denys Kulakov si zpracoval míč na levé straně hřiště a chtěl poslat do pokutového území centr, vůbec se mu ale nepovedl a zamířil vysoko nad bránu domácí Machačkaly.

    Tomáš Reiner

    Branky: 84. Bicfalvi (Boumal)

    Karty:   11. Samardžić (MCK), 29. Polujachtov (MCK), 57. Markelov (MCK), 90. Kalmykov (MCK) – 32. Harojan (URA), 36. El Kabir (URA), 39. Jemeljanov (URA)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 3:6. Střely mimo: 3:6. Rohy: 8:4. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 10:16.
    Anži Machačkala: G. Loria (64. Budakov) – Musalov (63. Prudnikov), Bryzgalov (81. Kalmykov), Samardžić, Polujachtov – Anton, Tetrašvili (C) – Dančenko, Chubulov, Markelov – Lescano.
    Náhradníci: Sugrobov, Budakov – Chamdamov, Budkivskij, Poku, Glebov, Armaș, Prudnikov, Bakajev, Kalmykov, P. Jakovlev.

    FK Ural: Godzjur – Kulakov (C), Dinga, Harojan, Merkulov – Boumal, Jemeljanov – Jevsejev (90. Gluškov), Bicfalvi, El Kabir – Ilin (86. Fidler).
    Náhradníci: Poletajev, Baklov – Balažic, Dancev, Bavin, N. Černov, Gluškov, Jegoryčev, Fidler, Bevejev, Portňagin, E. Manučarjan.

    Rozhodčí: Kirill Levnikov. Asistenti: R. Usačev, K. Šalamberidze. Čtvrtý rozhodčí: Kukujan
    ocianews.com