Žilina – Martin 1:4 (kon.) | Vítkovice – Třinec 0:3 (kon.) | Plzeň – Saryarka 5:2 (kon.)
Litvínov – K. Vary 5:4 (kon.) | Třebíč – Žďár n/S 5:2 (kon.) | Kopřivnice – Opava 4:8 (2:3 po s.n.)
Jablonec n/N – Kolín 2:7 (kon.) | Kometa Brno – Znojmo 3:1 (kon.) | Mladá Boleslav – HC Slovan 1:2 (1:2 po s.n.)
Poprad – Havířov 1:3 (kon.) | David Servis – Motor ČB junioři 6:1 (kon.) | Litoměřice – Sokolov 2:4 (kon.)
Vsetín – Nitra 5:1 (kon.) | Ústí n/L – Kladno 6:4 (kon.) | Nový Jičín – Riga 4:1 (kon.)
Prostějov – Katowice 4:5 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
5:2 (1:1, 3:1, 1:0)
HC Saryarka Karaganda
Úterý 14.08.2018, 17:30 • Home Monitoring Aréna • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:22
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Neuvěřitelná bomba JAROSLAVA KRACÍKA! Hráč, který za každých okolností vymýšlí přesný pas, se nyní na levém kruhu opřel do puku, který se od spojnice tyčí odrazil do sítě! Asistence: Milan Gulaš.
     
    29:35
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Indiáni se rozstříleli, je tu využitá přesilová hra! MILAN GULAŠ se také dočkal přesné trefy. Gulaše vyslal na zteč gólman Frodl, kapitán Plzně projel do útočného pásma a přesnou ranou střílí čtvrtý gól Západočechů. Asistence: Dominik Frodl.
     
    28:46
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Indiáni otáčejí skóre! Milan Gulaš vjel jako uragán do útočného pásma, vypálil a jeho tečovaný pokus skončil na tyčce. Domácí kapitán v akci pokračoval a poslal kotouč před branku, kde byl úplně volný VOJTĚCH NĚMEC, jenž touš zasunul do prázdné klece. Asistence: Milan Gulaš.
     
    28:18
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Už je vyrovnáno! DAVID STACH se přece jenom k zakončení dostal, když se objevil úplně nekrytý za obranou Karagandy. Gólmana Vaye poté vymíchal a poslal touš mezi betony do branky. Asistence: Roman Vráblík a Ondřej Kratěna.
     
    26:59
    HC Saryarka právě vstřelil branku! Domácí v dobré šanci neuspěli, hostující tým se vydal do rychlého brejku dva na jednoho. MAREK TVRDOŇ se dostal k puku na levé straně a trefil se přesně pod břevno. Přidává svůj druhý gól v utkání. Asistence: Aslan Rajsov.
     
    19:48
    HC Saryarka právě vstřelil branku!
    Nepříjemný moment pro domácí tým! Dominik Frodl chtěl vyjet ze své branky pro nahozený puk, ale dřív se k němu dostal MAREK TVRDOŇ, jenž ho se štěstím poslal do sítě. Je tu gól do šatny a nerozhodný stav. Bez asistence.
     
    13:23
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Domácí nakonec přesilovku hrát nebudou, nabídnutou výhodu využili! Jakub Kindl dlouho kroužil s pukem okolo modré čáry, poté ho poslal na Milana Gulaše, jenž rychle vypálil. Kotouč se skrz chumel hráče před Vayem prokutálel až za brankovou čáru, ve skrumáži touš tečoval VÁCLAV NEDOROST. Asistence: Milan Gulaš.

    Jan Picka

    Branky a nahrávky: 14. Nedorost (Gulaš), 29. Stach (Vráblík, Kratěna), 29. Němec (Gulaš), 30. Gulaš (Frodl), 54. Kracík (Gulaš) – 20. Tvrdoň, 27. Tvrdoň (Rajsov)


    HC Škoda Plzeň: Frodl (Milčakov) – Kvasnička, Vráblík, J. Kindl (A), Kaňák, Pulpán, Holý – Gulaš (C), Němec, Nedorost – Kratěna, Stach, Indrák (A) – Kantner, Kracík, Eberle – D. Kindl, Preisinger, Pour
    HC Saryarka Karaganda: Vay (30. Bojarkin) – Djukov, Ložkin, Antonovskij (A), Šikun, Ivanov, Bulatov, Volobujev, Ibrajbekov – Michajlov, Tvrdoň, Sokolov, Rjašentsev, Rajsov, Beljajev (C), Zjazov, Valickij, Želnerovskij, Sarvarov, Boriševič, Lomako (A)

    Rozhodčí: Svoboda, Sýkora – Pešek, Malý

    Diváci: 1 567
    thejrc.org