Havlíčkův Brod – Žďár n/S 1:3 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
1:3 (0:0, 1:0, 0:3)
SKLH Žďár nad Sázavou
Pátek 17.08.2018, 16:00 • Zimní stadion Kotlina • Přípravné zápasy juniorů
Partner:
     
    52:38
    Žďár právě vstřelil branku!
    Plameny udeřily ve vlastním oslabení! Jan Klodner našel zcela nehlídaného MARTINA NAGYHO, který si pohrál s Váchou a posílá svůj tým do dvoubrankového vedení! Asistence: Jan Klodner.
     
    49:17
    Žďár právě vstřelil branku!
    Hosté jdou za svoji aktivitu do vedení! Tak to je studená sprcha pro domácí výběr, který odstřeloval před několika okamžiky branku Plamenů. Daniel Klusáček nahodil puk na Váchu, který ho neudržel ve své výstroji. Brankář Brodu si poradil i s pokusem Jiřího Puczeka, ale na dorážku PAVLE VOJNOVIČE byl už krátký! Asistence Jiří Puczek a Daniel Klusáček.
     
    46:41
    Žďár právě vstřelil branku!
    Hosté trestají chybu domácího výběru! Daniel Klodner našel nádherným pasem JIŘÍHO PUCZKA, který se nacházel za domácí obranou. Hostující hráč jel sám na Váchu, kterému střelou k levé tyči nedal šanci! Asistence: Jiří Puczek.
     
    24:30
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí tým jde do vedení! Marek Kopic nastřelil puk do pásma, který vyrazil gólman Radosta. Hrací předmět našel ADAM DVOŘÁK, který propálil navracejícího se brankáře Plamenů mezi betony! Asistence: Marek Kopic a Marek Tecl.

    Štěpán Ondráček

    Branky a nahrávky: 25. Dvořák (Kopic, Tecl) – 47. Puczek (Klodner), 50. Vojinovič (Puczek, Klusáček), 53. Nagy (Klodner)


    BK Havlíčkův Brod: Nedvěd (31. Vácha) – Dvořák, Najman, Škareda, Krejčí, Adam, Trupl, Kerber – Tecl (C), Cachnín (A), Kopic – Pokorný, Kulhánek, Hromádka – Fiala ,Kohout, Dudek – Pártl, P. Vacík, Vyvial
    SKLH Žďár nad Sázavou: Radosta (41. Vít) – Černohorský, M. Filip, Čermák, Klodner, Poizl (C), Klusáček, Mikulík – Vojinovič, Vlk, Jedlička, Pětník, Malenovský, Bačo, Gergel, Puczek, Nagy, J. Filip, Vašíček

    Rozhodčí: Jan Kubát – Tomáš Cejpek, Petr Křivohlavý
    bahis siteleri