Česko – Bosna 3:1 (kon.)
konec
Česko
3:1 (2:1)
Bosna a Hercegovina
Pátek 17.08.2018, 20:15 • The City of Sport complex, Kyjev • ME v malé kopané • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
    30. Domácí hráč spálil velkou šanci.
     
    30
    V obrovské šanci se ocitl domácí hráč, který číhal na zadní tyči na přihrávku Koudelky, ale poté z velké blízky nedokázal zakončit do brány soupeře!
    27. Ondřej Bíro vytáhl dva famózní zákroky.
     
    27
    Ondřej Bíro nyní podržel české mužstvo dvěma skvělými zákroky, když nejprve vyrazil pumelici Filipoviće a následně si poradil i s dorážkou Kristijana Pantiće!
    21. Jakub POLÁK - 3:1
     
    21
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak jako Česko ukončilo první poločas, tak vlítlo i do druhé půle a poprvé v dnešním utkání jde do dvoubrankového vedení! JAKUB POLÁK dorazil míč z bezprostřední blízkosti po přihrávce Jana Koudelky z levé strany!
     
    21
    Střídání v týmu Česko: ze hřiště odchází Bellada, přichází Bíro.
    20+3. Jakub GÖTH - 2:1
     
    20+3
    Česko právě vstřelilo branku!
    Ovšem Česká republika odpovídá bleskově a bere si vedení zpět na svou stranu! Pavel Šultes poslal naprosto parádní centr na hranici brankoviště, kde hlavou zády k brance zakončil JAKUB GÖTH!
    20+2. Goran LOVRINOVIĆ - 1:1
     
    20+2
    Bosna právě vstřelila branku!
    K pokutovému kopu se postavil GORAN LOVRINOVIĆ, který zakončil přesně k levé tyči, zatímco brankář Bellada pouze roztáhl nohy a na míč nedosáhl.
     
    20+1
    Byla nařízena penalta pro Bosnu a Hercegovinu. Střela hostujícího hráče letěla přímo do ruky Jiřího Sodomy a hosté mají velkou možnost srovnat stav utkání.
    11. Bellada předvedl dobrý zákrok proti střele Čećury.
     
    11
    Mladen Čećura zkusil takovou utajenou střelu, která nakonec byla velmi dobrá, ale Jaroslav Bellada předvedl dobrý zákrok! Následuje rohový kop pro hosty.
    9. Patrik LEVČÍK - 1:0
     
    9
    Česko právě vstřelilo branku!
    PATRIK LEVČÍK se dostal k míči, následně udělal dvě kličky a vypálil přesně k pravé tyči! Česko tak otevírá skóre utkání a k semifinále je o kousek blíž, než jeho dnešní soupeř.
    5. Jakub Polák zakončil hlavou vedle brány.
     
    5
    Jakub Polák se dostal do zakončení hlavou potom co brankář Filipović první střelu českého hráče vyrazil nohou, ale Polák nezamířil mezi tři tyče!
     
    1
    Ondřej Paděra dostal skvělou přihrávku na levou stranu a následně vypálil, ovšem jeho pokus letěl přímo do rukou připraveného Filipoviće!

    Michal Raška

    Branky: 9. Levčík, 20+3. Göth, 21. Polák – 20+2. Lovrinović (pen.)


    Česko: Bellada (Bíro) – Šultes, Sodoma, Popelka, Güth, Presl, Režný, Polák, Paděra, Mařík (C), Levčík, Koudelka, Hakl, Demeter
    Bosna a Hercegovina: Filipović (E. Bajrić) – Jukić, Lovrinović (C), Zahirović, Pantić, Grbavac, Hršumović, Vujica, Berović, Čećura, A. Bajrić

    Rozhodčí: Aleksandar Kostadinov – Angelo Corce, Rudolf Csirke
    bahis siteleri