Itálie – Kazachstán 3:0 (kon.) | Velká Británie – Polsko 5:3 (kon.) | Slovinsko – Maďarsko 4:1 (kon.)
konec
Itálie
3:0 (2:0, 1:0, 0:0)
Kazachstán
Středa 25.04.2018, 12:30Mistrovství světa - I. A Divize • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    25:26 Sean MCMONAGLE - 3:0
     
    25:26
    Itálie právě vstřelila branku!
    Nyní se však domácí prosazují potřetí! Nenápadnou střelu od modré čáry vyslal SEAN MCMONAGLE. Jeho projektil byl ovšem tečovaný hostujícím hráčem, který svou bruslí kotouč přizvedl a ten se následně zatřepetal v horním rohu Karlssonovy brány. Asistence: Ivan Deluca, Alex Lambacher.
    09:37 Diego KOSTNER - 2:0
     
    09:37
    Itálie právě vstřelila branku!
    Italové poté přidávají další gól a zcela zaslouženě odskakují na rozdíl dvou branek! Výbornou práci odvedl Marco Insam, jenž z rohu kluziště vydoloval kotouč a poté jej u bližší tyče poslal před klec DIEGU KOSTNEROVI, který napoprvé ještě Karlssona nepřekonal, ale po stažení do bekhendu již rozvlnil síť kazašské brány. Asistence: Marco Insam, Markus Gander.
    05:18 Peter HOCHKOFLER - 1:0
     
    05:18
    Itálie právě vstřelila branku!
    Domácí jsou za svou snahu odměněni a v šesté minutě se ujímají vedení! Střelu McMonagle z levého kruhu Karlsson vyrazil pouze před sebe na hůl PETERA HOCHKOFLERA, který z předbrankového prostoru neměl problém trefit odkrytou klec Kazachstánu. Asistence: Tomasso Goi, Sean McMonagle.

    Radomír Fukala

    Branky a nahrávky: 6. Hochkofler (Goi, McMonagle), 10. D. Kostner (Insam, Gander), 26. McMonagle (Deluca, Lambacher)


    Itálie: And. Bernard (De Filippo Roia) – Hofer, Helfer (C), Trivellato (A), McMonagle, Sullivan, T. Larkin, L. Zanatta, Pavlu – Scandella, Hochkofler, Andergassen – Gander, Insam (A), D. Kostner – Deluca, Felicetti, Lambacher – Traversa, S. Kostner, Goi.
    Kazachstán: H. Karlsson (Malgin) – Dallman, M. Semjonov (C), Lakiza, Metalnikov, Polochov, Orechov, Ibrajbekov – R. Starčenko (A), Rymarev, Kučin – Michajlis, Jevdokimov, Grenc – Akolzin, Markelov, Volkov – Sagadejev, Petuchov, Gurkov – Asetov.

    Rozhodčí: Heikkinen, Iwert – Lundgren, Soos
    bahis siteleri