Čeljabinsk – CSKA Moskva 0:3 (kon.) | Jekatěrinburg – Riga 4:2 (kon.) | Magnitogorsk – HC Slovan 5:1 (kon.)
Čerepovec – Novosibirsk 3:2 (kon.) | Dynamo Moskva – Ufa 2:3 (po pr.) | Spartak Moskva – Chabarovsk 6:3 (kon.)
Jaroslavl – Omsk 0:4 (kon.)
konec
Lokomotiv Jaroslavl
0:4 (0:0, 0:3, 0:1)
Avangard Omsk
Neděle 02.09.2018, 16:30 • Arena 2000 • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:36 Denis ZERNOV - 0:4
     
    59:36
    Avangard právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelné, český gólman Alexander Salák hrál nějakých 20 sekund bez hokejky, která se válela jen kousek od brankoviště. Nikdo z bránících hráčů Lokomotivu mu hokejku nepřihrál, nepodal... tak přišel čtvrtý gól v domácí síti. Navíc po neskutečně lajdáckém přístupu domácích, kteří stáli před Salákem jako panáci. Michejev přihrál z levé strany na DENISE ZERNOVA, který nikým nebráněn poslal puk do branky. Asistence: Ilja Michejev.
    36:41 Michail FISENKO - 0:3
     
    36:41
    Avangard právě vstřelil branku!
    Nyní se to příliš nepovedlo elitní obranné dvojici Avangardu, která nechala poměrně dost prostoru v nebezpečném prostoru před brankou, hosté se z pravého rohu krátkými přihrávkami dostali před branku, kde zakončil přesnou střelou MICHAIL FISENKO. Asistence: Ansel Galimov a Jegor Martynov.
    35:10 Sergej ŠIROKOV - 0:2
     
    35:10
    Avangard právě vstřelil branku!
    Domácí propadli při střídání, do brejku se dostali hosté ve třech, kdy se po ose Medveděv, Michejev a SERGEJ ŠIROKOV dostal puk až do branky. Střelec Širokov měl na levé straně odkrytou branku, Salák se nestihl přemístit. Asistence: Ilja Michejev a Jevgenij Medveděv.
    26:06 Maxime TALBOT - 0:1
     
    26:06
    Avangard právě vstřelil branku!
    Skákající puk nedokázali obránci Lokomotivu odehrát, naopak David Desharnais ho dokázal sklepnout před MAXIME TALBOTA, který pohotovou střelou do růžku nedal Salákovi šanci. Asistence: David Desharnais a Kirill Petrov.

    Martin Dvořák

    Branky a nahrávky: 27. Talbot (Desharnais, K. Petrov), 36. Širokov (I. Michejev, J. Medveděv), 37. Fisenko (A. Galimov, Martynov), 60. Zernov (I. Michejev)


    Lokomotiv Jaroslavl: Salák (Konovalov) – Kronwall, Nakládal, Rafikov, Kutuzov, Pajgin, Jelesin, Čerepanov – Loktionov, Kontiola, Kozun – Korškov, Kraskovskij, Denisenko – Alexejev, Iljenko, Averin – Apalkov, Sannikov, Ivanov – Kartajev.
    Avangard Omsk: Bobkov (Murygin) – J. Medveděv, Pokka, Martynov, Berezin, Pivcakin, Čudinov, Bondarev – I. Michejev, Širokov, Zernov – K. Semjonov, Pěrežogin, Manukjan – K. Petrov, Talbot, Desharnais – A. Galimov, Stas, Fisenko – Jaremčuk.

    Rozhodčí: Gusev, Ščeňjov
    bahis siteleri