Rýmařov – Vel. Meziříčí 1:3 (kon.) | Frýdek-Místek – Kroměříž 1:0 (kon.) | Hodonín – Petřkovice 2:0 (kon.)
Hulín – Vyškov 3:7 (kon.) | Líšeň – Zlínsko 2:0 (kon.) | Uh. Brod – D. Benešov 2:1 (kon.)
Val. Meziříčí – Hlučín 2:5 (kon.)
konec
TJ Valašské Meziříčí
2:5 (1:4)
FC Hlučín
Sobota 04.08.2018, 17:00Moravskoslezská fotbalová liga • 1. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec. V tomto utkání naprosto jasně dominoval Hlučín, který sice druhý poločas již nehrál tak aktivně, přesto si výsledek naprosto v klidu pohlídal. Ve druhém poločase padly ještě dvě branky, každá na jedné straně.

    Ode mě to je pro dnešek vše. Přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (18:59:28)
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Valašské Meziříčí by ještě chtělo snížit stav. Rychlý protiútok však rychle skončil přihrávkou dozadu, kde byl jen hostující hráč.
     
    90
    Stejně jako v prvním poločase budou nastaveny dvě minuty!
     
    89
    Do konce řádné hrací doby nám schází poslední minuta. Ani se nedá moc očekávat nějaké výraznější nastavení, navíc o třech bodech je dávno rozhodnuto.
    87. GAJDOŠ - 2:5
     
    87
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku! Přece jen tu máme ještě kosmetickou úpravu výsledku! Centr do vápna si našel MARTIN GAJDOŠ, jenž prostřelil Kolenka v bráně. Ten si na míč sice sáhl, ale mimo ho vytěsnit nedokázal.
     
    87
    O něco podobného se pokoušeli i domácí fotbalisté, jenže přízemní centr stihl srazit hned první obránce.
     
    86
    A mohlo to být o pět branek! Střelec poslední branky Martin Krejčí centroval před branku, kde na míč jen těsně nedosáhl jeho spoluhráč!
     
    85
    Už to vypadalo, že by se Meziříčí mohlo dostat celkem jednoduše do velké šance, ovšem hostující obránce stihl svou chybu napravit a přihrát gólmanovi.
     
    84
    Hlučínští naprosto pevně kontrolují hru. Když mají možnost vydají se do rychlého útoku. Ten skončil zajímavým centrem, ale byl odpískán ofsajd.
     
    82
    Utkání se spíše už jen dohrává. Smazat čtyřgólové manko je pro domácí již nemyslitelné s jejich herním projevem dnes.
     
    81
    Ondřej Kadla již napřahoval z hranice velkého vápna. Nakonec ovšem trefil jen prvního stojícího obránce, od kterého se míč odrazil daleko.
     
    80
    Další dobrá šance pro Hlučín. Míč už se snášel k záložníkovi hostí, když ho na poslední chvíli stihl odpálit obránce. Hosté nicméně u míče zůstali, ale ne na dlouho.
     
    79
    Střídání v týmu FC Hlučín: ze hřiště odchází Jaroslav Málek, přichází Kryštof Jančík.
    77. KREJČÍ - 1:5
     
    77
    Hlučín právě vstřelil branku!
    A pátá branka je nakonec na světě! Parádním protiútokem se nyní prezentovali hosté. Na výsledný centr si naskočil MARTIN KREJČÍ, který bez větších potíží trefil odkrytou část branky.
     
    75
    Střídání v týmu TJ Valašské Meziříčí: ze hřiště odchází Ivo Pop, přichází Ondřej Kadla.
     
    75
    Naopak, rozdíl může být ještě mnohem vyšší! Tentokrát domácí tým zachránil branková konstrukce a obránce, který vykopl míč z brankové čáry.
     
    74
    Utkání vypadá rozhodnutě. Hlučín nadále drží míč na svých kopačkách a Meziříčí se k němu nemůže za žádnou cenu dostat.
     
    72
    Na druhé straně jsme viděli sprinterský souboj, který nakonec vyhrál hostující hráč, jenž poslal míč na svého gólmana. Měl štěstí, jinak by šli dva hráči Meziříčí sami na Kolenka.
     
    71
    Další velké zmatky v obraně domácího týmu! Tomu se obranná hra opravdu nedaří, akorát si koleduje o mnohem větší příděl branek. Hlučín toho ovšem využít nedokázal.
     
    70
    Máme zde první občerstvovací pauzu ve druhém poločase.
     
    69
    Velmi nepřesvědčivě zakročil Michuta v bráně! Při zákroku se ocitl mimo branku a měl štěstí, že nikdo z jeho protihráčů nedokázal zakončit do prázdné.
     
    68
    Neskutečnou gólovku zahodil Dominik Kraut! Tomu přiťukl míč spoluhráč na hranici penalty a Kraut to zkoušel obstřelem na zadní tyč, ovšem vůbec netrefil bránu!
     
    67
    Míč se všemožně odrážel nedaleko velkého vápna. Ukořistili ho sice domácí, jenže hosté jim ho sebrali a dosáhli branky. Ta však nemůže být uznána kvůli ofsajdovému postavení.
     
    65
    Martin Krejčí se již hnal s míčem ve velkém vápně, jenže nakonec neudržel stabilitu a upadl. Hlučín tak přišel o zajímavou možnost. U balonu jsou domácí.
     
    64
    A už to mohlo být jen o dvě branky! Na rohový kop si nejlépe naskočil Viktor Žilinský, jenž mířil na zadní tyč. O kousek ale bránu minul!
     
    63
    Střídání v týmu TJ Valašské Meziříčí: ze hřiště odchází Zdeněk Sovák, přichází Radek Černý.
     
    62
    Standardní situace na straně domácích byla zajímavě zahraná. Poté proběhly nejspíše fauly na obě strany, a tak rozhodčí neodpískal. Nakonec míč skončil v zámezí a bude z toho roh.
     
    61
    Na druhé straně přišel rychlý protiútok a zajímavý pokus ze střední vzdálenosti. Skákavá střela ovšem skončila těsně vedle branky.
     
    60
    Gólovka domácích! Konečně se i Valašské Meziříčí dostalo ke střele ve druhém poločase. Tu však parádním zákrokem zastavil Kolenko!
     
    59
    Ani další útočné snažení domácího celku nemělo dlouhého trvání. Dostal se na půlící čáru, kde ihned o míč přišel. Bude mít však další šanci dostat se do příležitosti.
     
    57
    Konečně první trochu nebezpečnější akce ve druhém poločase! Na dlouhý pas si nabíhal útočník hostí, ale těsně před ním schoval míč do náruče Michut.
     
    55
    Fotbalisté v modrém se o něj sami připravili velmi nepřesným pasem, a tak mohou Hlučínští v pohodě kombinovat na své vlastní polovině.
     
    54
    Hráči v zeleném nadále bez větších potíží kombinují a domácí hráči se nemohou dostat k míči. Až teď se Valašské Meziříčí dostalo po chybě Hlučína k balonu, jenže ne na dlouho.
     
    52
    Už to vypadalo, že se k něčemu dostane i domácí tým, ale nakonec ne. První centr byl zblokován na autové vhazování. Po něm se sice domácí dostali do velkého vápna, avšak o míč přišli.
     
    51
    Nepodaří. Centr byl hodně přetažený, přesto k němu jako první doběhl hráč v zeleném. Nebylo mu to ale nic platné, protože se k němu stáhli dva domácí a o míč ho připravili.
     
    50
    FC Hlučín si vybojoval další rohový kop. Z těchto situací je dnes velmi nebezpečný, dokonce i skóroval. Podaří se mu to ještě jednou?
     
    49
    Přesto se však drží u míče hlučínští fotbalisté, kteří zatím kombinují nedaleko své brány. Domácí hráč se snaží napadat, ale proti čtyřem nemá šanci.
     
    48
    I druhá půle začala aktivní hrou hostujících hráčů. Ti zatím nepůjčili svému soupeři balon. Nakonec se však nedostali ani ke střele, je pískáno a Michut může v pohodě odkopávat od své brány.
     
    46
    Střídání v týmu FC Hlučín: ze hřiště odchází De Carvalho, přichází Martin Krejčí.
     
    46
    Střídání v týmu TJ Valašské Meziříčí: ze hřiště odchází Patrik Fumánek, přichází Martin Gajdoš.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Je za námi první poločas utkání prvního kola MSFL, ve kterém spolu bojuje Valašské Meziříčí a Hlučín. Hostující Hlučín byl po celou dobu první půle jasně lepším týmem a nebýt Michuty v bráně, mohl být rozdíl klidně vyšší. Domácí začali hrát až posledních sedm minut a podařilo se jim vstřelit branku. Mají ovšem na to, aby zápas ještě zdramatizovali, nebo si Hlučín vedení bez větších potíží pohlídá?

    To uvidíme, druhá půle začne přibližně v 18:08.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    45+2
    Centr však bez větších potíží odvrátila hostující obrana. K míči se ještě dostal Petr Gajdušek, ovšem rána z voleje mu nesedla a letěla vysoko nad.
     
    45+1
    Domácí hráče branka evidentně nakopla a rádi by přidali ještě jednu branku do konce poločasu. Budou k tomu mít ještě příležitost, jelikož si vybojovali standardku.
     
    45
    Nastavovat se budou dvě minuty.
    44. ŽILINSKÝ - 1:4
     
    44
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku! Domácí hráči se nakonec přece jen prosazují! K ráně za velkým vápnem se postavil VIKTOR ŽILINSKÝ, jehož pokus mířil přesně k tyči a Kolenko na balon nedosáhl.
     
    44
    Ten skončil nepříliš povedeným centrem, jelikož letěl moc vysoko a o malý kousíček nakonec přeletěl i bránu.
     
    43
    Hráči v modrých dresech měli možnost rozehrávky z poloviny hřiště po faulu, jenže dlouhý nákop sebrala obrana Hlučína, který se ihned vydal do útoku.
     
    41
    Hlučín již podstatně ubral z tempa hry. Nemusí nikam spěchat, má luxusní čtyřbrankový náskok. Naopak na straně domácích je vidět jen veliká bezmoc.
     
    40
    Dopředu se hnal další útok fotbalistů v zeleném a domácí obrana měla plné nohy práce, aby znovu neinkasovala. Vše nakonec vyřešil Michut.
     
    38
    Střídání v týmu FC Hlučín: ze hřiště odchází Václav Mozol, přichází Tomáš Adamovský.
     
    37
    A pomalu se vezla i pátá branka, to by byla již obrovská rána do zad domácího týmu. Nakonec to však obrana zvládla.
    35. MÁLEK - 0:4
     
    35
    Hlučín právě vstřelil branku!
    A ti také po menším závaru střílí další branku utkání, to začíná vypadat na debakl pro domácí hráče. Odražený míč si nejrychleji našel JAROSLAV MÁLEK, jenž přidal již čtvrtou branku svého týmu.
     
    34
    Domácí fotbalisté pochopili, že pokud chtějí dnes získat alespoň bod, budou se muset vrhnout do útoku. Zatím jim to tam však moc nevychází a nemohou vystřelit na bránu. Naopak stále útočí spíše hosté.
     
    32
    První náznak šance v podání domácího týmu! Viktor Žilinský poslal bodlem centr do pokutového území, ale hostující obrana byla rychlejší a míč odvrátila.
     
    31
    Následovala další občerstvovací pauza.
    30. De CARVALHO - 0:3
     
    30
    Hlučín právě vstřelil branku!
    Tak tohle byla paráda a Hlučín vede již o tři branky. K dalekonosné ráně natáhl LUCAS SERRA DE CARVALHO a jeho pumelice skončila v šibenici. Nádherný moment tohoto utkání.
     
    28
    A Valašské Meziříčí má velké problémy s bráněním! Proti střele z rohu musel další skvělý zákrok předvést Michut. Ten svůj tým, i přes dva obdržené góly, dnes drží.
     
    27
    A vzápětí další dvě gólovky! Rána, která mířila do vzdálenější šibenice a skvělý zákrok domácího brankáře. Nejrychleji našel míč opět hráč Hlučína, jenž vracel míč zpět do ohně, kde ho na poslední chvíli odpálil domácí obránce.
     
    26
    Hostující fotbalisté se ocitli v další stoprocentní šanci! Zakončující hráč byl na malém vápně a mířil na zadní tyč. Skvěle ho však vychytal Michut!
     
    25
    Poslední minuty na hřišti oku diváka moc nelahodí. Hlučín trochu ubral z tempa a Meziříčí se snaží hrát s balonem. Moc se mu to ale nedaří.
     
    23
    Ne, domácím hráčům se zatím nedaří vůbec nic. Pokud mají míč, stejně se s ním nedostanou přes půlící čáru.
     
    22
    Na hranici velkého vápna byl faulovaný hostující borec, a tak měl Hlučín k dispozici další zajímavou standardku. Zahrávající hráč to zkusil přímo na bránu, jenže přestřelil.
     
    20
    Tempo hry nám poněkud opadlo oproti prvním deseti minutám. Hra je častěji kouskována, a to především díky faulům Valašského Meziříčí.
     
    19
    Nepříjemný šlapák někam do ruky inkasoval kapitán hostí Petr Žižka. Bylo to sice po písknutí, přesto rozhodčí zatím žádnou žlutou kartu nevytáhl.
     
    18
    Mozol byl faulován nedaleko velkého vápna, a tak měli hosté k dispozici zajímavou standardní situaci. Tu rozehrál sám faulovaný, avšak jeho centr bez větších problémů Michut odvrátil.
     
    17
    Velmi nepříjemný direkt inkasoval jeden z domácích hráčů, kterého dojel protihráč. Nicméně domácí borec se po chvíli zvedl a je schopen pokračovat.
     
    15
    Máme zde menší občerstvovací pauzu. Není se co divit, jelikož venku panuje opravdu velké horko.
     
    14
    Velkou individuální kvalitu ukázal Václav Mozol, jenž se několika parádičkami zbavil protihráče. Jeho následný centr domácí obrana odvrátila.
     
    13
    Konečně si na míč sáhl také gólman hostujícího týmu. Byl to však jen nákop, který v pohodě lapil a ihned rozehrál rychlý kontr. Ten skončil střelou mimo.
     
    12
    Dominik Kraut měl proti sobě hned pět protihráčů. Prvního se zbavil zasekávačkou, ovšem poté nepřesně odcentroval. Přesto se stejný hráč dostal znovu k míči a jeho další centr našel spoluhráče, který zakončil těsně nad.
     
    11
    Hráči v zelených dresech nadále kontrolují míč a svého soupeře nepouštějí přes půlící čáru. Naopak sami hrozí. Teď jim však byl odpískán útočný faul.
     
    9
    A klidně to mohlo být po deseti minutách o tři branky! Václav Mozol se snažil překonat vyběhnutého Michutu z hranice velkého vápna, jenže minul!
    8. VENGŘINEK - 0:2
     
    8
    Hlučín právě vstřelil branku!
    Z následného rohového kopu se Hlučín prosazuje a nutno dodat, že domácí gólman nebude mít čisté svědomí. Na roh si osamoceně naskočil TOMÁŠ VENGŘINEK, jehož nepříliš prudká hlavička skončila v bráně.
     
    7
    Parádní akce hostů! Ti jsou zatím jednoznačně lepším týmem. Málek vyslal parádní pas na De Carvalha, jenž se k míč nakonec dostal. Jeho střelu z voleje parádním zákrokem Michut zlikvidoval.
     
    6
    Tentokrát si hráči v zelených dresech neporozuměli. Mělo jít o rychlé vysunutí do úniku, jenže s tím nikdo nepočítal a Michut může odkopávat.
    5. MOZOL - 0:1
     
    5
    Hlučín právě vstřelil branku!
    Když se neprosadili domácí, tak střílí první branku v utkání Hlučínští! Parádní centr do velkého vápna našel hlavu VÁCLAVA MOZOLA, který nabídnutou šancí nepohrdl a nechytatelně skóroval.
     
    5
    Tu zahrával Patrik Fumánek, jenž ovšem trefil jediného hráče ve zdi. Ještě se snažil reklamovat ruku, ale píšťalka rozhodčího zůstala němá.
     
    4
    Skvělou práci odvedl v útoku Kryštof Pospíšil, který přeskočil svého soupeře. Ten ho zastavil jen za cenu faulu a je tu zajímavá standardka pro domácí.
     
    3
    První zajímavý náznak v utkání! Na dlouhý nákop si sbíhal domácí hráč, jenž také míč zastihl na hrací ploše. Jeho centr do pokutového území už ale přesný nebyl. Přesto zůstali hosté u míče, avšak vše vyřešil včasným zákrokem Michut.
     
    2
    Ani Valašské Meziříčí se však s míčem daleko nedostalo. Nákop Michuta sebrali hostující hráči a domácí obrana měla co dělat, aby míč odpálila pryč.
     
    2
    Hlučínští jsou favority dnešního utkání. Celkem snadno se však sami připravili o míč, když se Kolenkovi nepovedl nákop, který skončil v zámezí.
     
    1
    Utkání již konečně začalo! O úvodní výkop se postarali fotbalisté hostujícího týmu. Ti nastoupili v zelených dresech, zatímco domácí borci nastoupili v modrých.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    TJ Valašské Meziříčí: Michut (C) – Pospíšil, Koleček, Matyáš, Žilinský, Gajdušek, Pěnička, Furmánek, Pop, Gold, Sovák.
    Náhradníci: Pobořil, Černý, Kadla, Straka, Gajdoš.

    FC Hlučín: Kolenko – Heiník, Žižka (C), Mac, Štefek, Vengřinek – Málek, Mozol, De Carvalho, Foltyn – Kraut.
    Náhradníci: Massaniec, Ságner, Hudeczek, Krejčí, Jančík, Adamovský, Kodeš.

    Rozhodčí: Tomanec – Drozdy, Volek.
     
    Dobrý den, chtěla bych vás přivítat u prvního kola MSFL. V tomto utkání se střetne Valašské Meziříčí s Hlučínem. V loňské sezóně na tom byl rozhodně lépe hostující tým, který skončil na velmi slušném pátém místě, zatímco hráči domácího celku skončili na prvním nesestupovém místě. Favoritem utkání je Hlučín, potvrdí tuto roli, nebo si Meziříčí dnes připíše první body? To se uvidí, utkání startuje v 17:00!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

    Denisa Józsová

    Branky: 44. Žilinský, 87. Gajdoš – 5. Mozol, 8. Vengřinek, 30. De Carvalho, 35. Málek, 77. Krejčí


    TJ Valašské Meziříčí: Michut (C) – Pospíšil, Koleček, Matyáš, Žilinský, Gajdušek, Pěnička, Furmánek (46. Gajdoš), Pop (75. Kadla), Gold, Sovák (63. Černý).
    Náhradníci: Pobořil, Černý, Kadla, Straka, Gajdoš.

    FC Hlučín: Kolenko – Heiník, Žižka (C), Mac, Štefek, Vengřinek – Málek (79. Jančík), Mozol (37. Adamovský), De Carvalho (46. Krejčí), Foltyn – Kraut.
    Náhradníci: Massaniec, Ságner, Hudeczek, Krejčí, Jančík, Adamovský, Kodeš.

    Rozhodčí: Tomanec – Drozdy, Volek

    Diváci: 143
    bahis siteleri