Žilina – Trenčín 1:2 (po pr.)
po prodl.
MŠK Žilina
1:2 (0:1)
AS Trenčín
sk Neděle 27.05.2018, 17:20 • Pod Dubňom, Žilina • Niké liga • Baráž
Předzápasové kurzy
     
    118
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Philip Azango, prichádza Joey Sleegers.
     
    117
    Ďalšia veľká šanca Žiliny, Filip Balaj z veľkého uhla tesne minul pravú tyč bránky hostí!
     
    116
    Neuveriteľná možnosť domácich! Po centrovanej lopte sa ku strele z prvej v plnej rýchlosti dostal Samuel Mráz, no tesne minul priestor Šemrincovej bránky!
     
    111
    No a po centrovanej lopte ostal úplne sám pred Šemrincom práve striedajúci Filip Balaj, ktorý však na moment zaváhal, brankár hostí mu výborne zmenšil strelecký uhol a napokon jeho strelu bravúrne vytlačil na rohový kop!
     
    111
    Striedanie v tíme MŠK Žilina: z ihriska odchádza Jakub Holúbek, prichádza Filip Balaj.
     
    105
    Obrovská možnosť hostí. Domáca obrana znovu nechala Čatakovića osamoteného. Ten skúsil rovnako ako Azango prízemnú krížnu strelu, no Volešák loptu bravúrne nohou vyrazil!
     
    99
    Trenčín dal gól!
    Krásna individuálna akcia PHILIPA AZANGA po pravej strane, pretože najskôr si obhodil obrancu Žiliny a následne krížnou prízemnou strelou nedal Volešákovi šancu na úspešný zákrok.
     
    97
    Obrovská šanca pre Žilinu! Lukáš Jánošík sa spoločne so Samuelom Mrázom dostal do prečíslenia 2 na 1, no z pravej strany nedokázal pretlačiť loptu cez jediného obrancu hostí na svojho spoluhráča.
     
    83
    Výborný center domácich z pravej strany, Jánošíkovú následnú hlavičku ale bravúrne vytlačil Igor Šemrinec.
     
    74
    Veľká šanca hostí, Gong z pravej strany našiel prihrávkou Hamzu Čatakovića, ktorý skúsil pätičkou zakončiť, no Miloš Volešák bol pripravený a podržal svoj tím.
     
    73
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Philipp van Arnhem, prichádza Hilary Gong.
     
    68
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Julien Keston, prichádza Adrián Slávik.
     
    67
    Nepríjemná zrážka Dávida Hancka s Julienom Kestonom. Hancko hlavou trafil rameno Kestona a už len ten zvuk bol veľmi, ale veľmi zlý.
     
    65
    Žilina dala gól!
    Ďalší skvelý center Káčera, tentoraz pristál na hlave FILIPA KAŠU, ktorý hlavičkou ku vzdialenejšej žrdi vyrovnáva na 1:1!
     
    63
    Znovu výborná akcia domácich! Káčer z pravej strany posadil center na hlavu Jaroslava Mihalíka, ktorý loptu poslal pod brvno bránky Trenčína, no Šemrinec ju skvele vytlačil na rohový kop!
     
    57
    Striedanie v tíme MŠK Žilina: z ihriska odchádza Michal Klec, prichádza Lukáš Jánošík.
     
    55
    Neuveriteľné! Šemrinec zle rozohral loptu od svojej bránky, našiel len Filipa Kašu, ktorý okamžite pálil na bránku, no trafil len brvno brány hostí. Lopta sa následne dostala ku Samuelovi Mrázovi, ktorý však v páde namieril príliš vysoko!
     
    52
    Žltú kartu dostáva Julien Keston (AS Trenčín).
     
    50
    Žltú kartu dostáva Miroslav Káčer (MŠK Žilina).
     
    38
    Veľká šanca pre domácich! Centrovaná lopta z ľavej strany prešla celou šestnástkou hostí, no ani Mráz a ani Chvátal ju nedokázali usmerniť za Šemrincov chrbát.
     
    36
    Trenčín dal gól!
    Chyba žilinskej defenzívy, PHILIP AZANGO získal loptu v strede poľa, narazil si ju s Čatakovićom, a následne sám pred Volešákom namieril loptu presne pomedzi nohy nešťastného žilinského brankára do siete.
     
    30
    Žltú kartu dostáva Igor Šemrinec (AS Trenčín).
     
    30
    Obrovská šanca Žiliny! Najskôr sa Chvátal rútil sám na bránku hostí, no delovkou napálil loptu do Šemrinca! Tá sa následne odrazila pred Michala Kleca, ktorý rovnako tvrdou strelou opečiatkoval brvno bránky hostí!
     
    27
    Striedanie v tíme MŠK Žilina: z ihriska odchádza František Kubík, prichádza Martin Králik.
     
    24
    Obrovská šanca hostí! Ubbink narysoval parádny center z ľavej strany priamo na nohu nabiehajúceho Giorgiho Beridzeho, ktorý však z prvej napálil loptu len do Miloša Volešáka!
     
    19
    Čataković dostal dobrú prihrávku do stredu šestnástky Žiliny, otočil sa s loptu a okamžite vystrelil, no jeden z domácich obrancov jeho pokus obetavo zblokoval.
     
    15
    Obrovská šanca Žiliny! Káčer v strede poľa skvele vybojoval loptu, potiahol ju stredom a následne našiel naľavo úplne voľného Kubíka. Ten skúsil strelu z prvej, lenže ju tečoval obranca Trenčína a lopta napokon skončila v rukaviciach Igora Šemrinca!
     
    2
    Trenčín síce dal gól, ale ten neplatí pre faul na Miloša Volešáka! Lukáš Skovajsa centroval z pravej strany, Volešák šiel do súboja s Beridzem, odrazená lopta padla priamo pred Azanga, ktorý ku poslal do siete Žiliny. Lenže Beridze napokon Volešáka v súboji fauloval.

    Dávid Švec

    Branky: 65. Kaša (Káčer) – 36. Azango (Čataković), 99. Azango

    Karty:   50. Káčer (ZIL) – 30. Šemrinec (TRE), 52. Keston (TRE)


    MŠK Žilina: Volešák – Chvátal, Kaša, Hancko, Kubík (27. Králik) – Káčer, Pečovský (C), Klec (57. Jánošík) – Mihalík, Mráz, Holúbek (111. Balaj).
    Náhradníci: Mandous – Niňaj, Jánošík, Balaj, Vallo, Králik, Lačný.

    AS Trenčín: Šemrinec (C) – Keston (68. Slávik), Šulek, Lawrence, Skovajsa – El Mahdioui – Beridze, Ubbink, van Arnhem (73. Gong), Azango (118. Sleegers) – Čataković.
    Náhradníci: Chovan – Sleegers, Kadák, Omar, Gong, Kvocera, Slávik.

    Rozhodčí: Pavlík – Hrčka, Weiss

    Diváci: 3059
    bahis siteleri