Zlín – HC Plzeň 3:6 (3:1 po s.n.) | Kometa Brno – Mountfield HK 0:4 (po pr.) | Havířov – HC Plzeň 2:7 (po pr.)
Zlín – Mountfield HK 1:4 (po pr.) | Kometa Brno – Havířov 1:1 (po pr.)
po prodl.
AZ Havířov
2:7 (1:1, 1:3, 0:3 - 0:1)
HC Plzeň 1929
Sobota 18.08.2018, 12:30 • ZS Luďka Čajky • ZLÍN CUP 2018
Partner:
     
    49:57
    Plzeň právě vstřelila branku!
    V samotném závěru prodloužení se prosazuje David Jiříček, který obkroužil branku a zasunul puk za čáru. Definitivně tím ukončuje dnešní měření sil těchto dvou týmů.
     
    43:58
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Západočeši přidávají další gól a upravují na 7:2. Z vrcholu brankoviště poslal puk do sítě MATĚJ KORČÁK. Asistence: Adam Dvořák.
     
    43:31
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeň využívá přesilovku. JOSEF DÁŇA se dobře zorientoval na brankovišti a dotlačil puk skrz beton až za čáru. Asistence: Tomáš Václavík.
     
    42:02
    Vyloučení v týmu AZ RESIDOMO Havířov (Bárta – 2 min., podražení).
     
    34:55
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeň se bere zpět tříbrankový náskok. Sebastián Jasečko poslal puk před brankoviště, kde jej usměrnil za čáru MAREK SOUKUP. Asistence: Sebastian Jasečko.
     
    30:10
    Marcel se hned po buly proháčkoval skrz obranu až do zakončení, puk nakonec skončil po zásahu brankáře v rohu.
     
    28:36
    Havířov právě vstřelil branku!
    Havířov zničehonic snižuje. KEVIN HORVAT využil zaváhání brankáře Vondraše, kterému se příliš nepovedla rozehrávka, zmocnil se kotouče a uklidil jej do odkryté branky. Bez asistence.
     
    24:18
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Pěkná spolupráce plzeňských útočníků končí čtvrtým gólem v brance Havířova. Petr Hauser našel zpoza branky volného MATĚJE KORČÁKA, který v pádu poslal puk za čáru. Gólman Havířova se natahoval lapačkou, ale na střelu nedosáhl. Asistence: Petr Hauser.
     
    21:15
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a zvyšují své vedení na 3:1. Útočná pětice Plzně dobře rozebrala obranu Havířova, takže LUBOMÍR KUPČO zakončoval do odkryté klece. Asistence: Marcel Marcel a Dominik Soukup.
     
    20:08
    Vyloučení v týmu AZ RESIDOMO Havířov (Horvat – 2 min.).
     
    19:03
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Západočeši dokázali využít drobné mezery v obraně a ujímají se vedení. DOMINIK SOUKUP si sjel pro kotouč k modré čáře a ujížděl sám na brankáře a střelou mezi betony rozradostnil sebe i spoluhráče. Asistence: David Špaček.
     
    14:44
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeňští se udrželi i po skončení přesilovky v útočném pásmu a nakonec se přeci jen radují z vyrovnání. SEBASTIÁN JASEČKO dostal puk na pravý kruh pro vhazování a propálil havířovského gólmana přesnou střelou k tyči. Asistence: Tomáš Václavík a Josef Dáňa.
     
    12:39
    Vyloučení v týmu AZ RESIDOMO Havířov (Bárta – 2 min., faul kolenem).
     
    07:58
    Plzeň mohla vyrovnat! Jeden z útočníků se dostal do samostatného úniku, brankáře Havířova však nepřekonal.
     
    07:09
    Havířov právě vstřelil branku!
    Havířov se ujímá vedení po svižné akci. Po vyhraném vhazování přenesl hru do útočného pásma, kde KEVIN HORVAT důrazně dostal puk až za čáru. Asistence: Denis Bárta.

    Vojtěch Jurák

    Branky a nahrávky: 8. Horvat (Bárta), 29. Horvat – 15. Jasečko (Václavík, Dáňa), 20. Soukup (Špaček), 22. Kupčo (Marcel, Soukup), 25. Korčák (Hauser), 35. Soukup (Jasečko), 44. Dáňa (Václavík), 44. Korčák (Dvořák)


    AZ Havířov: Nowak (Zlatnický) – Kubíček, Křivohlávek, Wlodara, Kremnický, Bílek, Spurný, Kalina, Vaněčková – Szturc, Horvat, Moškoř, Pavlačka, Vojkuvka, P. Kusak, Bárta, Becher, M. Kusak, Kolat, Fluksa, Mikula
    HC Plzeň 1929: Vondraš (Prchlík) – Špaček, Jiříček, Páník, Jánský, Kanta, Jasečko, Hodinář – Kaiser, Korčák, Hauser, D. Soukup, Matoušek, Marcel, Václavík, Dáňa, Beránek, Kupčo, Šiler, Dvořák, M. Soukup.

    Rozhodčí: Čech – Blažek, Škach
    bahis siteleri