Kert Park Praha – Pardubice 3:2 (po pr.)
po prodl.
HC Kert Park Praha
3:2 (1:0, 1:1, 0:1 - 1:0) Stav série: 1:0
HBC Pardubice
Pátek 01.06.2018, 18:10 • Hokejbalové hřiště na Lužinách • Coalsoft play-off Extraligy • Finále
     
    Je konec! Dnešní vypjaté utkání nakonec končí vítězstvím Kertu Praha! Domácí se hned dvakrát v zápase dostali do vedení, avšak soupeř pokaždé dokázal srovnat krok. Utkání tak muselo rozhodnout až prodloužení, ve kterém zařídil vítězství Tomáš Wróbel. Rozhodující brance ale předcházel zbytečný faul v podání Mokříže. Kert Park Praha se tak ve finálové sérii ujímá vedení 1:0 na zápasy, druhé utkání je na programu zítra. (20:07:39)
     
    Konec zápasu.
    52:19 Tomáš WRÓBEL - 3:2
     
    52:19
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Tak to bylo hodně rychlé! Zvonek se u zadního mantinelu dostal k volnému míčku, který ihned poslal na volného TOMÁŠE WRÓBELA. Domácí forvard si v podobných situacích už ví rady a Stárka překonal střelou do levé části brány.
    Asistence: Dalimil Zvonek.
     
    52:12
    Blaško byl lehce přistrčen, ovšem vše se obešlo bez faulu. Od červené čáry to zkoušel Urban, kterému ale střela příliš nesedla.
     
    51:55
    Vyloučení v týmu HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice (Jakub Mokříž – 2 min., sekání).
     
    51:42
    Filip zahrál ukázkově tělem, přičemž doslova zboural Zvonka. Hosté se ale zdarma zbavili míčku, poslali ho totiž přes všechny čáry.
     
    51:22
    Pala obdržel přihrávku mezi kruhy, ihned po převzetí neposedného předmětu byl zdvojen. Autosklo rovněž přežilo krátké oslabení.
     
    50:01
    Březina pláchl po levém křídle, nicméně místo střely ještě hledal Filipa. Čitelnou přihrávku přečetl Blaško, který zakládá protiútok.
     
    49:21
    Fejfar se snažil vymodlit další faul, hlavní sudí mu to tentokráte nezbaštil. Pardubice se nikam neženou, s míčkem hrají za vlastní brankou.
     
    Oddechový čas pro hosty.
     
    48:40
    Bílý servíroval míček před branku, kde ale Vlasák nedotlačil míč za Mikla. Na druhé straně pro změnu fauloval Česák, síly na hrací ploše se tak opět vyrovnají.
     
    48:00
    Další faul z domácí strany. Pardubice budou hrát další přesilovku, díky které můžou rozhodnout! Dvě minuty za hákovaní obdržel Petr Danko.
    47:36 Emmerův únik neskončil gólem.
     
    47:36
    Emmer postupoval z pravé strany zcela sám na brankáře, kterého ale pouze trefil. Obrovská šance Pardubic, která mohla rozhodnout o osudu utkání.
     
    47:07
    Na druhé straně se Filip dlouho rozmýšlel se střelou, kterou nakonec opravdu vypustil. Nahození ale prosvištělo vedle brány.
    46:22 Zvonek nepřekonal Stárka z bekhendu.
     
    46:22
    Zvonek bekhendovou střelou přinutil Stárka k důležitému zákroku, posléze se domácí ještě snažili došťourat míček za čáru, což se ale nepovedlo.
     
    46:11
    Novotný skončil po souboji s Wróbelem na zemi, o faul se ale v žádném případě nejednalo. Po pár vteřinách se může pokračovat ve hře.
     
    45:43
    Úvodní střelecký pokus ale obstaraly Pardubice. Bílý pálil zpoza levého kruhu, Mikl nakonec se štěstím vyrazil jeho pokus.
     
    45:05
    Tak pojďme na to! Prodloužení opět začalo lépe pro domácí Kert, který ihned po vhazování konstruktivně rozjíždí úvodní útočnou akci.
     
    45:01
    Začalo prodloužení.
     
    Bude se hrát deset minut, případně budou na pořadu dne nájezdy.
     
    Pětačtyřicet minut je minulostí, o vítězi utkání ale stále není jasno. Pardubice totiž opět dotáhly nepříznivý výsledek a o osudu zápasu rozhodne prodloužení.
     
    45:00
    Třetí třetina skončila.
     
    44:21
    Běží nám poslední minuta třetí periody a s vysokou pravděpodobností se dočkáme prodloužení. Oba celky by tomu ale chtěly předejít.
     
    43:47
    Hra se hodně rychle přesunula na druhou stranu, kde si Wróbel dělal prostor k otočce. Domácí forvard nakonec zavadil o branku, která byla posunutá ze své výchozí pozice.
     
    43:12
    Kert je i po neúspěšném oslabení i nadále pod tlakem. Březina ale neměl potřebnou podporu spoluhráčů, nyní to pro změnu zkouší Vlasák.
     
    42:44
    Zvonek se dokázal obtočit a jeho navštívenka byla hodně nebezpečná. Stárkovi nakonec vypadl míček z náruče, hlavní sudí už předtím hru přerušil.
    42:08 Josef ČESÁK - 2:2
     
    42:08
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Hosté to přeci jenom dokázali! První střela od Vlasáka se odrazila od zadního mantinelu přímo k volnému JOSEFU ČESÁKOVI, který našel cestičku do sítě.
    Asistence: Ondřej Březina, Lukáš Vlasák.
     
    41:47
    Autosklo muselo začít od svého obranného pásma. Bílý sice nastřelil míček podél mantinelu, Kert se ale posléze opět osvobodil.
     
    41:17
    Kert se až nyní dokázal osvobodit, avšak Stárek okamžitě zrychlil rozehrávku. Celá akce ale končí ofsajdovým postavením Česáka.
     
    40:44
    Filip se nakonec dostal ke střele, která byla zablokována pouze k Česákovi. Ani druhý jmenovaný neuspěl proti Miklovi.
     
    40:12
    Velká šance pro hosty. U své branky si totiž vysokou holí pomohl Radovan Dejneka. Pardubice budou hrát další přesilovou hru.
     
    40:11
    Blaško se manévrem zbavil napadajícího Förstla, který ještě následně nešťastně upadl hlavou na hranu mantinelu. Nakonec se nejedná o nic vážného.
     
    39:22
    Střela na opačné straně minula branku Davida Stárka, protiútok hostujícího celku ale neměl dlouhého trvání. Hra se přelévá z jedné strany na druhou.
    38:40 Březina trefil tyč branky Kertu.
     
    38:40
    Ou! Březina vrátil míč Bílému, který ale střelou z první trefil pouze tyčku. Posléze ještě velmi nebezpečně pálil Filip.
     
    38:22
    Zhruba metr vedle domácí svatyně prosvištěla dělovka v podání hostujícího Mokříže. Hosté stále napadají rozehrávku, Kert se nemůže dostat k ničemu souvislejšímu.
     
    37:42
    Urban neúnavně napadal Roznberga, který to nakonec u zadního mantinelu zvládl na jedničku. Moravec ale vybojoval zdánlivě ztracený míček.
     
    37:11
    Předchozí přesilová hra určitě nebyla z díly těch povedených. Pardubice se prezentovaly skvělou defenzívou, nyní ale potřebují za každou cenu vyrovnat.
     
    36:44
    Suda dlouho obíhal branku, načež si zákrokem na hranici pravidel pomohl Urbanec. Míček se nakonec dostal pod Urbance, hra musela být přerušena.
     
    36:09
    Hosté v plném počtu.
     
    35:33
    Martin Kruček to zkusil individuálně, avšak před modrou čárou nepřešel přes Bílého. Kert se nemůže dostat do útočného pásma.
     
    35:11
    Pala byl opět úspěšný na vhazování, načež Martin Kruček nahodil na Stárka. Ten vyrazil pouze před sebe, Pardubice se ale osvobodily.
     
    34:09
    Vyloučení v týmu HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice (Otto Urbanec – 2 min., podražení).
     
    34:03
    Novotný se jako první dostal k volnému míčku, jeho kolegové se ale nemohou dostat přes mohutný blok protihráčů.
     
    33:44
    Po bleskurychlé přihrávce od Vlasáka, se do zajímavé pozice dostal Březina, který trefil pouze rameno Mikla. Vhazovat se bude u levého kruhu.
     
    33:14
    Suda se s vypětím všech sil snažil zachytit míč, což se mu ale nepodařilo. Místo toho sám skončil na zemi, ovšem v rámci pravidel.
     
    32:23
    Urbanec si to nejprve namířil k modré čáře soupeře, posléze ale ucítil, že nemá potřebnou podporu kolegů a s míčem se vrátil.
     
    31:55
    Na hrací plochu se dostavily čerstvé síly. Nahození v podání Mokříže bylo ještě tečováné, o zakázané uvolnění se tedy nejednalo.
     
    31:22
    Bílý je dnes jeden z nejaktivnějších hráčů. Nyní sváděl rychlostní souboj s Blaškem, domácí zadák ho ale tvrdě narazil na hrazení.
     
    30:47
    Právě Danko operoval v blízkosti branky soupeře, načež Bílý spadl do vlastní sítě. Hra musela být logicky přerušena, vhazovat se bude po pravici Stárka.
     
    30:12
    Oba celky si opět prohodily strany, třetí třetina tak může začít. Na buly byli opět úspěšnější domácí, konkrétněji to byl Danko.
     
    30:01
    Začala třetí třetina.
     
    Máme za sebou druhou třetinu, která nakonec opět skončila úspěšněji pro Kert. Hosté sice dokázali vstřelit vyrovnávací branku, avšak závěrečné slovo si vzal soupeř. Podruhé v utkání se prosadil Martin Pala, jenž přiblížil svůj celek k prvnímu vítězství v sérii.
     
    30:00
    Druhá třetina skončila.
     
    29:12
    Rázem jsou hosté pod velkým tlakem, nicméně soupeř se nedostal do ničeho vážněšjího. I druhá třetina bude úspěšnější pro Kert.
    28:20 Martin PALA - 2:1
     
    28:20
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Domácí si berou vedení zpět! Ihned po vhazování se MARTIN PALA dostal k hracímu předmětu, který z levého kruhu nekompromisně poslal do pravé šibenice. Velký kus práce jde k Dankovi, jenž uspěl na vhazování.
    Asistence: Petr Danko.
     
    28:12
    Bureš to ihned po buly zkoušel přímo na bránu, do rány mu ale strčil hokejku Turyna. Kert je momentálně za vlastní svatyní. Před malým momentem se ještě dostal do solidní pozice Kovář, který hodně zbytečně ještě kličkoval.
     
    28:05
    Zvonkovi se nyní podařilo uspět na vhazování, volný míček ale sebral soupeř. Následně hlavní sudí odpískal zakázané uvolnění, což se nelíbilo kapitánovi Březinovi.
     
    28:01
    Zvonek se po delší době dostal k práci s míčkem, včas se k němu dokázal vrátit Česák. Momentálně je hra plná nepřesností.
     
    27:12
    Förstl se snažil využít nedůrazu domácího Blaška, který netrefil ideálně neposedný míček. Pardubice se ale nedostaly k ničemu nebezpečnému.
     
    26:08
    Bílý se pokusil doběhnout vlastní střelu, v souboji o míček ale neuspěl. Na druhé straně si s ránou Dulavy poradil velmi dobře chytající Stárek.
     
    25:47
    Druhá perioda je o poznání vyrovnanější. Pardubice jsou možná o trochu aktivnější, stále ale na světelné tabuli svítí nerozhodný výsledek.
     
    25:22
    Bílý přešel přes modrou čáru a poté nastřelil hrací předmět na Mikla. Ten vyrazil pouze do strany, což dává další šanci hráčům v modrém kompletu.
     
    24:53
    Ani druhá přesilovka Pardubic není úspěšná, naopak domácí jsou v plném počtu.
    24:10 Wróbel šel do samostatného úniku, ale byl čistě zastaven. Z akce tak nic nebylo.
     
    24:10
    Rázem se do sólového nájezdu řítil domácí Wróbel, který byl na poslední chvíli zastaven. Jednalo se o čistý zákrok, může se pokračovat ve hře.
     
    23:37
    Filip dostal míček proti hokejce, načež jeho dělovka nadělala soupeři obrovské potíže. Kert nakonec vyhodil přes všechny čáry.
     
    22:53
    Vyloučení v týmu HC Kert Park Praha (Radovan Dejneka – 2 min., hákování).
     
    22:51
    Mokřížovi se nelíbilo dohrání situace v podání Danka a okamžitě po přerušení hry doslova zkrotil protihráče. Nakonec se to ale obejde bez trestu.
     
    22:43
    Po souboji u mantinelu skončil na zemi hostující Zajíček, jednalo se ale o čistý zákrok. Následně Jiří Kruček výborně vyvezl míč od své svatyně.
     
    21:12
    S končící přesilovkou se ještě domácí dostali ke dvěma střelám, avšak ani jedna nemířila mezi tři tyče. Pardubice přežily první početní nevýhodu.
     
    20:56
    Hosté v plném počtu.
     
    20:47
    Pardubice zkusily zahrozit v oslabení, prudká přihrávka ale nakonec nenašla Česáka. Na druhé straně byla Wróbelova nabídka sražena do rukavice Stárka.
     
    20:13
    Nakonec domácí pásmo neudrželi a hosté tak mohli vystřídat. Kertu se ale i nadále nedaří, nyní sudí signalizoval ofsajd.
     
    19:55
    Martin Kruček hodně dlouho spolupracoval s Fejfarem, přičemž nakonec prvně jmenovaný nahazoval na branku. Hosté ale nepustili soupeře do zakončení.
     
    19:12
    Kert Praha má k dispozici svojí úvodní přesilovou hru. Fejfar zkusil ohrozit branku z velké vzdálenosti, Stárek jeho střelu vykopl betonem.
     
    18:56
    Vyloučení v týmu HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice (Jakub Mokříž – 2 min., nedovolené bránění).
     
    18:52
    Domácí Dulava se jako první dostal k vyhozenému míčku, načež před brankou výborně operoval Březina. Mikl ale předvedl hodně důležitý zákrok.
     
    18:33
    Hlavní sudí zvedl ruku, přičemž si oba celky myslely, že se jedná o vyloučení. Nakonec z toho bylo pouze signalizované zakázané uvolnění.
     
    17:47
    Česák vyhodil míč z nebezpečného prostoru, načež se ještě Bílý pokoušel zastihnout prudký balón. Nakonec z toho přece jenom bude zakázané uvolnění.
     
    17:24
    Dnešní utkání tak dostává úplně jiný náboj, Pardubice jsou totiž zpátky ve hře. To znamená, že domácí budou muset zvýšit aktivitu.
    16:50 Jan BÍLÝ - 1:1
     
    16:50
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Tak to je šok pro domácí, soupeř totiž vyrovnává! Kert absolutně zaspal při bránění JANA BÍLÉHO, který svůj úprk na brankáře zakončil ukázkovým blafákem do bekhendu.
    Asistence: Petr Filip.
     
    16:47
    Urbancova souhra se Zajíčkem přinesla zajímavou palebnou pozici, ze které prvně jmenovaný trefil pouze brankáře Mikla.
     
    16:01
    Tentokráte na vhazování uspěli hosté, což ale přineslo další zakončení pražského celku. O pár vteřinek později pálil těsně vedle hostující Březina.
     
    15:42
    Martin Kruček dlouho operoval za brankou, přičemž nakonec našel u tyče Zvonka. Stárek s tím ale počítal a s lapačkou byl u své konstrukce včas.
     
    15:07
    Míček byl poslán zpět do hry, druhá třetina tak může začít. Domácí opět uspěli na vhazování, nadvakrát poslal míček za branku Zvonek.
     
    15:01
    Začala druhá třetina.
     
    Máme za sebou úvodní třetinu, která vyzněla pro domácí Kert. Pražský celek byl výrazně aktivnější, přičemž se mu nakonec podařilo vsítit jednu branku. Pardubice toho moc nepředvedly, na konci třetiny ještě promarnily přesilovou hru.
     
    15:00
    První třetina skončila.
     
    15:00
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu HC Kert Park Praha (Petr Dulava – 2 min., vysoká hůl).
    Vyloučení v týmu HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice (Lukáš Vlasák – 2 min., napadení).
     
    14:40
    Domácí v plném počtu.
    14:37 Češák svou střelou trefil Mikla.
     
    14:37
    Málem bylo vyrovnáno! Nejprve byl sám před brankou Březina, který ale trefil pouze protihráče. Posléze z první pálil Česák, jenž rovněž trefil výborného Mikla.
     
    14:22
    Zmar hostujících hráčů nakonec končí postavením útočícího hráče v brankovišti. Provinil se Březina, vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    14:01
    Kert zatím odolává náporu soupeře, před malým momentem musel navíc zasahovat Mikl. Posléze se ještě před domácí brankou strhla menší mela.
     
    13:33
    Pardubice se ihned po buly usadily v útočném pásmu. Od levého kruhu to golfákem zkoušel Bílý, jeho rána ale směřovala nad branku.
     
    12:40
    Vyloučení v týmu HC Kert Park Praha (Tomáš Fejfar – 2 min., vysoká hůl).
     
    12:29
    Až nyní trochu vážnější výstraha z hostující strany. Přihrávka zpoza brány našla Moravce, který ale ztroskotal na výborném Miklovi.
     
    12:11
    Parádní napadání domácích hráčů přineslo zisk míče a také zakončení od Kováře. Na poslední chvíli mu do střely strčil hůl Novotný.
     
    11:23
    Blaško se musel vrátit do obranného pásma, kde se mu podařilo obejít napadajícího Förstla. Pardubice se nemohou dostat ke kulatému nesmyslu.
     
    10:44
    Dulava měl na levé straně prostor ke střele, která nakonec směřovala vedle branky. Velká škoda pro domácí, Stárek totiž vůbec nic neviděl.
    10:11 Martin PALA - 1:0
     
    10:11
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Máme tady úvodní branku dnešního zápasu! Danko se natlačil k blízkosti brankáře, nakonec ale ještě celou situaci řešil přihrávkou na zadní tyč, odkud si MARTIN PALA vyměnil míček s Martinem Kručkem a poté prostřelil brankáře.
    Asistence: Martin Kruček, Petr Danko.
     
    10:02
    Aktivní Moravec se rychlostně dostal kolem bránícího protihráče, posléze si ale neporadil proti přesile. Mikl je i nadále bez vážnějšího zákroku.
     
    09:31
    Pardubice marně reklamovali zakázané uvolnění soupeře. Kovář se tak dostal k práci u mantinelu, nakonec ale míček skončil pod Stárkem.
     
    09:02
    Pardubicím se konečně podařilo vyrovnat hru a k vidění je nespočet soubojů uprostřed hrací plochy. Po jednom ze střetů skončil na zemi jeden z domácích, vylučovat se ale nebude.
     
    08:25
    Nejprve se Dulavovi nepodařilo obtočit kolem hostující svatyně, posléze sprintoval za volným míčem Moravec. Kert ale zkušeně uklidnil hru.
     
    07:43
    Znovu se pardubičtí nedostali přes červenou čáru, což logicky hrálo do karet soupeři. Autosklo ale trochu zbytečně vyhodilo míček na zakázané uvolnění.
     
    07:11
    Fejfar procedil míček na volného Martina Kručka, který místo střely ještě volil přihrávku na lépe postaveného kolegu. Další střelu tentokráte Stárek zachytil do rukavice.
     
    06:44
    Bílý neuspěl na vhazování proti Palovi, netrvalo ale dlouho a u mantinelu se sváděl souboj o míček. Nakonec byli úspěšnější hráči Kertu.
     
    06:02
    Emmer ještě zabojoval kousek od středového kruhu a hrací předmět se mu podařilo poslat za Miklovu svatyni. Následně domácí vyhodili přes všechny čáry.
     
    05:16
    Hosté se po hodně dlouhé době podívali do útočného pásma, Moravec ale daleko nedoběhl. Oba týmy poslaly na hrací plochu čerstvé síly.
    04:00 Fejfar trefil beton Stárka.
     
    04:00
    Pardubice si pořádně koledují! Nyní zůstal trestuhodně volný před brankou Fejfar, své zakončení poslal pouze do betonu Stárka.
     
    03:41
    Zvonek chtěl zopakovat manévr z předešlé minuty, tentokráte ale ještě vyšperkoval celou akci přihrávkou na Fejfara, který zakončil mimo branku.
     
    03:03
    Dulava operoval na levém křídle, načež se tentýž hráč dostal ke střele. Ta mu ale vůbec nesedla, hrát tak můžou Pardubice.
     
    02:13
    Domácí jsou i nadále za brankou soupeře. Tentokráte Jiří Kruček posílal míček před brankou, kde se ale do zakončení nedostal Čejka.
    01:44 Zvonek v obrovské šanci trefil tyč pardubické branky.
     
    01:44
    První obrovská šance zápasu! Zvonek to udělal naprosto seznačně, ve finální fázi se snažil obejít Stárka, což mu vyšlo, následně ale poslal míček pouze do bližší tyče.
     
    01:22
    Krátce po první odehrané minutě se hosté osvobodili za cenu zakázaného uvolnění. Bude se vhazovat před Stárkem.
     
    00:47
    Wróbel se rozhýbal za modrou čáru, avšak kousek za ní byl poslán k zemi. Hlavní sudí nechává pokračovat ve hře, oba celky vystřídaly.
     
    00:11
    Hlavní sudí poprvé vhodil míček do hry, pojďme na to. Úvodní bule vyzněla pro domácí Kert, konkrétněji uspěl Danko.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Kert Park Praha: Mikl (Mroviec), Blaško, Bureš, Roznberg, Šperl, Dejneka, Kaucký, Dulava – Plzák, J. Kruček, M.Kruček (C), Čejka, Postolka, Zvonek, Fejfar, Kovář, Suda, Javorka, Pala, Danko, Wróbel

    HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice: Stárek (Dvořáček) – Filip, Novotný, Mokříž, Zajíček, Urban, A. Bucek, Turyna – Březina (C), Bílý, Vlasák, Förstl, Urbanec, Česák, Emmer, Staněk, Moravec, J. Bucek

    Rozhodčí: Danylec, Gráca.
     
    Vzájemné zápasy v letošní sezóně

    Kert Praha – Autosklo Pardubice 6-0
    Autosklo Pardubice – Kert Praha 1-2
     
    HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice

    Na opačném pólu stojí Pardubice, které jsou určitě velkým překvapením. Tento celek se totiž po základní části umístil až na páté pozice, nicméně manko mezi třetím a sedmým mužstev soutěže bylo pouze tříbodové. Autosklo se potýkalo s kolísavou formou, výsledkem je jedenáct výher a devět porážek. Co se týče play-off, tam měly Pardubice obrovské problémy už ve čtvrtfinále. Ústí se totiž dostalo do vedení 2:0 na zápasy, avšak Autosklo celou sérii otočilo a postoupilo do semifinále. Tam přišla o poznání poklidnější jízda, Hradec Králové totiž proti soupeři skóroval pouze jedinkrát ze tří zápasů, což logicky nestačilo na žádnou výhru.

    Nejproduktivnější hráči základní části:

    Ondřej Březina – 19 kanadských bodů (8+11)
    Josef Česák – 18 kanadských bodů (11+7)
    Petr Filip – 11 kanadských bodů (6+5)
     
    HC Kert Park Praha

    Hokejbalisté Kertu Praha se oproti loňské sezóně výrazně zlepšili, přičemž ovládli základní část své domácí soutěže. Kert si na první pozici vybudoval úctyhodný náskok čtrnácti bodů. Domácí celek dnešního utkání se prezentoval nejlepší ofenzívou soutěže, na druhé straně byla i defenzivní činnost tou nejlepší, co česká hokejbalová liga nabídla. Kert Praha začal vyřazovací boje proti Sudoměřicím, které se po základní části ocitly na osmé pozici. Pražský celek nakonec celou sérii ovládl v poměru 3:1 na zápasy. V semifinále číhal pro změnu sedmý celek, kterým byl Hradec Králové. Ten ale po celou sérii tahal za kratší konec, přičemž nakonec nezvítězil ani v jednom zápase.

    Nejproduktivnější hráči základní části:

    Tomáš Fejfar – 44 kanadských bodů (18+26)
    Martin Kruček – 40 kanadských bodů (15+25)
    Dalimil Zvonek – 31 kanadských bodů (14+17)
     
    Hezký den všem fanynkám a fanouškům! Hokejbalová CROSSDOCK extraliga má na programu první z finálových zápasů, v roli domácího celku se představí HC Kert Park Praha, který vyzve HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:10.

    David Suchý

    Branky a nahrávky: 11. Pala (Kruček, Danko), 29. Pala (Danko), 53. Wróbel (Zvonek) – 17. Bílý (Filip), 43. Česák (Březina, Vlasák)


    HC Kert Park Praha: Mikl (Mroviec), Blaško, Bureš, Roznberg, Šperl, Dejneka, Kaucký, Dulava – Plzák, J. Kruček, M.Kruček (C), Čejka, Postolka, Zvonek, Fejfar, Kovář, Suda, Javorka, Pala, Danko, Wróbel
    HBC Pardubice: Stárek (Dvořáček) – Filip, Novotný, Mokříž, Zajíček, Urban, A. Bucek, Turyna – Březina (C), Bílý, Vlasák, Förstl, Urbanec, Česák, Emmer, Staněk, Moravec, J. Bucek

    Rozhodčí: Danylec, Gráca
    Kert Park Praha 3 2 Pardubice
    #1 Pátek 01.06.2018 • 18:10
    Kert Park Praha - Pardubice 3:2 po prodl.
    #2 Sobota 02.06.2018 • 16:00
    Kert Park Praha - Pardubice 3:5
    #3 Sobota 09.06.2018 • 16:00
    Pardubice - Kert Park Praha 5:2
    #4 Neděle 10.06.2018 • 16:00
    Pardubice - Kert Park Praha 0:5
    #5 Sobota 16.06.2018 • 16:00
    Kert Park Praha - Pardubice 5:1
    bahis siteleri