Švýcarsko – Francie 5:2 (kon.) | Finsko – Bělorusko 5:2 (kon.) | Švédsko – Slovensko 6:1 (kon.)
Rusko – USA 1:5 (kon.) | Kanada – Česko 1:2 (kon.)
konec
Švédsko
6:1 (1:0, 3:1, 2:0)
Slovensko
Čtvrtek 26.04.2018, 12:40 • Arena Metallurg, Magnitogorsk • Mistrovství světa do 18 let • Čtvrtfinále
Partner:
    57:36 Jonatan BERGGREN - 6:1
     
    57:36
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    I ve hře ve čtyřech vidíme gól! Na rozdíl pěti branek uskakují Tre Kronor díky JONATANU BERGGRENOVI, který skvěle zamíchal na kruhu a prostřelil jak obránce, tak gólmana Slováků. Asistence: Jacob Olofsson.
     
    56:10
    Vyloučení v týmu Švédsko (David Gustafsson – 2 min., nedovolené bránění brankáři).
     
    55:54
    Vyloučení v týmu Slovensko (Oliver Okuliar – 2 min., hrubost).
    49:30 Fagemo tváří v tvář Vyletelkovi neuspěl
     
    49:30
    Další gólovka pro Švédy a další skvělý zásah Vyletelky. Proti němu se řítil sám Fagemo, dnes už potřetí ale tento minisouboj dvou Samuelů skončil pro toho slovenského!
    45:16 Lukas WERNBLOM - 5:1
     
    45:16
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    První přerušení ve třetí třetině je gólem. Na útočné modré čáře hrubě chyboval Marcel Dlugoš, jehož obral o puk LUKAS WERNBLOM a v samostatném úniku poslal kotouč mezi betony Vyletelky. Bez asistence.
    39:58 Jonatan BERGGREN - 4:1
     
    39:58
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Doslova gól do šatny dávají Švédové. JONATAN BERGGREN si na brankovišti zpracoval nahrávku Pašić, udělal kličku a zasunul puk za Vyletelku. Asistence: Nikola Pašić.
    37:37 Marcel DLUGOŠ - 3:1
     
    37:37
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Nech bože dá, je sníženo! Když to nejde složitě, tak to musí jít jednoduše. Na modré čáře napřáhl MARCEL DLUGOŠ a pověsil puk pod břevno. Asistence: Oliver Turan a Oliver Okuliar.
     
    36:26
    Skvělá příležitost pro Slovensko, které má před sebou přesilovku pět na tři v trvání minuty a 43 vteřin.
     
    36:26
    Vyloučení v týmu Švédsko (Jacob Olofsson – 2 min., sekání).
     
    36:09
    Vyloučení v týmu Švédsko (Tobias Björnfot – 2 min., krosček).
    34:38 David GUSTAFSSON - 3:0
     
    34:38
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Velkou pochvalu nyní zaslouží Jonatan Berggren. Ten rozdával parádní puky na své spoluhráče, až jeden z nich byl zužitkován gólem. DAVID GUSTAFSSON po nahrávce před prázdnou branku neměl moc těžkou práci se zvýšením na 3:0. Asistence: Jonatan Berggren.
     
    33:04
    Vyloučení v týmu Slovensko (Michal Mrázik – 2 min., hákování).
     
    30:00
    Už to mohlo být o tři trefy! Fagemo se dostal do samostatného úniku, ve kterém ve velké rychlosti zkusil kličku, kterou ale Vyletelka vystihl. Souboj dvou Samuelů vyzněl pro toho slovenského!
    29:19 Nikola PAŠIĆ - 2:0
     
    29:19
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Využitá přesilovka a Tre Kronor vedou o dvě branky! NIKOLA PAŠIĆ vyslal z kruhu sice ne nikterak tvrdou, ale zato velmi přesnou střelu, která zapadla přesně k tyči Vyletelky. Asistence: Nils Lundkvist a Jonatan Berggren.
     
    28:11
    Vyloučení v týmu Slovensko (Maxim Čajkovič – 2 min., hákování).
    23:04 Čederle byl blízko vyrovnání
     
    23:04
    Další obrovská možnost Slovenska! Po střele Borise Česánka gólman Švédů pouze vyrazil puk vedle sebe, kde byl připraven na dorážku Čederle, jehož pokus jen s velkým štěstím Olof Lindbom zastavil!
     
    19:38
    Do kabin se mohlo jít za vyrovnaného stavu! Aktivní slovenský útočník vybojoval v rohu kotouč při soupeřově rozehrávce, ihned se snažil nahrávat před branku na spoluhráče, přihrávka ale nebyla přesná.
    12:00 Vyletelka musel hasit chybu svých spoluhráčů
     
    12:00
    Někdo ze Švédů po chybné rozehrávce soupeře měl dobrou příležitost na zvýšení, sám proti Vyletelkovi ale neuspěl, slovenský gólman jeho pokus vyrazil ramenem.
     
    09:04
    A znovu skvělý Olof Lindbom! Adam Paulíny sám před švédským gólmanem zkusil bekhendovou kličku, ovšem v cestě za gólem mu stál beton mrštného Lindboma.
     
    07:43
    Velká šance na vyrovnání! Kristián Kováčik dostal nahrávku k pravé tyčce, ovšem velmi rychle se přesunující Olof Lindbom jeho pokus vykryl.
     
    06:21
    Vyloučení v týmu Švédsko (Axel Andersson – 2 min., podražení).
    05:20 Marcus WESTFÄLT - 1:0
     
    05:20
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédové jdou po zásluze v šesté minutě do vedení! Adam Ginning se nejprve obtočil kolem branky a donutil Vyletelku k zásahu, na volný kotouč v brankovišti se následně nahrnulo několik hráčů, až nakonec MARCUS WESTFÄLT úspěšně dopravil puk do sítě. Asistence: Adam Ginning a Linus Nässén.
    Marken.cz

    Jakub Kudláč

    Branky a nahrávky: 6. Westfält (Ginning, Nässén), 30. Pašić (Lundkvist, Berggren), 35. D. Gustafsson (Berggren), 40. Berggren (Pašić), 46. Wernblom, 58. Berggren (Olofsson) – 38. Dlugoš (Turan, Okuliar)


    Švédsko: Lindbom (Eliasson) – A. Boqvist, Ginning, Björnfot, Lundkvist, Johansson, Andersson, Granberg – D. Gustafsson, Berggren, Pašić – Lilja, Fagemo, Olofsson – Bäck, Hoglander, Wernblom – Grewe, Nässén, Westfält – Jakobsson.
    Slovensko: Vyletelka (Hlavaj) – Dlugoš, Turan, Ilenčík, Kňažko, Zekucia, Bučko, Česánek, Huděc – Sojka, Džugan, Mrázik – Okuliar, Kováčik, Čajkovič – Ferenyi, Paulíny, Tkáč – Sarvaš, Zůbek, Čederle.

    Rozhodčí: Naumov (Rusko), Zrnič (Slovinsko) – Pardatscher (Itálie), Kovacs (Bělorusko)

    Diváci: 4 460
    bahis siteleri