Jižní Korea – Bolívie 0:0 (kon.) | Anglie – Kostarika 2:0 (kon.) | Portugalsko – Alžírsko 3:0 (kon.)
Island – Ghana 2:2 (kon.)
konec
Anglie
2:0 (1:0)
Kostarika
Čtvrtek 07.06.2018, 21:00 • Elland Road (Leeds, West Yorkshire) • Mezinárodní přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
     
    To je pro tuto chvíli ode mne už vše. Přeji hezký zbytek dne a u dalších online přenosů na shledanou. (22:55:43)
     
    Držení míče: 62 % : 38 %.
    Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 3:4. Rohy: 9:1. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 8:14.
     
    Je konec! Anglie nakonec potvrdila roli papírového favorita a po zásluze vítězí 2-0. Kostarika sice nepřevedla nikterak zbabělý výkon, avšak směrem dopředu to nebylo ideální. Naopak Angličané hráli sotva na půl plynu, což ale stačilo na výhru.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Dnes absolutně nenápadný Ureňa vzal situaci sám na sebe, ránu ale poslal hodně vedle brány. Navíc jí scházela také patřičná razance.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.
     
    89
    Až nyní přišel snad první zákrok Popeho. Z velkého úhlu to přímo na bránu zkoušel Bolaňos, jehož rána nakonec nadělala brankáři nečekané problémy.
     
    88
    Patřičně se baví také zaplněný stadion ve West Yorkshire. Tamní fandové neúnavně podporují své miláčky, důležitější podpora ale bude potřeba přesně za týden.
     
    87
    Campbell nyní neměl s kým hrát, nakonec si vybral volného Matarritu, který ale nic kloudného nevymyslel. Hosté se ale postupně přibližují.
     
    86
    Anglie se baví fotbalem. Domácí reprezentace rozjela ťukec na malém prostoru, nakonec ale krátká kombinace končí až u Navase.
     
    85
    Pope je i nadále bez složitějšího zákroku, nyní se sám postal o rozehrávku od branky. Navíc Welbeck uspěl ve vzdušném souboji.
     
    84
    Azofeifa se prodral kolem jednoho bránícího hráče, posléze ale narazil na dalšího. Aby toho nebylo málo, tak Tejeda zamířil pouze na tribunu.
     
    79
    Střídání v týmu Anglie: ze hřiště odchází Ruben Loftus-Cheek, přichází Jesse Lingard.
     
    78
    Navíc se jí i nadále nedaří přechod na útočnou polovinu. Vypadá to, že si Anglie pohlídá nadějné vedení až do závěrečného hvizdu.
     
    77
    Na druhou branku jsme čekali více než hodinu hry. Kostarika to bude mít v tomto momentu hodně složité, prohrává už o dvě branky.
    76. WELBECK - 2:0
     
    76
    Anglie právě vstřelila branku!
    Domácí se dočkali druhé branky! Střídající Alli obdržel přihrávku do volného prostoru, ve kterém nezpanikařil a místo toho ještě našel střílenou přihrávkou hlavu DANNYHO WELBECKA. Jeho hlavička do odkryté brány ještě olízla tyč, následně ale skončila v síti.
     
    76
    Nejdříve do pokutového území přiletěl centr, který ale odvrátil pohotový Waston. Míč se dostal přímo na nohu Roseho, jehož rána nebyla povedená.
     
    76
    Tam u postranní čáry zabojoval Rashford, který si tělem pomohl v souboji s Calvem. Angličané budou vhazovat od pravé autové čáry.

    David Suchý

    Branky: 13. Rashford, 76. Welbeck


    Držení míče: 62 % : 38 %.
    Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 3:4. Rohy: 9:1. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 8:14.
    Anglie: Butland (65. Pope) – Jones, Stones (65. Cahill), Maguire – Henderson (C) (64. Alli) – Alexander-Arnold (64. Trippier, Loftus-Cheek (79. Lingard), Delph, Rose – Vardy (60. Welbeck), Rashford
    Náhradníci: Pickford, Pope – Alli, Cahill, Dier, Kane, Lingard, Sterling, Trippier, Walker, Welbeck, Young

    Kostarika: Navas (C) – Waston, González, Calvo – Gamboa (72. Smith), Guzmán (69. Tejeda), Borges, Oviedo (60. Matarrita) – Venegas (60. Bolaňos), Ureňa, Campbell
    Náhradníci: Pemberton, Moreira – Acosta, Azofeifa, Bolaňos, Colindres, Duarte, Matarrita, Ruiz, Smith, Tejeda, Wallace
    bahis siteleri