Nitra – Trnava 0:0 (kon.) | Podbrezová – Zlaté Moravce 3:0 (kon.) | Žilina – Sereď 2:1 (kon.)
Michalovce – Senica 1:1 (kon.)
konec
FC Nitra
0:0 (0:0)
FC Spartak Trnava
sk Sobota 18.08.2018, 16:45 • FC Nitra, a.s. • Niké liga • 5. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ani v druhom polčase sme presný zásah nevideli a tak oba tímy získavajú po jednom bode do tabuľky. Zrejme môžme hovoriť o spravodlivej remíze, výrazný tlak nemalo ani jedno mužstvo, ale domácich môžu mrzieť tie zahodené šance. Hostí viackrát zachránil brankár Rusov a v závere stretnutia aj konštrukcia brány, preto sa domácim jeden bod môže máliť.

    To bolo teda prvé stretnutie dnešného programu Fortuna ligy, od 19:00 sa odohrajú ďalšie tri stretnutia. Aj z nich nájdene náš textový prenos. Ďakujem za pozornosť a prajem pekný zvyšok dňa, zápasom vás sprevádzal Miroslav Revaj. (18:35:50)
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    V tomto prípade sa však nič podobné neudialo, ostáva dohrať záverečné sekundy nadstaveného času.
     
    90+1
    Faul zo strany hosťujúceho celku a Nitra získava ďalší veľmi nebezpečný priamy kop. Po jednom z nich zvonila konštrukcia brány.
     
    90
    Druhý polčas sa predlžuje o 3 minúty!
     
    89
    Ďalšie zakončenie zo strany domáceho celku, ale hlavička v podaní Vestenického smerovala len do stredu brány, kde stál pripravený Rusov.
     
    88
    Záver zápasu sa blíži a črtá sa tak deľba bodov. Možno to aj bude spravodlivé, ale Nitra premáhala viacero gólových situácii.
     
    87
    A takéto obrázky nechceme na našich trávnikoch vidieť! Za bránou Lukáša Hrošša sa do menšej potýčky dostal ultras Trnavy a fanúšikovia Nitry, ale včas zasiahli kompetentné osoby a všetko vyriešili.
     
    86
    No a ani Taiwo neuspel vo svojej ďalšej šanci! Fábryho center pred bránu bol výborný, ale zakončenie jeho spoluhráča ide tesne vedľa Rusovej brány!
     
    85
    Dnešné stretnutie sleduje 4323 divákov.
    84. Fábry trafil brvno
    Zdroj: www.huste.tv
     
    84
    Tak keď nie Rusov, tak brvno zachránilo Trnavu! Fábry zahrával priamy kop z hranice pokutového územia, jeho strela však končí len na konštrukcii brány! Veľká smola pre Nitru, ale šťastie pre Trnavu.
     
    83
    Striedanie v tíme FC Nitra: z ihriska odchádza René Kotrík, prichádza Christián Steinhübel.
     
    82
    Striedanie v tíme FC Spartak Trnava: z ihriska odchádza Erik Grendel, prichádza Štefan Pekár.
     
    81
    Dostávame sa do záverečnej časti tohto stretnutia, stále platí bezgólový stav. Remíza by zrejme bola spravodlivá, ale Nitra mala zaujímavejšie príležitosti.
     
    79
    Pred trnavskú bránu smeroval zaujímavý center, do zakončenia hlavou skákal Vestenický, ale súperova obrana mu to už neumožnila. Trnava sa pokúša o rýchlu odpoveď.
     
    78
    Snaha hostí opäť nič zaujímavého nepriniesla, bude to len odkop od Hroššovej brány. Stále márne čakáme na presný zásah, črtá sa tak zaujímavá bezgólová remíza, s ktorou sa určite nepočítalo.
     
    76
    Striedanie v tíme FC Spartak Trnava: z ihriska odchádza Martin Tóth, prichádza Ivan Hladík.
     
    75
    Domáci vytlačili súpera preč zo svojej polovice, hostia sa však pokúšajú o ďalší útočný výpad. Ako to tak už vyzerá, toto stretnutie bude zrejme len o jednom góle.

    Miroslav Revaj

    Branky:

    Karty:   38. Farkaš (NIT), 55. Kuník (NIT), 58. Križan (NIT), 67. Abdulrahman (NIT)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 3:5. Střely mimo: 5:8. Rohy: 5:7. Ofsajdy: 2:5. Fauly: 13:18.
    FC Nitra: Hroššo – Kuník, Križan, Farkaš, Chovanec – Šimončič (C) – Kóňa, Fábry – Čeredničenko (52. Vestenický), Abdulrahman, Kotrík (83. Steinhübel).
    Náhradníci: Šípoš – Fabiš, Guláš, Machovec, Vestenický, Steinhübel, Charizopulos.

    FC Spartak Trnava: Rusov – Tóth (76. Hladík), Godál (C), Čonka – A. Kadlec, Dangubič (53. Miesenböck), Greššák, J. Rada, Jirka – Grendel (82. Pekár) – Bakoš.
    Náhradníci: Chudý – Janso, Vantruba, Hladík, Miesenböck, Oravec, Pekár.

    Rozhodčí: Jozef Pavlík – Branislav Hancko, Michal Tomčík – Kamil Horváth

    Diváci: 4323
    thejrc.org