Real Madrid – Atlético 2:4 (po pr.)
po prodl.
Real Madrid
2:4 (1:1)
Atlético Madrid
Středa 15.08.2018, 21:00 • Lillekülla Stadium (Tallinn) • UEFA Super Cup
Předzápasové kurzy
    104. KOKE - 2:4
     
    104
    Atlético právě vstřelilo branku!
    Pohroma pro Real pokračuje, Atlético navyšuje svůj náskok už na 4:2! Atlético předvedlo rychlou akci, Costa dostal míč na Vitola a ten z první našel fantasticky KOKEHO. A tento španělský záložník taktéž z první přesnou střelou k tyči překonal Navase. Asistence: Vitolo.
    98. Saúl ÑÍGUEZ - 2:3
     
    98
    Atlético právě vstřelilo branku!
    V prodloužení naprosto neviditelné Atlético se dostává do vedení! Atlético vybojovalo na útočné polovině míč po chybě Ramose, Partey nahrál na hranici vápna SAÚLA ÑÍGUEZE, a ten se nádherně trefil z voleje. Naprosto nechytatelně pod břevno, Navas neměl šanci. Asistence: Thomas Partey.
    79. Diego COSTA - 2:2
     
    79
    Atlético právě vstřelilo branku!
    A máme tu znovu vyrovnání! Atlético je zpět v zápase. Juanfran posunul míč na Correu, a ten pak našel před brankou DIEGA COSTU, který mezi obránci Realu napálil bez problému míč do sítě. Asistence: Ángel Correa.
    63. Sergio RAMOS - 2:1
     
    63
    Real Madrid právě vstřelil branku!
    SERGIO RAMOS si poradil zkušeně. Španělský stoper se při rozběhu skoro zastavil, počkal si na pohyb Oblaka a pak míč uklidil přesně k jeho levé tyči.
    27. Karim BENZEMA - 1:1
     
    27
    Real Madrid právě vstřelil branku!
    Realu se aktivita vyplatila a vyrovnává na 1:1! Bale ukázal svou fantastickou rychlost, uvolnil se na pravé křídle a pak poslal ideální centr na zadní tyč. Tam si naběhl KARIM BENZEMA a hlavičkou o zem srovnal skóre Superpoháru. Francouzského střelce nedokázal uhlídat Savič. Asistence: Gareth Bale.
    1. Diego COSTA - 0:1
     
    1
    Atlético právě vstřelilo branku!
    To je pro Atlético start snů! Už v první minuty se dostává Atlético Madrid do vedení! Stopeři Ramos s Varanem si nepohlídali průnik španělského snipera DIEGA COSTY a ten se prosadil tvrdou střelou z pravé strany z nepříznivého úhlu. Asistence: Diego Godín.

    Petr Sumbal

    Branky: 27. Benzema (Bale), 63. Ramos (pen.) – 1. D. Costa (Godín), 79. D. Costa (Á. Correa), 98. Saúl Ñíguez (Partey), 104. Koke (Vitolo)

    Karty:   35. Asensio (REA), 54. Marcelo (REA), 90+1. D. Ceballos (REA), 101. Modrić (REA), 112. Ramos (REA) – 61. Á. Correa (ATM), 62. D. Costa (ATM), 105+3. Vitolo (ATM)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 6:5. Střely mimo: 5:0. Rohy: 12:4. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 25:17.
    Real Madrid: Navas – Carvajal, Ramos (C), Varane, Marcelo – Kroos (102. Mayoral), Casemiro (76. D. Ceballos), Isco (83. L. Vázquez) – Bale, Benzema, Asensio (57. Modrić).
    Náhradníci: Casilla, Lunin – Nacho Fernández, Modrić, L. Vázquez, M. Llorente, Mayoral, D. Ceballos, Valverde, Vinícius Júnior, Reguilón, Sánchez.

    Atlético Madrid: Oblak – Juanfran, Savić, Godín (C), Lucas Hernández – Lemar (90+1. Partey), Rodri Hernández (72. Vitolo), Saúl Ñíguez, Koke – D. Costa (109. J. Giménez), Griezmann (57. Á. Correa).
    Náhradníci: Adán, Dos Santos – Luís, Arias, Partey, N. Kalinić, Á. Correa, G. Martins, Vitolo, J. Giménez, Olabe.

    Rozhodčí: Marciniak – Sokolnicki, Listkiewicz
    bahis siteleri