Amiens – Méty 2:0 (kon.) | Angers – Nantes 0:2 (kon.) | Bordeaux – Toulouse 4:2 (kon.)
Lille – Dijon 2:1 (kon.) | Monaco – Saint-Étienne 1:0 (kon.) | Montpellier – Troyes 1:1 (kon.)
Nice – Caen 4:1 (kon.) | PSG – Rennes 0:2 (kon.) | Štrasburk – Lyon 3:2 (kon.)
konec
OGC Nice
4:1 (3:0)
SM Caen
Sobota 12.05.2018, 21:00 • Allianz Riviera, Nice • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 37. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 62 % : 38 %.
    Střely na branku: 7:5. Střely mimo: 10:4. Rohy: 4:7. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 10:18. (22:53:28)
     
    Dvě nastavené minuty jsou minulostí a zápas mezi Nice a Caen končí jasně ve prospěch domácího celku 4:1.

    Mario Balotelli vlétl do utkání. Italský bouřlivák se s ničím nepáral a hned první střelu umístil k levé tyči. Poté byl ve vápně faulován Seri a po proměněné penaltě Balotellim už vedlo Nice v desáté minutě 2:0. Ještě před poločasem se po přihrávce Balotelliho prosadil Allan Saint-Maximin. druhý poločas byl poznamenám vyloučením Ismaëla Diomandého, který v rychlosti brnkl o paty unikajícímu Balotellimu a musel jít po červené kartě pod sprchy. Čtvrtou branku Nice dokázal střelit Jean Michaël Seri, když zužitkoval přihrávku italského útočníka. Také Caen si vysloužilo branku a to když se dostal k míči v pokutovém území Deminguet, poté ho přistrčil Kouakouovi, který z blízkosti prostřelil Beníteze.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Maxime Le Marchand hledal v pokutovém území Seriho. Ten se dokázal zbavit soupeře ještě před hlavičkou, ale poté měl málo času na zamíření k tyči.
     
    90+1
    Střídání v týmu OGC Nice: ze hřiště odchází Arnaud Souquet, přichází Patrick Burner.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase dvě minuty.
     
    90
    Srarfi kličkoval s míčem v pokutovém území. Velmi riskantně se mu vrhl pod nohy Da Silva, který nakonec odpálil míč na rohový kop.
     
    89
    Tak tohle se Saint-Maximinovi nepovedlo. Střelec třetí dnešní branky se pokusil o prudkou ránu. Ta mu ale nesedla na kopačku a Saint-Maximin ohrozil jen rohový praporek.
     
    88
    Také Caen se pokusilo zakončovat. Santini se ale ani přes veškerou snahu přes skvěle postaveného Danteho k balonu neprotlačil.
     
    87
    Italský útočník si chtěl vymodlit druhý pokutový kop a nebyl od něj daleko. Ve vápně ho zasáhl Da Silva, ale hlavní rozhodčí nevyhodnotil spornou situaci jako faul.
     
    86
    Nice ještě na poslední minuty zápasu vysunulo napadání až téměř k vápnu soupeře. Souquet nakonec získal balon, ale do útoku se nemohl přes Mbenbua dostat.
     
    85
    Po akci Maria Balotelliho zakončoval po přihrávce na hranici vápna Seri. Jeho pokus v pádu se ale mezi tři tyče nevešel.
     
    84
    Dante si nyní zahraje hodně s míčem. Akce chodí přes kapitána Nice, ale nyní se Dante snaží najít volného spoluhráče, nebo spoluhráče v pohybu.
     
    83
    Zhruba posledních deset minut i s nastavením pro oba týmy. Nice je stále v kombinaci ve středu pole. Srarfi přihrával ale jen na nohu Féreta.
     
    82
    Nice už jen dohrává druhý poločas. Dante si zdlouhavě vyměňoval přihrávky s Marlonem. Nikdo z ofenzivních hráčů se nenabídl do kombinace.
     
    80
    Střídání v týmu OGC Nice: ze hřiště odchází Alassane Pléa, přichází Mickaël Le Bihan.
     
    80
    Střídání v týmu OGC Nice: ze hřiště odchází Adrien Tameze, přichází Bassem Srarfi.
     
    79
    Mario Balotelli byl faulován na třiceti metrech od branky Caen. Sám se postavil k rozehrávce, ale branku tvrdou ránou netrefil.
    78. Christian KOUAKOU - 4:1
     
    78
    Caen právě vstřelilo branku!
    Tak i Caen se dočkalo. Po ztrátě v pokutovém území se zjevil u balonu Deminguet, který ho trochu na slepo posílal před Beníteze. CHRISTIAN KOUAKOU si dokázal míč zpracovat, ještě i pošoupnout do kroku a poté poslat velmi rychle do sítě.
     
    77
    Hosté chtějí alespoň vstřelit čestnou branku, ale Nice soupeře nepouští vůbec k balonu. Cyprien se Serim si postrákávají balon ve středu pole.
     
    76
    Nice se pokouší ještě navýšit své pohodlné vedení. Balotelliho rána se ale odrazila jen od holení hostujícího stopera do bezpečí.
    74. Jean Michaël Seri - 4:0
     
    74
    Nice právě vstřelilo branku!
    Nice přece jen ještě přidává čtvrtou branku! Po rychlé rozehrávce u středového kruhu přihrával Balotelli z prvního doteku na rozběhnutého JEANA MICHAËLA SERIHO, který šel sám proti brankáři a pohledným dloubáčkem poslal balon do sítě.
     
    73
    Walter Benítez se musel činit. Po rohovém kopu se vyšplhal nejvýše Da Silva, ale prudkou hlavičkou k tyči Beníteze nepřekonal.
     
    72
    Caen ubývají síly. Santini to zkoušel trochu na náhodu do pokutového území. Centr ale zavíral na zadní tyči Deminguet a vybojoval pro svůj tým rohový kop.
     
    71
    Nice se již tolik nesnaží přecházet do útoku. Při vedení o tři branky a o muže navíc v poli se hraje domácím pohodlně.
     
    70
    Střídání v týmu SM Caen: ze hřiště odchází Ronny Rodelin, přichází Baissama Sankoh.
     
    69
    Arnaud Souquet měl na pravé straně dostatek prostoru pro centr. K němu se ale už nedostal, Guilbert se k němu skvěle vrátil a připravil ho o míč.
     
    68
    Ivan Santini pokoušel přehodit obránce, na míč číhal na ofsajdové hranici Kouakou, ale Dante s Marlonem se včas vrátili.
     
    67
    Balotelli před vápnem podklouzl a akce Nice tak skončila bez zakončení. Na druhou stranu pádil s míčem Féret, ale ani on se ke střele nedostal.
     
    66
    Čtvrtá branka Nice nebyla daleko. Cyprien pálil po zpětné nahrávce Seriho. Jeho pokus ale nevyšel podle představ a Samba dokázal zasáhnout.
     
    65
    Mario Balotelli si došel pro balon do hloubi pole. Následně přihrával do vápna na Seriho, který ale byl o míče o něco později než bránící Da Silva.
     
    64
    Hra se po vyloučení Diomandého příliš nezměnila. Nice kombinuje na vlastní polovině a čeká na příležitosti k útoku.
     
    62
    Allan Saint-Maximin vybojoval rohový kop pro svůj celek. Ten ale končí jen hodně nepřesnou střelou Le Marchanda. Samba si s klidem došel pro balon mířící vedle branky.
     
    61
    Zničehonic se opřel do balonu Rodelin. Jeho dělovku ale u tyče dokázal zpracovat Benítez. Domácí brankář zatím ve druhém poločase nemá příliš práce.
     
    60
    Po hodině hry vede domácí Nice nad Caen o tři branky. Hosté budou navíc dohrávat více než půlhodiny jen v deseti hráčích.
     
    59
    Caen se ale sympaticky i v deseti hráčích pouští do útoku. Guilbert mohl centrovat, ale ještě počkal na své spoluhráče. Následně byl u míče Santini, ale ten už proti přesile nic nezmohl.
     
    58
    Po zmatcích před vápnem Caen se dostal ke střele Seri. Ten ale nezkrotil balon podle představ a jeho pokus končí vysoko nad hostující brankou.
     
    57
    Balotelli pálil z místa přestupku jen do obranné zdi. Následně se ale balon odrazil znovu k domácím hráčům.
    56. Červená karta
     
    56
    Ismaël Diomandé zasáhl unikajícího Balotelliho a je potrestán červenou kartou. Balotelli by jinak šel osamocen na brankáře. Caen bude dohrávat v deseti.
     
    56
    Žlutou kartu dostává Ismaël Diomandé (SM Caen).
     
    55
    Nice hraje velmi nenápadně, ale když získá balon, tak velmi rychle přechází do útoku. Nyní to potvrdil Saint-Maximin, kterého musel zastavovat až před vápnem Mbengue.
     
    54
    Ani tentokrát se hostům nedařilo. Damien Da Silva se sice protlačil k hlavičce, ale ta nebyla prudká ani příliš umístěná.
     
    53
    Caen kombinovalo ve středu pole, následně se odhodlal odcentrovat před Beníteze Guilbert. Právě brankář Nice byl atakován, ale hlavní rozhodčí nařídil jen rohový kop.
     
    52
    Allan Saint-Maximin to zkoušel zprava. Jeho pokus ale dokázal ještě před vápnem zastavit skvěle postavený Diomandé.
     
    51
    Julien Féret centroval do vápna, ale domácí obrana si s vysokým míčem bez potíží poradila. Nakonec ještě zkoušel posílat míč před Beníteze Rodelin, ale jeho pokus skončil jen za brankovou lajnou.
     
    50
    Tameze nyní zaváhal na středu trávníku a obrana Nice se musela vracet až do vápna. Po Souquetově teči budou hosté rozehrávat od rohového praporku.
     
    49
    Hosté výrazně ve druhém poločase přitvrdili. Tentokrát to pocítil Tameze, který po přidržení ve středu pole skončil na zemi.
     
    48
    Dalším faulem se po chvíli provinil také Rodelin, která seslal k zemi skluzem zezadu Seriho. Následný rychlý protiútok končí povedenou ránou Saint-Maximina, kterou ale dokázal zpacifikovat Samba.
     
    47
    Do druhého poločasu vstoupili rozehrávkou hostující hráči a hned si vynutili také rohový kop. Ten ale končí jen odpískaným faulem v pokutovém území.
     
    46
    Střídání v týmu SM Caen: ze hřiště odchází Enzo Crivelli, přichází Christian Kouakou.
     
    46
    Střídání v týmu SM Caen: ze hřiště odchází Stef Peeters, přichází Jessy Deminguet.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně ve 22:01.
     
    Jedna nastavená minuta je pryč a s ní i celý první poločas. Nice odchází do šaten rozhodně spokojenější, vede nad Caen 3:0.

    Nice vlétlo do utkání, nebo spíše Mario Balotelli vlétl do utkání. Italský bouřlivák se s ničím nepáral a hned první střelu umístil k levé tyči. Poté byl ve vápně faulován Seri a po proměněné penaltě Balotellim už vedlo Nice v desáté minutě 2:0. Ještě před poločasem se po přihrávce Balotelliho prosadil Allan Saint-Maximin a Caen to bude mít ve druhém poločase velmi těžké pokud chce ještě pomýšlet na zisk byť jediného bodu.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje v prvním poločase jednu minutu.
     
    45
    Saint-Maximin přihrával do tandemu Souquetovi. Ten ale v náběhu našel jen Da Silvu ve skluzu. Nice mělo k dispozici ještě jeden rohový kop, ale ten končí útočných faulem.
     
    44
    Minutu před pauzou už chtějí domácí v pohodě dohrát úvodní dějství. Balotelli si chtěl narazit se Saint-Maximinem, ale tentokrát souhra nevyšla podle představ.
     
    43
    Hůře na tom vypadá Santini, který potřebuje ošetření na hrací ploše. Také Benítez se zvedal z trávníku těžce, ale zdá se, že oba budou pokračovat ve hře.
     
    42
    Caen sice drží míč pod kontrolou, ale poté přišel centr do vápna, kde se střetl Santini s vyběhnutým Benítezem a je pískán faul útočníka Caen.
     
    41
    Také Pléa se mohl zapsat mezi střelce. Byl viditelně rychlejší než bránící Da Silva, ale z úhlu se mu již nepodalo prostřelit Sambu.
     
    40
    První poločas pomalu míří ke svému závěru. Nyní se Saint-Maximin zapojil také do obrany a před vlastním vápnem vybojoval faul.
    38. Allan SAINT-MAXIMIN - 3:0
     
    38
    Nice právě vstřelilo branku!
    Nice přidává před koncem poločasu ještě jednu branku! Balotelli vnějším nártem poslal milimetrovou přihrávku na nabíhajícího ALLANA SAINT-MAXIMINA, který si ještě ve vápně obhodil obránce a poté nekompromisně zavěsil pod břevno.
     
    37
    Domácí riskovali, když kombinovali ve vlastním vápně proti napadajícím hráčům, ale Dante s Marlonem si poradili a přenesli nakonec balon na útočnou polovinu.
     
    36
    Peteers spěchal za balonem na levém kraji. Dokázal nepřesnou přihrávku ještě udržet na hrací ploše a dokonce vybojoval pro Caen autové vhazování.
     
    35
    Žlutou kartu dostává Frédéric Guilbert (SM Caen).
     
    35
    Mario Balotelli nebyl v posledních minutách příliš vidět, ale nyní se připomněl. Na nic nečekal, ale střela z kroku se neujala.
     
    34
    Domácí se už tolik neženou do útoku. Nice sice drží balon pod kontrolou, ale spíše jen obehrávají v kombinaci ze strany na stranu.
     
    32
    Caen pokračovalo v mírném tlaku rohovým kopem. Benítez se sice vydal pro balon, ale ten se zakroutil od něho a tak na něj brankář Nice nedosáhl. Nikdo z hostů toho ale využít nedokázal.
     
    31
    Stef Peeters to nyní vzal na sebe. Z levého kraje si přistoupil blíže k ose trávníku, ale následnou střelu poslal hodně mimo levou tyč Benítezovy branky.
     
    30
    Po půlhodině hry vede Nice na vlastním trávníku nad Caen o dvě branky, o obě se zasloužil Mario Balotelli. Nejprve pálil ze třiceti metrů přesně k tyči, poté stejnou střelu zopakoval také z pokutového kopu.
     
    29
    Caen se podařilo stabilizovat hru po nevydařeném úvodu utkání. Nyní centroval z levé strany Mbengue, ale míč se stočil jen do rukavic Waltera Beníteze.
     
    28
    Vůbec první střela mezi tři tyče co mířila na Beníteze. Rodelin se dokázal obtočit kolem obránce, ale poté nezasáhl míč přesně a se střelou bez razance si Benítez poradil.
     
    27
    Domácím se podařilo vykombinovat napadající hráče. Nakonec se zjevil u míče Seri, ale ten už přihrával hodně nepřesně na Pléu.
     
    26
    K balonu se ale postavil Cyprian s Dantem. Nakonec pálil střední záložník Nice, ale našel jen obrannou zeď postavenou přesně na hranici vápna.
     
    25
    Rodelin sestřelil před pokutovým územím Balotelliho a to je další zajímavá pozice pro domácího střelce.
     
    24
    Po vzoru Balotelliho to nyní zkusil z velké dálky také Seri. Jeho pokus se ale mezi tři tyče ani zdaleka nevešel.
     
    23
    Walter Benítez se také dotkl míče. Po vysokém centru obrana odstavila obránce a brankář Nice si s přehledem poskočil pro balon.
     
    22
    Také Pléa umí zkazit lehkou přihrávku na dva metry. Pětadvacetiletý útočník Nice hledal Balotelliho, ale přihrávku vystihl Peeters.
     
    21
    Caen se u balonu příliš dlouho neohřálo. Guilbert vyvezl míč, ale doputoval jen ke středové lajně, kde mu nevyšla klička proti Serimu.
     
    20
    Úvodních dvacet minut zápasu nabídlo pohlednou podívanou. Seri si narazil na levém kraji s Le Marchandem, následně přiletěl před Sambu centr, ale s ním si již brankář Caen poradil.
     
    19
    Allan Saint-Maximin se nyní stáhl až do středu trávníku, přišel si pro balon. Následně ho předal Balotellimu, který ale neměl potřebný prostor pro přihrávku do vápna.
     
    18
    Hosté si vybojovali rozehrávku rohového kopu. Peeters centroval do šestnáctky před Beníteze, ale domácí ochránil obrannou hlavičkou Dante.
     
    17
    Caen se nemůže dostat k balonu. Balotelli se nyní zjevil v roli nahrávače, ale jeho přihrávka po trávníku skončila místo u Seriho na kopačce Guilberta.
     
    16
    Nebezpečnou střelou se nyní prezentoval Pléa. Pokus ukryl mezi dvěma obránci, ale Samba byl ve středu branky připraven.
     
    14
    Po dvou rychlých brankách se hra lehce uklidnila. Tameze spolupracoval na pravém kraji se Souquetem. Ten ale přihrával mizerně na Balotelliho a k balonu se dostávají hosté.
     
    13
    Nice pokračuje ve velmi pohledné kombinaci. Allan Saint-Maximin to zkoušel na pravém kraji, ale přes bránícího Da Silvu nepřešel.
     
    11
    Také Caen se dostávalo do hry. Souquet byl ale nepříjemně faulován na vlastní polovině Peetersem a hra se opět přesune před Sambu.
    10. Mario BALOTELLI - 2:0
     
    10
    Nice právě vstřelilo branku!
    Míč si na značku pokutového kopu postavil MARIO BALOTELLI. Na první pokus poslal míč k levé tyči, sudímu se ale nelíbilo Italovo pozastavení před kopem a nechal penaltu opakovat. Balotelli proměnil s přehledem i druhý pokus a Nice se raduje z vedení o dvě branky!
    9. Penaltový zákrok
     
    9
    Pokutový kop pro Nice. Seri byl faulován v šestnáctce Diomandém.
     
    9
    Po faulu na Tamezeho rozehrával volný přímý kop z nadějné pozice Balotelli. V pokutovém území se ale k hlavičce nikdo z hráčů Nice nedostal.
     
    8
    Ve středu pole se pohyboval s míčem u nohy Seri, následně ho předal Tamezemu, který vysílal prudkou přihrávku na Balotelliho, ale ten byl pokryt obranou Caen.
     
    7
    Na druhé to zkoušel z podobné pozice jako před chvílí Balotelli Rodelin, ale jeho dělovka se zastavila až vysoko na tribuně nad domácí brankou.
     
    6
    Nice pokračuje v aktivní hře směrem dopředu. Cyprien mířil do protiútoku, poté hledal centrem Pléu, ale ten už se k balonu přes Sambu nedostal.
    4. Mario BALOTELLI - 1:0
     
    4
    Nice právě vstřelilo branku!
    Tak to je raketový start v podání domácího celku. Seri nakopával míč za obranu Caen, Diomandé se dokázal dostat k obranné hlavičce, ale balon poslal jen proti noze MARIU BALOTELLIMU. Italský střelec na nic nečekal a vypálil k levé tyči. Z třiceti metrů našel Balotelli přesně volné místo a ani natahující se Samba na balon nedosáhl.
     
    4
    Allan Saint-Maximin si to namířil z pravé strany přímo do vápna. V rohu šestnáctky byl sražen k zemi, ale hlavní rozhodčí nechává hru pokračovat.
     
    3
    Také Nice se poprvé ocitlo s míčem na útočné polovině. Ještě ve středovém kruhu byl ale faulován postrčením Cyprien.
     
    2
    Domácí fotbalisté rozehráli úvodní poločas ze středového kruhu. Velmi rychle se ale zmocnili míče hosté a první útok patřil jim. Rodelinův pokus však zblokovala obrana Nice.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Hlavní rozhodčí již přivádí obě úvodní jedenáctky. Zápas sedmatřicátého kola nejvyšší francouzské soutěže Ligue 1 tak může za několik málo okamžiků začít.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    OGC Nice: Benítez – Souquet, Marlon, Dante (C), Le Marchand – Tameze, Cyprien, Seri – Saint-Maximin, Balotelli, Pléa.
    Náhradníci: Cardinale – Le Bihan, Srarfi, Burner, N. Mendy, M. Sarr, Makengo.

    SM Caen: Samba – Guilbert, Diomandé, Da Silva, Mbengue – Féret (C), Aït Bennasser, S. Peeters – Rodelin – Santini, Crivelli.
    Náhradníci: Dreyer – Sankoh, Repas, Kouakou, Avounou, Deminguet, Armougom.

    Rozhodčí: Schneider – Zitouni, Henninot.
     
    Posledních pět vzájemných zápasů

    19.11. 2017 Caen – Nice 1:1
    10.03. 2017 Nice – Caen 2:2
    06.11. 2016 Caen – Nice 1:0
    31.01. 2016 Caen – Nice 2:0
    28.10. 2015 Caen – Nice 1:2
     
    OGC Nice

    Nice se teprve poprvé od svého návratu do Ligue 1 v roce 2002 umístilo v minulé sezoně na medailové pozici. Tým z jihu Francie předváděl po celou sezonu skvělé výkony, především v jarní části, kdy si připsal i dvanáct zápasů bez porážky.

    Úvod aktuální sezony se však Nice nevydařil podle představ. Postupem času se ale tým z jihu Francie prokousává tabulkou až na sedmou pozici, která ještě nemusí být konečnou. Dvě kola před koncem se Nice pere s Rennes a Saint-Étienne. Výhodnou pozici ale Nice ztratilo po dvou předešlých zápasech, kdy ztratilo drahocenné body. Před dvěma týdny Nice jen remizovalo ve Štrasburku 1:1 s týmem bojující o záchranu. V minulém kole Nice dokonce prohrálo, ale s něco lépe postaveným Marseille 1:2.

    Před posledními dvěma koly ztrácí Nice na páté místo, které zaručuje evropské poháry v příští sezoně tři body. Nice bude muset v boji o vysněnou příčku spoléhat na zaváhání soupeřů, tedy Rennes a Saint-Étienne.
     
    SM Caen

    Caen se loňská sezona vůbec nevydařilo. Tým ze západu Francie musel bojovat až do posledního kola o udržení. Příslušnost v elitní francouzské soutěži si zajistil až po remíze 1:1 v posledním kole na půdě PSG.

    V nové sezoně se dlouho drželo Caen v první polovině po těsných výsledcích a mnoha výhrách o jednu branku. V poslední době ale Caen dochází dech a propadlo se na patnáctou pozici, ze které ještě nemá jasnou účast v Ligue 1 v příštím ročníku. V zápase s Nice se bude pokoušel přerušit šňůru osmi zápasů bez vítězství.

    Velkého úspěchu ale Caen dosáhlo ve Francouzském poháru, kde cestou do semifinále porazilo Mety nebo Olympique Lyon. O finále si to rozdalo se supersilným PSG, ale po výsledku 1:3 už muselo na boj o trofej zapomenout.
     
    Krásný sobotní večer, vítám všechny příznivce fotbalu. Nejvyšší francouzská soutěž Ligue 1 nabízí již předposlední tedy sedmatřicáté kolo a my se společně zaměříme na utkání Nice, které přivítá před domácím publikem Caen.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:00.

    Vít Schück

    Branky: 4. Balotelli, 10. Balotelli (pen.), 38. Saint-Maximin (Balotelli), 74. Seri (Balotelli) – 78. Kouakou (Deminguet)

    Karty:   35. Guilbert (CEN), 56. Diomandé (CEN)   56. Diomandé (CEN)


    Držení míče: 62 % : 38 %.
    Střely na branku: 7:5. Střely mimo: 10:4. Rohy: 4:7. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 10:18.
    OGC Nice: Benítez – Souquet (90+1. Burner), Marlon, Dante (C), Le Marchand – Tameze (80. Srarfi), Cyprien, Seri – Saint-Maximin, Balotelli, Pléa (80. Le Bihan).
    Náhradníci: Cardinale – Le Bihan, Srarfi, Burner, N. Mendy, M. Sarr, Makengo.

    SM Caen: Samba – Guilbert, Diomandé, Da Silva, Mbengue – Féret (C), Aït Bennasser, S. Peeters (46. Deminguet) – Rodelin (70. Sankoh) – Santini, Crivelli (46. Kouakou).
    Náhradníci: Dreyer – Sankoh, Repas, Kouakou, Avounou, Deminguet, Armougom.

    Rozhodčí: Schneider – Zitouni, Henninot
    thejrc.org