Švýcarsko – Bělorusko 5:2 (kon.) | Německo – J. Korea 6:1 (kon.) | Švédsko – Rakousko 7:0 (kon.)
Finsko – Dánsko 2:3 (kon.)
konec
Německo
6:1 (1:0, 3:0, 2:1)
Jižní Korea
Středa 09.05.2018, 16:15 • Jyske Bank Boxen, Herning • Mistrovství světa • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:01 Brock RADUNSKE - 6:1
     
    57:01
    Jižní Korea právě vstřelila branku!
    Jižní Korea se v přesilové hře dočkala branky! Obrovská radost! BROCK RADUNSKE si po vyhraném vhazování našel cestu ke kotouči, dostal se před branku a zakončil mezi nohy brankáře! Asistence: Čin-hi Ahn.
    52:33 Yannic SEIDENBERG - 6:0
     
    52:33
    Německo právě vstřelilo branku!
    Třetí využívá přesilovka v dnešním utkání! YANNIC SEIDENBERG napřáhl od modré čáry a jeho parádní dělovka prosvištěla do horního rohu branky! Asistence: Matthias Plachta.
    48:37 Yasin EHLIZ - 5:0
     
    48:37
    Německo právě vstřelilo branku!
    Němci o sobě po delší době dali vědět! Kahun projel s pukem do útočného pásma. Dalton si hlídal jeho pohyb, jenže Kahun přihrál na pravý kruh a YASIN EHLIZ trefil horní roh! Asistence: Dominik Kahun, Leon Draisaitl.
    34:42 Frederik TIFFELS - 4:0
     
    34:42
    Německo právě vstřelilo branku!
    Další branka a Německo už může hrát v exhibičním tempu! Marc Michaelis vyjel zpoza branky k brance a poslal prudkou přihrávku na brankoviště. Jeho pobídku ještě tečoval FREDERIK TIFFELS, který puk usměrnil za Daltonova záda! Asistence: Marc Michaelis.
    29:27 Patrick HAGER - 3:0
     
    29:27
    Německo právě vstřelilo branku!
    Němci sice tentokrát nevyužili přesilovou hru, ale přesto přidávají třetí branku! PATRICK HAGER dostal přihrávku na modrou čáru, prohlédl si situaci a prostřelil bezmocného Daltona. Skvělou práci v předbrankovém prostoru odvedl Ehliz. Asistence: Korbinian Holzer, Leon Draisaitl.
    20:41 Yasin EHLIZ - 2:0
     
    20:41
    Německo právě vstřelilo branku!
    Německo znovu využívá přesilovou hru a v úvodu druhé třetiny odskakuje na rozdíl dvou branek! Němci sehráli přesilovou hru skvěle. Plachta vypálil, ale Dalton jeho ránu vyrazil. K dorážce se dostal YASIN EHLIZ a doklepl kotouč do sítě! Asistence: Matthias Plachta, Yannic Seidenberg.
    10:02 Leon DRAISAITL - 1:0
     
    10:02
    Německo právě vstřelilo branku!
    Německo využívá přesilovou hru a dostává se do vedení! Němci zavřeli Korejce před jejich brankou. LEON DRAISAITL dostal přesnou přihrávku, srovnal si puk na forhend a se štěstím překonal soupeřova brankáře! Asistence: Matthias Plachta, Yannic Seidenberg.
    Cestu našich mladých reprezentantů U18 šampionátem ve Finsku si můžete připomínat originálním dresem. Ten nyní můžete získat v této aukci.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 11. Draisaitl (Plachta, Y. Seidenberg), 21. Ehliz (Plachta, Y. Seidenberg), 30. Hager (Holzer, Draisaitl), 35. Tiffels (Michaelis), 49. Ehliz (Kahun, Draisaitl), 53. Y. Seidenberg (Plachta) – 58. Radunske (Jin-Hui Ahn)


    Německo: Treutle (Pielmeier) – Holzer, D. Seidenberg, Y. Seidenberg, M. Müller, Krupp, J. Müller, Ebner – Noebels, Tiffels, Michaelis – Ehliz, Kahun, Draisaitl – Eisenschmid, Hager, Plachta – Krämmer, Pietta, Wiederer – Hofflin.
    Jižní Korea: Dalton (Song-če Pak) – Won-čon Kim, Young, Jong-čon Seo, Plante, Regan, Hjon-ho O, Ton-ko I – Jong-čon I, Sang-uk Kim, Ki-song Kim – Radunske, Č-h. Lee, Min-Ho Čo – Swift, Sang-hun Šin, Jin-Hui Ahn – Čin-kjo Pak, Won-čong Kim, U-sang Pak – Čong-u Čon.

    Rozhodčí: Hribik, Kaukokari – Lhotský, Suominen
    bahis siteleri