Belgie – Čína 2:5 (kon.) | Nizozemsko – Austrálie 9:2 (kon.) | Island – Srbsko 2:5 (kon.)
konec
Belgie
2:5 (0:0, 0:3, 2:2)
Čína
Neděle 29.04.2018, 13:00 • IJssportcentrum, Tilburg, Nizozemsko • Mistrovství světa - II. A Divize • 5. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:36
    Čína právě vstřelila branku!
    Ve středním pásmu se ke kotouči dostal CE-SEN ČANG, který projel do útočného pásma, prosmýkl se mezi dvěma obránci a svůj následný samostatný únik zakončil krásným bekhendovým blafákem.
    Asistence: Čchien-i Chuang.
     
    56:36
    Belgie právě vstřelila branku!
    A ještě tu máme jedno snížení ze strany Belgie. Před brankou Číny vznikla trma vrma a puk se najednou dostal na modrou čáru na hůl FRANKA NEVENA. Ten vystřelil zápěstím a trefil se naprosto přesně k pravé tyči.
    Asistence: Yoren de Smet, Jordan Paulus.
    49:51 Bryan HENRY - 1:4
     
    49:51
    Belgie právě vstřelila branku!
    Je přeci jenom sníženo. Při hře čtyř proti čtyřem našel na pravé straně úplně volného BRYANA HENRYHO Jordan Paulus. Druhý jmenovaný nejprve minul kotouč, ale vzápětí už trefil odkrytou část branky.
    Asistence: Jordan Paulus, Michael Distate.
    43:31 Chao ČANG - 0:4
     
    43:31
    Čína právě vstřelila branku!
    Neuvěřitelná kuriozita nyní byla k vidění v Nizozemsku! Číňan CHAO ČANG v oslabení vyhazoval kotouč přes celé hřiště. Napálil puk do mantinelu a ten letěl přímo na gólmana Arthura Legranda. Ten si ho svou hokejkou ťukl mezi betony a nakonec se doklouzal až za brankovou čáru.
    Asistence: Ce-sen Čang.
    35:49 Čchien-i CHUANG - 0:3
     
    35:49
    Čína právě vstřelila branku!
    Ce-sen Čang se dostal ke kotouči v útočném pásmu a z levého kruhu našel před gólmanem ČCHIENA-I CHUANGA. Ten si kotouč potáhl doprava, přehodil si ho na bekhende a trefil se přesně pod horní tyč!
    Asistence: Ce-sen Čang.
    34:43 Chang LI - 0:2
     
    34:43
    Čína právě vstřelila branku!
    A je to o dvě branky! V souboji před brankou pálil Po Liou. Jeho střela byla vyražena, ale dostala se na hůl CHANGA LIA, který ho z první poslal za belgického gólmana!
    Asistence: Po Liou, Čcheng Čang.
    28:03 Tchien-jou CUO - 0:1
     
    28:03
    Čína právě vstřelila branku!
    Po úspěšně ubráněném oslabení se Čína dostává do vedení. Od modré čáry našel Pcheng Chuang úplně volného TCHIENA-JOU CUOA, před kterým zívala úplně prázdná branka a ten neměl problém ji trefit.
    Asistence: Pcheng Chuang.

    Aleš Skok

    Branky a nahrávky: 50. Henry (Paulus, Distate), 57. Neven (de Smet, Paulus) – 29. Cuo (P. Chuang), 35. Li (Liou, C. Čang), 36. Č. Chuang (C. Čang), 44. Ch. Čang (C. Čang), 59. C. Čang (Č. Chuang)


    Belgie: Legrand (Jansen) – Paulus, Denis, Distate, Neven, Verschaeve, van Espen – de Smet, Verelst, van den Bogaert – Bremner, Henry, Milpas – Pellegrims, McCann-Coppens, Roland – Kolyasnikov, Klijsen, Delbrassine – James.
    Čína: C. Sun (Š. Sia) – P. Čang, Jang, Jen, Chu, S', Ť. Čang – Č. Chuang, Č. Čang, Ch. Čang – Cuo, P. Chuang, Sun – C. Čang, Liou, Čung – Li, W. Čang, Wu.

    Rozhodčí: Haszonits – Grozaj, McCambridge
    bahis siteleri