Nitra – Trnava 0:0 (kon.) | Podbrezová – Zlaté Moravce 3:0 (kon.) | Žilina – Sereď 2:1 (kon.)
Michalovce – Senica 1:1 (kon.)
konec
FC Nitra
0:0 (0:0)
FC Spartak Trnava
sk Sobota 18.08.2018, 16:45 • FC Nitra, a.s. • Niké liga • 5. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 16:45.
     
    Vítam všetkých priaznivcov futbalu pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia mužstvá FC Nitra a FC Spartak Trnava. Zápas sa začína o 16:45.

    Cez víkend opäť pokračuje aj naša najvyššia futbalová súťaž – Fortuna liga. Na programe je jej piate kolo a na vynovený štadión do Nitry zavíta majstrovský Spartak Trnava.

    FC Nitra:
    Domáci futbalisti nevystúpili do nového ročníka najlepšie, navyše hneď prvé kolo si museli preložiť kvôli prácam na štadióne. Svoj prvý zápas tak Nitra odohrala v Žiline, ktorej podľahla tesne 2:1. Následne Nitru čakal doma sviatok, keď na vynovenom štadióne privítala Dunajskú Stredu. Pod Zoborom išlo všetko podľa plánov, veď Nitra vyhrávala 2:0 a o troch bodoch sa zdalo rozhodnuté. Prišiel však zbabraný záver zápasu a Dunajská Streda otočila na 3:2 vo svoj prospech a odviedla si domov všetky body. V minulom zápase sa Nitra predstavila na Pasienkoch, kde dokázala aj vďaka výbornému brankárovi Hroššovi vybojovať jeden bod po remíze 1:1. Nitra pokračuje ďalej aj v pohári, ale na pôde štvrtoligistu zo Šurian si postup vybojovala cez penalty.

    FC Spartak Trnava:
    Majster z Trnavy zatiaľ takisto v lige nepredvádza ideálne výkony, ale vynahradzuje si to v pohárovej Európe, v ktorej Trnava ešte stále bojuje. V stredu odohral Spartak doma náročnú odvetu proti CZ Belehrad a hostia zo Srbska až v predĺžení rozhodli o svojom postupe do baráže Ligy majstrov. Trnava však smútiť nemusí, zahrá si baráž o Európsku ligu, do cesty sa jej postaví Ľubľana. Čo sa týka Fortuna ligy, tak Trnava má na svojom konte 6 bodov, ktoré získala doma po výhre 3:0 s Michalovcami a 1:0 so Zlatými Moravcami.

    Favoritom by mal byť podľa papierových predpokladov hosťujúci celok, ale určite môžme očakávať veľmi zaujímavé stretnutie. Trnava možno bude šetrič hráčov proti Ľubľane a Nitra si bude chcieť doma udobriť fanúšikov po tom zbabranom zápase s Dunajskou Stredou.
     
    Úvodné zostavy:

    FC Nitra: Hroššo – Kuník, Križan, Farkaš, Chovanec – Šimončič (C) – Kóňa, Fábry – Čeredničenko, Abdulrahman, Kotrík

    Náhradníci: Šípoš – Fabiš, Guláš, Machovec, Vestenický, Steinhübel, Charizopulos

    FC Spartak Trnava: Rusov – Tóth, Godál (C), Čonka – A. Kadlec, Dangubič, Greššák, J. Rada, Jirka – Grendel – Bakoš

    Náhradníci: Chudý – Janso, Vantruba, Hladík, Miesenböck, Oravec, Pekár

    Rozhodca: Jozef Pavlík – Branislav Hancko, Michal Tomčík – Kamil Horváth
     
    Prajem príjemné futbalové popoludnie všetkým, ktorí klikli na tento online textový prenos a nasledujúce chvíle strávia aj jeho sledovaním. O malú chvíľu sa na vynovenom štadióne v Nitre odohrá prvé stretnutie piateho kola našej najvyššej futbalovej súťaže, postarajú sa oň futbalisti FC Nitra a FC Spartak Trnava. Určite nás teda čaká zaujímavé stretnutie, domáci sa potrebujú konečne na vynovenom štadióne chytiť a Trnava úspešne tiahne pohárovou Európu a čaká ju baráž o Európsku ligu. Zrejme sa očakávalo, že Radoslav Látal bude šetriť hráčov Trnavy na súboj proti Ľubľane, ale oproti zápasu s CZ Belehrad chýba len Sloboda, v bráne dostáva v ligových stretnutiach šancu Rusov. Snáď teda uvidíme veľmi kvalitné stretnutie z oboch strán. Zatiaľ si ešte podrobne naštudujte zostavy, o malú chvíľu sa opäť prihlásime.
     
    Hlavný rozhodca Jozef Pavlík, spoločne so svojimi asistentmi Branislavom Hanckom a Michalom Tomčíkom privádzajú oba celky na trávnik, prvý polčas sa tak už čoskoro začne!

    Prajem príjemný športový zážitok!
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Prvý polčas tohto stretnutia sa naplno rozbehol, výkop patril domáci futbalistom, ktorí odohrajú svoje druhé stretnutie na novom štadióne v modro-bielej kombinácii, hostia z Trnavy v tradičnej červeno-čiernej kombinácii.
     
    2
    Nitra sa pokúsila o prvý útočný výpad, Čeredničenko sa dostal k lopte a pokúsil sa hru preniesť až pred pokutové územie, ale to sa mu nepodarilo a sledujeme už kombináciu Trnavy.
     
    3
    Ďaleko sa však hostia neprebojovali a Nitra opäť operuje na útočnej polovici. Po úspešne zahnanom aute sa pomaly dostáva až pred pokutové územie, Trnava sa tak teraz musí brániť.
     
    4
    Úvodné minúty zatiaľ patria domácim futbalistom, hostia už museli siahnuť aj k nedovolenému zákroku. Nitra stále pri lopte a dostáva súpera pod menší tlak. Žiadny pokus o zakončenie sme ešte nevideli.
     
    5
    Trnava sa ihneď po zisku lopty snažila o rýchly protiútok, Jirka videl dobre rozbehnutého Grendela a tak vyslal dlhú prihrávku pred pokutové územie domáceho tímu, ale pri lopte bol ako prvý brankár Hroššo.
     
    6
    O vynikajúcu atmosféru sa od úvodného výkopu starajú aj fanúšikovia Trnavy, ktorí to predsa len do Nitry tak ďaleko nemali a prišli podporiť svoj celok. Trnava robí svojím fanúšikom hlavne v pohárovej Európe, v lige je to o niečo horšie.
     
    7
    Sledovali sme postupný útok domácich z vnútra svojho územia, ale bude to len odkop od brány, o ktorý sa postará brankár Rusov. Zatiaľ sme tak nič zaujímavého nevideli, ale prvý polčas sa ešte len rozbieha.
     
    8
    Pri lopte sú futbalisti Trnavy, ktorí kombinujú v strede poľa. Domáci sa však snažia ihneď o vysoké napádanie, hostia nemajú dostatok priestoru, aby niečo vymysleli.
     
    9
    Ján Chovanec si teraz musel dať pozor na nebezpečnú prihrávku do voľného priestoru, ale včas sa dostal k lopte a pomohol si prihrávkou na brankára Hrošša.
     
    10
    Na druhej strane tu bol potom rýchly brejk Nitry, k lopte sa dostal Kotrík a vyslal dlhý center do pokutového územia, ale nikto z jeho spoluhráčov sa už do zakončenia nedostal.
     
    11
    Fábry potom posielal dlhú prihrávku pred pokutové územie súpera, vo vzduchu však dobre zapracoval Jirka, ktorý hlavou upratal loptu do bezpečia. Nitra teda ešte môže zaútočiť.
     
    12
    Domáci futbalisti realizovali svoj prvý rohový kop v tomto zápase, ale dlhý pretiahnutý center len preletel okolo pokutového územia hosťujúceho celku. K rozohrávke od brány sa chystá Rusov.
     
    13
    Aj naďalej sa hrá prvý polčas pred parádnou kulisou, oba fanúšikovské tábory sa predbiehajú vo svojich choráloch a snažia sa tak podporiť svojich miláčikov na ihrisku.
     
    14
    Veľmi náročnú malú domov dostal brankár Hroššo, ktorý s ťažkosťami dostáva loptu do bezpečia. Trnava získava ďalší aut na útočnej polovici, aj takéto chybičky sa sem tam môžu pritrafiť.
     
    15
    Grendel sa dostal k lopte a zvolil zakončenie na bránu, ale jeho slabšiu strelu pohodlne kryje brankár Hroššo. Dangubič mu však správne naznačil, že mal radšej prihrávať či centrovať.
     
    16
    Prvý polčas si zatiaľ drží celkom slušné tempo, oba celky sa dostávajú do útokov a zamestnávajú defenzívu svojho súpera. Stále však čakáme na prvú vážnejšiu situáciu v tomto zápase.
     
    17
    Dangubičov pokus z hranice pokutového územia bol zblokovaný, inak by s ním Hroššo mal určite problémy. Spartak ešte ostáva usadený na útočnej polovici, Nitra sa teda musí brániť.
     
    18
    Útočnú snahu Trnavy prerušil postranný rozhodca, ktorý signalizoval ofsajd Jirku. Nitra sa potom pokúsila o rýchly brejk, ale nepresná prihrávka končí len u brankára Rusova.
     
    19
    Čeredničenko si pomohol nedovoleným zákrokom a tak ani z tohto nebude pre domácich nič zaujímavé. Bol to veľmi ostrý zákrok, možno mohol byť potrestaný aj žltou kartou, ale rozhodca Pavlík domácemu futbalistovi len dohovoril.
     
    20
    Prvá zaujímavá príležitosť v tomto zápase! Čeredničenko si už teraz počínal úspešne a odcentroval do pokutového územia Trnavy, tam sa do zakončenia hlavou dostal Taiwo, ale jeho pokus k tyčke výborne zneškodnil brankár Rusov!
    20. Taiwo v šanci
    Zdroj: www.huste.tv
     
    21
    Na druhej strane bol potom rýchly brejk hosťujúceho celku, ale Spartak sa už do podobného zakončenia nedostal. Pri lopte je tak Nitra, ktorá sa snaží o postupnú rozohrávku smerom dopredu.
     
    22
    Ubehla nám približne polovica z prvého polčasu a hlavný rozhodca Jozef Pavlík dal pokyn na občerstvenie sa. Oba tímy si tak trocha vydýchnu a bude môcť pokračovať ďalej.
     
    24
    Kadlec si nabehol za obranu súpera za dlhou prihrávkou, dostal sa k lopte a rútil sa na Hrošša. Bol však mierne z uhľa a tak radšej volil prihrávku pred bránu, ale výborne zasiahol Križan a loptu upratal do bezpečia!
     
    25
    Spartak zahrával až tri rohový kopy za sebou, po tom treťom sa do svojej hlavičky oprel Bakoš, ale jeho pokus ide len tesne vedľa Hroššovej brány! Nitra si tak mohla vydýchnuť.
    25. Bakošova hlavička
    Zdroj: www.huste.tv
     
    26
    Môžme teda konštatovať, že zatiaľ sledujeme celkom vyrovnané stretnutie. Najväčšia šanca patril domácim, ale pohroziť už však dokázal aj Spartak. Prvý polčas pokračuje pri výbornej atmosfére, chýba tomu už len presný zásah.
     
    27
    Troška neprenosí sa teraz začína kopiť na oboch stranách, čo začína kaziť dobrý dojem z predvedenej hry. Snáď ešte do konca prvého polčasu niečo zaujímavé uvidíme.
     
    28
    Snažil sa o to Jirka, ale ten sa len ocitol už v treťom ofsajde za prvý polčas. Bude si musieť dávať pozor na tieto previnenia, zbytočne tak daroval loptu domácim futbalistom.
     
    29
    Nitra pri lopte, ale nedarí sa jej preraziť súperovu obranu. Trnava však teraz musí hrať na svojej polovici ihriska, čo domácim vyhovuje. Predsa len, miernym favoritom by mal byť Spartak.
     
    30
    Ubehla nám polhodina z tohto zápasu, stále tak čakáme na otvárací zásah. Aj naďalej sledujeme vyrovnané stretnutie, útočné výpady sú z oboch strán, ale treba zlepšiť koncovku v oboch tímoch.
     
    32
    Domáci dlhšiu okupovali pokutové územie súpera, Taiwo si nabehol na dobrú prihrávku a padá na zem. Toto však penalta určite nebude, Godál sa však lopty dotkol a bude to rohový kop pre Nitru.
     
    33
    Veľa nechýbalo a Nitra mohla ísť do vedenia! Fábryho center od rohovej zástavky prepadol ku Kóňovi, jeho strelu vyrazil Rusov len pred seba a k dorážke sa ešte dostal Šimončič, ale aj jeho pokus brankár Trnavy dokázal zneškodniť! Nebyť Rusova, mohlo to byť 1:0!
    33. Rusov vytiahol dva výborné zákroky
    Zdroj: www.huste.tv
     
    34
    Drvivý tlak domácich ešte pokračoval, Taiwo už aj dostal loptu do siete, ale bolo to z ofsajdu. Aj tak si Trnava musí dávať v obrane väčší pozor, keby prehrávala, namietať by nikto nemohol.
     
    35
    Na druhej strane sa k ďalšej zaujímavej hlavičke dostal Bakoš, ale ani v tomto prípade jeho pokus nebol presný. Hroššo sa chystá k rozohrávke od svojej brány.
     
    36
    Rozohrávku od svojej brány si pripomenie na druhej strane aj brankár Rusov. Pomaly sa blíži záverečná časť prvého polčasu, gól sme síce nevideli, ale nárok naň mal domáci celok.
     
    38
    Žltú kartu dostáva Pavol Farkaš (FC Nitra).
     
    39
    K záveru prvého polčasu sledujeme stretnutie ako na hojdačke. Raz útočí jeden celok a má dlhšiu dobu loptu na svojich kopačkách, potom zase druhý. Na slovenské pomery však sledujeme určite kvalitné stretnutie.
     
    40
    Nitra zahrávala dva priame kopu krátko za sebou, takže domáci opäť pritlačili na svojho súpera. Obrana Spartaku však zapracovala úspešne a nepustila domácich do žiadnej šance.
     
    41
    Približne päť minút ostáva do konca prvého polčasu, aj naďalej platí bezgólový stav. Najbližšie však k úvodnému gólu mala Nitra, ktorá mala viacej príležitostí ako Trnava a hostí zachránil hlavne brankár Rusov.
     
    42
    Ďalší nedovolený zákrok hosťujúceho celku, ktorý vznikol pri pokuse o útočnú akciu. Domáci teda získavajú priamy kop niekde v strede poľa, nikam sa však neponáhľajú.
     
    43
    Chovanec centroval pred trnavskú bránu, ale je odmávaný ofsajd. K lopte sa tak dostáva Trnava, ale má problémy s prechodom do útoku. Uvidíme, čo ešte príde do konca prvého polčasu niečo zaujímavé.
     
    44
    Riadny hrací čas prvého polčasu sa pomaly naplní, čakáme na údaj o nadstavenom čase. Maximálne to však bude podľa môjho názoru jedna minúta.
     
    45
    Moje slová sa potvrdili, Kamil Horváth ukazuje svetelnú tabuľu, kde svieti jedna nadstavená minúta!
     
    45+1
    Spartak zahrával ešte jeden priamy kop z nebezpečnej vzdialenosti, ale Radova hlavička končí v rukaviciach brankára Hrošša a táto situácia nám ukončila prvý polčas.
     
    45+2
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Mali sme možnosť sledoval celkom kvalitný prvý polčas, ale gól v ňom napokon nepadol. Najväčšie šance však mala Nitra, keď po rohovom kope zakončovali hneď dvaja domáci futbalisti, ale Rusov vytiahol dva výborný zákroky a aj vďaka nemu platí bezgólový stav. Zo strany hosťujúceho celku zaujala hlavička Bakoša, ale aj tak to bol vyrovnaný prvý polčas. Nitru však môžu mrzieť zahodené príležitosti.

    Druhý polčas sa začne približne o 17:47.
     
    Oba celky sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na hracej ploche, druhý polčas sa tak čoskoro začne!
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Druhý polčas tohto stretnutia sa už naplno rozbehol, výkop mali hostia z Trnavy, ale rýchlo sa k lopte dostávajú domáci futbalisti, ktorí sa snažia o prienik na útočnú polovicu.
     
    47
    Nitra hneď v úvode druhého dejstva zahrávala rohový kop, do zakončenia hlavou sa dostal Taiwo, ale obrana súpera upratala jeho pokus do bezpečia. Domáci však ostávajú usadení na útočnej polovici.
     
    48
    Sledovali sme rýchly útočný výpad zo strany Trnavy, Jirka našiel dobrou prihrávkou Grendela, ale tomu zakončenie z prvej nevyšlo a jeho strela ide mimo brány Nitry.
     
    49
    Na útočnej polovici už opäť kombinovali futbalisti Nitry, ale súper vysoko napádal a tak sa Šimončič previnil faulom na Grendela. Trnava sa už snaží upokojiť hru.
     
    50
    Rada pekne prenikol do pokutového územia domácich, padol cez Križana na zem a Spartak si pýtal pokutový kop. Hlavný rozhodca Pavlík však ukazuje, že domáci futbalista ako prvú trafil loptu. Bolo to však zaváhanie domácej obrany.
     
    51
    Opäť teda sledujeme podobný obraz hry, ako tomu bolo v prom polčase. Útočné výpady sa striedajú na oboch stranách, stále však čakáme na otvárací zásah. Do konca stretnutia je však času ešte dosť.
     
    52
    Striedanie v tíme FC Nitra: z ihriska odchádza Ilja Čeredničenko, prichádza Tomáš Vestenický.
     
    53
    Striedanie v tíme FC Spartak Trnava: z ihriska odchádza Filip Dangubič, prichádza Fabian Miesenböck.
     
    54
    Obaja tréneri poslali na trávnik nové posily. Uvidíme, ako teda zapadnú do deja na ihrisku, mohli by priniesť patričné oživenie. Pri lopte je momentálne Trnava.
     
    55
    Žltú kartu dostáva Matúš Kuník (FC Nitra).
     
    56
    Trnava zahrávala priamy kop na útočnej polovici, následne zakombinovala pred pokutovým územím, ale bude to len odkop od Hroššovej brány.
     
    57
    Zakrátko sa hostia opäť dostávajú k lopte, ale majú problémy s prechodom na útočnú polovicu. Nitra sa okamžite snaží o vysoké napádanie, stále márne čakáme na otvárací zásah.
     
    58
    Žltú kartu dostáva Richard Križan (FC Nitra).
     
    59
    Hostia zahrávali priamy kop, ktorý môžme označiť za skrátený rohový. Po ňom sa do zakončenia hlavou dostal Bakoš, ale nemieril ani v tomto prípade presne.
     
    60
    A tak nám ubehla hodina z tohto stretnutia, diváci na štadióne v Nitre stále čakajú na otvárací zásah. Aj naďalej sledujeme vyrovnaný obraz hry, ťažko teraz niečo predpovedať.
     
    61
    Spoza pokutového územia sa dostal do zakončenia Rada, ktorého pokus bol však zblokovaný a bude to rohový kop pre Spartak. Hroššo sa tomu ešte snažil zabrániť, ale už musí zaujať miesto vo svojej bráne.
     
    62
    Rohový kop nič zaujímavého neponúkol, ale hostia ešte ostávajú usadení na útočnej polovici. Dostávajú Nitru pod menší tlak, ale defenzíva domácich pracuje úspešne.
     
    63
    A bol tu aj ďalší rohový kop, po ktorom sa do zakončenia dostal Rada. Mieril však len do stredu brány, kde stál pripravený brankár Hroššo.
     
    64
    Zaujímavá príležitosť pre domáci celok! V pokutovom území predĺžil Vestenický hlavou loptu na Fábryho, ale jeho zakončenie smeruje mimo brány hosťujúceho celku!
    64. Fábry v šanci
    Zdroj: www.huste.tv
     
    65
    Stále teda platí, že väčšie šance mali domáci futbalisti. Na šance sa však nehrá, hrá sa na góly, ktoré zatiaľ neprichádzajú. Uvidíme, či do konca stretnutia uvidíme aspoň jeden.
     
    67
    Žltú kartu dostáva Taiwo Abdulrahman (FC Nitra).
     
    68
    Aj Trnava sa snaží o vytvorenia zaujímavej príležitosti, ale nedarí sa jej to. Času do konca zápasu ešte ostáva dosť, ale bližšie ku gólu zatiaľ mala domáca Nitra.
     
    69
    Na ihrisku ostáva ležať Jirka a hlavný rozhodca tak musel hru prerušiť. Oba celky sa zatiaľ občerstvia a budeme môcť v hre pokračovať.
     
    70
    Sledovali sme center z ľavej strany až do pokutového územia hostí, ale zakončenie v neprehľadnej situácii Kotríkovi nevyšlo a Rusov v tomto prípade zasahovať nemusel.
     
    71
    Ďalšia gólová príležitosť pre domáci celok! Taiwo sa dokázal vyhnúť ofsajdu a rútil sa do zakončenia na súperovu bránu, ale Rusov si pripisuje ďalší skvelý zákrok a podržal tak svoj celok!
    71. Rusov s ďalším dôležitým zákrokom
    Zdroj: www.huste.tv
     
    72
    Opticky má možno navrch Trnava, ktorá hrá teraz častejšie s loptou na súperovej polovici, ale šance v tomto zápase patria domácim futbalistom. Len aby ich tie premárnené situácie ešte nemrzeli.
     
    74
    Trnava založila rýchly brejk, ale hostia to už prekombinovali a do zakončenia sa nedostali. Hostia však ešte získavajú aut na útočnej polovici a tak sa Nitra musí stále brániť.
     
    75
    Domáci vytlačili súpera preč zo svojej polovice, hostia sa však pokúšajú o ďalší útočný výpad. Ako to tak už vyzerá, toto stretnutie bude zrejme len o jednom góle.
     
    76
    Striedanie v tíme FC Spartak Trnava: z ihriska odchádza Martin Tóth, prichádza Ivan Hladík.
     
    78
    Snaha hostí opäť nič zaujímavého nepriniesla, bude to len odkop od Hroššovej brány. Stále márne čakáme na presný zásah, črtá sa tak zaujímavá bezgólová remíza, s ktorou sa určite nepočítalo.
     
    79
    Pred trnavskú bránu smeroval zaujímavý center, do zakončenia hlavou skákal Vestenický, ale súperova obrana mu to už neumožnila. Trnava sa pokúša o rýchlu odpoveď.
     
    81
    Dostávame sa do záverečnej časti tohto stretnutia, stále platí bezgólový stav. Remíza by zrejme bola spravodlivá, ale Nitra mala zaujímavejšie príležitosti.
     
    82
    Striedanie v tíme FC Spartak Trnava: z ihriska odchádza Erik Grendel, prichádza Štefan Pekár.
     
    83
    Striedanie v tíme FC Nitra: z ihriska odchádza René Kotrík, prichádza Christián Steinhübel.
     
    84
    Tak keď nie Rusov, tak brvno zachránilo Trnavu! Fábry zahrával priamy kop z hranice pokutového územia, jeho strela však končí len na konštrukcii brány! Veľká smola pre Nitru, ale šťastie pre Trnavu.
    84. Fábry trafil brvno
    Zdroj: www.huste.tv
     
    85
    Dnešné stretnutie sleduje 4323 divákov.
     
    86
    No a ani Taiwo neuspel vo svojej ďalšej šanci! Fábryho center pred bránu bol výborný, ale zakončenie jeho spoluhráča ide tesne vedľa Rusovej brány!
     
    87
    A takéto obrázky nechceme na našich trávnikoch vidieť! Za bránou Lukáša Hrošša sa do menšej potýčky dostal ultras Trnavy a fanúšikovia Nitry, ale včas zasiahli kompetentné osoby a všetko vyriešili.
     
    88
    Záver zápasu sa blíži a črtá sa tak deľba bodov. Možno to aj bude spravodlivé, ale Nitra premáhala viacero gólových situácii.
     
    89
    Ďalšie zakončenie zo strany domáceho celku, ale hlavička v podaní Vestenického smerovala len do stredu brány, kde stál pripravený Rusov.
     
    90
    Druhý polčas sa predlžuje o 3 minúty!
     
    90+1
    Faul zo strany hosťujúceho celku a Nitra získava ďalší veľmi nebezpečný priamy kop. Po jednom z nich zvonila konštrukcia brány.
     
    90+2
    V tomto prípade sa však nič podobné neudialo, ostáva dohrať záverečné sekundy nadstaveného času.
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    Ani v druhom polčase sme presný zásah nevideli a tak oba tímy získavajú po jednom bode do tabuľky. Zrejme môžme hovoriť o spravodlivej remíze, výrazný tlak nemalo ani jedno mužstvo, ale domácich môžu mrzieť tie zahodené šance. Hostí viackrát zachránil brankár Rusov a v závere stretnutia aj konštrukcia brány, preto sa domácim jeden bod môže máliť.

    To bolo teda prvé stretnutie dnešného programu Fortuna ligy, od 19:00 sa odohrajú ďalšie tri stretnutia. Aj z nich nájdene náš textový prenos. Ďakujem za pozornosť a prajem pekný zvyšok dňa, zápasom vás sprevádzal Miroslav Revaj. (18:35:50)

    Miroslav Revaj

    Branky:

    Karty:   38. Farkaš (NIT), 55. Kuník (NIT), 58. Križan (NIT), 67. Abdulrahman (NIT)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 3:5. Střely mimo: 5:8. Rohy: 5:7. Ofsajdy: 2:5. Fauly: 13:18.
    FC Nitra: Hroššo – Kuník, Križan, Farkaš, Chovanec – Šimončič (C) – Kóňa, Fábry – Čeredničenko (52. Vestenický), Abdulrahman, Kotrík (83. Steinhübel).
    Náhradníci: Šípoš – Fabiš, Guláš, Machovec, Vestenický, Steinhübel, Charizopulos.

    FC Spartak Trnava: Rusov – Tóth (76. Hladík), Godál (C), Čonka – A. Kadlec, Dangubič (53. Miesenböck), Greššák, J. Rada, Jirka – Grendel (82. Pekár) – Bakoš.
    Náhradníci: Chudý – Janso, Vantruba, Hladík, Miesenböck, Oravec, Pekár.

    Rozhodčí: Jozef Pavlík – Branislav Hancko, Michal Tomčík – Kamil Horváth

    Diváci: 4323
    bahis siteleri