Jekatěrinburg – HC Slovan 3:2 (po pr.) | Magnitogorsk – CSKA Moskva 1:2 (kon.) | Čerepovec – Omsk 1:4 (kon.)
Jaroslavl – Ufa 4:2 (kon.) | Dynamo Moskva – Novosibirsk 6:3 (kon.)
konec
Metallurg Magnitogorsk
1:2 (1:0, 0:1, 0:1)
CSKA Moskva
Čtvrtek 06.09.2018, 16:00 • Arena Metallurg • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný zbytek dne! (18:13:56)
     
    Ještě doplním, že dnešní duel sledovalo 7200 diváků.
     
    Do dnešního utkání nezasáhl žádný český ani slovenský hokejista.
     
    Střely na branku: 34 – 32
     
    Je konec! Metallurg Magnitogorsk nezvládl dnešní souboj s CSKA Moskva a prohrává s armádním celkem 1:2! V první třetině poslal domácí celek do vedení Alexej Běreglazov! V prostřední části domácí nevyužili ani jednu ze tří přesilovek a Maxim Šalunov dokázal srovnat. V závěrečné části se prosadil Kirill Kaprizov a CSKA bylo rázem blízko k výhře. Domácí to v závěru sice zkusili v šesti bruslařích na ledě, ale hostující obrana v čele s Johanssonem už další branku neobdržela.
     
    Konec zápasu.
     
    59:40
    Oddechový čas si nyní vyžádal také trenér CSKA Moskva!
     
    59:40
    Hosté vyvezli kotouč ven z obranného pásma a nasbírali cenné vteřinky. Magnitogorsk má posledních dvacet sekund na srovnání nepříznivého stavu.
     
    59:15
    Domácí trenér si vyžádal oddechový čas! Josef Jandač udělí svým svěřencům poslední důležité pokyny!
     
    59:06
    Antipin dostal hodně těžkou přihrávku, kterou si musel stáhnout ze vzduchu a hosté vyhazují kotouč na zakázané uvolnění.
     
    58:17
    Košečkin už je na střídačce a domácí hokejisté se o vyrovnání pokoušejí v šesti bruslařích na ledě!
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:27
    Andronov měl na hokejce definitivní rozhodnutí! Hostující útočník si zpracoval prudkou přihrávku, pálil do Košečkinova protipohybu, ale domácí brankář vytáhl parádní zákrok lapačkou!
     
    57:21
    Domácí v plném počtu.
     
    57:02
    Šalunov si obloukem u modré čáry udělal prostor, srovnal si kotouč na forhend, ale jeho ránu zápěstím Košečkin celou dobu viděl. Vhazuje se po jeho levici.
     
    56:29
    Domácí hokejisté srazili přihrávku k mantinelu, kde se k puku dostal Denis Platonov, který jej pohotově vyhodil ven z obranného pásma.
     
    56:10
    Hosté se usadili v útočném pásmu, jenže Naumenkov na modré čáře nezpracoval kotouč zrovna učebnicově a puk mu utekl do středního pásma.
     
    55:21
    Velký problém pro Magnitogorsk. Domácí totiž špatně střídali a hráčská lavice dostává dvě minuty za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest odpyká Sergej Mozjakin.
     
    55:12
    Hráči hostujícího celku hrajou opravdu výborně. CSKA hraje s kotoučem na hokejkách a nenechává domácí celek útočit.
     
    54:28
    Lindon Vey našel krásnou přihrávkou připraveného Grigorenka, který pohotově zakončoval. Jeho střelu po zemi schoval Vasilij Košečkin do lapačky.
     
    54:06
    Grigorenko spěchal za nahozením do útočného pásma. Nikdo v bílém dresu mu ale nepřišel pomoci a obránci Magnitogorsku dokázali bez problému rozehrát.
     
    53:25
    Hráči Metallurgu se snaží útočit, nicméně obránci CSKA je skvěle dostupují a nenechávají hráče v tmavých dresech rozehrávat.
     
    53:00
    Od jednoho z hostujících obránců se střílený kotouč odrazil přes mantinel mezi diváky. Vhazovat se bude před brankou CSKA Moskva.
     
    52:36
    Domácí celek se nyní tlačí do útoku a snaží se s vývojem utkání ryche něco udělat. Do konce třetí třetiny zbývá posledních sedm minut. Čeká nás napínavý závěr.
    52:03 Kirill KAPRIZOV - 1:2
     
    52:03
    CSKA právě vstřelilo branku!
    CSKA Moskva se dostává do vedení! Hosté jsou rázem velmi blízko k výhře! Michail Grigorenko vymyslel krásnou přihrávku na pravý kruh, kde byl KIRILL KAPRIZOV, jež pohotovou střelou překonal domácího brankáře! Asistence: Michail Grigorenko.
     
    51:35
    Jakov Rylov vyčkal za vlastní brankou na vystřídání svých spoluhráčů. Čerstvé síly poslal na led také hostující lodivod.
     
    51:06
    Archip Několenko ještě na modré čáře udržel kotouč v útočném pásmu, ale nahozením za branku jej odevzdal obránců v bílých dresech. Čas do konce třetí třetiny rychle ubíhá.
     
    50:45
    Hosté v plném počtu.
     
    50:06
    Iiro Pakarinen objel hostující branku a pokusil se překvapit brankáře Johanssona. Brankář CSKA však přilepil beton k pravé tyči a nepustil puk za svá záda.
     
    49:35
    Znovu se hokejistům CSKA Moskva podařilo vyhodit puk až za branku Vasilije Košečkina. Metallurgu se dnes v početních převahách vůbec nedaří.
     
    49:10
    Hosté dnes hrají v oslabení opravdu skvěle. Naumenkov vybojoval kotouč u mantinelu a bez váhání jej vyhodil přes všechny čáry.
     
    48:45
    Domácí Magnitogorsk si zahraje další přesilovou hru. Dvě minuty za vysokou hůl dostává Ivan Tělegin.
     
    48:35
    Lindon Vey nahodil puk do rohu útočného pásma, kam spěchal Kaprizov, ale k puku měli o kus blíže zadáci domácího výběru. Ve třetí části čekáme na šance.
     
    48:03
    Grigorenko postupoval s pukem na hokejce do útočného pásma, ale výborně postavený obránce Viktor Antipin zastavil jeho střelu zápěstím bruslí.
     
    47:36
    Slepyšev poslal zajímavou přihrávku před branku, kde číhal Vey, jehož lehká teč skončila na betonu pozorného Košečkina. Domácí se brání s velkým štěstím.
     
    47:10
    Košečkin zastavil dlouhé vyhození hostujících zadáků a zpracoval si kotouč. Domácí poté rozjeli zajímavou akci, ale neprošli přes střední pásmo.
     
    46:35
    Obránci Metallurgu uklidňují dění na ledě kombinací na vlastní polovině ledové plochy. Ani jeden z týmů nyní zrovna nehýří aktivitou.
     
    46:12
    Vladislav Kaletnik dojel nahození do útočného pásma, ale ihned se u něj vyrojili obránci v bílých dresech, kteří mu nedali prostor k rozehrávce.
     
    45:32
    Košečkin si musel dát pozor na nahození z ostrého úhlu. Kotouč před ním na poslední chvíli tečoval Ivan Tělegin, nicméně domácí brankář situaci ustál.
     
    45:10
    Grigorenko poslal kotouč do rohu útočného pásma, kde byl Jannik Hansen, který svou přihrávkou mezi kruhy nenašel Veye.
     
    44:26
    Johansson vyjel ven z branky a pomohl svým spoluhráčům s rozehrávkou. Hokejisté CSKA si ale nerozuměli a vrátili puk Metallurgu.
     
    44:04
    Wojtek Wolski vyvezl puk do středního pásma, nahodil jej za branku soupeře a odjel na střídačku. Také hostující trenér pouští na ledovou plochu čerstvé síly.
     
    43:24
    Košečkin měl zcela zakrytý výhled, ale jeden z domácích obránců před ním zablokoval povedené nahození od modré čáry. Metallurg měl velké štěstí.
     
    43:04
    Až nyní se po delší době přerušuje hra. Grigorenko z ostréhu úhlu dotíral na domácí branku, ale pozorná Košečkin přikryl kotouč lapačkou. Vhazuje se po jeho levici.
     
    42:40
    Roman Ljubimov se štěstím udržel pro domácí celek útočné pásmo. Kotouč poté poskakoval před Johanssonem, ale obránci CSKA jej včas odklidili.
     
    42:13
    Grigorenko se znovu řítil vpřed, ale tentokrát před ním skvěle zasáhl dobře postavený obránce, který hostujícího střelce vytlačil mimo střeleckou pozici.
     
    41:40
    Domácí se po zákroku na Ellisona dožadovali odpískání nedovoleného zákroku, ale sudí nechal pokračovat ve hře, což se nelíbí ani zaplněné hale.
     
    41:10
    Hosté se i po skončení přesilové hry tlačí do útoku. Na pravé straně se dokázal uvolnit Michail Grigorenko, ale Košečkin jeho ránu s přehledem vyrazil.
     
    40:19
    Domácí v plném počtu.
     
    40:10
    Hosté uspěli na úvodním vhazování a ihned se ženou do útoku. Třetí třetina nabídne zajímavou podívanou.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Střely na branku: 23 – 17
     
    Druhá třetina je minulostí! Hokejistům CSKA se v prostřední části podařilo vyrovnat. Metallurg hrál v této části tři přesilové hry, ale na pozornou obranu v čele s Johanssonem domácí střelci nevyzráli. Naopak ve 13. minutě se dokázal prosadit osamocený Maxim Šalunov. V závěru třetiny ještě hráli přesilovku hosté, ale také obrana Metallurgu už neinkasovala. Po čtyřiceti minutách je stav 1:1.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:32
    Alexej Marčenko se štěstím udržel pro hostující celek útočné pásmu, jenže nedokázal dobře rozehrát. Vypadá to, že domácí už třetinu dohrají bez další obdržené branky.
     
    39:06
    Kirill Kaprizov diriguje rozehrávku CSKA v přesilové hře. Hosté se usadili před brankou Magnitogorsku, ale zatím nemají prostor k zakončení.
     
    38:19
    První přesilovou hru si zahraje také hostující celek. Dvě minuty za držení dostává Ivan Vereščagin.
     
    38:09
    Maxim Matuškin mohl jet sám na branku svého soupeře, ale nedokázal se dobře zorientovat a kotouč si posunul o kousek dál než sám potřeboval.
     
    37:26
    Viktor Antipin na hranici pravidel ubránil Grigorenka a se štěstím se dostal ke kotouči. Hosté reklamovali faul, ale sudí nechal pokračovat ve hře.
     
    37:04
    Nikita Nestěrov se obětavě položil do prudké střely od modré čáry a obětavým zákrokem usnadnil Johansonnovi práci. Sám ale schytal krvavý šrám.
     
    36:35
    Iiro Pakarinen svedl souboj s jedním z obránců za brankou CSKA, jenže nikdo v černém mu nepřišel pomoci. Hráči armádního klubu se tak dostali k puku.
     
    36:03
    Viktor Antipin neudržel na modré čáře kotouč v útočném pásmu a domácí hokejisté tak musí vyklidit třetinu. Zatím sledujeme nesmírně vyrovnaný souboj.
     
    35:36
    Johansson si po delší době musel připsat důležitý zákrok. Roman Ljubimov jej prověřil střelou z mezikruží, ale hostující brankář schoval puk do lapačky.
     
    35:06
    Greg Scott rozjel další akci CSKA z obranného pásma. Na jeho pobídku si nabruslil Andronov, který se nedokázal prosmýknout kolem obránce.
     
    34:28
    Maxim Šalunov tentokrát dostal přihrávku na levý kruh a zkusil zakončit příklepem. Jeho zakončení mělo dobré parametry, ale Košečkin vytáhl dobrý zákrok.
     
    34:03
    Sergej Mozjakin projel s pukem na hokejce až do útočného pásma, kde zadovkou oslovit Wolskiho, jehož skrytá střela prolétla kolem Johanssonovy branky.
     
    33:12
    Hráči CSKA jsou po vstřelení vedoucí branky pořádně nabuzení a nadále se tlačí do útoku. Šalunov svedl souboj na modré čáře, ale upadl.
    32:51 Maxim ŠALUNOV - 1:1
     
    32:51
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Hosté udeřili jako blesk z čistého nebe! Moře prostoru dostal v útočném pásmu MAXIM ŠALUNOV, který dostal přihrávku mezi kruhy, srovnal si puk na hokejce a vymetl horní roh branky! Asistence: Anton Slepyšev.
     
    32:03
    Grigorenko dojel přihrávku do středního pásma, zavezl kotouč za červenou čáru a nahodil jej do rohu kluziště. Poté napodobil své spoluhráče a odjel střídat.
     
    31:34
    Hosté v plném počtu.
     
    31:03
    Hráči CSKA se znovu dokázali dlouhým vyhozením osvobodit a dostávají se z velkého tlaku domácího mužstva. Přesilovka Metallurgu se pomalu chýlí ke konci.
     
    30:25
    Mozjakin znovu zakončoval, jenže tentokrát svou dělovkou vůbec netrefil branku a jeho rána se od zadního mantinelu odrazila ven z útočného pásma.
     
    30:04
    Johansson musel znovu zasahovat. Sergej Mozjakin si v přesilové hře našel střelecký prostor, ale jeho zakončení zápěstím vytěsnil hostující brankář ramenem.
     
    29:34
    Tak nakonec ne! Vylučuje se na straně CSKA. Dvě minuty za podružení dostává Michail Grigorenko.
     
    29:32
    Wojtek Wolski nahodil puk bekhendem za branku hostujícího celku. Johansson neudržel kotouč v lapačce, ale podle rozhodčích byl faulován.
     
    29:16
    Vladislav Kaletnik spěchal za prudkou přihrávkou do útočného pásma, jenže obránci CSKA byli u kotouče o něco dříve a dokázali bez problému rozehrát.
     
    28:30
    Mohlo být vyrovnáno! Šalunov ujel domácím obráncům a střelou zápěstím se pokusil překvapit Košečkina. Jeho rána se od zadního mantinelu vrátila na brankoviště, kde už domácí brankář kotouč zalehl!
     
    28:03
    Pašnin vyhodil kotouč přes všechny čáry, ale zakázané uvolnění se nepíská. Domácí hokejisté nadále zůstávají u kotouče a opět se ženou do útoku.
     
    27:30
    Wojtek Wolski dostal přihrávku po mantinelu do útočného pásma. Osamocený útočník Metallurgu byl skvěle bráněn a nedostal prostor k rozehrávce.
     
    27:11
    Hosté v plném počtu.
     
    26:32
    Mozjakin poslal hodně nepřesnou přihrávku na pravou stranu, kde byl právě Pavel Varfolomejev, který sice zakončil, nicméně trefil jen zadní mantinel.
     
    26:08
    Pavel Varfolomejev operoval s pukem u mantinelu. Domácí hráč několikrát změnil pozici, ale jeho finální přihrávku před branku zablokoval obránce.
     
    25:25
    Magnitogorsku se tentokrát vstup do početní převahy vůbec nepovedl. Hosté uspěli na vhazování před Johanssonem a Antipin kotouč pohotově vyhodil přes všechny čáry.
     
    25:11
    Magnitogorsk si zahraje další přesilovku. Dvě minuty za nedovolené bránění dostává Anton Slepyšev.
     
    24:52
    Hosté v plném počtu.
     
    24:06
    Až nyní se hosté dostali ke kotouči a dokázali se osvobodit. Unavené kvarteto hokejistů v bílých dresech rychle spěchá na střídačku.
     
    23:40
    Mozjakin z rohu útočného pásma hledal spoluhráče před brankou, nicméně zadáci CSKA stáli blízko sebe a kotouč nepustili mezi kruhy.
     
    23:12
    Pavel Varfolomejev vymyslel zajímavou přihrávku na Wolskiho, který mohl zakončovat, ale ještě roztáhl kombinaci Metallurgu na levé křídlo.
     
    22:52
    Metallurg si zahraje další přesilovou hru. Dvě minuty za hákování dostává Michail Naumenkov.
     
    22:15
    Roman Ljubimov si všiml osamoceného spoluhráče před brankou CSKA, ale před pozorným obráncem mu nedokázal přesně přihrát.
     
    21:48
    Grigorenko dostal přihrávku za branku domácího celku, jenže obránci Metallurgu jej skvěle bránili a jedna z největších hvězd CSKA nedostala prostor.
     
    21:06
    Košečkin vyrazil ven ze své branky a před rozjetým Grigorenkem odehrál kotouč ven z obranného pásma. CSKA však vlétlo do druhé části velice aktivně.
     
    20:32
    Ivan Tělěgin se před brankou domácího celku natahoval po prudké přihrávce od mantinelu, ale k tečování prudkého nahození mu chyběl malý kousek.
     
    20:10
    Hosté uspěli na úvodním vhazování druhé třetiny a ihned se vydali do útoku. Prudké nahození za branku však nedostihl nikdo v bílém dresu. Zaútočit může Metallurg.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Střely na branku: 8 – 7
     
    Velice svižná úvodní perioda je u konce! V první třetině jsme sledovali nesmírně rychlý hokej na obou stranách. Ze začátku byli aktivnější domácí, ale také CSKA se dostávalo do útoku. V největší šanci hostů vychytal Grigorenka fantastický Košečkin. V 17. minutě dostal na druhé straně moře prostoru Alexej Běreglazov a jeho rána skončila v síti! Hosté už do přestávky odpověď nenašli, a proto se jde do kabin za stavu 1:0.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:25
    Jannik Hansen bekhendem zpoza branky hledal spoluhráče v mezikruží, nicméně jeho prudká pobídka pouze projela útočným pásmem. Obrana Magnitogorsku ustála další těžký moment.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    18:38
    Michail Pašnin měl velké problémy s dotírajícím Wolskim. Domácí útočník hraje v dnešním utkání velice aktivně. Je vidět, že po zranění nabral dobrou formu.
     
    18:03
    Andrej Světlakov se v útočném pásmu chytrou brzdou zbavil obránce a dostal se do střelecké pozice. Jeho následné zakončení srazil obránce mimo tři tyče.
     
    17:15
    Domácí hokejisté jsou na koni a po vstřelené brance se snaží pokračovat v útočení. Také domácí příznivci se probudili a hlasitě skandují.
    16:57 Alexej BĚREGLAZOV - 1:0
     
    16:57
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Domácí Magnitogorsk se dostává do vedení! Metallurg je tak odměněn za svou aktivitu v první třetině. Přihrávku na modrou čáru dostal ALEXEJ BĚREGLAZOV, jehož rána zápěstím skončila za Johanssonem! Asistence: Maxim Matuškin, Dennis Rasmussen.
     
    16:35
    Také Johansson se po dlouhé době musel zapojit do rozehrávky CSKA Moskva. Hostující brankář našel zadovkou připraveného obránce. Hosté mohou zaútočit.
     
    16:10
    Vladislav Kaletnik z otočky nahodil puk do rohu útočného pásma, kde byl jako první Wojtek Wolski, kterého si vzal do parády Pašnin a obral jej o puk.
     
    15:28
    Jevgenij Birjukov nahodil bekhendem puk do útočného pásma, kde však nebyl nikdo z Jandačových svěřenců. Hraje se sice svižně, ale šancí vidíme minimum.
     
    15:02
    Další ofenzivní výpad hostujícího celku zastavuje odpískaný ofsajd. Právě Kirill Kaprizov byl příliš rychlý a projel do útočného pásma ještě před pukem.
     
    14:35
    Kirill Kaprizov nahodil puk před branku, kam spěchal Grigorenko, který na puk sice dosáhl, ale ve vzduchu jej nedokázal tečovat mezi tři tyče.
     
    14:08
    Pašnin hledal dlouhým nástřelem rozjetého Tělegina. Ofenzivní hokejista armádního celku si prudkou přihrávku nedokázal dobře zpracovat.
     
    13:32
    Andronov vystihl nepřesnou přihrávku před branku CSKA, pěknou kličkou objel domácího obránce, ale už neměl sílu na zakončení.
     
    13:03
    Nikolaj Kuljomin dostal šanci na reparát. Tentokrát s kotoučem na hokejce vlétl do útočného pásma, ale kličkou do forhendu si puk poslal daleko od těla a už nezakončil.
     
    12:30
    Nikolaj Kuljomin napadal rozehrávku hráčů CSKA za Johanssonovou brankou. Domácí útočník sice bojoval ze všech sil, ale na puk holí nedosáhl.
     
    12:02
    Sergej Andronov spěchal za nahozením do rohu útočného pásma. Domácí obránce si skvěle pohlídal jeho pohyb a šikovným naznačením Andronova setřásl.
     
    11:35
    Viktor Antipin roztáhl hru dlouhou přihrávkou na pravé křídlo. Rozjetý Vladislav Kaletnik si však nepotykal se zpracování a puk mu utekl do rohu.
     
    11:08
    Jevgenij Birjukov udržel pro domácí celek útočné pásmo a okamžitě poslal kotouč před branku CSKA. Nikdo v tmavém dresu se neodpoutal od svého strážce.
     
    10:32
    Ruský brankář měl další práci a znovu se proti němu rozjel Grigorenko. Druhý jmenovaný tentokrát musel zakončovat z ostrého úhlu a trefil Košečkinovu lapačku.
     
    10:04
    Vasilij Košečkin musel vytáhnout první výborný zákrok, když zlikvidoval Grigorenkovu dělovku zápěstím! Na tribunách to jen zahučelo!
     
    09:15
    Antipin se efektní kličkou zbavil dotírajícího soupeře, ale při svém průniku středem hrací plochy zapomněl kotouč za sebou a musel se rychle vrátit.
     
    08:35
    Nadále se hraje ve vysokém tempu. Hráči CSKA nyní sice uklidnili hru za vlastní branku, ale po rychlém střídání se vydali do útoku. Wolski srazil přihrávku na střídačku.
     
    08:10
    Naumenkov zkusil od modré čáry překvapit domácího brankáře, ale svou přízemní střelou trefil jen brusli jednoho z domácích hokejistů.
     
    07:42
    Michail Grigorenko zkoušel zakončit z otočky, jenže kotouč netrefil zrovna ideálně a špičkou čepele jej nasměroval vedle branky Vasilije Košečkina.
     
    07:10
    Nikita Jazkov se šikovnou kličkou prosmýkl kolem obránců a zkoušel zakončení bekhendem. Pozorný brankář Johansson však přitlačil rameno k brankové konstrukci.
     
    06:32
    Hosté v plném počtu.
     
    06:06
    Mozjakin poslal nepřesnou přihrávku před branku hostů. Obránce CSKA na kotouč na poslední chvíli dosáhl a šikovně jej vypíchl za modrou čáru.
     
    05:28
    Wolski nahodil puk před branku CSKA, ale jeho pobídku netečoval nikdo v tmavém dresu. Přesto se kotouč vrátil před Johanssona, který musel zasahovat.
     
    05:10
    Iiro Pakarinen sice dojel nahození do útočného pásma, ale dvojice obránců v bílém jej pohotově obrala o puk a hráči CSKA se osvobozují.
     
    04:32
    Bude se vylučovat. Domácí si zahrají první přesilovku. Dvě minuty za příliš mnoho hráčů na ledě dostává hostující střídačka.
     
    04:10
    Michail Naumenkov uspěl v přetlačované u mantinelu a před dotírajícím soupeřem odehrál kotouč bekhendem do bezpečí.
     
    03:41
    Michail Pašnin vyslal prudkou přihrávku do útočného pásma, jenže nikdo z hráčů v bílém jeho pobídku nezachytil. Zakázané uvolnění. Vhazuje se před Johanssonem.
     
    03:05
    Wojtek Wolski číhal před brankou CSKA na prudkou přihrávku z rohu útočného pásma. Ofenzivní hrozbu domácích si hráči armádního celku dobře pokryli.
     
    02:32
    Jakov Rylov operoval s pukem u mantinelu v útočném pásmu. Hráč Metallurgu se pěknou kličkou zbavil svého strážce, ale už nedokázal přesně rozehrát.
     
    02:10
    Zatím se hraje velmi svižně bez přerušení. Naumenkov poslal prudkou přihrávku na levé křídlo, ale napadající hráči Magnitogorsku kotouč srazili zpátky za branku CSKA.
     
    01:08
    Viktor Antipin uklidňuje rozehrávku Magnitogorsku za vlastní brankou a vyčkává na vystřídání svých spoluhráčů. Střídají také hosté.
     
    00:38
    Mozjakin objel branku hostujícího celku a pokusil se překvapit brankáře CSKA pohotovou střelou po ledě. Johansson si pokryl prostor u pravé tyčky.
     
    00:10
    Metallurg uspěl na úvodním vhazování dnešního souboje. Domácí celek se ihned vydal do útoku, ale přihráva na Ellisona byla prudká.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Zagidulin) – J. Birjukov, Antipin, Matuškin, Běreglazov, Vereščagin, Rylov – Olšanskij, Ellison, N. Kuljomin – Mozjakin, Ljubimov, Varfolomejev – Kaletnik, Pakarinen, Rasmussen – Wolski, Čibisov, Platonov – Několenko, Jazkov.

    CSKA Moskva: L. Johansson (I. Sorokin) – Pašnin, Naumenkov, M. Robinson, Blažijevskij, Marčenko, Nestěrov, Romanov – Andronov, Tělegin, Hansen – Grigorenko, Vey, Kaprizov – Šalunov, Světlakov, Slepyšev – Tolčinskij, P. Karnauchov, Scott.

    Rozhodčí: Oskirko, Gusev – Otmachov, Šeljanin.
     
    Metallurg Magnitogorsk

    Ani Metallurg pod Josefem Jandačem nezažil úplně povedený vstup do nového ročníku. V úvodním duelu sice Magnitogorsk doma porazil Slovan Bratislava vysoko 5:1, jenže ve svém druhém vystoupení na domácím ledě prohrál 1:2 s Dinamem Riga. Dnes navíc svede souboj s dalším kvalitním soupeřem.
     
    CSKA Moskva

    Armádní celek je podle sázkových kanceláří úplně největším favoritem na zisk Gagarinova pohárů V úvodu sezóny ale výběr z hlavního města uspěl jen v jednom ze dvou zápasů. Hned na úvod zvítězilo CSKA v Čeljabinsku, ale v druhém zápase nestačilo na Jekatěrinburg.
     
    Příjemné odpoledne všem fanynkám a fanouškům hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z KHL mezi Metallurgem Magnitogorsk a CSKA Moskva. Duel startuje v 16 hodin.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 17. Běreglazov (Matuškin, Rasmussen) – 33. Šalunov (Slepyšev), 53. Kaprizov (Grigorenko)


    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Zagidulin) – J. Birjukov, Antipin, Matuškin, Běreglazov, Vereščagin, Rylov – Olšanskij, Ellison, N. Kuljomin – Mozjakin, Ljubimov, Varfolomejev – Kaletnik, Pakarinen, Rasmussen – Wolski, Čibisov, Platonov – Několenko, Jazkov.
    CSKA Moskva: L. Johansson (I. Sorokin) – Pašnin, Naumenkov, M. Robinson, Blažijevskij, Marčenko, Nestěrov, Romanov – Andronov, Tělegin, Hansen – Grigorenko, Vey, Kaprizov – Šalunov, Světlakov, Slepyšev – Tolčinskij, P. Karnauchov, Scott.

    Rozhodčí: Oskirko, Gusev – Otmachov, Šeljanin

    Diváci: 7200
    bahis siteleri