Česko – Švýcarsko 5:4 (kon.)
konec
Česko
5:4 (2:1, 1:2, 2:1)
Švýcarsko
Neděle 02.09.2018, 10:30 • SH Dašická Pardubice • Přípravný zápas (ženy)
     
    59:59
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Je tu ještě snížení z hole JULIE SUTEROVÉ, ale to již nic nezmění na výsledku tohoto utkání. Do konce utkání zbývá pouze jedna vteřina. Asistence: Katrin Zwinggiová.
     
    58:56
    Česko právě vstřelilo branku!
    Ve florbale není nic nemožné, ale troufám si říci, že je rozhodnuto. Z vlastní poloviny trefuje odkrytou švýcarskou branku ELIŠKA KRUPNOVÁ, která tak velmi přiblížila Česko k vítězství. Bez asistence.
     
    53:57
    Česko právě vstřelilo branku!
    Švýcarky se nechaly připravit na vlastní polovině o míček, který si vzala Natálie Martináková, která ho následně poslala na levou stranu ke zcela volné VERONICE ENENKELOVÉ. Ta svým druhým gólem v dnešním utkání posílá Česko opět do vedení. Asistence: Natálie Martináková.
     
    36:03
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Krásnou akci předvedla MARGRIT SCHEIDEGGEROVÁ, která z vlastní polovinu utekla po pravé straně, natlačila se následně před branku, odkud vypálila přesně k levé tyči, kde našla skulinku v brance Příleské. Je vyrovnáno a my začínáme od nuly. Bez asistence.
     
    32:12
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Je to opět pouze o gól. Z pravé strany vystřelila SERAINA ULBEROVÁ, jejíž ránu Příleská vyrazila pouze zpět na hůl švýcarské hráčky, která na podruhé dopravila míček do branky. Asistence: Michelle Wikiová.
     
    26:14
    Česko právě vstřelilo branku!
    No vida. Aktivita českého výběru nese své ovoce. Na půlce dostala míček DENISA RATAJOVÁ od Terezy Urbánkové. Udělala několik kroků a poté vypálila přesně pod horní tyč – 3:1! Asistence: Tereza Urbánková.
     
    14:43
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Tak jsem to zakřikl. Češky nebyly schopny před brankou odpálit míček, který si následně vybojovala MICHELLE WIKIOVÁ. Ta ho poté napálila přesně do levého horního rohu. Příleská byla bez šance. Bez asistence.
     
    12:51
    Česko právě vstřelilo branku!
    To však Češky nemusí nikterak mrzet. O chvíli později odvedla za brankou výbornou práci Hana Koníčková, která našla zadovkou před brankou zcela volnou VERONIKU ENENKELOVOU, pro kterou nebyl problém propálit Schmidovou. Asistence: Hana Koníčková.
     
    09:23
    Česko právě vstřelilo branku!
    Švýcarky uzamkly své soupeřky před brankou Příleské, ovšem domácí hráčky podnikly rychlý protiútok, který zakončila přesnou střelou chodovská MARTINA ŘEPKOVÁ, která tak posílá český výběr do vedení! Asistence: Vendula Beránková.

    Alan Šrámek

    Branky a nahrávky: 10. Řepková (Beránková), 13. Enenkelová (Koníčková), 27. Ratajová (Urbánková), 54. Enenkelová (Martináková), 59. Krupnová – 15. Wikiová, 33. Ulberová (Wikiová), 37. Scheideggerová, 60. Suterová (Zwinggiová)


    Česko: Příleská (Christiánová) – Jiráková, Krupnová, Beránková, Machková, Koníčková, Mlejnková, Martináková, Urbánková, Tožičková, Plášková, Enenkelová, Řepková, Bočanová, Ratajová, Kotzurová, Hermannová, Kapcová, Kubišová
    Švýcarsko: Schmidová (Heiniová) – Lucková, Gämperliová, Wikiová, Mischlerová, Suterová, Wyssová, Stellaová, Reinhgardová, Gerigová, Scheideggerová, Dellagiovannaová, Ulberová, Martiová, Zwinggiová, Spichigerová, Kollerová, Liechtiová, Rossierová

    Rozhodčí: Timo Järvi, Pertti Kirsilä

    Diváci: 283
    bahis siteleri