Nitra – Trnava 0:0 (kon.) | Podbrezová – Zlaté Moravce 3:0 (kon.) | Žilina – Sereď 2:1 (kon.)
Michalovce – Senica 1:1 (kon.)
konec
FK Železiarne Podbrezová
3:0 (1:0)
FC ViOn Zlaté Moravce
sk Sobota 18.08.2018, 19:00 • ZELPO Aréna Podbrezová • Niké liga • 5. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 19:00.
     
    Vítam všetkých priaznivcov futbalu pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia mužstvá FK Železiarne Podbrezová a FC ViOn Zlaté Moravce. Zápas sa začína o 19:00.

    Cez víkend opäť pokračuje aj naša najvyššia futbalová súťaž – Fortuna liga. Na programe je jej piate kolo a do ZELPO Arény pricestujú Zlaté Moravce.

    FK Železiarne Podbrezová:
    Domáci futbalisti majú momentálne na svojom konte štyri body a nachádzajú sa na predbežnom šiestom mieste. Podbrezová nemala najlepší vstup do nového ročníka, keď úvodné dve stretnutia prehrala. Najprv to bola doma s Dunajskou Stredou 1:2 a potom na Pasienkoch so Slovanom 3:0. Následne však Podbrezová doma vyhrala prekvapivo nad Trnavou 1:0 a potom remizovala v Senici 1:1. V domácom prostredí by Podbrezová určite najradšej opäť bodovala, ideálne za tri body.

    FC ViOn Zlaté Moravce:
    Hostia takisto nemajú za sebou najlepšie odohraté stretnutia, na svojom konte majú len tri body a nachádzajú sa tak na predbežnom 10. mieste. Prvé víťazstvo v novom ročníku vybojoval ViOn doma so Senicou po výsledku 4:0. Ostatné zápasy tak hostia prehrali, postupne podľahli Slovanu, Trnave a naposledy aj nováčikovi so Serede. ViOn by určite takisto rád zaknihoval v tomto zápase nejaké tie body, aby sa posunul v tabuľke na vyššie miesto, v prípade víťazstva by mohol preskočiť aj svojho dnešného súpera.

    Jasného favorita toto stretnutie nemá, aj keď lepšia forma hovorí v prospech Podbrezovej, ako aj domáce prostredie. Uvidíme, ako to napokon celé dopadne.
     
    Úvodné zostavy:

    FK Železiarne Podbrezová: Kuciak – Magda, M. Baran, Bartoš, Turňa – Sedláček, Obročník – Viazanko (C), Breznaník, Mikuš – Njire

    Náhradníci: Drobnjak – Tereščenko, Mejri, Mojžiš, Krivák, Bernadina, Więzik

    FC ViOn Zlaté Moravce: Krnáč – Čögley, Udeh, Banovič, Dimitrijevič. – Paixao da Silva, Duga, Richtárech, Orávik (C) – Ďubek – Brašeň

    Náhradníci: Chovan – Casado, Švec, Chren, Urgela, Karlík, Miličević

    Rozhodca: Peter Kráľovič – Tomáš Vorel, Peter Kováč – Bystrík Nemček
     
    Prajem príjemný futbalový večer všetkým, ktorí klikli na tento online textový prenos a nasledujúce chvíle strávia aj jeho sledovaním. V ZELPO Aréne sa odohrá ďalšie stretnutie v rámci piateho kola Fortuna ligy, o body proti sebe zabojujú Podbrezová a Zlaté Moravce. Oba tímy potrebujú z takýchto zápasov brať body a určite nás tak čaká zaujímavé stretnutie. Zatiaľ si prezrite zostavy oboch celkov, o malú chvíľu začíname.
     
    Hlavný rozhodca Peter Kráľovič so svojimi asistentmi Tomášom Vorelom a Petrom Kováčom privádzajú oba celky na hraciu plochu, prvý polčas sa tak už čoskoro začne!

    Prajem príjemný športový zážitok!
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Prvý polčas tohto stretnutia sa už naplno rozbehol, výkop patril domácim futbalistom, ktorý odohrajú toto stretnutie v bielych dresoch, hostia zase v červených.
     
    2
    Sledovali sme rýchly protiútok domáceho celku, Viazanko stihol dobehnúť dlhú prihrávku od Mikuša a centroval do pokutového územia. Po zrezenom centri získavajú domáci prvý rohový kop v tomto zápase.
     
    3
    Od rohovej zástavky centroval Breznaník, ale loptu úspešne vyboxoval do bezpečia Krnáč. Podbrezová tak ešte môže ostať na útočnej polovici a skúsiť niečo zaujímavé vymyslieť.
     
    4
    Bol tu ďalší rýchly útočný výpad domáceho celku, Viazankovi sa otvoril priestor a skúsil to takým zaujímavým pokusom na bránu súpera, ale tejto strele chýbala potrebná razancia a Krnáč tak nemal ťažkú prácu.
     
    5
    Na druhej strane si dokázal spracovať dlhú prihrávku Ďubek, ktorý potom našiel Brašeňa, ale jeho center do pokutového územia odvrátila domáca obrana do bezpečia.
     
    6
    Už aj hostia zamestnali brankára súpera. V pokutovom území padla dobre lopta na kopačku Ewertona, ale jeho pokus smeroval len do stredu brány, kde stál pripravený Kuciak.
     
    7
    Rýchly protiútok domáceho tímu, po ktorom sme sledovali Nijreho center do pokutového územia hostí, ale na dlhú loptu už Viazanko nestihol reagovať.
     
    8
    Domáca defenzíva si musela dať pozor na nezabezpečeného Ďubeka, ktorý šprintoval za dlhou loptou, ale pri nej bol skorej Bartoš, ktorý ju stihol upratať do bezpečia.
     
    9
    Menšie zaváhanie Kuciaka, ktorý zle vyboxoval center od Čögleya, ale prekvapený Ďubek už nestihol na vzniknutú situáciu reagovať a zakončovať. Domáci mali aj kus šťastia.
     
    10
    Teraz však Podbrezová mohla otvoriť skóre stretnutia! Opäť výbornú robotu predviedol Viazanko, ktorý našiel v pokutovom území presnou prihrávkou Mikuša, ale jeho zakončenie z ideálnej pozície smeruje vedľa brány ViOnu!
    10. Mikuš zaváhal v dobrej pozícii
    Zdroj: www.huste.tv
     
    11
    Zatiaľ sa teda nenudíme, hlavne domáci hrajú veľmi aktívne a pri troške šťastia už mohli otvoriť skóre stretnutia. Podbrezová si však musí dávať pozor na rýchle brejky zo strany súpera.
     
    12
    Aktivita domácich však stále narastá a hostia sa teda musia brániť uzavretí na svojej polovici ihriska. To sa jednoznačne páči aj domácim priaznivcom na tribúne.
     
    14
    Podbrezová dala gól!

    Je tu však už úvodný gól tohto stretnutia a môžme povedať, že zaslúžene ho dávajú domáci futbalisti! MIROSLAV VIAZANKO si krásne nabehol za obranu súpera, dostal sa s loptou až do pokutového územia a presnou strelou k tyčke posiela Podbrezovú do vedenia 1:0!
    14. Miroslav VIAZANKO - 1:0
    Zdroj: www.huste.tv
     
    15
    Na úvodný gól sme teda až tak dlho čakať nemuseli, domáci teda zaznamenávajú úspešný vstup do stretnutia a môžu tak hrať uvoľnenejšie. Do konca zápasu je však veľmi dlhá doba, stať sa teda môže čokoľvek.
     
    16
    Zlaté Moravce sa však snažia o rýchlu odpoveď, ale nedarí sa im presadiť na súperovej polovici. Domáci futbalisti sa však musia mať stále na pozore, stačí každé malé zaváhanie a stav môže byť vyrovnaný.
     
    18
    Momentálne sledujeme pasáž hry, v ktorej dominujú hostia a dokázali uzavrieť domácich na ich polovici ihriska. Zlaté Moravce si však ešte nič zaujímavého v prvom polčase nevypracovali.
     
    19
    Podbrezová si teda plní svoje defenzívne povinnosti veľmi dobre, ale stále pretrváva tlak zo strany hosťujúceho celku a tak stíchli aj diváci na tribúnach.
     
    20
    Čögley našiel presným centrom hlavu Ďubeka, ale ten v pokutovom území hlavičkoval len tesne vedľa brány domácich, ale táto akcia vyzerala celkom nebezpečne.
     
    21
    Čo teraz zahodil Breznaník! Magda krásne prenikol s loptou do pokutového územia, svojou prihrávkou našiel pred bránou spomínaného Breznaníka, ktorý mohol skórovať do odkrytej časti brány, ale trestuhodne posiela loptu niekam preč!
     
    23
    Podbrezová pokračuje vo svojom nápore a drží sa aj s loptou na útočnej polovici. Zlaté Moravce sa snažia o vysoké napádanie, ale domáci chyby nerobia.
     
    24
    Breznaník sa snažil odčiniť svoje zaváhanie pri tej nedávnej situácii, ale toto jeho zakončenie do stredu brány len smerovalo do rukavíc pripraveného brankára Krnáča.
     
    25
    Avšak, teraz mohlo byť aj vyrovnané! Orávik našiel výborným centrom pred bránou domácich Dimitrijeviča, ale ten v stopercentnej situácii zlyhal podobne ako nedávno Breznaník!
    25. Dimitrijevič nedokázal vyrovnať
    Zdroj: www.huste.tv
     
    26
    Domáci sa teraz snažia upokojiť hru a kombinujú na svojej polovici ihriska. Predsa len majú zatiaľ dostatočne nahrané a nemajú sa kam ponáhľať.
     
    27
    Zlaté Moravce sa však aj naďalej snažia o vysoké napádanie, predchádzajúca šanca, v ktorej sa ocitol Dimitrijevič môže hosťom dodať viacej odvahy smerom dopredu.
     
    29
    Postupne sa už domáci snažia presunúť na útočnú polovicu, pomerne dlho majú loptu na svojich kopačkách. Hostia sa tak budú musieť opäť brániť, čo im nie celkom vyhovuje.
     
    30
    Žltú kartu dostáva Denis Duga (FC ViOn Zlaté Moravce).
     
    31
    Ubehla nám už polhodina z tohto stretnutia, domáci si držia svoje tesné vedenie o jeden gól. Hostia však mali príležitosť na vyrovnanie, ale okrem tohto zatiaľ ViOn nič zaujímavého nepredviedol.
     
    32
    Žltú kartu dostáva Jakub Sedláček (FK Železiarne Podbrezová).
     
    33
    Dimitrijevič mal na kopačke druhý vyrovnávajúci gól! Opäť prišiel skvelý center do pokutového územia domácich, Dimitrijevič pálil z voleja na bránu súpera, ale v tomto prípade úspešne zasiahol brankár Kuciak!
    33. Dimitrijevič a jeho druhá veľká šanca
    Zdroj: www.huste.tv
     
    34
    ViOn začína teda stále viacej ožívať a pri troške šťastia, či presnosti, mohol byť už aj stav vyrovnaný. Do konca prvého polčasu ostáva ešte nejaký ten čas, zaujímavých situácii stále pribúda.
     
    35
    Orávik vyslal ďalší dobrý center pred domácu bránu, do hlavičky skákali Udeh aj Banovič, ale pri lopte bol ako prvý brankár Kuciak, ktorý tak všetko s prehľadom vyriešil.
     
    36
    Aktivita hosťujúceho celku stále narastá, ale vyrovnanie ešte neprišlo. Domáci začali lepšie v úvode prvého polčasu, ale tieto minúty jasne patria ViOnu.
     
    37
    Podbrezová môže byť aj rada, že stále vyhráva o jeden gól. Dimitrijevič mal na kopačke dva góly, ale v jednom prípade mieril vedľa a v druhom dobre zasiahol brankár Kuciak.
     
    38
    Koniec prvého polčasu sa začína blížiť, hostia sa pokúšajú vyrovnať ešte v tomto dejstve. Defenzíva Podbrezovej je však už pozornejšia, tie predchádzajúce situácie boli teda dobrým poučením.
     
    39
    Po dlhšej dobe sledujeme aj kombináciu domáceho tímu na súperovej polovici, ale dlhšiu dobu neprišla žiadna zaujímavá situácia pred jednou či druhou bránou.
     
    40
    Ani tento útok sa domácim futbalistom nevydaril, bude to len odkop od Krnáčovej brány. Približne päť minút nám ostáva do konca prvého polčasu, domáci stále vyhrávajú 1:0!
     
    42
    Toto bol zase postupný útok domáceho tímu, ale nevydarený center pred bránu súpera končí pri brankárovi Krnáčovi. ViOn ešte môže skúsiť vyraziť do útoku.
     
    43
    Brašeň pekne prenikol do pokutového územia, ale jeho strelecký pokus zablokoval Baran na rohový kop. Záver prvého polčasu bude zrejme patriť hosťom.
     
    44
    Po rohovom kope sa dostal ešte do zakončenia Udeh, ale lopta končí u brankára Kuciaka. Riadny hrací čas prvého polčasu sa blíži, je otázne, či sa ešte niečo nadstaví.
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    V prvom polčase sme napokon boli svedkami jedného presného zásahu, o ktorý sa postarali domáci futbalisti, keď sa v 14. minúte parádnou strelou presadil Viazanko. Hostia približne v polovici druhého dejstva zabrali a Dimitrijevič spálil dve gólové šance, takže Podbrezová po prvom polčase vyhráva 1:0!

    Druhý polčas sa začne približne o 20:04.
     
    Oba celky sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na hracej ploche, druhý polčas sa tak čoskoro začne!
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Striedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce: z ihriska odchádza Dávid Richtárech, prichádza José Casado.
     
    47
    Druhý polčas tohto stretnutia je už v plnom prúde, výkopom ho odštartovali hostia. Juraj Jarábek spravil do druhého dejstva jednu zmenu, Marek Fabuľa nestriedal.
     
    48
    Viacej útočnej aktivity musia prebrať na svoje kopačky futbalisti hosťujúceho celku, ktorí prehrávajú o jeden gól a ak chcú brať dnes nejaké body, musia určite skórovať.
     
    49
    Po rýchlom brejku sa k lopte dostal Breznaník a pokúsil sa o zakončenie, ale ocitol sa v postavení mimo hru. Krnáč už rozohráva loptu na svojich spoluhráčov.
     
    50
    Zakrátko sa však už domáci futbalisti vracajú späť na útočnú polovicu, ale nikam sa neponáhľajú, snažia sa držať hru čo najďalej od svojej brány. Do konca zápasu je však stále veľa času, stať sa teda môže čokoľvek.
     
    51
    Aj tak sa však útočné výpady v druhom polčase zatiaľ striedajú na oboch stranách, zatiaľ sme však nič zaujímavého nevideli. Domácim to ale určite neprekáža.
     
    52
    Sledovali sme pekný útočný výpad hosťujúceho celku, spoza pokutového územia sa dostal k strele Duga, ale jeho pokus tečoval do bezpečia Bartoš. ViOn však ešte získava rohový kop.
     
    53
    Ten však nič zaujímavého nepriniesol a bude to len výkop od domácej brány. Podbrezová sa zatiaľ nemusí obávať o svoje tesné vedenie, ale môže to byť zradné.
     
    54
    Podbrezová dala gól!

    Domáci dávajú svoj druhý gól v tomto zápase, razom to je tak v radoch Podbrezovej veselšie! Viazanko získal loptu a všimol si výborne nabiehaúceho MICHALA BREZNANÍKA, ktorého nedokázala obrana súpera postrážiť a domáci futbalista tak odčinil to zaváhanie z prvého polčasu – 2:0!
    54. Michal BREZNANÍK - 2:0
    Zdroj: www.huste.tv
     
    55
    Stále ostáva do konca zápasu dostatok času, ale hostia sú už v náročnejšie situácii. Hrá sa však až do záverečného hvizdu, o čom sa v minulom kole presvedčila v domácom zápase Nitra.
     
    56
    Aktivita je však momentálne na strane domácich futbalistov, ktorí majú zatiaľ dostatočný náskok a pokúšajú sa ho navýšiť. Nemajú však priestor na zakončenie, hostia výborne napádajú.
     
    58
    Teraz však na druhej strane dobre mieril na bránu domácich Duga, ale Kuciak bol pozorný a včas zasiahol. Brankár Podbrezovej ešte skúsene natiahol čas a posiela loptu na svojich spoluhráčov.
     
    59
    ViOn začína mierne ožívať, defenzíva domáceho celku sa musí mať čoraz viac na pozore. Hosťom sa snaha v tomto zápase uprieť nedá, ale tie inkasované góly boli po hrubých chybách obrany.
     
    60
    Uplynula nám hodina z tohto stretnutia, Podbrezová stále vyhráva 2:0 a smeruje za troma bodmi, ktoré budú určite veľmi dôležité. Hostia sa to však ešte snažia celé zmeniť.
     
    61
    Striedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce: z ihriska odchádza Denis Duga, prichádza Ľubomír Urgela.
     
    62
    Striedanie v tíme FK Železiarne Podbrezová: z ihriska odchádza Stijepo Njire, prichádza Jakub Więzik.
     
    63
    Prebehli nám úvodné striedania na oboch stranách, v oboch prípadoch to bolo posilnenie ofenzívy. Snáď uvidíme teda ešte nejaké zaujímavé príležitosti do konca stretnutia.
     
    64
    Nový muž na ihrisku Więzik prenikal do zaujímavej šance, ale bol faulovaný. Podbrezová získava priamy kop, zrejme uvidíme centrovanú loptu do pokutového územia.
     
    65
    Aj sa tak stalo, centrovaná lopta mierila práve na Więzika, ale pred ním ešte stihol zasiahnuť Udeh. K lopte sa tak dostáva ViOn, ale má problémy s prechodom na útočnú polovicu.
     
    66
    Tento prienik hosťom už vyšiel lepšie, Orávik poriadne vycvičil súperovu obranu, ale jeho snaha už nič zaujímavého nepriniesla. Kuciak sa chystá k rozohrávke od svojej brány.
     
    67
    Hostia to ešte stále nezabalili, ale vytúžený gól nie a nie prísť. Domáci dnes predvádzajú dobrú prácu v defenzíve a dobré zákroky predviedol aj brankár Kuciak.
     
    68
    Avšak, aj Podbrezová sa snaží o zakladanie útočných akcií, prípadný tretí gól by už súpera definitívne položil na kolená. Uvidíme, či ešte prídu nejaké zaujímavé príležitosti na jednej či druhej strane.
     
    69
    Okrem gólu sme však nič výnimočného v druhom polčase nezaznamenali, podstatný je však pre domácich výsledok, ktorý hovorí v ich prospech.
     
    70
    Podbrezová dala gól!

    Zrejme je teda definitívne rozhodnuté! ViOn už viacej začal otvárať hru, ale toto bola jasná chyba defenzívy, keď sa na Krnáča rútil Więzik spoločne s MIROSLAVOM VIAZANKOM, ktorý si mohol vybrať, či bude prihrávať, alebo to zakončí sám. Napokon si vybral druhú možnosť a dáva svoj druhý gól v tomto zápase, čím posiela Podbrezovú do vedenia 3:0!
    70. Miroslav VIAZANKO - 3:0
    Zdroj: www.huste.tv
     
    72
    Domáci sa tak už nemajú kam ponáhľať, momentálne sú pri lopte a skúšajú kombinovať čo najďalej od svojej brány. Uvidíme, či hostia ešte skúsia niečo vymyslieť.
     
    73
    Striedanie v tíme FK Železiarne Podbrezová: z ihriska odchádza Michal Obročník, prichádza Ján Krivák.
     
    74
    Žltú kartu dostáva Christopher Udeh (FC ViOn Zlaté Moravce).
     
    75
    Pri lopte je však častejšie domáci celok, ktorý už smeruje za troma bodmi. Nič teda nenasvedčuje tomu, žeby sme ešte mali byť svedkami drámy, ale vo futbale je možné naozaj všetko.
     
    76
    Aj keď sa k lopte hostia dostanú, majú problém preniknúť na útočnú polovicu. Začínajú tak možno mrzieť tie dve zahodené šance Dimitrijeviča za stavu 1:0 v prvom polčase.
     
    77
    Ani toto útočné ťaženie hostí nič neponúklo, bude to len odkop od brány Kuciaka. Ten si pochopiteľne dáva patrične najavo.
     
    78
    Žltú kartu dostáva Peter Orávik (FC ViOn Zlaté Moravce).
     
    79
    Striedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce: z ihriska odchádza Christopher Udeh, prichádza Martin Chren.
     
    80
    Niečo kolo desať minút ostáva do konca tohto stretnutia, o jeho osude sa zdá byť rozhodnuté. Podbrezová dnes lepšie zúžitkovala svoje šance a predsa len hrala aktívnejšie, takže tri body by mali zaslúžene ostať doma.
     
    81
    Tréner hostí Juraj Jarábek musel byť upokojovaný hlavným rozhodcom, zrejme sa mu niečo nepáčilo a tak to dával patrične najavo. Podľa mňa, dnes odviedli rozhodcovia dobrú robotu.
     
    83
    Dnes to zrejme hosťom do brány súpera nepadne! Nový muž na ihrisku Chren našiel skvelým prízemným centrom v pokutovom území Ďubeka, ktorý bol úplne voľný, ale jeho strela ide nad domácu bránu!
     
    84
    Podbrezová sa ešte snaží zakladať útočné akcie, ale hostia dobre bránia stred poľa. Už je aj tak o všetkom zrejme rozhodnuté, tri body by mali ostať doma, čím sa naplnia papierové prognózy.
     
    85
    Žltú kartu dostáva Matúš Mikuš (FK Železiarne Podbrezová).
     
    86
    Pekná strela spoza pokutového územia v podaní Dimitrijeviča, ale ani tomu to tam dnes nepadá. Kuciak s ďalšou rozohrávkou od svojej brány.
     
    87
    Striedanie v tíme FK Železiarne Podbrezová: z ihriska odchádza Miroslav Viazanko, prichádza Endy Opoku Bernadina.
     
    88
    Domáci ešte nechávajú hrať svojho súpera, ViOn sa snaží o kozmetickú úpravu skóre. Kuciak by si však v tomto zápase rád udržal čisté konto.
     
    89
    Riadny hrací čas tohto zápasu sa čoskoro naplní, možno ani nieje dôvod niečo nadstavovať. Hlavné slovo však bude mať rozhodca Peter Kráľovič.
     
    90
    Druhý polčas sa predlžuje o 2 minúty!
     
    90+1
    Nový muž na ihrisku Bernadina sa rútil za dlhou loptou, ale ocitol sa iba v postavení mimo hru.
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    V druhom polčase hostia pokračovali v zlepšenej hre, ale gól im dnes súdený nebol. Naopak, Breznaník zvyšoval v 54. minúte na 2:0 a Viazanko svojim druhým gólom stanovil konečný výsledok na 3:0! Tri body tak zaslúžene ostávajú v Podbrezovej, ktorá pokračuje v stúpajúcej forme.

    S týmto konštatovaním sa už teda lúčim a prajem pekný zvyšok večera. Zápasom vás sprevádzal Miroslav Revaj. (20:57:02)

    Miroslav Revaj

    Branky: 14. Viazanko, 54. Breznaník (Viazanko), 70. Viazanko

    Karty:   32. Sedláček (POD), 85. Mikuš (POD) – 30. Duga (ZMO), 74. Udeh (ZMO), 78. Orávik (ZMO)


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 6:5. Střely mimo: 5:7. Rohy: 2:3. Ofsajdy: 7:0. Fauly: 14:13.
    FK Železiarne Podbrezová: Kuciak – Magda, M. Baran, Bartoš, Turňa – Sedláček, Obročník (73. Krivák) – Viazanko (C) (87. Bernadina), Breznaník, Mikuš – Njire (62. Więzik).
    Náhradníci: Drobnjak – Tereščenko, Mejri, Mojžiš, Krivák, Bernadina, Więzik.

    FC ViOn Zlaté Moravce: Krnáč – Čögley, Udeh (79. Chren), Banovič, Dimitrijevič. – Paixao da Silva, Duga (61. Urgela), Richtárech (46. Casado), Orávik (C) – Ďubek – Brašeň.
    Náhradníci: Chovan – Casado, Švec, Chren, Urgela, Karlík, Miličević.

    Rozhodčí: Peter Kráľovič – Tomáš Vorel, Peter Kováč – Bystrík Nemček
    bahis siteleri