Wales – Slovensko 1:4 (kon.)
konec
Wales
1:4 (0:1)
Slovensko
sk Pondělí 07.05.2018, 16:00Reprezentace U18
     
    Je dobojované. Slováci zvládli duel proti rovesníkom z Walesu veľmi dobre a hladko zvíťazili 4:1. Najbližšie sa v rámci domáceho Slovakia Cupu predstavia už zajtra o 16:00 proti Maďarsku. S týmto konštatovaním sa s vami pre dnešok lúčime. Ďakujeme za pozornosť a prajeme vám príjemný zvyšok dňa. (17:52:42)
     
    80+3
    Koniec zápasu.
     
    80+2
    Striedajúci Haramia sa natlačil do pokutového územia, ale tam sa zrazil so súperom a ostáva ležať na trávniku.
    80. Dávid STRELEC - 1:4
     
    80
    Slovensko dalo gól!
    Slováci pridávajú aj štvrtý gól a ukazujú, že sú vo veľkej psychickej pohode. DÁVID STRELEC sa presadil už druhýkrát v zápase, teraz strelou k ľavej žrdi.
     
    78
    Čerňanský sa ihneď dostal dobrej šance. Loptu potiahol priamo pred bránku, ale neulakomil sa na zakončenie. Prihral Strachanovi, ktorý ihneď zakončoval, ale paradoxne trafil iba Čerňanského.
     
    77
    Striedanie v tíme Slovensko: z ihriska odchádza Jakub Kadák, prichádza Bruno Čerňanský.
     
    75
    Wales si vypýtal faul blízko pokutového územia. Štandardku rozohral Davies, ktorý obstrelil trojčlenný múr Slovenska, ale nedôrazne. Lopta k brankárovi iba doskákala.
     
    74
    Zo strany hostí prišiel center do rukavíc slovenského brankára. V týchto chvíľach sú hráči na oboch stranách veľmi nepresní a nedôrazní.
     
    73
    Striedanie v tíme Wales: z ihriska odchádza Callum Watts, prichádza Lewis Collins.
     
    72
    Hráči Walesu chceli prejsť do útoku po ľavom krídle, ale tam ich bez akéhokoľvek zaváhania zastavil Pišoja. Slovensko má herne navrch.
     
    71
    Slovensko získalo na opačnej strane trávnika rohový kop, ktorý rozohral Vojtko do stredu pokutového územia, ale tam našiel iba brániacich sa hostí.
     
    70
    Napokon sme pred naším pokutovým územím rozostavili pevný obranný val, cez ktorý sme loptu nepustili. Ofenzívna snaha Walesu je márna.
     
    69
    Múdry začal na trávniku ihneď faulom, takže hostia sa usadia na útočnej polovici. Naši chlapci musia byť pozorní.
     
    68
    Máme tu už piate striedanie v tíme Slovenska. Z ihriska odchádza Matúš Mader, nahradí ho Timotej Múdry.
     
    67
    Krajčírik sa nemusel bezhlavo ponáhľať a loptu v pokoji hodil spoluhráčom. Slovensko má duel plne pod kontrolou.
     
    66
    Jack Vale sa ponáhľal do zakončenia, ale dobehol ho Suľa a žiadna nebezpečná strela z toho nebola. Lopta sa iba dokotúľala k slovenskému brankárovi.
     
    64
    Medzičasom sa už pokračuje v hre a pre Suľu to našťastie nebude nič vážne. Slovenský futbalista sa už zapojil späť do zápasu.
     
    63
    Po jednom zo súbojov ostal na trávniku pri postrannej čiare ležať Samuel Suľa, takže hostia zakopli loptu do autu a Suľa bude ošetrený.
     
    62
    Chvíľu trvalo, kým sa dvojica vymenila za novú dvojicu, ale teraz už môžeme pokračovať v hre. Slovensko má loptu na kopačkách a bude rozohrávať aj za pomoci brnakára.
     
    60
    Ďalšie dvojité striedanie v tíme Slovenska. Ihrisko opustili TIbor Slebodník a Miroslav Gono, nahradili ich Mário Strachan a Dávid Machara.
     
    59
    Hostia vybojovali roh na opačnej polovici trávnika. Skúsili to tam centrom na zadnú žrď, ale tam vynikajúco zapracoval Pišoja.
    57. Marián PIŠOJA - 1:3
     
    57
    Slovensko dalo gól!
    Vyhrávame o dva góly! Kadák zahral roh k bližšej žrdi, ale tam loptu predĺžil Strelec a MARIÁN PIŠOJA pred bránkou už pravačkou zakončoval iba do odkrytej časti siete.
     
    56
    Krajčírik opäť rozohráva spred svojej bránky. Slovensko sa chce presunúť do útoku.
     
    55
    Hostia centrovali loptu do nášho pokutového územia, ale tam si na ňu vyskočil iba náš gólman Krajčírik. Slovensko zvláda defenzívnu činnosť vynikajúco.
     
    54
    Trojité striedanie v tíme Walesu. Ihrisko opúšťajú Morgan Boyes, Elliott Thorpe a Isaak Davies a ich miesta nahradia Connor Davie, Luke Jephcott a Mason Jones Thomas.
     
    53
    Žltú kartu dostáva Miroslav Gono (Slovensko), ktorý fauloval v strede ihriska.
     
    52
    Lopty sa pri rohovej zástavke ujal Kadák, ale jeho dobre mierený center našiel iba hlavy priebojnejších hostí. Wales sa dobre ubránil.
     
    51
    Slovensko pokračuje v ofenzívnej činnosti. Naši reprezentanti teraz v útoku získali rohový kop.
    50. Dávid STRELEC - 1:2
     
    50
    Slovensko dalo gól!
    Slováci sú opäť vo vedení! Kadák potiahol loptu po ľavej strane a všimol si, že po pravici je úplne osamotený DÁVID STRELEC. Adresoval mu prihrávku a Strelec už zaváhať nemohol.
     
    49
    Dopredu sa napokon dostalo Slovensko. Naši chlapci získali na ofenzívnej polovici autové vhadzovanie, ktoré si na seba zobral Vojtko a budeme útočiť.
     
    46
    Situácia na trávniku sa teraz trochu upokojila. Lopta lieta v okolí stredovej čiary a my budeme čakať, kto sa ako prvý usadí v útoku.
     
    45
    Prvá päťminútovka druhého polčasu priniesla množstvo zaujímavých situácií na oboch stranách. Skóre je vyrovnané, takže duel sa začína v podstate od začiatku.
     
    44
    Slovensko rýchlo prešlo na opačnú polovicu trávnika. Kadák tam priamo pred bránku centroval na Strelca, ktorý ale hlavičkoval iba tesne nad hornú žrď.
    43. Jack VALE - 1:1
     
    43
    Wales dáva gól!
    Je vyrovnané! JACK VALE bez akéhokoľvek zaváhania využil ponúknutý pokutový kop strelou do ľavého horného rohu slovenskej bránky.
     
    42
    Hosťujúci Jack Vale bol faulovaný tesne za hranicou pokutového územia a nasledovať bude pokutový kop pre Wales.
     
    41
    Striedanie v tíme Slovenska. Z ihriska odchádzajú Dominik Martišiak a Matúš Kmeť, nahradia ich Dávid Strelec a Patrik Haramia.
     
    41
    Začal sa druhý polčas.
     
    Hlavný rozhodca polčas po 43 minútach hry ukončil. Slovensko tak pred odchodom do šatní vyhráva tesne 1:0, o čo sa ešte v deviatej minúte zápasu postaral Jakub Kadák.
     
    40+3
    Prvý polčas sa skončil.
     
    40+2
    Krajčírik má loptu na kopačke a bude rozohrávať s Pišojom. Slováci sa v samom závere polčasu ešte pokúsia dostať na útočnú polovicu.
     
    40+1
    Hostia to od postrannej čiary skúsili nakopnutou loptou priamo pred bránku, kde Krajčírik ani na sekundu nezaváhal a loptu vyboxoval. Veľmi rýchly zákrok nášho brankára.
     
    40
    Aj vďaka vysokému odkopu waleského brankára sa hostia dostali na útočnú polovicu. Pri ľavej postrannej čiare fauloval Slebodník a Wales bude rozohrávať štandardku.
     
    39
    Hosťujúci brankár George Ratcliffe musí byť stále v strehu. Teraz ho Slováci síce neobstreľujú, ale jeho vlastní spoluhráči si vďaka nemu pomáhajú s rozohrávkou.
     
    38
    Nico Williams ostal ležať na trávniku a bude potrebovať ošetrenie. Oba celky využívajú krátku prestávku na rýchle občerstvenie pri svojej striedačke.
     
    37
    Slovensko ostalo v útoku. Do pokutového územia sa natlačil Kmeť a pýtal si prihrávku, ale hostia na neho loptu nepustili.
     
    36
    Hostia napokon prešli k vlastnej bránke a tam poriadne zaváhali. Martinez chcel prihrávať brankárovi Ratcliffeovi, ale ten mal čo robiť, aby úspešne zasiahol.
     
    35
    Hostia sa trochu vytiahli smerom dopredu, takže Holub pre istotu prihral svojmu brankárovi. Naši reprezentanti nevedia rozohrať.
     
    34
    Slovensko má loptu na kopačkách iba na vlastnej obrannej polovici a bude rozohrávať novú ofenzívnu akciu. Naši reprezentanti si stále držia tesný jednogólový náskok.
     
    33
    Odkopu od rohovej zástavky sa chopil Vojtko a mieril priamo pred bránku, ale tam jeho spoluhráči neuspeli. Hostia sa pohodlne ubránili.
     
    32
    Po rušných minútach v defenzíve sme sa presunuli do útoku, kde po skvelej práci Slebodníka Slovensko okamžite získava rohový kop.
     
    31
    Do tretice zahrávali hostia rohový kop. Opäť to skúšali na zadnú žrď, ale tam si už Slováci dali veľký pozor a situáciu pred svojou bránkou upokojili.
     
    30
    Pred bránkou Slovenska je poriadne rušno. Po prvom rohu sme loptu zrazili iba na druhý odkop od rohovej zástavky a po ňom mohlo byť vyrovnané. Skvelý center k vzdialenejšej žrdi sa skončil zakončením Morgana Boyesa, ktorého slovenský brankár vychytal v páde na zemi.
    29. Nebezpečný priamy kop Walesu
     
    29
    Callum Watt sa rozhodol necentrovať, ale priamo strieľať. Mieril do pravého horného rohu, kam sa vynikajúco natiahol Krajčírik a loptu vytesnil na rohový kop.
     
    28
    Wales po dlhom čase prešiel do útoku. Vale sa už tlačil k pokutovému územiu, ale asi desať metrov pred ním bol faulovaný a získal štandardku.
     
    27
    Stále sa držíme v ofenzíve. Gono teraz na ľavej strane prenechal loptu Kmeťovi, ktorý to ešte skúšal prízemnou prihrávkou pred bránku, ale nikoho zo spoluhráčov nenašiel.
     
    26
    Slovensko získalo autové vhadzovanie na útočnej polovici. Lopta po ňom doletela až do pokutového územia, ale tam bol Gono dobre postrážený.
     
    25
    Súpera sme z jeho obrannej polovice nepustili. Naopak, na pravej strane si loptu prevzal Slebodník a prekvapil rýchlou strelou, no tá bola zblokovaná a k Ratcliffovi iba doskákala.
     
    24
    Slováci boli na útočnej polovici, ale Gono v sklze v pokuse o prihrávku zrazil súpera k zemi, čo rozhodca odpískal ako faul. Loptu tak získajú hostia.
     
    23
    Brankár Walesu Ratcliffe rozohrával od svojej bránky a loptu poslal až na opačnú polovicu. Uvidíme, či to jeho spoluhráčom pomôže a presunú sa do útoku.
     
    22
    Opäť sme sa vrátili do útoku. Vojtko tam mal pomerne veľa priestoru, ale aj po zrýchlení narazil na defenzívny val súpera a zakončenie z toho nebolo.
     
    21
    Wales prešiel na opačnú polovicu trávnika. Jack Vale tam manévroval síce na malom priestore, ale aj tak sa mu podarilo zakončiť k pravej žrdi. Tam však stál pozorný Krajčírik a pripísal si úspešný zákrok.
     
    20
    Pišoja to skúšal krížnou prihrávkou cez útočnú polovicu, ale mieril iba medzi dvojicu spoluhráčov. Ani jeden z nich po lopte nešiel a je z toho iba aut.
     
    19
    Martišiak našťastie ošetrenie nepotreboval a pokračujeme v hre. Slovensko je stále ofenzívnejšie a hostia sa musia brániť.
     
    18
    Žltú kartu dostáva Callum Watts (Wales), ktorý v sklze zrazil k zemi Martišiaka.
     
    16
    Do útoku prešli aj hostia. Thorpe dostal prihrávku na pravú stranu takmer k šestnástke, odkiaľ to skúsil aj centrom, ale úplne minul bránku a aj všetkých nabiehajúcich spoluhráčov.
     
    15
    Slovensko je stále ofenzívne aktívnejšie. Gono teraz na hranici pokutového územia našiel ešte lepšie postaveného Kadáka, ale náš úspešný strelec bol rýchlo dostúpený a nemohol zakončiť.
     
    13
    Lopty sa chopil fualovaný Kadák a skúsil to centrom priamo pred bránku, ale tam našiel iba hráčov v červených dresoch. Wales situáciu pohodlne zvládol.
     
    12
    Nakopli sme loptu na útočnú polovicu, kde Kadák v osobnom súboji spadol a rozhodca odpískal faul. Budeme zahrávať štandardku z približne 30 metrov.
     
    11
    Hosťujúci Davis potiahol loptu až k pokutovému územiu, ale ďalej ho naša obrana nepustila. Gólman Krajčírik zatiaľ nemá žiadnu prácu.
     
    10
    Wales si vzal loptu a bude chcieť rýchlo rozohrať. Takýto úvod turnaja si futbalisti v červených dresoch určite nepredstavovali.
    9. Jakub KADÁK - 0:1
     
    9
    Slovensko dalo gól!
    Domáci futbalisti sa ujímajú vedenia! Z pravej strany výborne centroval Suľa a jeho loptu priamo pred bránkou hlavičkoval JAKUB KADÁK. Brnakár Walesu nedokázal včas zasiahnuť.
     
    8
    Po krátkom ošetrení môžeme pokračovať v hre. Pri lopte je stále aktívnejšie Slovensko, ktoré sa pokúša dostať do zakončenia.
     
    7
    Duel je na moment prerušený pre ošetrovanie v tíme hostí. Oba celky medzičasom prietor využívajú na krátke občerstvenie.
     
    6
    Martišiak sa natlačil k pokutovému územiu svojho súpera a napokon sa v súboji jeden na jedného aj dostal za bielu čiaru, ale tam bol rýchlo odzbrojený. Strela z toho nebola.
     
    5
    Slovensko vzápätí vybojovalo prvý rohový kop v zápase. Naši chlapci ho rozohrali bližšie k vzdialenejšej žrdi, ale odtiaľ hostia loptu zrazili. Na naše šťastie na kopačku Vojtka, ale ten v rýchlosti trafil iba obrancov Walesu.
     
    4
    Slovensko sa dostalo do zaujímavej šance. Kadák potiahol loptu po ľavej strane až do pokutového územia. Tam spätnou prihrávkou hľadal Kmeťa, no napokon neúspešne. Druhý menovaný bol včas pokrytý.
     
    3
    Futbalisti Walesu zakopli loptu iba za postrannú čiaru. Slovensko bude mať k dispozícii autové vhadzovanie, vuyžije ho Suľa.
     
    2
    Zatiaľ sme žiadne zakončenie nevideli. V úvode duelu sa oba celky pokúšajú aspoň neurobiť veľkú chybu. Sledujeme viacero nepresností.
     
    1
    Prvý výkop mali futbalisti Walesu, ale o loptu ihneď prišli a Slovensko sa pokúša dostať do útoku. Naši reprezentanti hrajú v bielych dresoch, ich súperi v červenej farbe.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Úvodná zostava:Slovenska: Krajčírik – Suľa, Pišoja (C), Holub, Vojtko – Kadák, Mader, Gono – Slebodník, Martišiak, Kmeť
     
    Program Slovenska na Slovakia Cupe:
    Wales – Slovensko
    Slovensko – Maďarsko
    Slovensko – Azerbajždan
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 16:00.

    Veronika Pancuráková

    Branky: 43. Vale (pen.) – 9. Kadák, 50. Strelec, 57. Pišoja, 80. Strelec

    Karty:   18. Watts (WAL) – 53. Gono (SVK)


    Wales:
    Slovensko: Krajčírik – Suľa, Pišoja (C), Holub, Vojtko – Kadák, Mader, Gono – Slebodník, Martišiak, Kmeť

    Rozhodčí: Rožický – Jankovič, Smolíková
    bahis siteleri