Frýdek-M. – Slovensko U20 8:1 (kon.) | Poruba 2011 – Jastrzębie 1:2 (kon.)
konec
HC RT TORAX Poruba 2011
1:2 (0:0, 1:1, 0:1)
JKH GKS Jastrzębie
Středa 15.08.2018, 19:15 • KOOPERATIVA ARENA • O pohár RT TORAX
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    51:43
    Jastrzębie právě vstřelilo branku!
    A hosté jdou opět do vedení! DOMINIK PAS si vzal puk v útočném pásmu a od pravého mantinelu se s ním rozjel na Kudelu. Povedlo se mu to, co zprvu vypadalo takřka nemožně. Doslova protlačil puk mezi levou tyčí a Kudelovým levým betonem – 1:2. Bez asistence.
     
    32:05
    Poruba právě vstřelila branku!
    Poruba bleskově srovnává! Tomáš Jáchym vypálil od modré a Raszka dokázal puk pouze vyrazit před sebe. Tam však byl připraven JOSEF FOJTÍK, který se už z předbrankového prostoru nemýlil. Asistence: Tomáš Jáchym.
     
    29:24
    Jastrzębie právě vstřelilo branku!
    A máme tady první gól! Jan Homer vypálil od modré a ARTYOM DUBININ těsně před Kudelou tečoval už tak skákající puk. Porubský brankář byl bezmocný Asistence: Jan Homer a tomas Kominek.

    David Kubatík

    Branky a nahrávky: 33. Fojtík (Jáchym) – 30. Dubinin (Homer, Kominek), 52. Pas


    HC RT TORAX Poruba 2011: Kudela (Dvořák) – Dundáček, Ovčačík, horák, Gazda, Adam, Cypas, Dressler, Slavík – Káňa, Hudeček, Iléš,Vymazal, kanko, Tomi, jankovský, Zdeněk, Rubner, Toman, jáchym, Baláž, Fojtík, Ollender
    JKH GKS Jastrzębie: Raszka (Prokop) – Giminski, Grof, Sulka, Homer, Radzienciak, Kubeš, Michalowski, Bigos – Wróbel, Jarosz, Kasperlik, Kominek, Kulas, Nalewajka R. , Nahunko, Pas, Nalewajka L. , Pelaczyk, Dubinin, Matusik

    Rozhodčí: Janda T., Trombík – Janda L., Kořistka
    bahis siteleri