Rakousko – Slovensko 2:4 (kon.) | J. Korea – Lotyšsko 0:5 (kon.) | Česko – Švýcarsko 5:4 (1:0 po s.n.)
Finsko – Norsko 7:0 (kon.)
konec
Winnipeg Jets
0:4 (0:1, 0:1, 0:2) Stav série: 3:3
Nashville Predators
Úterý 08.05.2018, 03:30 • Bell MTS Place, Winnipeg • Play-off NHL • Semifinále Z. konference
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:58
    Dustin Byfuglien nesl poslední gól hodně nelibě a dostal dvě minuty za hrubost. Přesilová hra pro Nashville.
    55:58 Viktor ARVIDSSON - 0:4
     
    55:58
    Nashville právě vstřelil branku!
    Filip Forsberg v levém rohu obranného pásma vybojoval puk a vyvezl ho do středního pásma, odkud se mohl pokusit skórovat, ještě ale rozdal puk doprava na VIKTORA ARVIDSSONA, který ho bezpečně dovezl do prázdné brány Jets, kteří dnes trochu zklamali! Asistence: Filip Forsberg.
     
    55:18
    Dnešní utkání sleduje 15321 diváků.
    53:49 Blake Wheeler zabránil Filipovi Forsbergovi v hattricku
     
    53:49
    Filip Forsberg nebyl daleko od toho, aby zkompletovat hattrick poté, co na pravém křídle nabral rychlost a po objetí brány se snažil puk u levé tyče zasunout z otočky do odkryté brány, Connorovi Hellebuyckovi v rozštěpu pomohl Blake Wheeler, který kotouč skvěle zablokoval!

     
    50:47
    Kyle Connor v mezikruží napřáhl ke střele zápěstím, která mířila pod horní tyč, Pekka Rinne ji ale s problémy dokázal zastavit a zabránit tomu, aby puk mezi jeho levým podpaždím prošel do brány! Skvělý zákrok. Následuje komerční přestávka. Preds vedou 3:0.
    45:55 Filip FORSBERG - 0:3
     
    45:55
    Nashville právě vstřelil branku!
    FILIP FORSBERG sice nejprve u pravé tyče ztroskotal na levém ramenu Connora Hellebuycka, vzápětí si ale najel na zpětnou přihrávku Viktora Arvidssona zpoza brány a u levé tyče pod pravým podpaždím brankáře Jets poslal puk do brány, když předvedl fenomenální střelu mezi nohama! Nashville vede již 3:0. Asistence: Viktor Arvidsson a Roman Josi.
     
    42:39
    P. K. Subban naskočil na led ze střídačky a po nedorozumění v obraně Nashvillu fauloval před vlastní bránou, když podrazil Marka Scheifeleho.
    34:55 Adam Lowry neuspěl z dorážky! Rinne nepřekonán
     
    34:55
    Tyler Myers vystřelil na levém křídle od modré čáry a Pekka Rinne na přední tyči puk úspěšně vyrazil, tím ovšem nebezpečí pro jeho bránu neskončilo. K dorážce se dostal totiž Adam Lowry, který chtěl z otočky zasunout puk po ledě k bližší tyči, jenže finský brankář zůstal nepřekonán poté, co kotouč skvěle vyrazil pravým betonem! Jets stále čekají na gól.
    28:16 Filip FORSBERG - 0:2
     
    28:16
    Nashville právě vstřelil branku!
    FILIP FORSBERG na pravém křídle vyhrál důležitý souboj na modré čáře a poté si sjel od hrazení před bránu, kde na přední tyči zasunul puk mezi betony Connora Hellebuycka do sítě! Situace zaváněla postavením mimo hru, Coach Challenge se ovšem nekonala a Nashville vede v Kanadě 2:0. Asistence: Craig Smith a Ryan Johansen.
    27:33 Parádní zákrok v podání brankáře Connora Hellebuycka!
     
    27:33
    Craig Smith mohl potrestat špatnou rozehrávku Jets, když se v pravém kruhu zmocnil puku a na přední tyči s ním krásně zamíchal, jenže z ostrého úhlu fantastického brankáře Connora Hellebuycka nepřekonal! Brankář Winnipegu v rozštěpu skvěle vyrazil puk lapačkou mimo!
    24:56 Paul Stastny ani nadvakrát nepřekonal Pekku Rinneho!
     
    24:56
    Winnipeg podnikl rychlý protiútok a u pravé tyče se ocitl ve velké šanci Paul Stastny, jenže ani nadvakrát Pekku Rinneho nepřekonal! Finský brankář si připsal skvělý zákrok v rozštěpu a následná dorážka již minula bránu! Tak nakonec to bylo naopak, Paul Stastny nejprve minul bránu a poté se z ostrého úhlu snažil puk poslat pod horní tyč, jenže finský brankář v rozštěpu lapačkou kotouč fantasticky vyrazil mimo!
    21:14 Josh Morrissey tvrdě dohrál Viktora Arvidssona
     
    21:14
    Viktor Arvidsson se snažil protáhnout na pravém křídle u hrazení, na kterého ho ostře narazil Josh Morrissey. Tvrdý a čistý hit.
    21:04 Blake Wheeler těsně minul bližší horní roh brány
     
    21:04
    Blake Wheeler patří k nejproduktivnějším hráčům Jets a nyní se ocitl u levé tyče ve slibné šanci, jenže střelou zápěstím po přihrávce zpoza brány minul bližší horní roh! Slibná příležitost.
     
    17:26
    Yannick Weber v pravém rohu obranného pásma podrazil Andrewa Coppa a byl vyloučen na dvě minuty za podržení.
     
    15:18
    Jets nepříjemně vypálili z pravého kruhu pro vhazování a Pekka Rinne měl co dělat, aby puk dokázal zastavit! Nakonec se mu to ale podařilo a dorážka nepřišla! Hra byla poté přerušena.
     
    14:58
    Austin Watson vyfasoval dvě minuty za hákování a Nashville jde podruhé v zápase do čtyřech hráčů.
    14:58 Brankář Pekka Rinne skvěle vychytal Bryana Littlea!
     
    14:58
    Bryan Little dostal v levém kruhu krásnou kolmou přihrávku od Joela Armiy a skvěle si ho pokryl před Austinem Watsonem, následovalo zamíchání s pukem, po kterém se snažil puk po ledě zasunout ke vzdálenější pravé tyči, jenže Pekka Rinne puk fantasticky vytáhl špičkou levého betonu mimo! Parádní zákrok Rinneho.

     
    11:30
    Washington dokázal vyhrát v Pittsburghu po prodloužení 2:1 a ve finále Východní konference vyzve Tampu Bay. Postoupí dnes i Winnipeg?
     
    08:54
    Mattias Ekholm pod tlakem vyhodil puk přes ochranné sklo a dostal dvě minuty za zdržování hry. Winnipeg si v polovině první části zahraje první přesilovou hru.
    06:40 Connor Hellebuyck vytáhl kotouč levým ramenem mimo!
     
    06:40
    A rychle na opačnou stranu, kde v levém kruhu dobře vypálil bez přípravy po krásném přenesení hry s příklepem Ryan Johansen a mířil do bližšího horního rohu brány, jenže Connor Hellebuyck byl připravený a levým ramenem pokus mířící do jeho protipohybu senzačně vyrazil! Nashville málem vedl rozdílem dvou gólů.
     
    06:26
    Kyle Connor mohl na opačné straně ledové plochy udeřit střelou z levého kruhu pro vhazování, která těsně nad ledem mířila k přední tyči, Pekka Rinne ji ale vyrážečkou vyrazil do rohu hrací plochy! Finský brankář nepřekonán.
    01:02 Viktor ARVIDSSON - 0:1
     
    01:02
    Nashville právě vstřelil branku!
    Rozhodčí přezkoumali pečlivě video a nakonec rozhodnutí na ledě otočili, takže VIKTOR ARVIDSSON sklepl puk ze vzduchu holí mezi betony Connora Hellebuycka na nebo pod úrovní horní tyče a Nashville vede ve Winnipegu po 62 sekundách 1:0! Predators začali zostra. Asistence: Roman Josi a Ryan Johansen.
     
    01:02
    Viktor Arvidsson nejprve na levém křídle podstoupil souboj s Dustinem Byfuglienem a tvrdě narazil za bránou do hrazení, poté se ovšem zvedl a nahození od modré čáry v levém kruhu sklepl nad úrovní horní tyče holí mezi betony Connora Hellebuycka! Gól ovšem nebyl na ledě uznán kvůli vysoké holi. Následuje video.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 2. Arvidsson (Josi, Johansen), 29. F. Forsberg (C. Smith, Johansen), 46. F. Forsberg (Arvidsson, Josi), 56. Arvidsson (F. Forsberg)


    Winnipeg Jets: Hellebuyck (S. Mason) – Morrissey, Trouba, Enström, Byfuglien (A), Chiarot, T. Myers – Connor, Scheifele (A), Wheeler (C) – Perreault, Stastny, Laine – Ehlers, Little, Armia – Copp, Lowry, B. Tanev. Hlavní trenér: Paul Maurice.
    Nashville Predators: Rinne (Saros) – Ekholm, P. K. Subban, Josi (C), Ellis (A), Irwin, Y. Weber – F. Forsberg (A), Johansen, Arvidsson – Sissons, Bonino, Watson – Fiala, Turris, C. Smith – Hartnell, Fisher, Järnkrok. Hlavní trenér: Peter Laviolette.

    Rozhodčí: Marc Joannette, Wes McCauley. Čároví: Devin Berg, Jonny Murray

    Diváci: 15321
    Winnipeg 4 3 Nashville
    #1 Sobota 28.04.2018 • 02:00
    Nashville - Winnipeg 1:4
    #2 Pondělí 30.04.2018 • 01:15
    Nashville - Winnipeg 5:4 po prodl.
    #3 Středa 02.05.2018 • 02:00
    Winnipeg - Nashville 7:4
    #4 Pátek 04.05.2018 • 03:45
    Winnipeg - Nashville 1:2
    #5 Neděle 06.05.2018 • 03:30
    Nashville - Winnipeg 2:6
    #6 Úterý 08.05.2018 • 03:30
    Winnipeg - Nashville 0:4
    #7 Pátek 11.05.2018 • 02:00
    Nashville - Winnipeg 1:5
    bahis siteleri