Rusko – Česko 4:2 (kon.) | Švédsko – Finsko 1:3 (kon.)
konec
Rusko
4:2 (2:1, 1:1, 1:0)
Česko
Neděle 29.04.2018, 12:00 • Hovet, Stockholm • Euro Hockey Tour
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:59
    Ilja Michejev inkasuje menší trest za držení, je tu ještě příležitost pro český celek. Ten si vyžádal oddechový čas, Pavel Francouz pravděpodobně zůstane opět na střídačce, takže to Češi zkusí v šesti proti čtyřem.
    58:20 Nikita SOŠNIKOV - 4:2
     
    58:20
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Nečas v útočném pásmu nepřesně přihrál na střed hřiště, Rusové jeho pas sebrali. NIKITA SOŠNIKOV se rychle s kotoučem otočil a přes celé hřiště se neomylně trefil do prázdné brány Česka. Bez asistence.
     
    57:27
    Pavel Francouz prchá z branky na střídačku, Češi hrají v šesti!
     
    52:16
    Bogdan Kiselevič a Martin Frk jsou nyní vzájemně vyloučeni za hákování, respektive za nafilmovaný pád, oba útočníci si tedy odsedí dvě minuty na trestných lavicích. Mezitím probíhá komerční přestávka.
     
    43:06
    Kirill Semjonov dostává menší trest za faul kolenem, přesilová hra pro český tým.
    37:28 Vladimir TKAČOV - 3:2
     
    37:28
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Soupeř Česka se opět dostává do jednobrankového vedení. Pavel Bučněvič objel s pukem branku, následně přihrál před brankoviště, kde byl úplně volný VLADIMIR TKAČOV, jenž už neměl problém trefit prázdnou klec Pavla Francouze. Asistence: Pavel Bučněvič.
    33:02 Filip CHYTIL - 2:2
     
    33:02
    Česko právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno, sice trochu se štěstím, ale po rychlé akci se Češi dokázali prosadit! Moravčík si několikrát vyměnil puk s Nečasem, který rychle poslal přihrávku před brankoviště, kde do kotouče plácl FILIP CHYTIL, jeho pokus nakonec propadl až do sítě. Další přesilovka národního týmu využita! Asistence: Martin Nečas.
     
    31:44
    Bogdan Kiselevič inkasuje menší trest za vražení na hrazení, druhá přesilovka pro český celek.
    29:52 Francouz zneškodnil Kiselevičovu šanci
     
    29:52
    Bogdan Kiselevič se vřítil do útočného pásma po levé straně, najíždějícího spoluhráče zablokovala česká obrana, takže ruský útočník vystřelil sám. Pavel Francouz předvedl skvělý zákrok lapačkou.
     
    21:12
    Adam Polášek je následně prvním vyloučeným ve druhé třetině, provinil se hákováním.
     
    15:52
    Marek Hrbas je prvním vyloučeným hráčem Česka, inkasuje dvě minuty za vražení na hrazení.
    12:54 Pavel BUČNĚVIČ - 2:1
     
    12:54
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Další hrubka českého týmu, Rusové každou chybičku dokáží ihned potrestat. Hrbas namazal přímo na hůl protihráče, kterým byl Vladimir Tkačov, ten ihned poslal puk na pravý kruh, kde stál připravený PAVEL BUČNĚVIČ, který se prezentoval perfektní ranou pod břevno. Asistence: Vladimir Tkačov.
    09:14 Jevgenij DADONOV - 1:1
     
    09:14
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Tak to je obrovská škoda, po chybě v útočném pásmu se totiž do samostatného úniku dostal JEVGENIJ DADONOV, jenž se svou střelou nemýlil. Zamířil přesně do horního rohu branky nad vyrážečku Pavla Francouze – je vyrovnáno. Asistence: Arťom Anisimov.
    08:44 Dmitrij JAŠKIN - 0:1
     
    08:44
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi vystřídali a hned je z toho vedoucí branka dnešního utkání! Chytil se vřítil do útočného pásma, přihrál na pravou stranu, kde byl připravený DMITRIJ JAŠKIN. Český útočník se s pukem přesunul více do středu hřiště a rychlou střelou ke vzdálenější tyči posílá národní tým do vedení! Asistence: Filip Chytil.
     
    07:54
    Bogdan Kiselevič je prvním vyloučeným hráčem utkání, inkasuje menší trest za podražení.
    Marken.cz

    Jan Picka

    Branky a nahrávky: 10. Dadonov (Anisimov), 13. Bučněvič (Tkačov), 38. Tkačov (Bučněvič), 59. Sošnikov – 9. Jaškin (Chytil), 34. Chytil (Nečas)


    Rusko: Šesťorkin (Košečkin) – Chafizullin, Kiselevič, Trjamkin, Gavrikov, Běreglazov, J. Jakovlev, A. Bělov – Dadonov (C), Anisimov, Kaprizov – Sošnikov, Andronov (A), Mamin – Bučněvič, Tkačov, Kručinin – I. Michejev, Kablukov (A), Byvalcev – K. Semjonov.
    Česko: Francouz (Furch) – Moravčík, D. Sklenička, Polášek (A), Pláněk, Hrbas, Pyrochta, D. Musil, F. Pavlík – Šťastný, Chytil, Nestrašil (C) – R. Kousal (A), Nečas, H. Zohorna – Jaškin, Chlapík, Frk – Stránský, A. Musil, M. Kaut – Zadina.

    Rozhodčí: Tobias Björk, Mikael Holm – David Laksola, Anders Nyqvist (všichni SWE)
    bahis siteleri