Vítkovice – Košice 1:2 (1:3 po s.n.) | Miskolc – Gap 0:3 (kon.) | Poprad – Znojmo 4:1 (kon.)
konec
HK Poprad
4:1 (0:0, 1:0, 3:1)
HC LERAM Orli Znojmo
sk Neděle 02.09.2018, 19:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tatranský pohár • Finále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:31
    Dve minúty patria Samuelovi Takáčovi, ktorý dostáva trest za podrazenie. Znojmo ešte môže streliť nejaký gól.
     
    57:00
    Poprad dal gól!
    Popradskí hokejisti ešte znovu navyšujú svoje vedenie! Videli sme nádhernú spoluprácu dvojice popradských hokejistov. SAMUEL TAKÁČ najprv prihral Svitanovi pred bránku, ten už mohol zakončovať, no vrátil späť Takáčovi, ktorý si puk prikopol a potom ho nekompromisne zavesil do brány!
    Asistencie: Patrik Svitana, Samuel Mlynarovič.
     
    55:00
    Poprad dal gól!
    Kamzíci si však podobnú akciu zopakovali. DÁVID BONDRA si pohybom vypýtal puk pred bránku. Dostal prihrávku od Zagrapana, následne okamžite vystrelil a popod Nechvátalove betóny skóroval!
    Asistencie: Marek Zagrapan, Jindřich Abdul.
     
    54:50
    Abdul z pravého kruhu naservíroval pred bránku Dávidovi Bondrovi, ktorý z prvej triafal iba do betónu gólmana Nechvátal!
     
    53:31
    Marek Kalus vyštartoval s pukom dopredu a dostal sa do samostatného úniku. Prešiel až pred bránku a potom skúsil Gračnara prekvapiť strelou k vyrážačke. Slovinský gólman sa však nenechal prekonať.
     
    52:03
    Jan Lattner to na Luku Gračnara vyskúšal trošku sporadicky. Príklepom nastreľoval ešte z vlastného obranného pásma a Gračnara táto strela zaskočila, skončila na ľavej žrdi.
     
    49:05
    Znojmo bude hrať presilovú hru. Marek Zagrapan dostáva dve minúty za podrazenie.
     
    46:53
    Tím Znojmo práve strelil gól!
    Orli Znojmo znižujú stav stretnutia. Strieľajú kontaktný gól. Po skrumáži, ktorá sa vytvorila pred Gračnarom, sa dostal k puku pred bránkou ALLAN MCPHERSON a už v podstate do odkrytej brány z tesnej blízkosti znížil na 2:1.
    Asistencie: Jakub Stehlík, Jan Lattner.
     
    45:51
    Súčasné vylúčenie na oboch stranách. Tomáš Guman dostáva dve minúty za seknutie a Ján Ťavoda dve minúty za napadnutie.
     
    40:20
    Poprad dal gól!
    Hokejisti Popradu začínajú tretiu tretinu vynikajúco. Niektorí diváci sa ešte ani nestihli vrátiť na svoje miesta a stav je zmenený. Svitana od zadného mantinelu našiel v predbránkovom priestore úplne voľného SAMUELA MLYNAROVIČA a ten tvrdou strelou nedal šancu Nechvátalovi!
    Asistencie: Patrik Svitana, Patrik Koyš.
     
    39:43
    Po chybnej Brejčákovej prihrávke sa zmocnil puku Jan Lattner a okamžite príklepom pálil. Tesne minul ľavú žrď!
     
    37:11
    Poprad dal gól!
    Kamzíci otvárajú skóre dnešného finálového zápasu a ešte budú mať k dispozícii minútu a 6 sekúnd presilovej hry. Puk Mlynarovič šikovne presunul k pravej žrdi na obrancu LUKÁŠA KOZÁKA, ktorý prudko vystrelil do odkrytej časti brány a skóroval!
    Asistencia: Samuel Mlynarovič.
     
    36:17
    Poprad získava presilovú hru a je to vôbec prvé vylúčenie v priebehu druhej tretiny. Za nedovolené bránenie odchádzajú na trestnú lavicu až dvaja hráči, pretože sme videli ďalší faul už po avizovanom vylúčení. Allan McPherson dostáva dve minúty za nedovolené bránenie a Adam Sedlák za seknutie.
     
    23:55
    Výmena na brankárskom poste domáceho tímu, ale zrejme len dočasná kvôli upraveniu si výstroje brankára Gračnara. Do brány prišiel Tomáš Vošvrda.
     
    14:13
    Presilovka domácich sa rýchlo končí. Samuel Takáč dostáva dve minúty za hákovanie.
     
    13:57
    Ďalšia presilová hra pre Popradčanov. Allan McPherson dostáva dve minúty za podrazenie.
     
    09:24
    Svitana prekorčuľoval po pravom krídle a hľadal pred bránkoviskom Patrika Koyša. Bola to pre neho ťažká letiaca prihrávka, ktorú nedokázal spracovať.
     
    08:13
    Presilová hra pre domáci Poprad. Cameron Braes dostáva dve minúty za seknutie.
     
    07:00
    Stretch sa spoločne s Kalusom presunuli do útočného pásma a nahrali si dvakrát. Streleckú možnosť si nevytvorili. Orli ešte potom na chvíľu získali pásmo, ale len na niekoľko sekúnd.
     
    03:15
    Presilová hra pre Orlov zo Znojma. Patrik Svitana dostáva dve minúty za hákovanie.
     
    02:14
    Paločko z pravého kruhu naservíroval peknú prihrávku Takáčovi, ktorý sa ocitol už priamo pred bránkou. Chcel prekvapiť Nechvátala strelou pomedzi nohy, no gólman Znojma mal betóny dostatočne silno spojené.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 38. Kozák (Mlynarovič), 41. Mlynarovič (Svitana, Koyš), 55. Bondra (Zagrapan, Abdul), 57. Takáč (Svitana, Mlynarovič) – 47. McPherson (Stehlík, Lattner)


    HK Poprad: Gračnar (Vošvrda) – Fabian (C), Kozák, Karlsson, Petran, Salija, Erving, Ťavoda, Brejčák (A) – Svitana (A), Mlynarovič, Koyš – Bondra, Zagrapan, Abdul – Paločko, Heizer, Takáč – Hrehorčák, Paukovček, Václav
    HC LERAM Orli Znojmo: Nechvátal (Halász) – Sedlák, Parkkonen, Stehlík, Lattner, Tejnor, Oščádal, Kruckovyč – Kalus, Stretch, Luciani, Hlava, Braes, McPherson, Němec, Matuš, Mrázek, Novák, Bartoš, Guman, Špaček

    Rozhodčí: Orolin, Korba – Šoltés, Stanzel
    bahis siteleri