Čeljabinsk – CSKA Moskva 0:3 (kon.) | Jekatěrinburg – Riga 4:2 (kon.) | Magnitogorsk – HC Slovan 5:1 (kon.)
Čerepovec – Novosibirsk 3:2 (kon.) | Dynamo Moskva – Ufa 2:3 (po pr.) | Spartak Moskva – Chabarovsk 6:3 (kon.)
Jaroslavl – Omsk 0:4 (kon.)
po prodl.
Dynamo Moskva
2:3 (0:0, 2:0, 0:2 - 0:1)
Salavat Julajev Ufa
Neděle 02.09.2018, 16:00 • VTB Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:12 Arťom SERGEJEV - 2:3
     
    62:12
    Ufa právě vstřelila branku!
    ARŤOM SERGEJEV ukončuje prodloužení. Afinogenov zaspal při bránění, když se obránce Salavatu utrhl, a po přihrávce od Tkačova se štěstím procpal kotouč přes Jerjomenkův beton. Asistence: Vladimir Tkačov.
    58:06 Anton BURDASOV - 2:2
     
    58:06
    Ufa právě vstřelila branku!
    Tlak hostů končí vyrovnávací brankou. Omark a spol. sevřeli bránící čtveřici do silných kleští. Na Kemppainena nevyzrál nikdo z hráčů Dynama a tak puk poslal nahoru na ANTONA BURDASOVA, jenž poté propálil hradbu těl. Jerjomenko měl zakrytý výhled a nedokázal zabránit druhé brance soupeře. Asistence: Joonas Kempainen.
    54:05 Joonas KEMPPAINEN - 2:1
     
    54:05
    Ufa právě vstřelila branku!
    Salavat Julajev snižuje po krásném signálu, o který se postaralo doposud nejaktivnější trio na straně hostí. Omark na sebe navázal pozornost, poté poslal puk odstoupenému Hartikainenovi, který okamžitě poslal puk mezi kruhy. Tam už stál připravený JOONAS KEMPPAINEN, který prostřelil Jerjomenka. Asistence: Teemu Hartikainen, Linus Omark.
    37:46 Dmitrij KAGARLICKIJ - 2:0
     
    37:46
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Domácí vedou o dvě branky. Podobná situace jako u prvního gólu. Dvojice obránců si špatně rozebrala hráče, zatímco se na pravé straně uvolnil DMITRIJ KAGARLICKIJ a po přihrávce zpoza branky trefuje volné místo u vzdálenější tyče. Asistence: Vadim Šipačov.
    34:06 Andrej ALEXEJEV - 1:0
     
    34:06
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Čekání na úvodní branku této sezóny v moskevské aréně je u konce. Vše začalo u Šipačova, když našel Kagarlického. Ten po objetí branky našel přesným pasem ANDREJE ALEXEJEVA, který nikým nehlídán z mezikruží prostřeluje Metsolu. Asistence: Dmitrij Kagarlickij, Vadim Šipačov.

    Tomáš Majer

    Branky a nahrávky: 35. Alexejev (Kagarlickij, Šipačov), 38. Kagarlickij (Šipačov) – 55. Kemppainen (Hartikainen, Omark), 59. Burdasov (Kemppainen), 63. Ar. Sergejev (Tkačov)


    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Bočarov) – I. Nikulin, Hietanen, Koivisto, D. Višněvskij, Alexejev, Pribylskij, J. Zajcev – Šipačov, Alexejev, Kagarlickij – Zackrisson, Boyd, Indrašis – Mozer, Igumnov, Brjukvin – Petunin, Afinogenov, Zlobin – Pankratov.
    Salavat Julajev Ufa: Metsola (Karejev) – S. Těreščenko, Panin, Larsen, Ar. Sergejev, Arzamascev, M. Osipov, Ljakov – Burdasov, Fjodorov, Chochrjakov – Omark, Kemppainen, Hartikainen – Osnovin, Tkačov, Kugryšev – Soloduchin, V. Žarkov, Kadějkin – Šen.

    Rozhodčí: Naumov, Fatejev – Šalagin, Šišlo

    Diváci: 7054
    bahis siteleri