Michalovce – Žilina 0:1 (kon.)
konec
MFK Zemplín Michalovce
0:1 (0:1)
MŠK Žilina
sk Úterý 21.08.2018, 17:00 • MFK Zemplín Michalovce • Niké liga • 1. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Druhý polčas sa niesol v jasnej réžii domáceho tímu a hostia môžu ďakovať všetkým svätým, že si povezú domov tri body. Michalovce zahodili v druhom dejstve minimálne tri gólové šance, dvakrát Žilinu zachránila aj konštrukcia brány a ešte v prvom polčase vytiahol výborný zákrok Volešák. Žilina sa v druhom polčase dostala na útočnú polovicu len výnimočne, ale aj keby sa dnes hralo do rána, domáci by zrejme gól nedali. Futbal sa však hrá na góly a nie na šance či štatistické údaje, takže parádny gól Miroslava Káčera znamená ziskom troch bodov pre Žilinu a trápenie Michaloviec v novom ročníku bude stále trvať.

    S týmto konštatovaním sa už lúčim a prajem pekný zvyšok večera. Zápasom vás sprevádzal Miroslav Revaj. (18:55:10)
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Ani toto zakončenie domácich nebolo úspešné, bude to len odkop od brány Miloša Volešáka. Toto už vyzerá pre hostí veľmi nádejne.
     
    90+1
    Domáci získali priamy kop, ale center od Petra Kolesára smeroval len na Volešáka a ten úspešne vyboxoval loptu do bezpečia.
     
    90+1
    Žltú kartu dostáva Miroslav Káčer (MŠK Žilina).
     
    90
    Len dve minúty sa nadstavujú v druhom polčase, domáci už musia všetko vsadiť na jednu kartu.
     
    89
    Nič zaujímavého neponúkol ani rýchly brejk domácich, Diaz si vypýtal faul a tak opäť získava loptu pre svoj tím. Do kombinácie hosťujúceho celku sa zapojuje aj brankár Volešák.
     
    88
    Je tu faul domáceho celku a hostia získavajú priamy kop na útočnej polovici. Toto Michalovciam vôbec nevyhovuje, Žilina sa okamžite snaží naťahovať čas.
     
    87
    Prichádza rozhodujúca chvíľa tohto stretnutia, neprichádza však žiadny tlak domáceho celku. Žiline sa podarilo hru vyrovnať a to v správny čas, veľa času do konca riadneho hracieho času neostáva.
     
    86
    Michalovce zahrávali ďalší rohový kop, ale ten tiež úspešný nebol a lopta končí u Volešáka. Brankár MŠK dnes nastupuje prvýkrát v novej sezóne, vyzerá to na čisté konto.
     
    85
    Dobrý útok hostí ťahal Sluka, vzniklo prečíslenie štyroch proti trom, ale prihrávka od Sluku nebola presná a je tu rýchly brejk domácich.
     
    84
    V pokutovom území sa snažil o zakončenie rukou Sulley po dobrom centri, čo neuniklo Jozefovi Pavlíkovi a tak jeho počin potrestal žltou kartou. Domáci futbalista si zrejme myslel, že sa hrá volejbal, pretože toto bol dobrý pokus o smeč!
     
    84
    Faul hosťujúceho celku na útočnej polovici, proti pravidlám sa previnil Sluka. Žilina sa sťahuje na svoje územie, čas už plynie veľmi rýchlo.
     
    83
    Sulley centroval do pokutového územia súpera, ale ako prvý bol pri lopte brankár Volešák, ktorý si teda stále drží čisté konto a od jeho platnosti ho nedelí veľa.
     
    82
    Žilina sa však teraz snaží držať hru čo najďalej od svojej brány, po veľmi dlhej dobe tak vidíme aj útočnú snahu hosťujúceho celku. Gerebenits však teraz nezapracoval na útočnej polovici úspešne.
     
    81
    Niečo málo cez desať minút majú domáci, aby minimálne vyrovnali. Šancí už na to mali viac než dosť, pomaly sa im to začína úrokovať v ich neprospech.
     
    80
    Keď sa pozrieme na štatistiky, tak domáci majú 73 percentné držanie lopty! Aj to svedčí o nadvláde Michaloviec v druhom polčase, ale vo futbale sa hrá na góly a nie na držanie lopty.
     
    79
    Domáci po postupnom útoku získali rohový kop, ale ten nič zaujímavého neponúkol. Žilina je pri lopte a skúša preniknúť cez postupné prihrávky na súperovu polovicu.
     
    78
    Michalovce teda čoraz viac začínajú smerom dopredu aj riskovať a otvárať tak svoju obranu. To sa môžu snažiť hostia využiť, prípadný druhý gól by v takejto fáze zápasu znamenal rozhodnutie.
     
    77
    Čas sa pomaly, ale isto, začína domácim krátiť. Žilina stále vyhráva o jeden gól, aj keď to už dávno platiť nemuselo, Michalovce zahodili všetky šance čo sa len dali.
     
    76
    Striedanie v tíme MŠK Žilina: z ihriska odchádza Filip Balaj, prichádza Roland Gerebenits.
     
    74
    Grič odcentroval do pokutového územia, do zakončenia sa tlačil Sulley, ale pomohol si nedovoleným zákrokom a tak z tejto akcie nič nebolo. Pri lopte je Volešák a posiela ju na svojich spoluhráčov.
     
    73
    Hostia však založili rýchly brejk, loptu potiahli na útočnú polovicu Diaz so Slukom, ale včas zasiahla obrana domáceho tímu. Michalovce na nič nečakajú a ihneď skúšajú opäť zaútočiť.
     
    72
    Rohový kop si hostia bez problémov postrážili a dostávajú loptu do bezpečia. Zrejme už budeme svedkami len dobíjania hosťujúcej brány do konca stretnutia.
     
    71
    Michalovce získali priamy kop v tesnej blízkosti súperovej šestnástky, nový muž na ihrisku Kolesár centroval pred bránu, ale žilinská defenzíva odvrátila loptu na rohový kop.
     
    70
    Žilina je v druhom polčase prakticky len na svojej polovici. Aj keď sa hostia snažia o zakladanie útokov, lopta ihneď končí na kopačkách súpera.
     
    69
    Striedanie v tíme MFK Zemplín Michalovce: z ihriska odchádza Igor Žofčák, prichádza Peter Kolesár.
     
    68
    Diarra azda v tretej vyloženej šanci! Domáci futbalista si výborne nabehol za obranu súpera, následne prenikol s loptou do pokutového územia, ale jeho zakončenie po zemi smeruje mimo žilinskej brány!
     
    67
    Domáci sa však už presúvajú na útočnú polovicu, hostia sa budú musieť opäť brániť. Uvidíme, kedy prídu ďalšie zaujímavé situácie, Žilina so šťastím drží najtesnejšie možné vedenie.
     
    66
    Hra sa teraz troška upokojila, hostia sa snažia hrať s loptou v strede poľa a nazbierať tak cenné sekundy, kedže tlak domácich čoraz viac narastal a musia si vydýchnuť.
     
    64
    Michalovce jednoznačne prevyšujú svojho súpera v druhom polčase, ale vytúžený vyrovnávajúci gól stále neprichádza. Buď zasiahne dobre Volešák, alebo hosťom pomôže konštrukcia brány.
     
    63
    Striedanie v tíme MŠK Žilina: z ihriska odchádza Róbert Boženík, prichádza Ivan Santiago Diaz.
    62. Hostí opäť zachránila konštrukcia brány
    Zdroj: www.huste.tv
     
    62
    Festival zahodených šancí v podaní domáceho celku! Najprv sa po centrovanej lopte dostal do zakončenia hlavou Regáli, ale jeho pokus skončil na brvne! Potom sa ešte v dobrej pozícii ocitol Diarra, ale ten zase nemieril presne! Domáci priaznivci len neveriacky krútia hlavami.
     
    61
    Tlak domácich futbalistov stále narastá a bola tu druhá možnosť na vyrovnanie v druhom polčase! V pokutovom území hostí vznikol veľký zmätok, Žofčákov pokus kryl Volešák, k odrazenej lopte sa dostal Sulley, ale jeho zakončenie ide nad bránu súpera!
     
    59
    Ďalšia zaujímavejšia príležitosť na strane domácich, Sulley však nemieril presne. Žilina tak aj naďalej vyhráva o jeden presný zásah, ale je to veľmi zradné.
     
    58
    Troška nervozity sa prejavuje na domácej strane, futbalisti Michaloviec reklamujú každý kontakt so súperom u hlavného rozhodcu. Podobne aktívne pôsobí týmto smerom aj domáca tribúna.
    57. Diarra nevyrovnal
    Zdroj: www.huste.tv
     
    57
    Mohlo byť vyrovnané! Turik našiel výborným centrom pred bránou súpera Diarru, ale jeho hlavička končí len na tyčke! Šťastie pre Žilinu, smola pre Michalovce, skóre zápasu sa nemení.
     
    56
    Aj sa tak stalo, ale ani táto akcia domácich nebola úspešná a bude to len odkop od Volešákovej brány. Zatiaľ ide všetko podľa plánov hosťujúceho celku, predbežné skóre sa nemení.
     
    55
    Balaj dobre číhal na hranici pokutového územia a už si to chystal na strelu, ale nebezpečnú prihrávku dokázal upratať do bezpečia Kavka. Michalovce sa môžu pokúsiť o rýchly brejk.
     
    54
    Ale už aj hostia sa začínajú v druhom polčase prejavovať v útoku, takže domáci sa musia pozorne brániť. Druhý gól v sieti by mohol domácich výrazne pribrzdiť.
     
    53
    Domáci zahrávali svoj tretí rohový kop v tomto zápase, ale centrovaná lopta sa stala ľahkou korisťou súpera. Michalovce sa sťahujú späť na svoju polovicu, Žilina sa však nikam neponáhľa.
     
    52
    Striedanie v tíme MFK Zemplín Michalovce: z ihriska odchádza Blažej Vaščák, prichádza Sadam Sulley.
     
    51
    Michalovce sa dostávajú späť na útočnú polovicu, ale stále márne hľadajú recept na prekonanie súperovej defenzívy. V druhom polčase majú viacej z hry domáci, ale predbežné skóre hovorí v prospech hosťujúceho celku.
     
    50
    Ani táto kombinácia domácich pred pokutovým územím nebola úspešná, Turíkova prihrávka putuje mimo hraciu plochu. Volešák bude rozohrávať od svojej brány.
     
    49
    Na oboch stranách sa však teraz začínajú prejavovať nepresnosti, ani jednému z tímov sa tak nedarí založiť súvislý útok. Skôr máme možnosť sledovať boj o loptu v strede poľa.
     
    48
    Zakrátko sme boli svedkami ďalšieho útoku z domácej strany, ale Žofčák sa previnil postavením mimo hru. Pri lopte je teda opäť Žilina, ktorá sa nemá kam ponáhľať.
     
    47
    Michalovce sa presunuli na útočnú polovicu a pohrozili pred šestnástkou súpera, ale Vaščákov nákop nebezpečný nebol a hostia už vyvážajú loptu do bezpečia.
     
    46
    Druhý polčas tohto stretnutia sa už naplno rozbehol, výkop patril domácemu celku. Ani jeden z trénerov nespravil do druhého dejstva zmenu v zostave, už v prvom polčase sme boli svedkami po jednom vynútenom striedaní na oboch stranách.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Oba celky sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na hracej ploche, druhý polčas sa tak čoskoro začne!
     
    Sledovali sme celkom zaujímavý prvý polčas, po ktorom hostia vyhrávajú 1:0. Už v štvrtej minúte zápasu sa parádnym gólom prezentoval Káčer a to bol aj jediné presný zásah prvého polčasu. Hostia však mohli svoje vedenie navýšiť, ale strela od Škvarku skončila na tyčke a pokus od Jánošíka išiel tesne nad bránu. Domáci hrozili hlavne z protiútokov a po rohovom kope mohol vyrovnať Vaščák, ale proti bol brankár Volešák. Určite nás tak čaká aj zaujímavý druhý polčas, stále to je len o jeden gól a stať sa teda môže čokoľvek. Druhé dejstvo sa začne približne o 18:03.
     
    45+3
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45+2
    Kapitán Žiliny to skúsil priamou strelou po zemi, ale Kiru neprekvapil. Uvidíme, či ešte dokážu domáci, alebo hostia niečo vymyslieť v závere nadstaveného času.
     
    45+1
    Toto bol faul domáceho celku a ich súper tak získava priamy kop, z celkom zaujímavej situácie. Túto dobrú štandardnú situáciu vybojoval Sluka, mal by ju rozohrať Škvarka.
     
    45
    Napokon sa v prvom polčase nadstavujú až tri minúty!
     
    44
    Ani táto dlhá prihrávka domácich nič neznamenala, pri lopte je znova len Volešák. Ten má takýchto malých robôt celkom dosť, na svojom konte má aj jeden veľmi dôležitý zákrok.
     
    43
    Svoj prvý rohový kop v tomto zápase zahrávali hostia, ale Škvarkov center nebol nijak nebezpečný a domáci sa tak bez problémov ubránili. Ostáva dohrať posledné minútky prvého polčasu.
     
    42
    Je tu druhá strela domáceho kapitána, ale jeho pokus z prvej smeroval len do miest, kde stál pripravený brankár Volešák. Keby mal Žofčák viacej času, mohol vymyslieť aj nebezpečnejšie zakončenie.
     
    41
    Dlhá prihrávka smerovala pred pokutové územie Žiliny, ale pri lopte bol ako prvý Volešák a dlhým výkopom sa snažil založiť útočnú akciu svojho celku.
     
    40
    Približne päť minút ostáva do konca prvého polčasu, ale niečo by sa zrejme malo aj nadstavovať. Hostia zatiaľ držia svoje tesné vedenie, ktoré však mohli aj navýšiť, ale domáci zas mohli aj vyrovnať. Stále je to tak veľmi vrtkavé.
     
    39
    V pokutovom území dobre zapracoval Boženík, ktorý našiel presnou prihrávkou Škvarku. Kapitán hosťujúceho celku však musel páliť z prvej a tak nemieril presne.
     
    38
    Druhá strela domácich do priestoru troch žrdí, ale slabý pokus od Žofčáka nemohol narobiť Voleškákovi žiadne problémy. Žilina rozbieha útok zo svojej polovice ihriska.
     
    37
    Spomínaný Balaj si teraz splnil aj defenzívne povinnosti, keď sa stihol včas vrátiť a dostáva nebezpečne vyzerajúcu prihrávku do bezpečia. Pomaly sa blíži záver prvého polčasu, hostia stále vyhrávajú o jeden gól.
     
    36
    Na ihrisku ostal ležať Balaj, ale je v poriadku a bude môcť v zápase pokračovať. Keby sme boli svedkami tretieho vynúteného striedania v prvom polčase, to by bola určite rarita.
     
    35
    Sledovali sme rýchly brejk hosťujúceho celku, k zakončeniu sa chystal Vallo, ale jeho pokus neprešiel cez obrancov súpera. Žilina však stále pri lopte a snaží sa niečo vymyslieť.
     
    34
    Turik centroval do pokutového územia Žiliny, ale obrana súpera bola pozorná a upratala loptu do bezpečia. Michalovce ešte ostávajú na útočnej polovici.
     
    33
    Kristián Vallo bol na ihrisku tak jednu minútu a už vidí žltú kartu, po faule v strede poľa na Vojtka.
     
    32
    Striedanie v tíme MŠK Žilina: z ihriska odchádza Lukáš Jánošík, prichádza Kristián Vallo.
     
    30
    Pri žilinskej lavičke sa už teda chystá výmena, Jánošík opustil ihrisko a budeme tak v hre pokračovať ďalej. Hostia budú musieť hrať malú chvíľu s desiatimi hráčmi.
     
    29
    Jánošík sa vrátil do hry, ale v tomto momente znova leží na trávniku a toto bude už zrejme vynútenie striedanie aj na strane hostí. Hra je tak prerušená, oba tímy sa znova občerstvia.
     
    28
    Ako som teda spomínal, domáci sa už prebrali k životu a začínajú byť veľmi nebezpeční. Snáď sa prvý polčas poriadne rozbehol z oboch strán a uvidíme podobných situácii čo najviac.
     
    27
    Mohlo byť vyrovnané! Michalovce zahrávali svoj prvý rohový kop v tomto zápase, po ňom sa k lopte dostal hrotový útočník Vaščák, ale jeho parádne zakončenie kryje na bránkovej čiare Volešák a dorážka domácich neplatí pre ofsajd!
     
    26
    Jánošík odišiel z ihriska po svojich, vyzerá že sa vráti späť do hry. Pri lopte je domáci celok, ktorý už postupne vystrkuje rožky a začína sa hlásiť o slovo v ofenzíve.
     
    25
    A na ihrisku teraz ostáva ležať aj Jánošík, takisto to s ním nevyzerá najlepšie. Zrejme tu bude aj druhé vynútené striedanie v tomto zápase, teraz však na strane hostí.
     
    24
    Napokon z toho bolo vynútené striedanie na domácej strane, v prvom polčase už pokračujeme ďalej. Pri lopte sú domáci, ktorí sa snažia opäť v útoku niečo vymyslieť.
     
    23
    Striedanie v tíme MFK Zemplín Michalovce: z ihriska odchádza José Carrillo, prichádza Danylo Beskorovajny.
     
    22
    Domáci futbalista Carrillo ostáva ležať na trávniku a prebieha tak jeho ošetrenie. Hlavný rozhodca dal pokyn na občerstvenie sa, na malú chvíľu je teda hra prerušená.
     
    21
    Grič to vyskúšal aj z väčšej vzdialenosti, ale nemieril presne. Je to však po dlhej dobe zo strany domácich niečo zaujímavé, hostia však sú stále spokojní a vyhrávajú 1:0!
     
    20
    Michalovce sa skúšajú presadiť cez rýchle protiútoky, ale nedarí sa ich domácim tak často zakladať. Momentálne sa však hostia musia mať na pozore, domáci rozbehli kombináciu na útočnej polovici.
     
    19
    Tlak hosťujúceho celku tak stále narastá, domáci môžu byť radi, že neprehrávajú vyšším rozdielom. Je to však len o jeden gól, stať sa teda môže čokoľvek.
    18. Škvarkov pokus zastavuje konštrukcia brány
    Zdroj: www.huste.tv
     
    18
    Veľa nechýbalo a domáci mohli prehrávať o dva góly! Sledovali sme peknú kombináciu Žiliny pred pokutovým územím, presná prihrávka sa dostala na kopačku kapitána Škvarku, ale jeho pokus aj za prispenia Kiru končí na tyčke!
     
    16
    A opäť sledujeme útočnú snahu hostí, takže sa domáci stiahli na svoju polovicu a musia sa tak brániť. Žilina sa snaží pridať druhý gól, ktorý by hosťom výrazne pomohol.
     
    15
    Zatiaľ teda môžme konštatovať, že nebezpečnejším dojmom pôsobia hostia, ktorí tak zaslúžene vyhrávajú o jeden presný zásah. Do konca stretnutia je však ešte veľmi veľa času.
     
    14
    Táto situácia trocha zaváňala ofsajdom, ako avizovali domáci fanúšikovia, ale v hre sa pokračovala ďalej. K lopte sa následne pred šestnástkou dostal Jánošík, ale jeho zakončenie z dobrej pozície ide len tesne nad bránu!
     
    13
    Ani rýchly brejk domácich nič zaujímavého neponúkol, lopta sa vracia na kopačky hosťujúceho celku a tak sa Žilina už snaží usadiť na útočnej polovici.
     
    12
    Žilina teraz dlhšie kombinuje na útočnej polovici, ale nedarí sa jej prekonať súperovu obrana. Tá je po tom rýchlom inkasovanom góle veľmi pozorná.
     
    11
    Postupne sa už začínajú útočné výpady striedať na oboch stranách, ale zatiaľ čakáme na ďalšie zakončenie do priestorov brány. Momentálne sa o to pokúša Žilina.
     
    10
    Po úvodnom góle z kopačky Káčera sa však zatiaľ nič zaujímavého neudialo, oba tímy pozorne bránia a tak sa o slovo zatiaľ nikto z ofenzívy neprihlásil. Zrejme je to však len otázka času.
     
    9
    Michalovce zahrávali ďalší priamy kop na útočnej polovici, ale jeho rozohrávka domácim futbalistom nevyšla a tak je späť pri lopte Žilina. Postupune začínajú ožívať aj domáce tribúny.
     
    8
    Celkovo spravili hostia až šesť zmien oproti minulému zápasu. Zatiaľ sa však zrejme oplatili, aj keď je priskoro na nejaké hodnotenia. Žiline vyšiel úvod zápasu, ale postupne sa o slovo hlásia aj domáci futbalisti.
     
    7
    Nič iné ako priama strela na bránu sa čakať nedala. K lopte sa postavil kapitán domácich Žofčák, ale ten nemieril presne. K rozohrávke od svojej brány sa chystá Miloš Volešák, ktorý nahral v bráne MŠK svojho kolegu Holeca.
     
    6
    Teraz sa však hostia budú musieť brániť. Michalovce založili rýchly protiútok, Turik padol po nedovolenom zákroku na zem, takže domáci získavajú priamy kop z veľmi zaujímavej pozícii.
     
    5
    Po výkope sa domáci pokúsili o rýchly odpoveď, ale nepodarilo sa im nič nebezečného vymyslieť a navyše ich zastavuje Vaščákov ofsajd. Pri lopte je tak opäť Žilina, ktorá sa nemusí nikam ponáhľať.
    4. Miroslav KÁČER - 0:1
    Zdroj: www.huste.tv
     
    4
    Žilina dala gól!

    Je tu rýchly otvárací gól tohto stretnutia, čo znamená vynikajúci vstup hostí do prvého polčasu! Žilina od úvodného výkopu držala loptu na svojich kopačkách a tento útočný výpad už slávil úspech. Jánošík stihol došprintovať dlhú prihrávku, loptu posunula na MIROSLAVA KÁČERA ten z rohu šestnástky výstavným kúskom prekonáva Kiru, ktorý neverí, čo sa to vlastne stalo – 0:1!
     
    2
    Hostia sa ihneď pokúsili o útočný výpad, ale nepodarilo sa im prebiť sa cez pozornú obranu domácich. Žilina však pokračuje vo svojom ťažení, ale ďalší útok zakladá z hĺbky svojho poľa.
     
    1
    Prvý polčas tohto stretnutia sa už naplno rozbehol, výkop mali hostia zo Žiliny, ktorí odohrajú toto stretnutie v pekných čiernych dresoch, domáci majú dresy žltej farby.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Obe mužstvá sú už spoločne s rozhodcami zápasu prítomné na hracej ploche, prvý polčas sa tak čoskoro začne, prajem príjemný športový zážitok!
     
    Prajem príjemný futbalový podvečer všetkým, ktorí klikli na tento online textový prenos a nasledujúce chvíle strávia aj jeho sledovaním. Do začiatku odloženého zápasu v rámci prvého kola Fortuna ligy medzi mužstvami MFK Zemplín Michalovce a MŠK Žilina už veľa času neostáva, zatiaľ si môžte prezrieť zostavy oboch celkov. Ako bolo spomenuté, oba tímy sa nenachádzajú v ideálnej forme, čo platí hlavne o domácom tíme. Cez víkend sa však bodovo naladili domáci aj hostia, takže určite budú chcieť bodovať aj v tomto stretnutí. Máme sa tak určite na čo tešiť, vďaka nášmu prenosu vám nič podstatné neujde.

    Stretnutie na štadióne v Michalovciach povedie ako hlavný rozhodca Jozef Pavlík, ktorému na čiarach budú asistovať František Ferenc a Milan Štrbo. Štvrtým náhradným arbitrom je Igor Kozák.

    V dejisku stretnutia je tak už všetko pripravené, čaká sa len na príchod aktérov a arbitrov tohto stretnutia. O malú chvíľu začíname!
     
    Úvodné zostavy:

    MFK Zemplín Michalovce: Kira – Rota, Kavka, Carrillo, Vojtko – Grič – Diarra, Turik, Žofčák (C), Regáli – Vaščák

    Náhradníci: Dráb – Kolesár, Beskorovajny, Sulley, Kolesár, Iloski

    MŠK Žilina: Volešák – Králik, Kaša, Šušnjar, Sluka – Káčer, Pečovský, Boženík – Jánošík, Balaj, Škvarka (C)

    Náhradníci: Holec – Tevzadze, Diaz, Vallo, Fazlagić, Gerebenits, Anang

    Rozhodca: Jozef Pavlík – František Ferenc, Milan Štrbo – Igor Kozák
     
    Vítam všetkých priaznivcov futbalu pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia mužstvá MFK Zemplín Michalovce a MŠK Žilina. Zápas sa začína o 17:00.

    V utorok sa odohrá odložený zápas prvého kola našej najvyššej futbalovej súťaže medzi Michalovcami a Žilinou, ktorý sa neodohral kvôli epidémii osýpok na východe republiky. Domáci a aj hostia tak už budú mať po tomto stretnutí odohraných kompletných päť kôl.

    MFK Zemplín Michalovce:
    Domáci futbalisti nezačali novú sezónu najlepšie, ešte do minulej soboty boli jediným celkom, ktorý nebodoval. Zmenilo sa to práve v piatom kole, keď Michalovce na domácej pôde remizovali so Senicou 1:1. Michalovce mali navyše aj veľmi náročný žreb na úvod súťaže, keď hrali s našimi pohárovými zástupcami v Európe. Postupne podľahli Dunajskej Strede 1:4, so Slovanom Bratislava 1:2, s Trnavou 0:3 a potom konečne prišiel bodový zápis v spomínanom stretnutí so Senicou. Určite tak budú chcieť Michalovce opäť doma bodovať, predsa len sa ich súper nenachádza v ideálnej forme.

    MŠK Žilina:
    Hosťujúci celok ako som spomínal, takisto nemá najlepší vstup do novej súťaže, ale oproti svoju súperovi je na tom lepšie. Najprv Žilina dokázala doma vyhrať s Nitrou 2:1 a získala tak prvé tri body. Na ďalší bodový zápis si však Žilina musela počkať až do minulej soboty, keď dokázala so Sereďou otočiť nepriaznivý stav a zvíťazila doma 2:1. Ešte predtým hostia prehrali v Ružomberku 3:1 a prehrali aj doma v ofenzívne ladenom stretnutí s Trenčínom 2:3. Výhra so Sereďou mohla Žiline určite pomôcť a tak by hostia najradšej bodovali aj v tomto zápase v Michalovciach.

    Za mierneho favorita tohto stretnutia by sme tak mohli označiť Žilinu, ale určite nás čaká veľmi zaujímavé stretnutie, v ktorom by oba celky chceli vybojovať potrebné body.
     
    Náhradným termínom zápasu 1. kola Fortuna ligy 2018/19 Zemplín Michalovce – MŠK Žilina, ktorý musel byť odložený pre epidémiu osýpok na Zemplíne, bude po dohode oboch klubov utorok 21. august o 17.00 h.
     
    Vážení športoví priatelia, zápas 1. kola nového ročníka futbalovej Fortuna ligy medzi MFK Zemplín Michalovce – MŠK Žilina bol odložený, dôvodom je epidémia osýpok v Michalovciach. O novom termíne zápase vás budeme čo najskôr informovať. Za pochopenie ďakujeme.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 19:00.

    Miroslav Revaj

    Branky: 4. Káčer

    Karty:   84. Sulley (MIC) – 33. Vallo (ZIL), 90+1. Káčer (ZIL)


    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 9:4. Rohy: 7:1. Ofsajdy: 6:2. Fauly: 12:17.
    MFK Zemplín Michalovce: Kira – Rota, Kavka, Carrillo (23. Beskorovajny), Vojtko – Grič – Diarra, Turik, Žofčák (C) (69. Kolesár), Regáli – Vaščák (52. Sulley).
    Náhradníci: Dráb – Kolesár, Beskorovajny, Sulley, Kolesár, Iloski.

    MŠK Žilina: Volešák – Králik, Kaša, Šušnjar, Sluka – Káčer, Pečovský, Boženík (63. Diaz) – Jánošík (32. Vallo), Balaj (76. Gerebenits), Škvarka (C).
    Náhradníci: Holec – Tevzadze, Diaz, Vallo, Fazlagić, Gerebenits, Anang.

    Rozhodčí: Jozef Pavlík – František Ferenc, Milan Štrbo – Igor Kozák
    bahis siteleri