Fürth – Dortmund 1:2 (po pr.)
po prodl.
SpVgg Greuther Fürth
1:2 (0:0)
Borussia Dortmund
Pondělí 20.08.2018, 20:45 • Trolli Arena, Fürth • Německý pohár • 1. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Pro dnešek je to ode mě vše. Díky za pozornost a zase někdy na počtěnou! (23:30:29)
     
    Je konec, v napínavém utkání nakonec triumfuje Borussia Dortmund a postupuje tak do dalšího kola DFB-Pokalu.


    Utkání to ale nebylo úplně dobré ze strany Borussie, která má menší vykřičník, ale přecijen se jednalo o první ostrý duel. Fürth se dostal do vedení v sedmasedmdesáté minutě, kdy se prosadil Sebastian Ernst.. Hosté vyrovnali v páté minutě nastavení z kopačky Axela Witsela, obrat pak dokonal také na startu nastavení druhého prodloužení Marco Reus. Pro domácí to je kruté, ale i tak si zaslouží obrovský respekt za výkon.
     
    120+5
    Konec zápasu.
     
    120+4
    Roberto Hilbert dostal na levé straně vápna míč, v celé situaci ovšem zpanikařil a nepovedlo se mu ideálně zakončit. Míč skončil vedle branky a Borussia Dortmund postupuje.
     
    120+3
    Tak ještě jeden rohový kop, do vápna si ještě stihl doběhnout brankář Fürthu. Poslední šance utkání, povede se Greutheru něco vymyslet?
     
    120+2
    Domácí fotbalisté to ještě zkoušejí, ale borci ve žlutočerném si postup už nejspíše pohlídají. Pro Fürth je to hodně kruté, ale i takový je fotbal.
    120. Marco REUS - 1:2
     
    120
    Dortmund právě vstřelil branku!
    Tak to je neskutečná akce, která rozhoduje utkání! Jadon Sancho se dostal elegantně do vápna a z pravé strany přihrával na penaltu, kde přesným zakončením skóruje MARCO REUS!
     
    119
    Poslední minutky probíhají a už vše bolí. Po jednom ze zákroků zůstal na hřišti ležet Marcel Schmelzer a pokračovat se bude až po pár sekundách.
     
    117
    Marco Reus následně rozehrával standardní situaci, na přední tyčce pak našel Maximilian Philippa. Ten hlavičkoval právě na první tyč, ale branku nakonec těsně minul.
     
    116
    Borussia se pokouší unavit domácí celek a po kombinaci něco vymyslet. Fürth je ovšem neúnavný a aktivně napadá rozehru hostujícího celku.
     
    114
    Manuel Akanji ukončil počínání domácího celku faulem ve středu hřiště, kde jej zezadu přejel. Taktický faul švýcarského beka.
    113. Obrovská šance Reeseho
     
    113
    Dobrá šance domácích, kteří se mohli dostat do vedení na konci prodloužení! Fabian Reese se dostal do zakončení před Bürkim, ale nepřekonal jej.
     
    110
    Na polovině hřiště byl tvrdě nakopnut Axel Witsel a po naprosto zbytečném zákroku vidí Elias Abouchabaka žlutou kartu. Pokračovat se bude rozehrou standardky.
     
    109
    Borussia je nyní aktivní a po centru z levé strany se bude kopat rohový kop. Centr Guerreira byl totiž zablokován na aut a hosté mají k dispozici zajímavou standardku.
     
    108
    Právě pak Maximilian Philipp následně skončil po hodně tvrdém zákroku na zemi, ale hra se dlouho nepřerušovala. Nakonec se tak stalo po zakopnutí a obránce Maloča vidí žlutou kartu.
     
    107
    Ve vápně se ke střeleckému pokusu dostal hostující Philipp, jenž v šestnáctce udělal kličku a levačkou střílel. Pokus mu ovšem nesedl a míč skončil v rukavicích Burcherta.
     
    106
    Začalo druhé prodloužení.
     
    První část prodloužení moc krásy nenabídlo, Gugganig si vypracoval jedinou šanci, ale z otočky se mu Bürkiho překonat nepovedlo. Uvidíme, co nám nabídne druhá část a zda se dočkáme penalt.
     
    105+1
    První prodloužení skončilo.
     
    105
    Maximilian Philipp byl na levé straně rozeběhnutý a hnal se do vápna. Jeho snažení ale bylo přerušeno a po odpískaném ofsajdu se bude pokračovat odkopem od branky Fürthu.
     
    104
    Následně se Borussia Dortmund dostala do útoku, kde ale nic nevymyslela. V prodloužení je opět o něco aktivnější druholigový celek, jenž má pravděpodobně mnohem větší motivaci.
     
    102
    Ve vápně se hosté dostali k míči a Gugganig se po otočce pokoušel prostřelit Romana Bürkiho v brance. Hostující brankář a reprezentant Švýcarska ovšem míč v důležitém souboji chytá!
     
    101
    Rychlým útokem se předvedl Mahmoud Dahoud, který byl obrán o míč až před vápnem. Následně se chtěli do útoku dostat domácí, ale jejich snaha úspěšná nebyla.
     
    100
    Již sto minut se v Bavorsku bojuje o druhé kolo DFB-Pokalu a stále je to větší drama, než se vlastně čekalo. Oba celky hrají vyrovnaný duel, uvidíme, zda se některý z celků dokáže prosadit.
     
    98
    Daniel Keita-Ruel obešel bránícího hráče a dostal se do vápna. V dobré pozici zakončoval, ale míč netrefil a jeho ukopnutí vypadalo dost komicky. Pokračuje se odkopem od branky Bürkiho.
     
    97
    Střídání v týmu SpVgg Greuther Fürth: ze hřiště odchází Julian Green, přichází Elias Abouchabaka.
    Střídání v týmu Borussia Dortmund: ze hřiště odchází Marius Wolf, přichází Raphaël Guerreiro.
     
    95
    Julian Green se objevil na hřišti s nějakým bolístkem a nevypadá to, že by hráč Bayernu Mnichov mohl pokračovat. Domácí nejspíše využijí čtvrté střídání.
     
    94
    Nepěkný skluz zezadu na Maximiliana Philippa, jenž nebyl potrestán a pokračuje se ve hře. Ani jeden celek nechce chybovat a sledujeme opatrnou hru, více na míči jsou hosté.
     
    93
    O střelecký pokus se z dálky pokoušel Mahmoud Dahoud, německý fotbalista ale prostor tří tyčí netrefil, a tak se bude odkopávat od svatyně brankáře Burcherta.
     
    91
    Hosté se dostali do kombinace na pravé straně, ale u lajny se nepohodli a míč skončil v zámezí. Pokračuje se tedy autem domácího celku.
     
    91
    Začal první poločas prodloužení.
     
    Druhý poločas je u konce a my míříme do prodloužení! Fürth se dostal do vedení a dlouho to vypadalo, že branka Sebastiana Ernsta bude rozhodující a německý gigant vypadne. V páté minutě nastavení se ale prosadil Axel Witsel a utkání jen tak nekončí...
     
    90+7
    Druhý poločas skončil.
    90+5. Axel WITSEL - 1:1
     
    90+5
    Dortmund právě vstřelil branku!
    Za pět dvanáct je tu branka Borussie Dortmund, která se vrací do utkání naprosto neskutečně. AXEL WITSEL dostal centrovaný míč na zadní tyčku, kde byl sám a kde se mu povedlo v prvním soutěžním zápase dát vyrovnávací trefu.
     
    90+4
    Marcel Schmelzer se dostával do jedné z posledních akcí utkání, ale centr z pravé strany byl zablokován a následně odkopnut. Hosté mají ještě jednu posledních šanci...
     
    90+2
    Maximilian Philipp se pokoušel dostat do útoku, ale počínal si nedovoleně. I tak ale budou fotbalisté Borussie Dortmund rozehrávat standardní situaci od pravé lajny.
     
    90+1
    Borussia kombinuje, ale má hrozně málo času. Pár chvilek na zahnání jedné velké blamáže od favorita Bundesligy na půdě druholigového celku...
     
    90
    Střídání v týmu SpVgg Greuther Fürth: ze hřiště odchází Max Bauer, přichází Richard Magyar.
     
    88
    Podobným stylem měli hrát hosté celé utkání a ne v posledních minutách. Pokračovalo se totiž další aktivní kombinací žlutočerných. Sancho se ale zjevil před trojicí bránících hráčů.
     
    86
    Alex Witsel vedl akci Borussie Dortmund do otevřené obrany. Na levé straně následně centroval, ale nikdo ve žlutém nezakončil. Hosté budou alespoň rozehrávat další roh.
     
    85
    Jadon Sancho vlil život do žil svých spoluhráčů. Rychlým pohybem se dostal do vápna a zakončoval. Míč byl zblokován a nakonec zapadl jen vedle branky, roh pro BVB.
     
    83
    Hosté začínají panikařit a následný pokus byl jasným důkazem. Marius Wolf se odhodlal ke střeleckému pokusu, míč ale skončil hodně vysoko nad brankou. Což fanoušci Greutheru ocenili.
     
    82
    Nově příchozí hráč ze strany Dortmundu, Jadon Sancho, se dostal ke střeleckému pokusu a z hranice vápna zakončoval technicky jen vedle branky Fürthu.
     
    80
    Borussia kombinuje, ale málem udělala chybu jako fík. Bürki byl naštěstí pro hosty až téměř na polovině a proti unikajícímu hráči vystoupil a míč odkopl.
     
    78
    Střídání v týmu Borussia Dortmund: ze hřiště odchází Christian Pulisic, přichází Jadon Sancho.
    77. Sebastian ERNST - 1:0
     
    77
    Fürth právě vstřelil branku!
    Nedáš – dostaneš a je to tady! Domácí celek byl celé utkání více jak vyrovnaným soupeřem a nyní se dostává do jednobrankového vedení. SEBASTIAN ERNST byl na konci kombinační akce, kterou zakončoval střelou zblízka. Bürki nestihl zakročit.
     
    75
    Šance Borussie Dortmund, ve které byl Marco Reus! Hostující útočník se dostal do vápna a zakončoval. Burchertovi se povedlo zasáhnout a míč skončil jen těsně vedle branky!
     
    74
    Střídání v týmu Borussia Dortmund: ze hřiště odchází Thomas Delaney, přichází Alex Witsel.
     
    72
    Do velice dobré šance se dostávali domácí, ale útočník Fürthu, jenž zakončoval do Bürkiho, byl v ofsajdu. Velký vykřičník pro hostující Dortmund.
     
    71
    Nyní to Pulisic zkoušel po levé straně a dostal se až do vápna. Tam se snažil dávat na lépe postavené spoluhráče, ale místo toho míč skončil po dobré obraně jen v rukavicích brankáře Fürthu.
     
    70
    Střídání v týmu SpVgg Greuther Fürth: ze hřiště odchází David Atanga, přichází Fabian Reese.
     
    68
    Po pravé straně unikl obránce Piszczek, jenž následně centroval na Pulisice, jenž byl na vzdálenější tyčce. Míč si zpracoval, ale následně o něj přišel.
     
    66
    Maximilian Philipp se poprvé dostal k míči. Německý mladík byl vysunut do vápna, kde obešel brankáře, ale již nezakončil. Vybojoval ovšem alespoň rohový kop.
     
    65
    Následně hosté kombinovali, ale po naprosto špatné přihrávce se míč dostal do vápna, kde nikdo ve žlutém nebyl. Burchert se dostal k balonu a bude rozehrávat směrem dopředu.
     
    64
    Střídání v týmu Borussia Dortmund: ze hřiště odchází Mario Götze, přichází Maximilian Philipp.
     
    62
    Hosté začínají být aktivnější a předvádí nátlakovou hru. Lucien Favre zatím nestřídal. Uvidíme, pokud tak brzy učiní a zda se hra Dortmundu ještě zlepší.
    60. Tyčka Christiana Pulisice
     
    60
    Po dlouhé době se hosté dostali do útoku. Götzemu se ve vápně prostřelit bránící hráče prostřelit nepovedlo, Pulisic následně pálil k levé tyčce, ale míč nakonec skončil jen na brankové konstrukci.
     
    59
    Marco Reus dostával centrovaný míč do běhu, který se mu ale o centimetry nepovedlo zachytit. Míč je u Burcherta, jenž bude pokračovat nákopem na své spoluhráče.
     
    57
    Kombinace a hra Dortmundu je bez myšlenky a čehokoliv zajímavého... Schmelzer nyní posílal dlouhý míč na levou stranu, kde se ale nikdo ve žlutém neprosadil.
     
    55
    Wittek následně posílal centrovaný míč na zadní tyčku, kam si nabíhal Green. Díru v obraně ale zatím americký borec nepotrestal, Dortmund si ale pořádně koleduje...
     
    54
    Piszczek se odhodlal před vápnem ke střeleckému pokusu, který ale brankář Burchert zachytil. Pokračovalo se rychlou protiakcí, která byla ukončena faulem Dortmundu.
     
    53
    Borussia kombinuje, ale směrem dopředu je to fakt marný. Fanoušci německého velkoklubu nemohou být spokojení. Uvidíme, jestli to borci ve žlutočerném napraví.
     
    52
    Mahmoud Dahoud se parádně zbavil bránícího hráče a poslal míč za obranu. Reus ale toto nemohl zachytit a míč končí v autu, odkopávat se bude od branky Burcherta.
     
    50
    Keita-Ruel se na levé straně pokoušel něco vymyslet, ale byl povalen k zemi. Domácí fotbalisté tak mají k dispozici standardní situaci z velice dobré pozice.
     
    49
    Greuther cítí, že s Dortmundem se dá hrát a také to dělá. Vidíme aktivitu druholigového celku a vůbec by se nikdo nemohl divit, kdyby dnes Fürth Dortmund porazil.
     
    48
    Domácí se nyní dostali do vápna a z levé strany zakončoval Tobias Mohr. Jeho pokus mířil k levé tyčce, ale nakonec díky bloku hostů míč končí v autu.
     
    46
    Tobias Mohr se hned dostal na hřiště a pokoušel se vlétnout do obrany Dortmundu. Nakonec z toho byla jen střela, která šla jen vedle branky žlutočerných.
     
    46
    Střídání v týmu SpVgg Greuther Fürth: ze hřiště odchází Nik Omladič, přichází Tobias Mohr.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas nudil a nic převratného nám nenabídl. Fotbalisté Dortmundu se sice k nějakým pokusům dostali, ale žádná tutovka a střela, která by Burcherta pořádně ohrozila. Domácí Fürth se zatím dobře brání a je ve hře o postup do dalšího kola DFB-Pokalu.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45
    Borussia kombinovala na útočné polovině a čekalo se, co vymyslí. Akanji ale pokazil přihrávku na pět metrů, a tak první poločas končí za nerozhodnutého stavu. Pro mnoho fanoušků zklamání!
     
    44
    Následně se ve vápně zjevil Thomas Delaney, jenž zakončoval z malého vápna. Vše bylo v rychlosti a pod nohy mu padal obětavý bek, nakonec míč skončil jen vedle branky.
     
    42
    Několik hráčů ve středu hřiště obešel Mahmoud Dahoud, než byl poslán k zemi. Přímo ze středového puntíku se tak bude rozehrávat. Dortmund určitě bude chtít dát branku do šatny.
     
    41
    Po faulu na obranné polovině Dortmundu budou fotbalisté čtvrtého celku posledního ročníku Bundesligy rozehrávat. Poslední minutky prvního poločasu tikají a stav zůstává stále nezměněn.
     
    40
    Do sprintu se dostal Dahoud, jenž procházel do šestnáctky, kde jej ale zradil první dotek. Míč si německý fotbalista předkopl a ten skončil pouze v náruči pohotového Burcherta.
     
    39
    Míč letěl od levé lajny až na zadní tyčku, kde se pokoušel prosadit Thomas Delaney. Vysoký playmaker ovšem branku nezasáhl a míč tak skončil v zámezí.
     
    38
    Marcel Schmelzer vedl akci svého celku po levé straně, kde byl ale nakonec povalen. Sebastien Ernst možná i překvapivě vidí žlutou kartu, pokračovat se bude standardkou.
     
    36
    Obránce Wittek nyní překvapil střelecký pokusem z nějakých pětadvaceti metrů. Od obránce to nebyl vůbec špatný pokus, míč skončil jen těsně nad břevnem.
     
    35
    První poločas se nám chýlí ke svému konci a my stále čekáme na něco, co by nás mohlo potěšit. Zatím je to pořádná nuda, Fürth se drží a hraje vyrovnanou partii.
     
    33
    Rohový kop nic nepřinesl a domácí se dostali do útoku. Tam po nějaké chvilce sice míč ztratili, ale po nepovedené kombinaci Schmelzera a Bürkiho se bude kopat roh.
    31. Pokus Marca Reuse
     
    31
    Exekuce přímého kopu se ujal Marco Reus, který zakončoval technicky pod břevno. Německý reprezentant ale neskóroval, Burchert vytěsnil míč nad branku a bude se kopat rohový kop.
     
    30
    Christian Pulisic se moc do hry nedostává, ale nyní se středem hřiště dostával do palebné pozice. Americký borec byl ovšem poslán k zemi a Dortmund má k dispozici slibnou standardku.
     
    29
    Chytrou přihrávku za obranu dostával Marius Wolf, kterého hledal Mario Götze. Střelec zlaté branky ze světového šampionátu před čtyřmi lety ale nacházel novou posilu BVB jen v ofsajdu.
     
    27
    Nyní to Marco Reus dostával dloubákem na penaltu. Thomas Delaney jej hledal šikovně, ale nakonec se k míči o vteřinu dříve dostal jeden z bránících hráčů.
     
    26
    Zajímavější akce od fotbalistů Dortmundu. Marco Reus dostal centrovaný míč do vápna a z pravé strany zakončoval ke vzdálenější tyčce. Branku Burcherta ale nakonec minul.
     
    24
    Poctivý bek Lukasz Piszczek vystoupil a na pravé straně ukončil snažení domácího celku. Pokračuje se autem domácího celku, kterému se zatím daří odrážet akce Dortmundu.
     
    23
    Opět ojedinělá akce hostů ve vápně. Nákop do vápna ale nikdo ve žlutém nedokázal poslat mezi tři tyče. Nemělo to moc myšlenky a akce skončila dříve, než začala.
     
    22
    Mahmoud Dahoud nyní hledal nákopem za obranu nabíhajícího Reuse, ale centrovaný míč byl pořádně přetáhnutý a skončil pouze v rukavicích připraveného Burcherta.
     
    20
    Slušná akce domácího Greutheru. David Atanga posílal míč z pravé strany po trávníků na jednoho ze spoluhráčů, jenž stál na vápně. Domácí borec nakonec nezakončil, obrana Dortmundu skvěle zasáhla.
     
    19
    Nyní se Dortmund k něčemu dostával, ale celou akci nezakončil. Lukasz Piszczek unikl po pravé straně a následně centroval. Míč ale přeletěl branku, tohle se polskému borci nepovedlo.
     
    18
    Vestfálskému celku dělá problémy přechod do útoku, domácí protivník vysoko vystupuje a nedovoluje favoritovi klání cokoliv vymyslet. Uvidíme, zda to nějaká akce změní.
     
    16
    Žlutočerní se nyní dostali před vápno, ale tam nic světoborného nevymysleli. Fürth se dostal k míči a žene se do rychlé protiakce směrem na branku Bürkiho.
     
    14
    Zatím to je takové nudné utkání, od Dortmundu by se dost možná čekalo něco více... Borussia ale zatím klidně kombinuje a do útoku se moc nedostává.
     
    13
    David Atanga pokračoval v aktivní hře s míčem. Na pravé straně motal hlavu dvěma bránícím hráčům, ale do kličky či centru se nepustil. Ghanský fotbalista vrátil míč zpátky do obrany.
     
    11
    Domácí sice z rohu nic nevymysleli, ale přecijen letěl míč na branku Dortmundu. Keita-Ruel to zkoušel z dálky, ale slabá střela Bürkiho nikterak neohrozila.
     
    10
    Snažení Fürthu pokračovalo a africký fotbalista Atanga centroval do vápna. Tam se mu sice nikoho najít nepovedlo, ale i tak bude domácí celek rozehrávat rohový kop.
     
    8
    Nebezpečně se do útoku dostali také fotbalisté domácího celku. Míč od pravé lajny vletěl do šestnáctky, kde se ale nikdo v bílém hlavičkově neprosadil.
     
    7
    Velké šance Borussie Dortmundu! Marius Wolf byl osamocen ve vápně, ale zakončoval jen do vyběhnutého brankáře. Následně to zkoušel Mahmoud Dahoud, ale ani ten neskóroval. Roh pro hosty.
     
    5
    Na levé straně se pokoušel něco vymyslet Marius Wolf, kterému se ale dvojici bránících borců obejít nakonec nepovedlo. Míč skončil v autu a odkopávat se bude aktuálně od branky Burcherta.
     
    4
    Fürth se prokombinoval na pravé straně až k centrovanému míči. Ten byl ale nakonec zablokován a kvůli teči jednoho z domácích se bude odkopávat od branky švýcarského borce.
     
    2
    Borussia aktivně napadala rozehrávku domácího celku a Marius Wolf se dostal ke střeleckému pokusu. Německý záložník ovšem mířil jen vysoko nad branku.
     
    1
    Domácí celek rozehrál a hned nakopával míč směrem dopředu na útočníka Keita-Ruela. Ten se ale k míči nedostal a Roman Bürki kryje balon ve svých rukavicích.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Oba celky právě vstupují na hřiště zaplněného stadionu, který je rozdělen na zelené a žluté publikum. Domácí fanoušci si připravili povedené choreo a budou svůj celek tlačit směrem dopředu.
     
    Úvodní sestavy:

    SpVgg Greuther Fürth: Burchert – Hilbert, Maloča, Bauer, Wittek – Gugganig – Atanga, Omladič, Green, Ernst – Keita-Ruel.
    Náhradníci: Funk – Magyar, Abouchabaka, Parker, Raum, Reese, Mohr

    Borussia Dortmund: Bürki – Piszczek, Akanji, Diallo, Schmelzer – Götze, Delaney, Dahoud – Pulisic, Reus, Wolf.
    Náhradníci: Hitz – Hakimi, Sancho, Guerreiro, Philipp, Witsel, Toprak

    Rozhodčí: Gräfe – Kleve, Sinn..
     
    BORUSSIA DORTMUND

    Celek z Vestfálska nezažil nejlepší sezónu a díky lepšímu vzájemnému zápasu s Leverkusenem uhájil účast v Lize mistrů. Borussia v létě výrazně oslabila a úplně adekvátní náhradu nenašla. V přípravě se ji ovšem dařilo a porazila například týmy z Premier League či italské Lazio. V posledním ročníku DFB-Pokalu obhájce z Dortmundu vypadl v osmifinále s Bayernem (1:2).
     
    SPVGG GREUTHER FÜRTH

    Fürth se v posledním ročníku druhé Bundesligy umístil na první nesestupovém místě, a to jen díky lepšímu skóre. Do letošního ročníku vstoupili fotbalisté ze severu Bavorska parádně a po výhře a remíze jsou na třetím fleku. Odehrány jsou ale pouze jen dva duely. V minulém ročníku vypadli fotbalisté Fürthu v šestnáctifinále, kde nestačili na Ingolstadt (1:3).
     
    Krásný den všem fanouškům německého fotbalu! 1. kolo německého DFB-Pokalu je v plném proudu a poprvé se do hry dostává také čtvrtý celek posledního ročníku Bundesligy. Borussia Dortmund zajíždí na hřiště druholigového Fürthu, jenž v minulé sezóně nesestoupil jen díky skóre. Utkání na severu Bavorska začíná ve 20:45.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:45.

    David Panuška

    Branky: 77. Ernst – 90+5. Witsel, 120. Reus

    Karty:   38. Ernst (FRT), 108. Maloča (FRT), 110. Abouchabaka (FRT) – 114. Akanji (DOR)


    Držení míče: 39 % : 61 %.
    Střely na branku: 7:7. Střely mimo: 3:8. Rohy: 5:8. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 16:5.
    SpVgg Greuther Fürth: Burchert – Hilbert, Maloča, Bauer (90. Magyar), Wittek – Gugganig – Atanga (70. Reese), Omladič (46. Mohr), Green (97. Abouchabaka), Ernst – Keita-Ruel.
    Náhradníci: Funk – Magyar, Abouchabaka, Parker, Raum, Reese, Mohr

    Borussia Dortmund: Bürki – Piszczek, Akanji, Diallo, Schmelzer – Delaney (74. Witsel), Dahoud – Pulisic (78. Sancho), Götze (64. Philipp), Wolf (97. Guerreiro) – Reus.
    Náhradníci: Hitz – Hakimi, Sancho, Guerreiro, Philipp, Witsel, Toprak

    Rozhodčí: Gräfe – Kleve, Sinn.
    bahis siteleri