Česko – Finsko 0:4 (kon.)
konec
Česko
0:4 (0:2, 0:2, 0:0)
Finsko
Pátek 31.08.2018, 19:00 • SH Dašická Pardubice • Přípravný zápas (muži)
    36:45 Jami MANNINEN - 0:4
     
    36:45
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Další využitý finský protiútok! Pohlednou kombinaci na jeden dotek zakončil střelou do odkryté branky JAMI MANNINEN. Souček neměl nárok! Asistence: Peter Kotilainen.
    35:21 Eemeli SALIN - 0:3
     
    35:21
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Z ničeho nic přidává Finsko třetí zásah! A byla to opravdová paráda! Piha poslal přihrávku před branku, kam si naběhl EEMELI SALIN, který už měl snadnou práci! Asistence: Jussi Piha.
    18:08 Miko KAILIALA - 0:2
     
    18:08
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finové využili bleskový protiútok a dostávají se do dvoubrakového vedení! Do úniku se dostal MIKO KAILIALA, který zamířil přesně do dolního rohu nad nohu brankáře! Asistence: Krister Savonen.
    06:52 Ilari TALVITIE - 0:1
     
    06:52
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finsko se z ničeho nic dostává do vedení! Seveřané uspěli v souboji u mantinelu. ILARI TALVITIE dostal krásnou přihrávku a střelou do horního rohu překonal Součka! Asistence: Justus Kainulainen.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 7. Talvitie (Kainulainen), 19. Kailiala (Savonen), 36. Salin (Piha), 37. Manninen (Kotilainen)


    Česko: Souček (Bauer) – Šešulka, Bauer, Kisugite, Vítovec, Šebek, Curney, Langer, Valeš, Rýpar, Hájek, Suchánek, Krbec, Delong, Garčar, Mikeš, Dóža, Gruber, Němeček, Ondrušek
    Finsko: Kosonen – Väänänen, Savonen, Talvitie, Slin, Piha, Kapanen, Pylsy, Kukkola, Veikkola, Junkkarinen, Stenfors, Kainulainen, Toriseva, Lastikka, Kotilainen, Kainulainen, Johansson, Manninen, Kailiala

    Rozhodčí: Kristapsons, Kumerdanks

    Diváci: 487
    bahis siteleri