Halepová – Plíšková 0:2 (kon.) | Kasatkinová – Kvitová 0:2 (kon.)
konec
Darja Kasatkinová
Darja Kasatkinová (14)
0
4 0  
Petra Kvitová
Petra Kvitová (10)
2
6 6  
Čtvrtek 10.05.2018, 22:25WTA Madrid - Mutua Madrid Open (antuka) • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
     
    Petra Kvitová si vyšlápla ve čtvrtfinále turnaje v Madridu na jednadvacetiletou Rusku Kasatkinovou ve dvou jasných setech 6:4 a 6:0.

    Dvojnásobná wimbledonská vítězka byla od samého úvodu úplně na jiném rychlostním stupni oproti své soupeřce. Kvitová se bleskově dostala do vedení 3:0, následně v závěru setu přišlo lehké zaváhání, když česká hráčka nedokázala doservírovat sadu do zdárného konce, ale vše vynahradila na returnu a první dějství tak šlo na konto světové desítky 6:4. Ve druhém setu to už bylo na jednu branku. Petra Kvitová drtila ruskou tenistku především nechytatelnými returny, Kasatkinová neuhrála ani gem a s turnajem se tak loučí kanárem.

    V semifinále v Madridu nás čeká pikantní souboj dvou nejlepších českých tenistek posledních let. Petra Kvitová vyzve v pátek od 20:00 Karolínu Plíškovou. (23:37:36)
     
    Konec zápasu
     
    0:6
    Je konec! Petra Kvitová přemohla za hodinu hry patnáctou hráčku světa a po zásluze postupuje v Madridu již do semifinále. Na závěr druhé sady předvedla typický úder, vítězný return k základní lajně!
     
    0-40
    Kasatkinová našla prvním servisem jen síť. Kvitová si přišla blíže k returnu, dokázala soupeřku bleskově zatlačit do defenzivní pozice. Ze středu kurtu následně umístila forhend do rohu kurtu a jsou tady tři mečboly.
     
    0-30
    Petra Kvitová drtí svou soupeřku a nyní měla i štěstí. Forhend ruské tenistky vyhodila do autu až pásky sítě.
     
    0-15
    Darja Kasatkinová je v kritické pozici, ztratila první sadu, v té druhé prohrává o propastných pět her. Záchranou misi začíná ruská tenistka jen přetaženým forhendem po returnu pod nohy.
     
    0:5
    Konec přestávky, podávat bude Darja Kasatkinová.
     
    0:5
    Následuje přestávka a výměna stran.
     
    0:5
    Také druhý brejk je rychle potvrzen! Petra Kvitová zakončuje pátou hru druhé sady esem do středu kurtu. Teprve druhé eso pro českou tenistku.
     
    15-40
    Kvitová zahnala soupeřku servisem k boční lajně, poté se dokázala rychle dostat k síti pro nepříjemný kraťas a míček jasně umístila do rohu kurtu.
     
    15-30
    Kasatkinová se ubránila prvotnímu náporu a poté sama udeřila. Vynikající vítězný forhend podél boční lajny.
     
    0-30
    Kvitová pokračuje dalším vynikajícím prvním servisem. Když už to vypadalo, že by Ruska mohla přejít k síti, tak dělá nevynucenou chybu.
     
    0-15
    Petra Kvitová může ve druhém setu potvrdit již druhý brejk. A začíná skvěle, přímý bod po servisu ven z kurtu.
     
    0:4
    Darja Kasatkinová navíc musela hrát jen po druhém servisu. I to ale přetáhla do autu a dvojchyba přihrává celý gem Kvitové.
     
    30-40
    A po dalším nechytatelném returnu křížem je na programu další brejkbol pro českou tenistku.
     
    30-30
    Po jedné z delších výměn se Češka dostala rychle k síti a boduje volejem do volného prostoru.
     
    30-15
    Kvitová praktikuje na returnu styl buď, a nebo. Nyní to nevyšlo, míček jde do autu.
     
    15-15
    Kasatkinová nemohla nic dělat. Kvitová zavřela oči, napálila return po lajně a ten skončil v rohu kurtu.
     
    15-0
    Darja Kasatkinová se bude pokoušet dostat zpět do hry při vlastním servisu. Jednadvacetiletá Ruska boduje po lehkém druhém podání k boční lajně.
     
    0:3
    Konec přestávky, podávat bude Darja Kasatkinová.
     
    0:3
    Následuje přestávka a výměna stran.
     
    0:3
    Brejk je potvrzen! Darja Kasatkinová se udržela ve hře po tvrdém prvním podání, poté se dokázala bránit přesným úderům české hráčky, ale nakonec velkému tlaku podlehla. Kvitová vede stejně jako v prvnímu setu 3:0.
     
    30-40
    Skvělá práce na servisu. Přímým bodem po podání na tělo soupeřky se dostává Kvitová do výhodnější pozice.
     
    30-30
    Levoruká Češka musela použít také druhé podání. Kasatkinová se nebála, byla aktivní a donutila českou hráčku k úderu do autu.
     
    15-30
    Petra Kvitová si pomohla prvním servisem, rychle se přesunula blíže k síti a jasně forhendem zakončila bleskovou výměnu.
     
    15-15
    Dvojnásobná grandslamová šampionka srovnává stav třetího gemu vítězným forhendem.
     
    15-0
    Petra Kvitová může při vlastním podání potvrdit brejk z předešlé hry. O tento fiftýn se bojovalo od základní lajny. Kvitová chtěla něco změnit, vydala se k síti, ale s úderem pod nohy nepočítala.
     
    0:2
    Kasatkinové nechodí první podání do kurtu. Snadná kořist pro českou reprezentantku, hodně pomalé druhé podání uklidila Kvitová do rohu kurtu.
     
    40-A
    První podání znovu končí po doteku pásky v autu. Kvitová si přitáhla soupeřku k síti kraťasem a poté jí skvěle prohodila. Třetí šance na brejk.
     
    40-40
    Kasatkinová se musela obejít bez prvního podání. Kvitová se znovu navezla do returnu, poté byla aktivní od základní lajny, ale klíčový bekhend zastavila síť. Shoda.
     
    40-A
    Ještě jedna brejkbolová šance. Kvitová si se servisem soupeřky nic nedělá, další vítězný return.
     
    40-40
    Kvitová znovu riskovala na returnu, ale míček poslala jen do deblového území. Shoda.
     
    40-A
    Kasatkinová našla prvním servisem znovu jen síť. Po druhém podání přišel drtivý return křížem, poté si Češka vybojovala brejkbol vítězným forhendem.
     
    40-40
    Ani tentokrát se nemohla Kasatkinová spolehnout na první podání. Kvitová perfektně zkrátila hru a ani rychlá Ruska se k míčku už nedostala. Shoda.
     
    40-30
    Ruské hráčce nyní hodně pomáhá soupeřka, když vyhazuje z kurtu return pomalého druhého servisu.
     
    30-30
    Darja Kasatkinová napálila první podání do sítě. Druhé končí v autu a po dvojchybě je srovnáno.
     
    30-15
    Kasatkinové se daří první servisy. I nyní zatlačila soupeřku, ta ještě zabojovala na síti, ale poslední slovo měla Ruska.
     
    15-15
    Nyní už se bojovalo od základní lajny. Kvitová si vytvořila pozici pro přechod k síti a toho také využila. Nechala si ještě dopadnout míčem na zem a poté udeřila.
     
    15-0
    Také Darja Kasatkinová se poprvé představí na podání ve druhém setu. Začíná přímým bodem.
     
    0:1
    Povedený start do druhého setu. I nyní si Češka zajistila fiftýn servisem k boční lajně. Kasatkinová se zmohla jen na return do sítě.
     
    15-40
    Petra Kvitová si pomáhá také přímým bodem po prvním podání ven z kurtu.
     
    15-30
    Kasatkinová se vypořádala se servisem na tělo, poté musela čelit také přechodu na síť. Za základní lajnou se ještě ubránila, ale Kvitová boduje forhendem k čáře.
     
    15-15
    Petra Kvitová se znovu nemohla spolehnout na první podání. Po druhém servisu přichází mizerný return daleko do zámezí.
     
    15-0
    Do druhého setu vstupuje na podání Petra Kvitová. Levoruká Češka začíná dvojchybou.
     
    4:6
    První sada jde pro čtyřiceti minutách na stranu české reprezentantky. Znovu vyšel return prvního podání přesně k základní lajně a ani odstupující Kasatkinová si s míčkem neporadila.
     
    15-40
    Po dalším nechytatelném returnu po lajně jsou tady další dva setboly pro českou tenistku.
     
    15-30
    Kasatkinová zvolnila na servisu a bylo to znát. Kvitová zatlačila returnem po lajně, následně uklízí míček forhendem do rohu kurtu.
     
    15-15
    Tentokrát už se hrálo po prvním podání. Po returnu Kvitové byl zahlášen aut, ale míček byl dobrý a výměna se musela opakovat. Následně je z toho první eso pro Kasatkinovou.
     
    0-15
    Darja Kasatkinová podruhé podává proti ztrátě úvodní sady. Ruská hráčka však začíná dvojchybou, především druhé podání minulo vymezené území o pořádný kus.
     
    4:5
    Konec přestávky, podávat bude Darja Kasatkinová.
     
    4:5
    Následuje přestávka a výměna stran.
     
    4:5
    První podání odhodila páska do zámezí. S druhým servisem si Kasatkinová věděla rady, přesným returnem pod nohy podávající tenistky se dostává zpět do hry o první sadu. Kvitová nedokázala doservírovat první sadu do vítězného konce.
     
    A-40
    Levoruká Češka se opět nemohla spolehnout na první podání. Kasatkinová se snadno udržela ve hře, chtěl soupeřku zatlačit kraťasem, ale to jí nevyšlo. Kvitová se poté musela vrátit zpět na základní lajnu, dlouhá výměna nakonec končí vítězným prohozem ruské tenistky. Brejkbol.
     
    40-40
    Nedaří, nedaří se první podání. Po druhém servisu na tělo soupeřky měla Kvitová navrch, diktovala tempo výměny, ale Ruska se dlouho dokázala bránit. Nakonec ale Kvitová Kasatkinovou uběhala a je tu shoda.
     
    40-30
    I proti brejkbolu si musela Kvitová pomoci druhým servisem. Kasatkinová nezvládla tlak za koncovou lajnou a v nouzi hraje jen do pásky.
     
    40-15
    Petra Kvitová netrefila první podání do dvorce. Po druhém podání sice Češka útočila, ale v kritický okamžik přetáhla forhend těsně do autu. Dva brejkboly pro Kasatkinovou.
     
    30-15
    Ani Kvitové se příliš nedaří první podání. A tentokrát je z toho dokonce dvojchyba.
     
    15-15
    Česká reprezentantka byla znovu dominantní. Kasatkinová to ale tentokrát za koncovou lajnou zvládla a perfektním bekhendem srovnává.
     
    0-15
    Petra Kvitová podává na zisk úvodního setu. Po druhém servisu na tělo soupeřky nebyla Kasatkinová v ideální pozice, nakonec hrála v nouzi jen úder rámem rakety.
     
    3:5
    Kvitová nedokázala využít setbol a Ruska stále v prvním setu ještě žije. Po dalším nepřesném forhendu Kvitové se bude pokračovat.
     
    A-40
    Kasatkinové nyní stačí čekat na chyby české hráčky. Další nepřesný return.
     
    40-40
    První podání odmrštila páska do zámezí. Teď to ale Češka přehnala s razancí returnu. První setbol končí v autu. Shoda.
     
    30-40
    Kasatkinová napálila první podání do sítě. Kvitová se opřela do returnu křížem a má k dispozici první setbol.
     
    30-30
    Darja Kasatkinová přetáhla první podání jen do autu. Kvitová si přišla blíže do kurtu pro return, ale Kasatkinová byla připravena a dokázala skvěle odpovědět.
     
    15-30
    Kvitová útočila tentokrát hned i na první podání. Kasatkinová se nedokázala zorientovat a hraje jen daleko do autu.
     
    15-15
    Kasatkinová se nyní musela sklonit před vynikajícím vítězným returnem české tenistky.
     
    15-0
    Darja Kasatkinová podává proti ztrátě prvního setu. Jednadvacetiletá ruská hráčka začíná důležitou hru trpělivou hrou od základní lajny, nyní to Kvitová nezvládla.
     
    2:5
    Konec přestávky, podávat bude Darja Kasatkinová.
     
    2:5
    Následuje přestávka a výměna stran.
     
    2:5
    Kvitová zakončuje sedmou hru prvním esem celého zápasu. Ruská hráčka se marně natahovala za milimetrovým servisem.
     
    15-40
    Petra Kvitová musela použít druhé podání. S ním si Kasatkinová poradila, ale za základní lajnou byla opět pod velkým tlak. Tentokrát se Kvitová postupně přesouvala k síti a právě od ní dokázala zakončit.
     
    15-30
    Česká reprezentantka byla opět v jasně ofenzivnější pozici. Geniálním forhendem k boční lajně nedala soupeřce žádnou šanci.
     
    15-15
    První podání vylétlo do těsného autu. Po druhém servisu přišel nevýrazný return, kterého ale Kvitová nedokázala využít. Po přechodu k síti zahrála Češka nepřesný úder jen do pásky.
     
    0-15
    Kvitová napálila první podání do středu kurtu, poté byla aktivnější hráčkou od základní lajny a forhendem do protipohybu soupeřky jde do vedení.
     
    2:4
    Čistá hra pro Rusku. Kasatkinová zatlačila servisem, poté musela sice řešit jeden úder, ale ten už byl poslední. Kvitová se opět do kurtu forhendem netrefila.
     
    40-0
    Teď už to Češka zvládla, udržela se ve hře returnem k základní lajně. Následně ale v přestřelce neuspěla a čelí také třem gembolům.
     
    30-0
    Tentokrát už první podání skončilo v síti. Petra Kvitová ale nedokázala do kurtu dostat ani return druhého servisu.
     
    15-0
    Darja Kasatkinová zahajuje gem na servisu přímým bodem. Kvitová opět vyhazuje return jen do autu.
     
    1:4
    Konec přestávky, podávat bude Darja Kasatkinová.
     
    1:4
    Následuje přestávka a výměna stran.
     
    1:4
    Parádní úmysl české hráčky. Po servisu ven z kurtu si to bleskově namířila k síti a zvládla i těžký volej. Další snadná hra pro Kvitovou.
     
    0-40
    Rodačka z Bílovce pokračuje v představení na podání. Kasatkinovou zachránila páska, ale poté se už z tlaku nevymanila. Obranný úder skončil jen v síti.
     
    0-30
    Petra Kvitová měla navrch znovu po tvrdém prvním podání. Následně Kasatkinová neustála tlak za koncovou lajnou.
     
    0-15
    Kvitová si otevřela kurt servisem k boční lajně, poté si došla pro kratší return a s přehledem zakončila.
     
    1:3
    Čistou hrou snižuje ruská tenistka ztrátu v prvním setu. Tento gem se Kvitové na returnu vůbec nevyvedl.
     
    40-0
    Tentokrát už se hrálo od základní lajny. Kvitová tlačila soupeřku, vše chtěla zakončit kraťasem, ale ten zachytila síť.
     
    30-0
    Kasatkinová se pomalu dostává do hry. Ani tentokrát si Češka neporadila se servisem na tělo.
     
    15-0
    Čtrnáctá nasazená hráčka turnaje v Madridu začíná gem na servisu přímým bodem po druhém podání na tělo české tenistky.
     
    0:3
    Konec přestávky, podávat bude Darja Kasatkinová.
     
    0:3
    Následuje přestávka a výměna stran.
     
    0:3
    Brejk je potvrzen. Petra Kvitová práskla do servisu do středu kurtu, ruská tenistka jen tak tak zasáhla míček raketou, ale do vymezeného prostoru ho už nedokázala usměrnit.
     
    30-40
    Po přesném prvním podání si Kvitová přeběhla k síti pro kratší úder soupeřky. U míčku byla včas a mohla si vybrat, kam ho umístí.
     
    30-30
    Petra Kvitová sice trefila první podání, ale musela se následně sklonit před prudkým returnem Rusky.
     
    15-30
    Kvitová si připisuje také přímý bod po servisu ven z kurtu. Kasatkinová returnovala v obranné pozici jen mimo dvorec.
     
    15-15
    Levoruká tenistka opět útočila od základní lajny. Kasatkinová se statečně bránila, ale na precizní forhend po lajně už reagovat nedokázala.
     
    15-0
    Petra Kvitová může při vlastním servisu potvrdit brejk z předešlé hry. Česká reprezentantka musela použít druhé podání, poté si ale vytvořila přechodem blíže k síti jasnou pozici, tu ale zahodila přetaženým forhendem.
     
    0:2
    Kasatkinová i nyní přetáhla první podání do zámezí. Třetí dvojchyba v gemu stojí ruskou tenistku hru na servisu.
     
    40-A
    Kasatkinová se nemohla spolehnout na první podání. A druhé končí v autu. Po dvojchybě má Češka druhý brejkbol ve druhém gemu.
     
    40-40
    Lehké první podání pohltila síť. S druhým servisem neměla česká hráčka znovu žádné problémy. Vítězný return do vzdálenějšího rohu. Shoda.
     
    A-40
    Kasatkinová si rozběhala českou reprezentantku. Ta se ale z obrany dostala do ofenzivní pozice, kterou ale ukončila jen úderem do pásky.
     
    40-40
    Tentokrát ale Petra Kvitová až příliš riskovala na returnu, míček dopadl jen metr za koncovou lajnou. Shoda.
     
    30-40
    Brejkbol. Kvitové znovu stačil jen return. Kasatkinová byla pozdě u rychlého úderu a nedokázala už míček udržet ve hře.
     
    30-30
    Kasatkinová se zatím nemůže trefit do prvního servisu. Nyní ale pomohla Kvitová Rusce přetaženým returnem do autu.
     
    15-30
    Pomalé první podání zastavila páska. S druhým servisem si Kvitová věděla rady, vítězný return křížem.
     
    15-15
    Na dvojchybu ale reaguje přímým bodem po servisu na tělo soupeřky.
     
    0-15
    Také Darja Kasatkinová se poprvé v utkání představí na podání. Po druhém servisu do autu začíná Ruska dvojchybou.
     
    0:1
    Rodačka z Bílovce musela poprvé použít také druhé podání. Na to se chtěla vytáhnout Kasatkinová, tvrdým returnem se jí opravdu porařilo Češku zatlačit, ale poté si vzala slovo opět Kvitová, která zakončila výměnu forhendem.
     
    0-40
    Petra Kvitová zapisuje také přímý bod po prvním podání do středu kurtu.
     
    0-30
    Kvitová pokračuje přesným prvním servisem ven z kurtu, poté se Češka vydala na síť, ale tam úspěšná nebyla. Až po zpětném návratu k zadní lajně boduje Kvitová.
     
    0-15
    Petra Kvitová zahajuje první set na podání. Levoruká Češka trefila úvodní servis na tělo soupeřky a hned druhým úderem ukončuje výměnu. Přesný bekhend na boční lajnu.
     
    0:0
    Utkání právě začalo.
     
    Darja Kasatkinová i Petra Kvitová již jsou na centrálním kurtu. Po krátkém rozehrání může zápas o postup do semifinále začít. Jako první se představí na servisu česká tenistka.
     
    O třech semifinalistkách turnaje v Madridu už je rozhodnuto! První souboj obstará Caroline Garcíaová s Kiki Bertensovou. Karolína Plíšková, která si poradila ve čtvrtfinále se světovou jedničkou Simonou Halepovou vyzve právě vítězku námi sledovaného duelu. Může se tak stát, že madridské publikum bude svědkem prestižního zápasu nejlepších dvou českých tenistek posledních let.
     
    Petra Kvitová

    Dvojnásobná vítězka Wimbledonu nevstoupila do nové sezony vůbec přesvědčivě. V generálce před Australian Open na turnaji v Sydney vypadla již v osmifinále s Camilou Giorgiovou z Itálie jasně ve dvou setech. Samotný první grandslam v sezoně skončil pro aktuálně 10. hráčku světového žebříčku již v prvním kole, když po třísetové bitvě podlehla v roli favoritky Andree Petkovicové 3:6, 6:4 a 8:10.

    Po Australian Open ale přišla nevídaná série čtrnácti vítězných zápasů v řadě! Mezi tituly v Petrohradu a v Dauhá dokázala Kvitová ještě vměstnat dva vyhrané fedcupové duely proti tenistkám ze Švýcarska. Na prestižních turnajích v Indian Wells s v Miami se ale levuruké Češce příliš nedařilo. Petra Kvitová rozhodně očekávala lepší výsledky než "jen" třetí kolo a osmifinále.

    Kvitová také pomohla českému fedcupovému týmu k postupu do finále. V souboji s Německem porazila nejprve Julii Görgesovou, následně také Angelique Kerberovou a přispěla tak k postupu dvěma body. Následné první kolo turnaje WTA ve Stuttgartu ale Kvitová již proti Kerberové nezvládla.

    V minulém týdnu na domácím turnaji v Praze velmi snadno bez ztráty setu prošla až do finále. V něm přišlo proti Rumunce Buzarnescuové první zaváhání, když v první sadě ztratila vedení 4:1, poté ale dokázala česká tenistka vývoj utkání otočit na svou stranu a připsala si již třetí letošní titul.

    Po rychlém přesunu z Prahy do Madridu se Petra Kvitová vypořádala v prvním kole s Lesjou Curenkovou ve velkém stylu 6:1 a 6:2. Následně měla menší problémy s olympijskou vítězkou Monicou Puigovou, ale nakonec zápas dokázala po bláznivém tiebreaku dohrát ve dvou setech. V osmifinále s Anett Kontaveitovou ale tiebreak úvodní sady prohrála a musela zápas otáčet. To se jí ale po dvou vydřených setech podařilo a česká dvojky si vybojovala postup mezi nejlepší osmičku.
     
    Darja Kasatkinová

    Ruská tenistka oslavila v tomto týdnu teprve jednadvacáté narozeniny. Nejlépe si letos Kasatkinová vedla v katarském Dauhá a následně také v Indian Wells, kdy vždy dokráčela až do samotného finále. V Dauhá jí připravila o titul Ukrajinka Svitolinová, na americkém betonu poté Japonka Ósakaová. Po přechodu na antuku však na výraznější výsledek čeká, v Charlestonu nestačila ve čtvrtfinále na Julii Görgesovou. Ve Stuttgartu i následně v Praze vyletěla Ruska z turnajem hned po prvním zápase, především prohra s velkou outsiderkou Jasmine Paoliniovou byla velkým překvapením.

    Až do letošního roku čekala Kasatkinová na vítězství v Madridu. Předchozí dvě účasti vždy skončily hned v úvodním kole. V úvodním zápase se Ruska vypořádala ve dvou těsných setech s Číňankou Wang. Výrazně snazší bylo střetnutí se Soranou Cirsteaovou, která sebrala Kastakinové jen čtyři hry. V osmifinále se zrodilo překvapení, Ruska nebyla v souboji s domácí Garbine Muguruzaovou favoritkou, přesto dokázala dvojnásobnou grandslamovou šampionu ve třech setec udolat.
     
    Krásný čtvrteční večer, vítám všechny příznivce tenisu. Turnaj WTA v Madridu dnes pokračoval čtvrtfinálovými duely. Ten poslední obstará na centrální kurtu Petra Kvitová, který vyzve v souboji o semifinále Rusku Darju Kasatkinovou.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:30.

    Vít Schück

    Čas utkání: 1:02

    2. set: 0:22

    Kasatkinová Kvitová
    2. set Utkání 2. set
    Získané body celkem
    11 37 58 26
    Nejdelší série získaných bodů
    1 4 5 5
    Setboly
    0 0 3 1
    Mečboly
    0 0 1 1
    Vítězné údery *
    0 0
    Nevynucené chyby *
    0 0
    Úspěšnost na síti *
    0 %
    0 %
    Statistiky na podání
    Čas her při vlastním podání
    0:08 0:22 0:25 0:08
    Esa **
    0 1 2 1
    Dvojchyby **
    3 6 2 1
    Udržená podání
    0 / 2
    0 %
    3 / 7
    43 %
    7 / 8
    88 %
    3 / 3
    100 %
    Odvrácené brejkboly
    2 / 5
    40 %
    4 / 9
    44 %
    2 / 3
    67 %
    0 / 0
    0 %
    Body při vlastním podání
    7 / 21
    33 %
    25 / 52
    48 %
    31 / 43
    72 %
    12 / 16
    75 %
    Body po 1. podání *
    0 %
    0 %
    Body po 2. podání *
    0 %
    0 %
    Úspěšnost 1. podání *
    0 %
    0 %
    Úspěšnost 2. podání *
    0 %
    0 %
    Průměrná rychlost 1. podání *
    Průměrná rychlost 2. podání *
    Nejrychlejší podání *
    Statistiky na příjmu
    Proměněné brejkboly
    0 / 0
    0 %
    1 / 3
    33 %
    4 / 9
    44 %
    2 / 5
    40 %
    Body při soupeřově podání
    4 / 16
    25 %
    12 / 43
    28 %
    27 / 52
    52 %
    14 / 21
    67 %
    Body po příjmu 1. podání *
    0 %
    0 %
    Body po příjmu 2. podání *
    0 %
    0 %
    Informace ke statistikám

    ** Počty es a dvojchyb v průběhu setu jsou neoficiální.

    Darja Kasatkinová
    Stát: WTA
    Datum narození: 07.05.1997
    Věk: 27 let
    Držení: pravák
    Výška: 170 cm
    Váha: 62 kg
    Nasazení: 14

    Petra Kvitová
    Stát: Česká rep.
    Datum narození: 08.03.1990
    Věk: 34 let
    Držení: levák
    Výška: 182 cm
    Váha: 70 kg
    Nasazení: 10
    bahis siteleri