Itálie – Česko 0:3 (kon.)
konec
Itálie
0:3 (0:1, 0:2)
Česko
Úterý 24.07.2018, 20:50 • Stadio Hodegart, Asiago (Itálie) • Mistrovství světa v inline hokeji • Skupina B
Partner:
     
    39:43
    Vyloučení v týmu Česko (Pavel Strýček – 2 min, nesportovní chování).
    39:15 CIK - 0:3
     
    39:15
    Česko právě vstřelilo branku!
    Je hotovo, český tým vyhraje skupinu bez ztráty jediného bodu! Martin Fiala si najel do útoku, kde předložil kotouč JAKUBU CIKOVI, jenž se zblízka do prázdného klece nemýlil. Asistence: Martin Fiala.
    37:54 Ani Thomas Berthod nedokázal překonat strážce české svatyně
     
    37:54
    Thomas Berthod měl na hokejce první branku Itálie v utkání, ale nepovedlo se mu prostřelit zblízka skvělého Sedláře! Ten nakonec přežil i všechny dorážky v brankovišti.
     
    36:30
    Michelle Frigo opouští brankoviště a Italové zkoušejí maximální risk! Aktuálně hrají přesilovku pěti hráčů proti třem.
     
    35:41
    Aleš Chamrád se natlačil před brankáře, na kterého nakonec spadl a dostává dvouminutový trest za nedovolené bránění brankáři. Nejspíše poslední šance pro Italy.
     
    34:58
    Český celek mohl své vedení promptně navýšit! Petr Šinágl dostával v protiútoku žabičku na zadní tyčku, kde se mu ale nepovedlo přesně zakončit.
    34:33 ZBOŘIL - 0:2
     
    34:33
    Česko právě vstřelilo branku!
    Toto je velice důležitá branka českého celku! MIKULÁŠ ZBOŘIL si parádně najel na levý kruh a chirurgicky přesnou střelou do vzdálenější šibenice dává větší klid na bedra českého celku. Asistence: Jakub Bernad.
    30:38 Emanuele Ferrari nepřekonal Sedláře, Češi stále drží nejtěsnější vedení
     
    30:38
    Opět akce a v ní Emanuele Ferrari. Ten opět dostal přihrávku do brankoviště. Před Sedlářem jen položil hokejku do puku, klec ale pouze minul.
     
    27:42
    Patrik Šebek zrovna vyskočil z trestné lavice, když přišel faul kapitána Itálie Comencinia. Přesilovou hru si zahrají také hokejisté Česka.
     
    27:05
    Hned po vhazování unikl po pravé straně Jakub Cik, jenž si kotouč hodil do bekhendu a pokoušel se překvapit Friga. Síť se sice zavlnila, ale bohužel jen z boku...
     
    26:58
    Andrea Delfino následně dostal nabito na stejnou pozici ještě jednou, ale svižnou střelou skvěle zasahujícího Dalibora Sedláře nepřekonal! To byl zákrok večera.
    25:55 Jakub Bernad ve vlastním oslabení málem přidal druhou branku českého výběru
     
    25:55
    Fantastický Jakub Bernad se v oslabení dostal do brankoviště Itálie a již dával kotouč mezi betony Friga. Ten ale nakonec nekapituloval, to byla obrovská šance!
     
    25:40
    Patrik Šebek nyní musel zatáhnout za záchrannou brzdu a je za to potrestán dvouminutovým trestem. Italové mají šanci na vyrovnaní těsného výsledku.
     
    20:01
    Střídání v týmu Česko: ze hřiště odchází Josef Karlík, přichází Dalibor Sedlář.
    Střídání v týmu Itálie: ze hřiště odchází Daniele Facchinetti, přichází Michele Frigo.
     
    16:15
    Následně si před branku od pravého mantinelu sjel Marek Loskot, jenž šel klasicky do bekhendového zakončení. Pozorného Facchinettiho v brance ovšem nepokořil.
     
    11:35
    Následné snažení Italů bylo ukončeno faulem Marka Loskota, jenž míří na lavici hanby kvůli podražení. Domácí celek tak čeká početní výhoda.
     
    11:00
    Skvělou přihrávku před branku dostal Aleš Chamrád, jenž se opřel do kotouče. Puk šel k pravé tyčce, kde se na poslední chvíli zjevila fantastická lapačka Facchinettiho.
    05:37 BERNAD - 0:1
     
    05:37
    Česko právě vstřelilo branku!
    Český tlak končí zaslouženou brankou, vedeme 1:0! JAKUB BERNAD si najel do útočné třetiny po pravé straně a báječným zakončením ke vzdálenější tyčce otevírá skóre. Asistence: Mikuláš Zbořil.
     
    04:38
    Následně se z úhlu mohl prosadit obránce Aleš Chamrád, kterému se povedlo přehodit i beton domácího brankáře. Ten nakonec zasáhl krásně hokejkou!
     
    03:58
    Jeden z českých hráčů se krásně dostal před branku do kličky, kde ale nezakončil. Patrik Šebek měl následně volnou branku, ale tu se mu nepovedlo trefit!
    02:21 Střelu Filipa Kuťáka zastavila horční tyč italské brány
     
    02:21
    A nyní při italském brankáři stáli všichni svatí! Filip Kuťák se dostal podél levého mantinelu do zakončení a střelou na zadní tyčku orazítkoval brankovou konstrukci.
     
    01:40
    Po povedené akci druhé čtyřky se ke kotouči dostal před brankou Mikuláš Zbořil. Jeho bekhendové zakončení ovšem v brance neskončilo, povedený zákrok Facchinettiho!

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 6. Bernad (Zbořil), 35. Zbořil (Bernad), 40. Cik (Fiala)


    Itálie: Facchinetti (21. Frigo) – Covolo, Barsanti, Baldan, Ustignani, Comencini, Munari – Pernigo, Berthod, Delfino, Crivellari, Lettera, Ferrari, Tombolato.
    Česko: Karlík (21. Sedlář) – Loskot, Chamrád, Šebek, Strýček – Zbořil, Malý, Rubeš, Bernad – Cik, Kuťák, Šinágl, Fiala – Vyoral.
    bahis siteleri