Benátky n/J – Jirny 1:2 (kon.) | Vltavín – Čížová 6:2 (kon.) | Vyšehrad – Brozany 1:2 (kon.)
Chrudim – Litoměřicko 1:1 (4:2 po pen.) | Domažlice – Písek 3:0 (kon.) | Zápy – Převýšov 0:1 (kon.)
Benešov – Štěchovice 3:0 (kon.) | Králův Dvůr – Nymburk 2:1 (kon.) | Ústí n/O – Dobrovice 3:2 (kon.)
konec
Loko Vltavín
6:2 (1:2)
Sokol Čížová
Středa 30.05.2018, 17:00 • Loko Vltavín • Česká fotbalová liga • 34. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    Loko Vltavín

    Sezóna se pomalu chybí ke svému konci, a pokud chtějí Pražané postoupit do vyšší soutěže, již nemohou ztrácet body a musí doufat, že Chrudim jich pár ztratí. Vltavín je totiž v současné době na druhém místě se ziskem pětašedesáti bodů. Na první Chrudim ztrácí bodů pět.

    Co se týče poslední formy Vltavínu, tak ta není špatná, jelikož prohrál jen jednou. Nejprve si poradil s Ústím nad Ostravicí 2:0, pak přišla výhra nad Štěchovicemi po penaltách. Poté však přišla porážka s Benešovem, který je v současné době až na desátém místě. Následovaly dvě výhry, z čehož byla jedna opět na penalty.
     
    Sokol Čížová

    Čížová byla letošním nováčkem, ale v ČFL se udrží jen rok. Dosud nasbírala ve třiceti zápasech pouhých sedmnáct bodů a je jasné, že Jihočeši se na konci sezóny budou stěhovat o ligu níže. Na šestnácté Benátky mají nedostižitelnou ztrátu jednadvaceti bodů!

    V posledních pěti zápasech získal Sokol čtyři body. Nejdříve přišly tři porážky. Poté sice přišla ještě jedna, ovšem v té už získala Čížová alespoň bod za prohru v penaltách. V posledním kolem přišel zápas za tři body, když Jihočeši porazili Litoměřicko 3:1.
     
    První zápas

    Čížová – Vltavín 0:0 (2:4 po penaltách)

    Sestav Sokolu: Satrapa – Zahrádka, Tomášek, Rozhoň, Janoch – Polodna (86. Chytrý), Dvořák, Bálek (90. Held), Vávra (75. Stojka), P. Janda – Jirouš (C).

    Sestava Vltavínu: Pávek – Hodas, Podzimek, Růžička, Pejša (75. Hovorka), Uvíra (C), Šípek, Schindler (59. Eichler), Pozníček, Maione (79. Macháč), Vokoun.
     
    Úvodní sestavy:

    Loko Vltavín: Koblenc – Abena,Růžička (C), Macháč, Hovorka, Pejša, Šípek, Schindler, Rada, Pozníček, Maione.
    Náhradníci: Roušal, Valíček, Eichler, Láncz, Todorovič, Kostka, Tichý.

    Sokol Čížová: Kratochvíl – Pedro, Novák, Held, Vacovský, Dvořák, Mudra, Zahrádka, Kočí, Bálek, Janda (C).
    Náhradníci: Vávra, Nečas, Přibyl, Rozhoň.

    Rozhodčí: Zadinová – Šafránková, Žáková.
     
    Domácí hráči se představí v zelených dresech, zatímco hostující Čížová bude hrát v růžových.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    O úvodní rozehrávku se postarali hosté. Ti začínají se svou rozehrávkou až od hranice své šestnáctky a Loko Vltavín se snaží hodně vysoko napadat.
     
    2
    Michal Kočí nezpracoval balón ze vzduchu a poté šáhl po svém protihráči. Pražané se tak dostali snadno k míči, ale zatím se nedostali za půlící čáru.
     
    3
    Už to vypadalo, že hráči v zeleném zbytečně přijdou o míč, ale nakonec z toho byla velmi dobrá příležitost! Finální přihrávka ovšem našla jen mezeru na hranici velkého vápna.
     
    4
    Zatím je hra celkem svižná, ale ani jeden z týmů se zatím nedostal ke střele. O něco více ze hry má favorit dnešního utkání, tedy domácí Vltavín.
     
    5
    Lukáš Bálek dobře napadal obránce hostí, díky čemuž získal svému týmu autové vhazování nedaleko brány. Proto přišel dlouhý aut, který obrana Sokola odhlavičkovala mimo nebezpečí.
     
    6
    I následný centr do šestnáctky obrana odvrátila. Poté ještě přišla přihrávka do šestnáctky, kde jeden z domácích upadl. Penalta se však nepíská.
     
    7
    Skákavý míč si nejrychleji našel hostující gólman Kratochvíl, jenž ihned rozehrál a Čížová šla vpřed. Dlouho se u míče ale nezdržela.
     
    7
    Už to vypadalo, že Michal Kočí půjde sám na brankáře domácích, ale nakonec je odmáván a odpískán ofsajd!
     
    8
    Na druhé straně skončil míč mimo hrací plochu, a tak Kratochvíl vykopával. Výkop se mu ovšem dvakrát nepovedl, domácí se rychle dostali do šance. Pejšovi ale střela jen sjela po noze a gólmana Čížové neohrozila.
     
    9
    Už se začala osmělovat i Čížová! Pěkná akce v podání Petra Jandy, který obešel hned trojici protihráčů a zakončil. Jeho technická střela minula bránu jen o centimetry.
     
    10
    Po krátkém tlaku hostujícího týmu je u míče opět Vltavín, který rozehrával z útočné poloviny. Zatím se však daleko s míčem nedostal.
     
    11
    Vltavín právě vstřelil branku!
    Jenže jedna rychlá akce a všechno je jinak! Rychlý útok po lajně, kdy následoval rychlá přihrávka zpět na střed hřiště a z první pas do šestnáctky. Následný pozemní centr bez potíží uklidil do prázdné brány PETR PEJŠA.
    11. PEJŠA - 1:0
     
    12
    Hráči v zelených dresech jsou zatím jasně lepší a nedávají svému soupeři možnost k rychlým protiútokům.
     
    13
    Jedinou výjimkou je kapitán hostí Petr Janda. Ten to vzal tentokrát po lajně a seběhl si až do šestnáctky, kde jednoho soupeře vymíchal, avšak o druhého šel míč mimo hrací plochu. Roh pro hosty.
     
    14
    Z rohu nic nebylo, avšak následovala velmi zajímavá standardní situace. K té se postavil Lukáš Dvořák, ale trefil jen tříčlennou zeď.
     
    14
    Čížová právě vstřelila branku!
    Vzápětí je ovšem vyrovnáno. Vypadá to, že bychom dnes mohli vidět hodně branek! K míči se v šestnáctce dostal ROMAN ZAHRÁDKA, jenž nekompromisně zavěsil.
    14. ZAHRÁDKA - 1:1
     
    16
    Zajímavou standardku jsme viděli také na druhé straně. Po centru do vápna se k míči dostala domácí obrana, jež zasáhla na poslední chvíli a odvrátila míč na roh.
     
    17
    Následný rohový kop odvrátil první hráč Čížové, který stál na přední tyči. Domácí ale nadále zůstávají u balónu nedaleko hostující brány.
     
    18
    Vše ale skončilo velmi nepřesnou střelou. Kratochvíl tak může v klidu rozehrát. Poté se strhl boj o míč na polovině, kde ho získala Čížová a Janda vybojoval pro svůj tým rohový kop.
     
    19
    Rohový kop byl sice odvrácen obranou domácích, ale u míče se udržel Sokol, který se nakonec dostal ke střele. S tou si bez potíží Koblenc poradil.
     
    20
    Loko Vltavín obléhal útočnou polovinu, jenže nakonec se o míč připravil sám. Nepřesná přihrávka skončila až za brankovou čárou.
     
    21
    Parádní akce domácích nekončí brankou! Velký kus práce odvedl Marek Hovorka, který vyšachoval hned dva protihráči, díky čemuž vzniklo přečíslení. Jeho spoluhráči ovšem nabídnutou šancí v šestnáctce pohrdli!
     
    22
    Ondřej Šípek chytře prostrčil míč do velkého vápna, kam si mezitím seběhl Maione, jenže jeho pokus dokázal hostující obránce srazit mimo tři tyče.
     
    23
    Loko Vltavín v posledních minutách jasně dominuje, ale vstřelit další branku se Pražanům zatím nedaří. Obrana Čížové zatím nehraje špatně.
     
    24
    Už to vypadalo na další průnikovou přihrávku, jež byla adresována Maioneovi, ovšem dva obránce se stihli vrátit a míč odpálit alespoň na aut.
     
    25
    Jihočeši vůbec nemohou přelézt přes polovinu hřiště. Většinu zápasu se jen brání, přesto zde zatím drží velmi dobrý výsledek. Konec utkání je však ještě daleko.
     
    26
    Když už to vypadalo, že se hostující tým dostane přes půlící čáru, vše zhatila hodně mizerná přihrávka na polovině hřiště. U míče jsou opět domácí.
     
    27
    Marek Hovorka chtěl svému soupeři nasadit jesle. To se mu sice nepovedlo, přesto se nadále držel u míče. Jeho následný centr byl ovšem sražen, navíc se jako poslední míče dotkl právě Hovorka. Odkop Kratochvíla.
     
    28
    Dobře vystartoval hostující gólman proti míči, a nakonec ho ukryl ve svých rukavicích těsně před dobíhajícím domácím hráčem. Přesto je Vltavín stále v tlaku.
     
    29
    Parádní sportovní gesto domácího týmu! Rozhodčí sice přisoudili autové vhazování domácím, přesto nakonec aut zahrávali hosté.
     
    30
    Vzápětí přišel ale rychlý protiútok, po kterém přišel nebezpečná centr Petra Pejši do pokutového území, ale nikdo z hráčů Vltavína ho nedostal až do brány!
     
    31
    Čížová právě vstřelila branku!
    Neskutečné! Sokolo sice nemůže přejít přes polovinu hřiště, přesto jde do vedení! Domácí mohou zahozené šance hodně mrzet. LUKÁŠ BÁLEK běžel sám na gólmana, jehož překonal střelou na zadní tyč.
    31. BÁLEK - 1:2
     
    32
    Lukáš Bálek ukázal, jak má rychlé nohy. Už se dostával k míči a běžel by znovu do nadějné pozice, když byl sražen Hovorkou, zatím se ale nežlutí.
     
    33
    Následnou standardní situaci odvrátila obrana domácích na roh. Ten se sice dobře stáčel do pokutového území, ale byl odpískán útočný faul.
     
    34
    Obrázek hry pokračuje i nadále. Loko drží míč na svých kopačkách, ale zatím je to stále jen obléhání brány bez nějaké nebezpečné šance.
     
    35
    Sami se o něj však připravili po nepřesné přihrávce. Navíc následoval faul a Čížová mohla v klidu zaútočit. Nakonec vše vyřešil odkopem Koblenc.
     
    36
    Na domácí straně přišel velmi nebezpečný centr na zadní tyč, který dokázala obrana hostů odvrátit. Poté se hráč v zeleném dopustil faulu.
     
    38
    Hráči v růžovém se konečně také objevili v útoku! Vytvořili si celkem dobrý tlak na hranici šestnáctky, nakonec přišel centr, který byl odvrácen.
     
    39
    Obrovská šance Čížové, ta už mohla vést o dvě branky! Parádní práci odvedl Lukáš Dvořák, který celou akci i zakončil. Dobře proti němu vyběhl domácí gólman, jenž jeho střel vyškrábl těsně vedle, a navíc jí hodně zpomalil.
     
    40
    Dva fauly v krátké době mohli nyní diváci vidět na polovině hřiště. Díky tomu se k míči dostal domácí Vltavín, který bude chtít do poločasu alespoň srovnat.
     
    41
    No a nechybělo tomu moc! Jeden z domácích hráčů se dostal k zakončení z velmi dobré pozice, jenže bránu trestuhodně vůbec netrefil.
     
    42
    Hostující hráč se hodně vztekal poté, co hlavní rozhodčí neodpískala kontakt s protihráčem jako faul. Nutno dodat, že tomu hodně přidal.
     
    44
    Velmi dobrý centr v podání domácích hráčů! V pokutovém území si na něj naskakovali hned dva osamocení hráči, jenže balón pro ně byl moc vysoko.
     
    45
    Nejspíše nám začíná poslední minuta prvního poločasu. Nedá se očekávat, že sudí budou nějak moc nastavovat, jelikož nedošlo k žádnému ošetřování.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    Je za námi velmi zajímavý první poločas mezi domácím Vltavínem a hostující Čížovou. Pražané sice byli lepším týmem, což potvrdili prvním gólem utkání, který vstřelil Petr Pejša. Nicméně, přestože si hosté moc šancí nevypracovali, dokázali stav otočit dvěma vstřelenými brankami, které vstřelil Zahrádka a Bálek.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu Loko Vltavín: ze hřiště odchází Jan Růžička, přichází Vladimír Valíček.
     
    46
    Zajímavá akce Vltavínu, který se bude hnát minimálně za vyrovnáním. Schindler poslal jemnou přihrávku na Pejšu, jehož střelu na přední tyč ukryl Kratochvíl ve svých rukavicích.
     
    47
    Na druhé straně se pokoušela o útok také Čížová, avšak až ke střele se nedostala. Vltavín může v klidu začít své další útočné tažení.
     
    48
    Nepřesnost na domácích kopačkách připravila Pražany o míč. O vytvoření šance se mohou postarat hostující hráči, nýbrž u míče dlouho nezůstali.
     
    49
    To samé se však dá říct i o snažení na druhé straně. Navíc poté domácí faulovali a Sokol mohl rozehrávat, vše nakonec zhatil hodně nepřesný pas.
     
    50
    Obrovská šance Vltavínu nekončí gólem! Viděli jsme velmi dobré tři šance domácích poté, co se nedomluvili hostující gólman a obránce. Navíc bude následovat penalta proti hostům!
     
    50
    Žlutou kartu dostává Michal Held (Sokol Čížová).
    Žlutou kartu dostává David Novák (Sokol Čížová).
    Žlutou kartu dostává Petr Janda (Sokol Čížová).
     
    51
    Vltavín právě vstřelil branku!
    Po dlouhých debatách, kdy se stihlo i rozpršet, se k penaltě postavil PETR PEJŠA, který poslal míč na levou stranu, zatímco Kratochvíl skákal na tu druhou. Máme srovnáno.
    51. PEJŠA - 2:2
     
    53
    Čížová je v posledních chvílích hodně nervózní a fauluje. To se navíc nelíbí hráčům hostí, že je pískáno a nyní probíhají debaty nedaleko Kratochvíla.
     
    54
    Žlutou kartu dostává Michal Kočí (Sokol Čížová).
     
    55
    Po dlouhých debatách nakonec zahrávali domácí přímý kop. Z toho přišla rovnou střela, která letěla velmi dobře, ale skončila těsně vedle!
     
    56
    Skvělou defenzivní práci odvedl Roman Zahrádka, když se na poslední chvíli vrátil. přesto o míč přišel, ale hostující obrana ho dokázala odvrátit.
     
    57
    Nad stadionem nám začalo i bouřit a déšť je nyní hodně hustý. Mezitím se do útoku také podívali hosté, ale jejich snaha končí u rohové praporku.
     
    57
    Střídání v týmu Loko Vltavín: ze hřiště odchází Richard Macháč, přichází Andrej Todorovič.
     
    58
    Po dalším faulu hostů měli možnost rozehrávky standardní situace opět domácí, ale tentokrát nedošel míč ani do pokutového území.
     
    59
    Následovala však velká šance Vltavína! Již to byl jen souboj útočníka a brankáře. Hráč v zeleném ho sice překonal, ale zároveň branku o kousek přestřelil.
     
    60
    Další střela Vltavína. Tentokrát se do míče opřel Abena. Jeho technická rána nebyla vůbec špatná, ale ani ona se nevešla mezi tři tyče.
     
    62
    Čížová se nakonec dokázala vymanit z tlaku a k tomu přidala rychlý protiútok. Dobře však vyběhl Koblenc, který zachránil svůj tým od inkasování.
     
    62
    Vltavín právě vstřelil branku!
    Vltavín naprosto zaslouženě obrací skóre, navíc vidíme v utkání hattrick! PETR PEJŠA si udělal ze svých protihráč stojící figurky v šestnáctce a parádní střelou nedal Kratochvílovi šanci.
    62. PEJŠA - 3:2
     
    64
    Vltavín právě vstřelil branku!
    Hráči v zeleném pokračovali ve velmi aktivní hře a přidávají velmi rychle další branku! MICHAL SCHINDLER si na centr svého spoluhráče vyskočil nejvýše a prosadil se hlavičkou na zadní tyč.
    64. SCHINDLER - 4:2
     
    65
    Hra Čížové se sesypala jako domeček z karet. Ještě před dvaceti minutami zde držela velmi dobrý výsledek, ale teď prohrává již o tři branky a na srovnání to nevypadá.
     
    66
    Zvláště, když bude dělat takové chyby! Přišla o míč ještě na své obranné polovině a měla štěstí, že jeden z domácích hráčů podklouzl a k míči se nedostal.
     
    68
    Střídání v týmu Loko Vltavín: ze hřiště odchází David Pozníček, přichází Lukáš Láncz.
     
    69
    Domácí si již udělali potřebný náskok, který v posledních minutách bez větších potíží hájí. navíc jsou to nadále oni, kdo má další a další šance.
     
    70
    O ojedinělý výpad na útočnou polovinu se pokusil kapitán hostujících fotbalistů, avšak ani on se daleko nedostal. Přitom to byl hlavně on, kdo v prvním poločase zatápěl obraně domácího týmu.
     
    71
    Petr Pejša je dnes při velké chuti! Měl před sebou velmi těžkou pozici, přesto míč zpracoval, navíc akrobaticky i vypálil. Střela šla doprostřed brány.
     
    73
    Střídání v týmu Sokol Čížová: ze hřiště odchází Roman Zahrádka, přichází Pavel Vávra.
     
    74
    Střídání v týmu Loko Vltavín: ze hřiště odchází Petr Pejša, přichází Vojtěch Kostka.
     
    75
    V posledních minutách vidíme spoustu nepřesností na obou stranách, a proto se ani jeden z týmů nemůže dostat do vyložené příležitosti.
     
    76
    Hráči Čížové dokázali obrat svého soupeře o míč a vypadalo to na rychlý protiútok. Nakonec vše pokazila další nepřesná přihrávka, jež skončila až u brankáře.
     
    77
    Nechybělo mnoho a Sokolo mohl schytat potupného bůra! K Ondřeji Špírkovi se odrazil míč v šestnáctce, ale on nebyl schopen ho propálit až do sítě!
     
    78
    Další hráč v zeleném dresu se hnal do zajímavé pozice. Na poslední chvíli si míč ukopl, a ten tak dojel až ke Kratochvílovi, který ho ukryl v rukavicích.
     
    79
    Lukáš Láncz si všiml úplně volného Vladimíra Valíčka na středu hřiště, a tak mu poslal pas. Valíčkovi střela ale moc nesedla a byla sražena na hranici šestnáctky.
     
    80
    Janda si chtěl rychle narazit míč s Kočím, což se mu nakonec povedlo. Jeho běh vstříc gólmanovi, byl nakonec zastaven a hosté budou rozehrávat rohový kop.
     
    81
    Žlutou kartu dostává Lukáš Mudra (Sokol Čížová).
     
    82
    Střídání v týmu Loko Vltavín: ze hřiště odchází Ondřej Šípek, přichází Jakub Eichler.
     
    83
    Vltavín právě vstřelil branku!
    A pátá branka je na světě! Jako první si míč ve velkém vápně našel střídající ANDREJ TODOROVIČ, jenž rozradostnil domácí fanoušky.
    83. TODOROVIČ - 5:2
     
    84
    Na Čížové je vidět, že by něco s utkáním ještě chtěla udělat, ale dneska tomu něco chybí. Má problém se vůbec dostat do zakončení.
     
    84
    Střídání v týmu Sokol Čížová: ze hřiště odchází Lukáš Dvořák, přichází Martin Rozhoň.
     
    85
    Obrovská šance na vstřelení šesté branky do hostující sítě! Kratochvíl se ale tentokrát vyznamenal. Nebýt jeho, Čížová by prohrávala o více branek.
     
    86
    Vltavín právě vstřelil branku!
    Jenže vzápětí přichází šestá branka! Dočkáme se dalšího hattricku? Na roh si nejvýše naskočil ANDREJ TODOROVIČ, jenž poslal hlavičku na zadní tyč, kde neměl hostující brankář šanci.
    86. TODOROVIČ - 6:2
     
    87
    Jediným hráčem, který je schopen proti Vltavínu dnes něco vymyslet, je hostující kapitán Petr Janda. Výkon jednoho hráče k výhře ale nestačí.
     
    88
    Právě tento hráč se pokoušel probít se do velkého vápna a poslat přízemní centr. Nakonec mu ovšem míč na mokrém povrchu sklouzl mimo tři tyče.
     
    89
    Utkání už se spíše jen dohrává. Míč mají na svých kopačkách i nadále hráči v zelených dresech a dá se očekávat, že tímto výsledkem celý zápas skončí.
     
    90
    Konec zápasu.
     
    Je to tak. Loko Vltavín v druhém poločase zabral a na hře to bylo znát, povedlo se mu vstřelit totiž hned pět branek! Na vítězství se nejvíce podílel střelec hattricku Petr Pejša. Zdatně mu ovšem sekundoval Andrej Todorovič, který, přestože byla na hřišti jen něco málo přes třicet minut, stihl vstřelit dvě branky. (18:49:17)

    Denisa Józsová

    Branky: 11. Pejša, 51. Pejša (pen.), 62. Pejša, 64. Schindler, 83. Todorovič, 86. Todorovič – 14. Zahrádka, 31. Bálek

    Karty:   50. Held (CIZ), 50. Novák (CIZ), 50. Janda (CIZ), 54. Kočí (CIZ), 81. Mudra (CIZ)


    Loko Vltavín: Koblenc – Abena, Růžička (46. Valíček), Macháč (57. Todorovič), Hovorka, Pejša (74. Kostka), Šípek (82. Eichler), Schindler, Rada, Pozníček (68. Láncz), Maione.
    Náhradníci: Roušal, Valíček, Eichler, Láncz, Todorovič, Kostka, Tichý.

    Sokol Čížová: Kratochvíl – Pedro, Novák, Held, Vacovský, Dvořák (84. Rozhoň), Mudra, Zahrádka (73. Vávra), Kočí, Bálek, Janda (C).
    Náhradníci: Vávra, Nečas, Přibyl, Rozhoň.

    Rozhodčí: Zadinová – Šafránková, Žáková
    bahis siteleri