Opava – Přerov 4:3 (kon.) | Jihlava – Kokšetau 2:0 (2:3 po s.n.)
konec
HK Opava
4:3 (1:0, 1:0, 2:3)
HC ZUBR Přerov
Pátek 03.08.2018, 17:00 • Zimní stadion města Opavy • Přípravné zápasy • Přátelské utkání
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:38
    Přerov právě vstřelil branku!
    Drama je tu, MEO při hře bez gólmana snižuje. Galušku z osy hrací plochy po nahrávce od Navrátila propálil MIKULÁŠ ZBOŘIL. Už předtím Přerov skóroval, rozhodčí ale tento gól nepostřehl.
    Asistence: Jakub Navrátil, Karel Šefl.
     
    57:41
    Opava právě vstřelila branku!
    Domácí se podruhé v zápase ujímají vedení o dva góly. Po nahrávce od Jánošíka vypálil Charvát. Šimonů jeho pokus vyrazil vyrážečkou, ovšem puku se bohužel pro Zubry zmocnil GLEB ZELENKOV a zakončil do odkryté části branky.
    Asistence: Marek Charvát, Filip Jánošík.
     
    49:28
    Opava právě vstřelila branku!
    Slezan se krátce po ztrátě náskoku znovu ujímá vedení. Po ráně od Hermana se dostal k dorážce ONDŘEJ HARTMANN a z pravé strany nasměroval kotouč do odkryté části přerovské klece.
    Asistence: Bohumil Herman, Marek Charvát.
     
    49:01
    Přerov právě vstřelil branku!
    A máme vyrovnáno. Zubři podnikli ve vlastním oslabení protiútok, Luka Jarčov nahrál JAKUBU NAVRÁTILOVI a ten zblízka překonal Galušku. Přerovský útočník zamířil do levé šibenice.
    Asistence: Luka Jarčov.
     
    45:01
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři snižují z velmi krásné akce. Bieniek s PATRIKEM MAŠÍNEM jeli sami na jediného beka Opavy. Polský obránce nahrál svému kolegovi z útoku, který neomylně poslal puk za přesouvajícího se gólmana.
    Asistence: Szymon Bieniek.
     
    25:35
    Opava právě vstřelila branku!
    Slezan využívá přesilovou hru. Zouhar našel od pravého mantinelu před brankou JANA ŠTINDLA. Proti jeho první ráně ještě parádně zakročil Šimonů, domácí forvard se ale ještě dostal k dorážce z bekhendu, kterou se už nemýlil.
    Asistence: Adam Zouhar, Tomáš Rousek.
     
    16:40
    Opava právě vstřelila branku!
    Domácí se z nenápadné akce ujímají vedení. Z osy hřiště si po nahrávce od Charváta nabruslil na levou stranu DANIEL SPRATEK a jeho pokus švihem prošel brankáři Zubrů skrz část výstoje až do sítě.
    Asistence: Marek Charvát.

    Petr Komárek

    Branky a nahrávky: 17. Spratek (Charvát), 26. Štindl (Zouhar, Rousek), 50. Hartmann (Herman, Charvát), 58. Zelenkov (Charvát, Jánošík) – 46. Mašín (Bieniek), 50. Navrátil (Jarčov), 60. Zbořil (Navrátil, Šefl)


    HK Opava: Daňa (31. Galuška) – Tichý, Zouhar, Chalupa, Vilinskij, Slavík, Charvát, Bijota – Seidler, Černý, Vaněk – Hartmann, Malina, Herman – Spratek, Hendrych, Jánošík – Zelenkov, Štindl, Rousek
    HC ZUBR Přerov: Šimonů (Šurý) – Zbořil, Jan Moučka, Tomeček, Pohl, Bieniek, Šefl, Ryšavý – Kratochvil, Dvořák, Gago – Mašín, Jaroslav Moučka, Valášek – Navrátil, Šimeček, Jarčov – Kylnar, Indrák, Tomaník

    Rozhodčí: Pelc – Rychlý, Barteček

    Diváci: 120
    bahis siteleri