Švédsko – Jižní Korea 1:0 (kon.) | Belgie – Panama 3:0 (kon.) | Tunisko – Anglie 1:2 (kon.)
konec
Belgie
3:0 (0:0)
Panama
Pondělí 18.06.2018, 17:00 • Olympijský stadion Fišt (Soči) • Mistrovství světa • Skupina G
Předzápasové kurzy
     
    88
    Navíc přichází také karetní trest, a to pro Kevina De Bruyneho, který na hranici vápna trochu nepřipraveně sestřelil svého soupeře. Šance pro Panamu na snížení.
     
    59
    Dalším adresátem žluté karty je Jan Vertonghen, který ve středu hřiště zasáhl Coopera, a karetní trest dostal od sudího za svůj skluz dodatečně.
     
    57
    Na druhé straně přišel další důrazný faul z panamské strany, Godoy za svůj skluz uviděl žlutou kartu a De Bruyne se chystá k rozehrávce další standardní situace.
     
    51
    Další karetní trest. Murillo zcela vědomě a záměrně nakopl zezadu unikajícího Carrasca a za svůj prohřešek vidí žlutou kartu. Belgie má navíc k dispozici hodně zajímavou palebnou pozici pro přímý kop.
     
    49
    A v tom budou moci pokračovat, k dispozici budou mít přímý kop. Cooper navíc za svůj tvrdý skluz na Hazarda vidí jasnou žlutou kartou.
     
    45+2
    Ještě jedna žlutá karta v první půli, když Bárcenas nestihl v souboji, a tak poté aspoň svého soupeře stáhl jasně k zemi, za což pochopitelně přišel karetní trest.
     
    18
    A následuje ještě další žlutá karta, kterou za předchozí faul na Mertense uviděl Davis.
     
    14
    José Luis Rodríguez si pohybem řekl o míč do nohy, ovšem dostal se do souboje s Meunierem, který jej zasáhl loktem do břicha, a právě obránce PSG vidí první žlutou kartu.

    Daniel Kinc

    Branky: 47. D. Mertens, 69. R. Lukaku (De Bruyne), 75. R. Lukaku (E. Hazard)

    Karty:   14. Meunier (BEL), 59. Vertonghen (BEL), 88. De Bruyne (BEL) – 18. Davis (PNM), 45+2. Bárcenas (PNM), 49. Cooper (PNM), 51. Murillo (PNM), 57. Godoy (PNM)


    Držení míče: 61 % : 39 %.
    Střely na branku: 6:2. Střely mimo: 7:4. Rohy: 9:3. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 17:18.
    Belgie: Courtois – Alderweireld, Boyata, Vertonghen – Meunier, De Bruyne, Witsel (90. Chadli), Ferreira-Carrasco (74. M. Dembélé) – D. Mertens (83. T. Hazard), R. Lukaku, E. Hazard (C).
    Náhradníci: Casteels, Mignolet – Dendoncker, Kompany, Vermaelen, M. Dembélé, Fellaini, T. Hazard, Chadli, Tielemans, Batshuayi, Januzaj.

    Panama: Penedo – Murillo, Torres (C), Escobar, Davis – Bárcenas (63. G. Torres), Cooper, G. Gómez, Godoy, Rodríguez (63. Díaz) – Pérez (73. Tejada).
    Náhradníci: Calderón, Á. Rodríguez – Baloy, Cummings, Machado, Ovalle, Ávila, Pimentel, Abdiel Arroyo, Díaz, Tejada, G. Torres.

    Rozhodčí: Janny Sikazwe (ZAM) – Jerson Dos Santos (ANG), Zakhele Siwela (RSA)
    bahis siteleri