Lotyšsko – Kanada 1:6 (kon.) | Dánsko – USA 2:3 (kon.)
konec
Dánsko
2:3 (1:2, 1:1, 0:0)
USA
Úterý 01.05.2018, 20:30 • KVIK Hockey Arena, Herning, Dánsko • Reprezentace
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Poslední přípravný zápas pořadatelů letošního mistrovství světa a USA je u konce. Američané se nakonec radují z vítězství 3:2. Už v první třetině se dostali do vedení 2:0, ale Dánové stačili snížit. Dvě branky byly k vidění ve druhé třetině. Jako první se opět trefil celek USA, ale ze strany Dánů přišla korekce. Ve třetí třetině měli domácí šanci na vyrovnání, ale to se jim nepodařilo a díky dobrým zákrokům Darlinga.

    Ode mě je to pro dnešek vše a u dalšího onlajn přenosu na počtenou. (22:47:31)
     
    Konec zápasu.
     
    59:40
    Domácí jsou v tlaku a pálí směrem na Darlinga jednu střelu za druhou. Jenže hostující gólman všechno kryje a Američané navíc vyhazují do středního pásma.
     
    59:10
    Dánové to zkouší v šesti!
     
    58:51
    Oddechový čas Dánska.
     
    58:42
    Lassen mohl vyrovnat! Byl v ideální střelecké pozici mezi kruhy, ale o kousek minul pravou tyč.
     
    58:32
    Dánové se osvobozují a jsou v plném počtu.
     
    57:40
    Dahm předvedl několik zákroků proti střelám hned trojice Američanů a drží akcie svého týmu na vyrovnání ještě poměrně vysoko.
     
    56:49
    Pěkná akce USA. Will Butcher si sjel od modré s kotoučem na holi, poslal ho doleva na Patricka Kanea, jenž hledal ještě lépe postaveného spoluhráče. Poslední přihrávce už dánská čtveřice zabránila.
     
    56:32
    Vyloučení v týmu Dánsko (D. Nielsen – 2 min., hákování).
     
    56:04
    Po delší době o sobě dala vědět americká hvězda ze Chicaga Patrick Kane. Ten napřáhl na vrcholu pravého kruhu a prověřil Dahma.
     
    55:16
    Ani Dánům se nedaří přechod do útočné třetiny podle představ. Se štěstím se do ní dostali, ale nakonec vyslali směrem na Darlinga nebezpečnou střelu. Ten je pozorný a připisuje si další úspěšný zákrok.
     
    54:50
    Už to vypadalo na další zajímavou akci USA. Ale Hughes přejel do útočného pásma později než jeden z jeho spoluhráčů a píská se tak ofsajd.
     
    53:38
    Američané by rádi přidali čtvrtou branku. Jenže nemají v útočném pásmu čas na kombinaci. Jsou vždy natlačeni na mantinel a jejich kombinace je momentálně hodně krkolomná.
     
    52:51
    Dánsko šlo do přečíslení tři na dva. Puk měl na středu Hardt a vzal celou akci na sebe. Jenže zamířil pouze do hrudi Darlinga.
     
    52:26
    Puk opustil ve středním pásmu vymezený prostor a vhazovat se tak bude ve středovém kruhu.
     
    51:16
    V útoku už ale opět americký výběr. Dahm teď musel čelit několika střelám, ale se všemi si poradil.
     
    50:38
    Darling musí být opět pozorný. Od modré na něj letěla střela Jensena. Americký gólman ale podržel kotouč ve své výstroji a drží svůj tým.
     
    48:40
    Momentálně je hra plná nepřesností a ani jednomu z týmů se nedaří dostat na delší dobu do útočného pásma.
    Marken.cz

    Aleš Skok

    Branky a nahrávky: 20. Hardt (Jensen, F. Nielsen), 34. Bau Hansen (Jensen) – 8. Butcher (Milano, Ryan), 13. Atkinson (Butcher), 24. Larkin (Kane, Butcher)


    Dánsko: Dahm (Sorensen) – Lassen, Larsen, J. B. Jensen, Lauridsen, Nich. Jensen, D. Nielsen, Kristensen, Bjorkstrand – Christensen, Regin, Nic. Jensen – Hardt, F. Nielsen, Storm – Bau Hansen, J. Jensen, Russell – Madsen, Jakobsen, Poulsen.
    USA: Kinkaid (41. Darling) – Martinez, Jensen, Oesterle, Pionk, Butcher, Murphy, Hughes – Lee, Larkin, Kane – Gaudreau, Eyan, Atkinson – Kreider, White, Debrincat – Milano, Thompson, Gibbons.
    bahis siteleri