Česko – Švýcarsko 5:4 (kon.)
konec
Česko
5:4 (2:1, 1:2, 2:1)
Švýcarsko
Neděle 02.09.2018, 10:30 • SH Dašická Pardubice • Přípravný zápas (ženy)
     
    Střely na branku v utkání:

    Česko – Švýcarsko: 20 – 27 (12:17:47)
     
    Nejlepší hráčky utkání:

    Česko: Nikola Příleská

    Švýcarsko: Michelle Wikiová
     
    Je konec. Češky předvedly ve třetí třetině výborně takticky zvládnutou bitvu. Ve čtyřiapadesáté minutě poslala do vedení Veronika Enenkelová.Švýcarkám se nedařilo vyrovnat, až musely sáhnout ke hře v šesti hráčkách, kterou potrestala přesnou ránou z vlastní poloviny Eliška Krupnová. Švýcarky ještě vteřinu před koncem snížily brankou Suterové, ale to bylo vše, na nic dalšího jim již nezbýval čas a tak se české hráčky mohou radovat z vítězství nad silným Švýcarskem. Češky si tak dnešním vítězstvím připisují celkové vítězství na mezinárodním turnaji v Pardubicích.
     
    Konec zápasu.
     
    59:59
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Je tu ještě snížení z hole JULIE SUTEROVÉ, ale to již nic nezmění na výsledku tohoto utkání. Do konce utkání zbývá pouze jedna vteřina. Asistence: Katrin Zwinggiová.
     
    59:45
    Míček je za brankou Švýcarska, Češky toto utkání dovedou do vítězného konce.
     
    58:56
    Česko právě vstřelilo branku!
    Ve florbale není nic nemožné, ale troufám si říci, že je rozhodnuto. Z vlastní poloviny trefuje odkrytou švýcarskou branku ELIŠKA KRUPNOVÁ, která tak velmi přiblížila Česko k vítězství. Bez asistence.
     
    58:20
    Výborně se natáhla Příleská proti střele Wikiové. Ta mířila přesně k levé tyči.
     
    58:05
    Švýcarsko to zkouší se šesti hráčkami v poli!
     
    58:01
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:54
    Oddechový čas pro Švýcarsko.
     
    57:33
    Švýcarky jsou u míčku a snaží se prosadit přes velmi dobře bránící českou pětici.
     
    56:17
    Koníčková ztratila míček na polovině. Ten si vzala Scheideggerová, která udělala několik rychlých kroků a poté vypálila do horní poloviny branky. Tam však byla připravená Nikola Příleská.
     
    55:30
    S lehkým nahozením na branku z levé strany si česká gólmanka poradila bez potíží.
     
    54:50
    Švýcarsko se snaží o okamžitou odpověď. Hostující hráčky nyní zatlačily své soupeřky před jejich brankou, ale Nikola Příleská zatím nemusela zasahovat.
     
    53:57
    Česko právě vstřelilo branku!
    Švýcarky se nechaly připravit na vlastní polovině o míček, který si vzala Natálie Martináková, která ho následně poslala na levou stranu ke zcela volné VERONICE ENENKELOVÉ. Ta svým druhým gólem v dnešním utkání posílá Česko opět do vedení. Asistence: Natálie Martináková.
     
    53:13
    Na druhé straně se dostala ke střele z otočky Dominika Kubišová, ale její pokus se otřel o bránící hráčku a šel vedle levé tyče.
     
    52:02
    Nyní však musela předvést jeden ze svých dobrých zákroků Příleská, která zlikvidovala střelecký pokus Julie Suterové.
     
    51:08
    Je před námi necelých devět minut a zatím sledujeme velmi vyrovnanou partii, kterou rozhodne pravděpodobně pouze jedna chyba. Oba celky se snaží neudělat chybu a tak na ploše nejsou k vidění vážnější šanci ani na jedné straně.

    Alan Šrámek

    Branky a nahrávky: 10. Řepková (Beránková), 13. Enenkelová (Koníčková), 27. Ratajová (Urbánková), 54. Enenkelová (Martináková), 59. Krupnová – 15. Wikiová, 33. Ulberová (Wikiová), 37. Scheideggerová, 60. Suterová (Zwinggiová)


    Česko: Příleská (Christiánová) – Jiráková, Krupnová, Beránková, Machková, Koníčková, Mlejnková, Martináková, Urbánková, Tožičková, Plášková, Enenkelová, Řepková, Bočanová, Ratajová, Kotzurová, Hermannová, Kapcová, Kubišová
    Švýcarsko: Schmidová (Heiniová) – Lucková, Gämperliová, Wikiová, Mischlerová, Suterová, Wyssová, Stellaová, Reinhgardová, Gerigová, Scheideggerová, Dellagiovannaová, Ulberová, Martiová, Zwinggiová, Spichigerová, Kollerová, Liechtiová, Rossierová

    Rozhodčí: Timo Järvi, Pertti Kirsilä

    Diváci: 283
    bahis siteleri