Liuttu – Fousek team 1:3 (kon.)
konec
Liuttu
1:3 (0:2, 1:1)
Fousek team
Neděle 12.08.2018, 13:50Czech Open - Muži Open • Finále
     
    38:00
    Liuttu pokračuje v přesilovce a zkouší to v šesti!
     
    37:38
    Tým Liuttu právě vstřelil branku! A je sníženo! Turkka nabil T. JOKOLOVI, jenž povedenou ranou prostřelil Hänninena. Asistence: Turkka.
     
    37:27
    Tým Liuttu si bere oddechový čas.
     
    37:18
    Tým Fousek jde do tří. Vähätalo (FOU) se provinil nadzvedáváním hole.
     
    35:56
    Po tvrdém ataku u mantinelu putuje na trestnou lavici Nieminen (FOU).
     
    32:30
    Tým Fousek team právě vstřelil branku! Teď už to bude mít Liuttu hodně těžké! Mutanen vybojoval na ose hřiště míček a přihrál jej rozběhnutému NOUSIANENOVI, který překonal Jekolu kličkou do bekhendu. Asistence: Mutanen.
     
    28:45
    Jokela T. se proháčkoval mezi oběma obránci až před Hänninena, v rozhodující okamžik mu ale balonek sklouzl z čepele a ani nezakončil. Vzápětí se stám před bránou ocitl na druhé straně Kelkka, který si však na gólmanovi Liuttu vylámal zuby.
     
    25:18
    Västilä dostal od obranu Liuttu hodně prostoru. Tváří v tvář brankáři mu ale střela vůbec nesedla a projektil vyslaný z jeho hole skončil vysoko nad.
     
    16:57
    Tým Fousek team právě vstřelil branku! Fousek se dostává do dvoubrankového vedení! Lummikko poslal balonek před bránu, kam si seběhl NOUSIANIEN, který z bezprostřední blízkosti podruhé rozvlnil síť Jokelovy svatyně. Asistence: Lummikko
     
    15:28
    Pelamo tvrdě vystřelil a trefil Juvonena, jenž jeho pokus tečoval těsně před Hänninenem. Míček si to však ke smůle domácího celku namířil na horní tyč.
     
    13:25
    Jaakkonen se uvolnil povedenou kličkou a poté vypálil směrem na bránu. Jokela měl s jeho pokusem menší potíže, nakonec ale balonek zkrotil.
     
    10:31
    Tým Fousek team právě vstřelil branku! Fousek team rozjel parádní kombinaci a dostává se do vedení! Na konci akce stanul Mutanen, který obdržel v rohu míček a okamžitě jej poslal do brankoviště volnému VÄHÄTALOVI, jenž nekompromisní ranou překonal Jokelu. Asistence: Mutanen.
     
    09:31
    Uvidíme první přesilovku. Tuloisela (LI) se provinil držením.
     
    08:14
    Po nedorozumění v rozehrávce Liuttu se sám před bránou ocitl Kelkka. Jokela ovšem nemusel zasahovat, neboť finský útočník vystřelil vysoko nad břevno.

    Jonáš Majtyka

    Branky a nahrávky: 38. Jokela T. (Turkka) – 11. Vähätalo (Mutanen), 17. Nousianien (Lummikko), 33. Nousianen (Mutanen)


    Liuttu: Jokela A. – Kinnunen, Turkka, Tuloisela, Leppänen, Pelamo, Jokela T., Kämäräinen, Haaspasaari, Juvonen, Soini, Asunta, Toivanen, Kokkola, Kaartinen, Länsimies
    Fousek team: Hänninen – Nieminen, Lummikko, Jaakkonen, Hakkarainen, Järvenpää, Mutanen, Alavuotunki, Lähdesmäki, Lumiala, Palmroth, Kumpulainen, Vähätalo, Kelkka, Nousiainen, Västilä
    bahis siteleri