Dukla Praha – Bohemians 1905 2:5 (kon.) | Třinec – Brno 4:2 (kon.) | Slavia – Jablonec 2:1 (kon.)
konec
FK Třinec
4:2 (2:0)
FC Zbrojovka Brno
Neděle 29.04.2018, 11:00 • Stadion Rudolfa Labaje, Třinec • Juniorská liga – O umístění • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    89
    Brno právě vstřelilo branku!
    Hosté snižují na rozdíl dvou gólů. Na centr Kroutila z levé strany si ke vzdálenější tyči naběhl DAN JAMBOR a střelou o tyč upravil skóre na 4:2!
     
    79
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté se z první branky nestihli doradovat a už inkasovali. Přihrávku Zahaluka z pravé strany usměrnil do levé poloviny brněnské brány JOSEF CELBA – 4:1!
     
    78
    Brno právě vstřelilo branku!
    Zatímco Kroutil se vracel na trávník, Ižvoltovu přihrávku středem hřiště zachytil Marek Vintr, přenechal míč KONSTANTINOVI BAZELJUKOVI a ten přesnou střelou do odkryté brány snížil na 3:1!
     
    50
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinec z prvního brejku zvyšuje na 3:0! Po sérii přihrávek balón putoval z levé strany do vápna, kde byl zcela volný LUKÁŠ CIENCIALA a střelou pod břevno zvýšil na rozdíl třech gólů!
     
    28
    Třinec právě vstřelil branku!
    DENIS NIESLANIK využil chybu gólmana Flodra, ten byl venku z brány a tak se třinecký útočník rozhodl přehodit ho střelou od postranní čáry! Krásný gól – 2:0!
     
    25
    Třinec právě vstřelil branku!
    Domácí se překvapivě dostávají do vedení! Hyklův centr z pravé strany Floder akrobatickým skokem vyrazil mimo šestnáctku, jenže tam se k míči dostal JOSEF CELBA a hlavou vrátil balón do brány – 1:0!

    Igor Mainka

    Branky: 25. Celba, 28. Nieslanik, 50. Cienciala, 79. Celba – 78. Bazeljuk, 89. Jambor

    Karty:   72. Franco (BNO)


    FK Třinec: Adamuška – Markiefka, Lanc (87. Potůček), Velner (C), Konečný (80. Chloň) – J. Cieslar, Celba (83. Ceniga) – Hykel (73. Zahaluk), Ižvolt, Cienciala – Nieslanik.
    Náhradníci: Misiorz – Ceniga, Potůček, Zahaluk, Chloň.

    FC Zbrojovka Brno: Floder – Franco (76. Moučka), Zukal (C), Kijanskas, Pyš (82. Jambor) – Koláčný (54. Šustr) – Kroutil, Holman, M. Vintr, O. Vintr – Bazeljuk.
    Náhradníci: Mrázek – Šustr, Jambor, Moučka.

    Rozhodčí: Dudek – Kontoršikov, Kotala.

    Diváci: 30
    thejrc.org