Švýcarsko – Francie 5:2 (kon.) | Finsko – Bělorusko 5:2 (kon.) | Švédsko – Slovensko 6:1 (kon.)
Rusko – USA 1:5 (kon.) | Kanada – Česko 1:2 (kon.)
konec
Rusko
1:5 (0:1, 1:0, 0:4)
USA
Čtvrtek 26.04.2018, 16:40 • Ice Arena Traktor, Čeljabinsk • Mistrovství světa do 18 let • Čtvrtfinále
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek čtvrtečního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (18:50:11)
     
    Utkání sledovalo 7 499 diváků.
     
    Je dobojováno. Ve třetí třetině nakonec Američané vsítili čtyři branky, dvě z toho byly do prázdné branky a zajistili si tak postup do semifinále šampionátu do osmnácti let. Rusové dlouho bojovali, ale nakonec to nestačilo. Končí tak svou pouť mistrovstvím světa ve čtvrtfinále.
     
    Konec zápasu.
    59:53 Jack HUGHES - 1:5
     
    59:53
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Rusové dlouho svírali Američany v jejich pásmu a měli velký tlak. Jenže pak po nepřesné střele Rusů zachytil kotouč JACK HUGHES a z vlastního obranného pásma pak trefil prázdnou klec – 1:5. Bez asistence.
     
    59:11
    Rusové jsou znovu v šesti hráčích a bez brankáře.
     
    59:11
    Vyloučení v týmu USA (Jacob Pivonka – 2 min., hákování).
    58:43 Jacob WISE - 1:4
     
    58:43
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Je definitivně rozhodnuto. JACOB WISE získal odražený kotouč a z hranice modré čáry napálil puk, který poté doplachtil do opuštěné ruské klece – 1:4. Bez asistence.
     
    58:34
    Je to tak. Miftachov je na střídačce a Rusové jsou v šesti.
     
    58:34
    Ruská sborná si bere oddechový čas. Dá se předpokládat, že Rusové odvolají brankáře a zkusí to se šesti bruslaři v poli.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
    57:22 Oliver WAHLSTROM - 1:3
     
    57:22
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    A Američané jdou do dvoubrankového náskoku. Hughes střílel z levého kruhu a těsně před odkrytou klecí sklepl ze vzduchu puk OLIVER WAHLSTROM a přidává třetí americkou trefu – 1:3. Asistence: Jack Hughes a Spencer Stastney.
     
    57:14
    Američané drží kotouč co nejdále od své branky a útočí před Miftachovem.
     
    55:50
    Rusové jsou v plném počtu.
     
    55:43
    Ovšem Rusové se dokázali vymanit a bleskově vyhodili puk až před americkou klec. USA tak musí zakládat svou akci z hloubi vlastní obranné třetiny.
     
    55:20
    Hráči USA se už uhnízdili v pásmu Ruské sborné a roztáčejí přesilovkový kolotoč. Miftachov se tak musí mít hodně na pozoru ve své brance.
     
    54:45
    Wise je na ledové ploše a začíná zkrácená přesilová hra pro USA.
     
    54:23
    Američané jsou znovu v pásmu Ruska a snaží se přidat pojistku. To se jim ale nepodařilo.
     
    53:50
    Síly na ledě se srovnají a uvidíme tak hru ve čtyřech hráčích na obou stranách. Zamula dostává dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    53:50
    Vyloučení v týmu Rusko (Jegor Zamula – 2 min., nedovolené bránění).
    52:55 Joel FARABEE - 1:2
     
    52:55
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Jenže paradoxně se okamžitě ve vlastním oslabení trefují Američané. JOEL FARABEE dostal do jízdy přihrávku a z levého kruhu poslal puk přesně pod víko ruské svatyně – 1:2. Jeho tým si tak bere vedení zase zpátky. Asistence: Spencer Stastney.
     
    52:45
    Pro USA nyní přicházejí těžké chvíle. Jacob Wise inkasuje dvě minuty za sekání a nabízí Rusům přesilovou hru.
     
    52:45
    Vyloučení v týmu USA (Jacob Wise – 2 min., sekání).
     
    52:45
    Následuje další komerční přestávka.
     
    52:30
    Cole Caufield se ocitl na pravém kruhu a poslal puk na druhou stranu svému spoluhráči, který z první trefuje jen lapačku ruského brankáře.
     
    51:42
    Gavin Hain tváří v tvář nepřekonal Miftachova. Do jeho střely ještě vložil hůl jeden z ruských obránců a akce hráčů v bílomodrých dresech tak skončila bez odezvy.
     
    50:50
    Po chybě obrany USA před útočnou modrou čárou šli málem do přečíslení Rusové. Jenže nakonec obrana Američanů dokázala nebezpečí zažehnat a už jsou v útočné třetině.
     
    50:04
    Gruden nahodil puk ze středního pásma až před ruskou branku a jeho tým jde střídat. Na ledě tak budou čerstvé síly, a to samé i na ruské straně.
     
    49:23
    Ruští hráči byli také v zajímavé šanci, z levé strany ale Sorkin branku Američanů netrefil.
     
    48:18
    Skrumáž před brankou Miftachova. Nadvakrát se ale Američané nedokázali prosadit a puk tak mají na svých holích Rusové, kteří míří do útočného pásma.
     
    47:41
    Na druhé straně to zkoušel zase DeBoer, ale jeho dělovka, která mířila z pravého kruhu, skončila až na zadním plexiskle za ruskou klecí.
     
    46:41
    Rusové se dostali před americkou branku, ale také jejich šance skončila zmarem.
     
    46:29
    Následuje další komerční přestávka.
     
    45:33
    Američané mají tlak před ruskou brankou a nadále drží útočné pásmo. Nyní pálil z pravé strany Jack DeBoer, ale ani z této šance nezapršelo.
     
    45:16
    A další zákrok ruského brankáře, který nyní lapil do lapačku svižnou střelu Jonathana Grudena. Hra je přerušena a vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    44:41
    Mattias Samuelsson hasil nebezpečí před americkou brankou, puk ale prošel až k Morozovovi, který svou střelou nechal vyniknout Spencera Knighta.
     
    44:03
    Akce střídala akci. V té další se ocitli zase Američané, kteří ale své počínání před Miftachovem promarnili, když se nakonec ke střele nedostali.
     
    42:52
    Jack DeBoer se prosmýkl obranou Ruska a dostal se až tváří v tvář Miftachovovi, ale jeho svižná střela skončila v jeho moci.
     
    42:07
    Gavin Hain se neprotlačil mezi dva obránce Rusů a ti tak otáčejí hru na druhou stranu. Americká obrana se tak vrací zase zpátky.
     
    41:24
    Ale také Rusové o sobě dali vědět. Kousek před americkou brankou střílel Ruslan Ischakov, ale autor vyrovnávací branky se podruhé mezi tři tyče netrefil.
     
    40:50
    Američané stále svírají Rusy v jejich pásmu a na Miftachova šla další střela. Ta ale skončila na pozorné ruské obraně.
    40:28 Hughes ztroskotal na Miftachově zákroku.
     
    40:28
    Jack Hughes z pravé strany vyslal jedovatou střelu a Miftachov musel zasahovat lapačkou. Díky němu stále Rusové drží nadějný nerozhodný stav!
     
    40:07
    Po nahození od modré čáry raději ukryl kotouč u sebe Knight a poté ho poslal mezi své spoluhráče.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Informace ze druhého souběžně hraného utkání. Česko vede po druhé třetině nad Kanadou 1:0!
     
    Střely na branku: 12 – 19
     
    Je za námi také druhá třetina, která přinesla opět jednu jedinou přesnou trefu. O tu se postaral Ruslan Ischakov, který projel přes celé kluziště až na pravý kruh a odtud překonal Knighta mezi jeho betony. Po druhé části hry je tak stav nerozhodný a uvidíme, co nám nabídne třetí třetina, která začne přibližně v 18:10.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:56
    U kotouče jsou Američané, ale před ruskou brankou už to nestihnout. Také druhé dějství je definitivně u konce.
     
    39:20
    Zblízka střílel Turcotte, ale opět se zaskvěl Miftachov, který v závěrečných vteřinách druhé třetiny drží svůj tým.
     
    39:05
    Jack Hughes provětral lapačku Miftachova a ten si připsal další zákrok, po němž hru přerušuje. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    38:23
    Druhá třetina pomalu míří do finiše, stav je stále nerozhodný a oba celky tak mají stejně blízko i daleko k postupu do semifinále. Zápas je tak stále otevřený.
     
    38:21
    Ještě je na řadě jedna komerční přestávka.
     
    38:09
    Romanov táhl akci Rusů, dostal puk až do útočného pásma, kde ho nakonec ztratil. Američané tak otáčejí hru na opačnou stranu.
     
    37:13
    Jonathan Gruden se natlačil těsně před ruskou branku, poté nastavil hůl po střele jeho spoluhráče, ale i ruský brankář si připisuje důležitý zákrok.
     
    36:25
    Rusové se dostali do dobré šance, z pravé strany pohotově pálil Pavel Rotenberg, Knight ale chytá puk do své připravené lapačky!
     
    35:34
    Další střela na ruskou branku a Miftachov se musel znovu ve své brance otáčet.
     
    34:28
    Přihrávku zpoza obrany Rusů do předbrankového prostoru poslal Stastney, ale svého spoluhráče nenašel.
     
    34:07
    V mezikruží dostával přihrávku Jacob Pivonka, ale ten pouze promáchl. Rusové si tak mohli oddychnout, neboť jinak by byl Pivonka asi v hodně nebezpečné akci.
     
    33:31
    Američané pak otočili hru a v blízkosti Miftachova se ocitl jeden z Američanů, který střelou švihem trefil pouze hruď ruského brankáře.
     
    32:44
    Daniil Misjul číhal volný u americké branky a snažil se pak došťourat kotouč za Knightova záda, jenže bylo to marné. Americký gólman nastavil beton a kotouč nepustil za svá záda.
     
    32:15
    Alexandr Romanov pálil od modré čáry a jeho projektil ukryl pohotově do své lapačky Knight, který poté raději přerušil hru.
     
    31:59
    Knight se musel mít opět na pozoru. Na něho totiž mířila další jedovatá ruská střela, kterou ale vyrazil do bezpečí. Nicméně Rusové stále svírají svého soupeře v jeho obranném pásmu.
     
    31:56
    Následuje další komerční přestávka.
     
    31:15
    Čas rychle běží. Jsme za polovinou utkání a stále je stav nerozhodný. Nyní jsou u puku Američané a obléhají ruskou branku.
     
    30:27
    Američané ustáli další ruský tlak a nyní sami zahrozili před Miftachovem. Ten s pomocí vlastní obrany zastavil další jedovatou střelu Millera.
     
    29:20
    Jegor Spiridonov se dostal opět za obranu USA, ta ponechala zase poodkrytá vrátka a jeho střelu musel hasit opět Spencer Knight.
     
    28:15
    Na druhé straně zblízka prověřil Knighta Dmitrij Zavgorodnij, u jeho pravé tyče ale skulinku nenašel. Puk tak končí právě na americkém brankáři.
     
    27:57
    Gavin Hain se prosmýkl mezi dvěma ruskými obránci a dostal se do prostoru mezi kruhy, jeho střela po zemi ale Miftachova příliš neohrozila.
     
    27:33
    Následuje komerční přestávka.
     
    26:26
    Cole Caufield nabral rychlost na pravé straně a poté z pravého kruhu vypálil na Miftachova, jenž si ale povyjel z branky, snížil střelecký úhel a poté puk chytil do lapačky.
     
    25:38
    Pavel Dorofejev na levém kruhu krásnou stahovačkou zakončoval před americkou brankou, Knight ale jeho střelu dokázal pokrýt. Připsal si tak další veledůležitý zákrok.
     
    24:57
    Ruské hráče vyrovnávací branka vlila krev do žil a znovu se tak dostali do zakončení před brankou USA. Ovšem střela Jegora Spiridonova skončila jen vysoko nad brankou Knighta.
     
    24:06
    Jack Hughes střílel z levého kruhu a proti jeho projektilu zasáhl obrana Ruska, která tak nadějný stav udržela. Následně pak se do útoku vydali opět Rusové.
     
    23:19
    Hra tak má znovu nový náboj a dvakrát se už dostali do další šance Američané, strhnout znovu vedení na svou stranu se jim ovšem nepovedlo.
    22:26 Ruslan ISCHAKOV - 1:1
     
    22:26
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusové srovnávají stav tohoto utkání. RUSLAN ISCHAKOV vypíchl americkému obránci kotouč a prakticky přes celé hřiště si nabruslil na pravý kruh, odkud střelou zápěstím prostřelil Knighta mezi jeho betony – 1:1. Začíná se tak znovu od začátku. Bez asistence.
     
    21:28
    Hned na to se Rusové dostali před americkou klec a také oni zahrozili. Knight situaci vyřešil vyrážečkou a do akce tak míří jeho tým.
     
    20:48
    V úvodu druhé třetiny se Američané dostali do tlaku, ale několik střel, které vyslali na ruskou branku, skončilo v moci Miftachova.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Střely na branku: 6 – 9
     
    První třetina je za námi. V ní se do vedení v deváté minutě dostali Američané. Cole Caufield z pravé strany prostřelil betony Miftachova a jeho tým tak měl jednobrankový náskok. Rusové se snažili o vyrovnání, ale nepomohla tomu ani přesilová hra v závěru první třetiny. Uvidíme, co nám nabídne další část hry. Druhá třetina začne přibližně v 17:30.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:55
    Po jejich střele ale zasáhl Miftachov a už to vypadá, že se nic nestane. První dějství je tak pomalu, ale jistě minulostí.
     
    19:43
    Američané jsou už v plném počtu a své první oslabení tak zvládli bez ztráty kytičky. Nyní mají puk a ještě míří do útočného pásma.
     
    19:14
    A znovu se Rusové dostali do útočného pásma. Příliš dlouho se tam ale neohřáli a americký tým se tak znovu osvobozuje.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    18:29
    Až nyní provětral lapačku Knighta Spiridonov. Poté se Američané osvobozují a posílají puk až před Miftachova.
     
    18:22
    Hráči Ruska jsou už nastěhováni před brankou Američanů, zatím se ale k pořádné střele, která by Knighta ohrozila, se nedostali.
     
    17:43
    Rusové si jako první zahrají přesilovou hru. Bode Eichwede-Wilde vyhodil kotouč do hlediště a dostává dvě minuty za zdržování hry.
     
    17:43
    Vyloučení v týmu USA (Bode Eichwede-Wilde – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    17:17
    Cameron York sebral Marčenkovi puk a poslal ho pryč z obranného pásma. Kotouč tak míří až před ruskou branku.
     
    16:49
    Američané se dostali k další dobré střele, Joel Farabee z pravého kruhu napálil kotouč na Miftachova, ale ten byl zase pozorný. Jeho ránu ukryl do lapačky a hru zastavil.
     
    16:24
    Romanov vybojoval před modrou čárou puk a hned založil akci na ruské straně. Do zakončení se ale Pavel Dorofejev nedostal. Zastavila ho zase pozorná americká obrana.
     
    16:09
    Danil Žuravljov nebezpečně pálil na Knighta, který si připisuje zákrok lapačkou a také on po delší době přerušuje hru. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    15:50
    Po vhazování v pásmu Rusů kotouč získali právě hráči Ruské sborné a míří před americkou klec.
     
    15:38
    Další nepřesný přechod do útoku ze strany Rusů a Američané toho využívají k dalšímu průniku do ruského pásma. Tam střílel Alexander Turcotte, ale Miftachov byl na místě. A hra je opět přerušena.
     
    14:54
    Ivan Morozov zavezl podél pravého mantinelu puk do útočného pásma. Než se ale stačil rozkoukat, komu by přihrál, o puk přišel. A Rusové se bleskově musí vracet zpět, neboť před jejich branku míří znovu hráči USA.
     
    14:13
    Američané si před ruskou klecí znovu počínali hodně nebezpečně, ale nadvakrát pak Joel Farabee Miftachova nepřekonal.
     
    13:09
    Od modré čáry střílel Jegor Zamula, puk ještě před Knightem tečoval jeden z jeho spoluhráčů, ale Knight byl znovu na místě a pokryl další střelu rozjetých Rusů.
     
    12:44
    A znovu v akci Rusové. Ivan Morozov si sjel na levou stranu a pohotovou přízemní střelou zakončoval. Knight ale včas sklapl své betony a kotouč za svá záda nepustil. Poté raději přerušil hru.
     
    12:15
    Pavel Rotenberg se dostal do prostoru mezi kruhy, klepal si o přihrávku, která na něho mířila. Ale američtí obránci jejich souhru přečetli a včas zakročili.
     
    11:41
    Nahození kotouče do útočného pásma Američany znamená střídání na jejich straně. Na ledě se tak objeví čerstvé americké síly.
     
    10:48
    Američané ale zahrozili z dalšího úniku před ruskou branku. Ovšem obrana dokázala střelu Janickeho pokrýt a otočila hru na opačnou stranu.
     
    10:26
    Další komerční přestávka.
     
    10:19
    Rusové se hned dostali do útoku na druhé straně a snažili se o vyrovnání. Střela Jegora Spiridonova ale skončila mimo tři tyče.
    08:48 Cole CAUFIELD - 0:1
     
    08:48
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Američané otevírají účet tohoto utkání. Dva na jednoho ujeli hráči USA a COLE CAUFIELD pak střelou švihem z pravé stranypřekonal ruského brankáře, když u jeho levé tyče našel volnou skulinku mezi jeho betony, kam kotouč prošel – 0:1. Asistence: Jacob Wise a Ty Emberson.
     
    07:48
    Obrana USA chvíli šachovala s pukem před vlastním brankářem, nakonec ho Adam Samuelsson vyvezl směrem dopředu a američtí hráči tak jdou znovu útočit.
     
    07:26
    Nyní následuje první komerční přestávka tohoto duelu.
     
    07:16
    Kirill Marčenko se dostal těsně před Knighta, ale ten proti jeho střele včas sklapl betony a neinkasoval.
     
    06:41
    Místo toho ale přišla ztráta puku a tým USA se opět tlačí před ruskou branku. Obrana Ruska v čele s Miftachovem se musejí znovu mít na pozoru.
     
    06:04
    Z levé strany potáhl kotouč jeden z Američanů, ale k přihrávce na svého spoluhráče se nedostal. Rusové tak mohou z hloubi vlastního obranného pásma založit další útočnou akci.
     
    05:28
    Další tlak před brankou Miftachova, který se musel otáčet ve svém brankovišti, nakonec ale zasahovat nemusel. Střela Američanů mířila hodně vedle jeho brány.
     
    05:01
    Cameron York dostal přihrávku na levý kruh a střelou z první pálil na Miftachova, ovšem pozorný ruský brankář svým zákrokem Rusko podržel. Hned na to přerušil hru.
     
    04:25
    Poté se natlačili před ruskou klec Američané a roztočili kolotoč. Ale následná střela z pravé strany z hole Millera končí mimo tři tyče.
     
    03:48
    Kirill Marčenko si sjel do těsné blízkosti Knighta a zakončoval forhendem. Jenž americký brankář nastavil svůj levý beton a kotouč za svá záda nepouští.
     
    03:15
    Mattias Samuelsson dostal puk na modrou čáru a poté střelou švihem ho poslal směrem k ruské brance. Miftachov ale svou holí kotouč vyrazil do bezpečí.
     
    02:47
    Akce střídá akci, oba celky do zápasu vlétly jako uragán a snaží se otevřít skóre. Zatím jsou oba brankáři ale pozorní.
     
    02:01
    Pavel Rotenberg si sjel mezi kruhy a klepal si o přihrávku, té se ale nedočkal. Nicméně ruští hokejisté stále drží útočné pásmo a kombinují před Knightem.
     
    01:08
    Rusové ale v útočné třetině o kotouč přišli a následně pak se rodila další akce na americké straně. Giles ale pálil vedle ruské svatyně.
     
    00:28
    Hned v úvodu utkání se hráči USA dostali do zajímavého přečíslení, na jeho konci ale byl zákrok obrany Ruska. To tak otáčí hru na opačnou stranu.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Hráči obou celků jsou už na ledové ploše, arbitři dnešního čtvrtfinále také. V Čeljabinsku je tedy vše připraveno a nic nebrání vhození úvodního buly zápasu. Jdeme na to.
     
    Utkání začne s menším zpožděním.
     
    Úvodní sestavy:

    Rusko: Miftachov (Isajev) – Galeňuk (A), Romanov, Malyšev (C), Misjul, Žiljakov, Zamula, Žuravljov (A), Ochoťuk – Morozov, Dorofejev, Marčenko – Žabrejev, Kizimov, Zavgorodnij – Spiridonov, Rotenberg, Michajlov – Ischakov, Sorkin.

    USA: Knight (Deridder) – Eichwede-Wilde, M. Samuelsson (C), Miller, Stastney, York, Emberson (A), A. Samuelsson – Hughes, Wahlstrom, Farabee – Wise, Gruden, Caufield – Hain, Turcotte, Giles (A) – Janicke, Weiss, DeBoer – Pivonka.

    Rozhodčí: Alarie (Kanada), Holm (Švédsko) – Chaput (Kanada), Nordlander (Švédsko).
     
    Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty tak rozhodně nepřijdete. Přeji tedy všem příjemnou počtenou.
     
    Vzájemná utkání

    Naposledy se oba celky střetly v únoru letošního roku v rámci přátelského utkání. A úspěšnější bylo USA, které zvítězilo 5:4. Také na loňském šampionátu skončil vzájemný zápas stejným výsledkem. Rusové tak mají USA co vracet, jak to dnes dopadne? Kdo se v nejdůležitějším utkání na MS bude radovat z postupu dále? To nám napoví až samotné utkání.
     
    USA

    Úřadující mistři světa této věkové kategorie, hráči USA skončili v tabulce A na třetím místě. Připsali si šest bodů za dvě výhry a dvě prohry. Porazili 8:0 Bělorusko, 8:5 Švýcarsko. Nestačili na Kanadu, která vyhrála 6:4 a také na Švédy, ti zámořský celek porazili 3:1. Nyní je ale skupinová fáze minulostí a přichází tak zápas pravdy. Američané by chtěli postoupit do semifinále, aby tak mohli pokračovat v cestě za obhajobou zlatých medailí, proti houževnatým Rusům je ale nečeká nic lehkého.
     
    Rusko

    Rusko proklouzlo do čtvrtfinále ze skupiny B a skončilo na druhém místě. Na své konto si připsalo osm bodů za tři výhry, z toho jednu po samostatných nájezdech a jednou okusilo hořkost porážky. Poslední zápas ve skupině sehráli Rusové proti slovenskému výběru, který sahal po třech bodech. Slováci vedli už 4:1. Rusové ale manko rychle smazali. Ve třetí třetině pak Slováci strhli vedení na svou stranu, ale znovu o vedení přišli. Zápas došel až do nájezdů a v nich byli úspěšnější hráči Ruska, kteří nakonec uhájili druhou pozici.
     
    Hezké čtvrteční odpoledne přeji všem příznivcům ledního hokeje. Mistrovství světa hráčů do 18 let dospělo do vyřazovacích bojů a dnes jsou na programu čtvrtfinálové bitvy. My budeme prostřednictvím tohoto online přenosu sledovat utkání mezi týmy Ruska a USA. Zápasem Vás provede Vendula Zdražilová.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:30.
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 23. Ischakov – 9. Caufield (Wise, Emberson), 53. Farabee (Stastney), 58. Wahlstrom (Hughes, Stastney), 59. Wise, 60. Hughes


    Rusko: Miftachov (Isajev) – Galeňuk (A), Romanov, Malyšev (C), Misjul, Žiljakov, Zamula, Žuravljov (A), Ochoťuk – Morozov, Dorofejev, Marčenko – Žabrejev, Kizimov, Zavgorodnij – Spiridonov, Rotenberg, Michajlov – Ischakov, Sorkin.
    USA: Knight (Deridder) – Eichwede-Wilde, M. Samuelsson (C), Miller, Stastney, York, Emberson (A), A. Samuelsson – Hughes, Wahlstrom, Farabee – Wise, Gruden, Caufield – Hain, Turcotte, Giles (A) – Janicke, Weiss, DeBoer – Pivonka.

    Rozhodčí: Alarie (Kanada), Holm (Švédsko) – Chaput (Kanada), Nordlander (Švédsko)

    Diváci: 7 499
    bahis siteleri