Argentina – Česko 9:1 (kon.)
konec
1 2 3 4 5 6 7 R H E
Česko
Česko
0
0
1
0
0
 
1
3
1
Argentina
Argentina
3
0
0
6
 
9
8
1
Sobota 01.09.2018, 18:00 • Svoboda park • Interkontinentální pohár
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek večera a zase u nějakého onlajnu, na počtenou! (19:47:53)
     
    A to je konec Interkontinentálního turnaje! Argentina ukázala svou sílu a již od začátku zápasu vedla. Čechům se alespoň trochu povedla třetí směna, ve které skóroval Václav Svoboda po odpalu Kopečného. Přesto zápas skončil předčasně, když argentinský národní tým nasázel v šesté směně šest bodů a utkání skončilo rozdílem.

    Celkové pořadí turnaje:
    1. Nový Zéland
    2. Japonsko
    3. Argentina
    4. Česká republika
    5. Dánsko
    6. Spojené státy americké
     
    Konec zápasu.
     

    Je konec! Argentina končí na tomto turnaji třetí! Václav Svoboda byl posledním pálkařem za český národní tým a jeho start skončil strikeoutem!
     

    Jiří Nezbeda je strikeout a to znamená jediné! Argentina je velmi blízko ke třetímu místu na turnaji, chybí jí k tomu už jen jeden aut!
     

    A Argentina odkrojila první aut, který potřebuje k ukončení zápasu. Korčák sice dobře bojoval a vyslal dobrou ránu. Ta však přišla přesně do rukavice Maty, jenž dokázal jeho odpal chytit ze vzduchu.
     
    Začátek 5. směny.
     

    Konečně přišel vytoužený třetí out, ale Česko bude muset přidat nějaké body, pokud nechce, aby zápas skončil. Marek Joska si připsal první strikeout v dnešním zápase proti Santiagu Carrolovi.
     

    Tak to začíná být velmi špatné pro Čechy, tady může velmi rychle přijít rozdíl! Bruno Motroni vyslal svůj odpal, jenž skončil daleko za homerunovým plotem.
     

    Jako první se proti Joskovi postavil Teo Migliavacca. Ten poslal útočnou ulívku, pro kterou si skočil český nadhazovač. Argentinský hráč však ukázal, že je velmi rychlý a byl na metě dříve než míček.
     
    A český tým střídá nadhazovače. Místo Michala Holobrádka se nám představí Marek Joska.
     

    Alan Peker se znovu dostává na metu, ten má dnes velmi dobrou úspěšnost. Jeho odpal na spojku v kombinaci s rychlým během ho poslal v klidu na jedničku.
     

    A Češi nakonec tuto situaci nezvládli a inkasují další body! Francisco Lombardo se opřel do nadhozu, který skončil až za homerunovým plotem! Dva body pro Argentinu, která vede již o pět bodů a Češi to budou mít těžké.
     

    Masmu Gonzalo bojoval s Holobrádkem, co to šlo a došlo to až do plného stavu. Český nadhazovač se však nevzdal a vyslal parádní nadhoz – strikeout!
     

    Tak to je chyba v podání Patrika Kolkuse! Huemel Mata vyslal parádní projektil do pravého pole, který utekl Kolkusovi až za plot, díky čemuž Argentina získává další bod, navíc Mata je na třetí metě.
     

    Další pálkař argentinského národního týmu Juan Malarczuk se už na metu dostává. Dostal jen jeden dobrý nadhoz, zatímco špatné čtyři. Meta zdarma.
     

    Parádní práce v podání Michala Holobrádka! Ten nachytal Juana Zaru, který se neudržel a prošvihl. Strikeout!
     
    Dohrávka 4. směny.
     

    Ani třetí pálkař českého týmu v této směně se na metu nepodívá. Petr Vácha netrefil zpomalený nadhoz a Migliavacca háže v této směně druhý strikeout.
     

    Tak to byl parádní zákrok v podání argentinské spojky! David Mertl vyslal parádní odpal, ale Gonzalo Masmu ukázal parádní rybičku, kterou chytil míč do rukavice.

    Denisa Józsová

    Argentina: 1. Svoboda Václav – SS
    2. Mikuláš Klas – DP
    3. Patrik Kopečný – CF
    4. Tomáš Klein – 1B
    5. Patrik Kolkus – RF
    6. David Mertl – C
    7. Petr Vácha – LF
    8. Jiří Korčák – 2B
    9. Jiří Nezbeda – 3B
    Michal Holobrádek – P (od 4. Marek Joska)

    Česko: 1. Alan Peker – CF
    2. Teo Migliavcca – LF
    3. Bruno Motroni – C
    4. Santiago Carril – RF
    5. Juan Zara – DP
    6. Juan Malarczuk – 2B
    7. Huemel Mata – 3B
    8. Gonzalo Masmu – SS
    9. Francisco Lombardo – 1B
    Roman Godoy – P (od 3. Pablo Migliavacca)

    Rozhodčí: HP – Lou David, 1B – Jens Jakobsen, 2B – Damien Mccauley, 3B – Thomas Lothnert
    bahis siteleri