Frölunda – Vienna Capitals 1:4 (kon.) | Skellefteå – Bolzano 2:1 (kon.) | Zug – Něman Grodno 2:3 (po pr.)
TPS – Malmö Redhawks 1:2 (kon.) | IFK Helsinky – Tychy 2:1 (kon.) | Aalborg – Zürich 1:2 (kon.)
Bern – Cardiff 3:2 (kon.) | Salzburg – Växjö 4:3 (kon.)
konec
Frölunda HC
1:4 (0:1, 0:2, 1:1)
spusu Vienna Capitals
Sobota 08.09.2018, 15:00 • Frölundaborgs Isstadion, Göteborg • Hokejová Liga mistrů • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:23 Rafael ROTTER - 1:4
     
    58:23
    Vienna Capitals vstřelili branku!
    Zdá se, že drama se konat nebude, hosté přidávají pojišťovací čtvrtou trefu do prázdné branky. Od levého mantinelu touš dostal bekhendem do sítě RAFAEL ROTTER! Bez asistence.
    57:07 Max FRIBERG - 1:3
     
    57:07
    Frölunda právě vstřelila branku!
    Je sníženo. Lasch vyzval ke střele Sigaleta, po jehož zakončení se k dorážce z bezprostřední blízkosti dostal MAX FRIBERG, který dostal kotouč za Lamoureuxova záda! Asistence: Jonathan Sigalet a Ryan Lasch.
    30:52 Chris DESOUSA - 0:3
     
    30:52
    Vienna Capitals vstřelili branku!
    Takový průběh zápasu asi čekal málokdo, dvojnásobný vítěz Ligy mistrů prohrává už 0:3! Schneiderovu přízemní střelu z pravého kruhu Mattsson vyrazil jen před sebe, kam si najel CHRIS DESOUSA a dorazil touš do sítě. Asistence: Peter Schneider.
    23:46 Kesley TESSIER - 0:2
     
    23:46
    Vienna Capitals vstřelili branku!
    A už je to o dva góly! Domácí kapitán Joel Lundqvist katastrofálně rozehrál, čehož využil Jamie Arniel, po jehož bleskové protiakci KESLEY TESSIER uklidil kotouč za Mattssonova záda. Asistence: Jamie Arniel.
    09:50 Rafael ROTTER - 0:1
     
    09:50
    Vienna Capitals vstřelili branku!
    Hosté početní výhodu tři sekundy po návratu Genowaye na led využívají a ujímají se vedení. Holzapfel chytře našel v předbrankovém prostoru úplně volného RAFAELA ROTTERA, který se tváří v tvář Mattssonovi nemýlil. Asistence: Riley Holzapfel a Jamie Arniel.

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 58. Friberg (Sigalet, Lasch) – 10. Rotter (Holzapfel, Arniel), 24. Tessier (Arniel), 31. DeSousa (Schneider), 59. Rotter


    Frölunda HC: Mattsson (Söderblom) – Genoway, Lindström, Sigalet, Gunnarsson, Ekbom, Nørstebø, Grönlund – Carlsson, Lundqvist, Lasch – Rosseli Olsen, Mustonen, Friberg – Söderlund, Nässén, Stålberg – Fjellström, Pathrik Westerholm, Pontus Westerholm.
    spusu Vienna Capitals: Lamoureux (Zimmermann) – Wall, Dorion, Hackl, Clark, Davis, Saari, Bauer – Tessier, Holzapfel, Arniel – Nödl, Vause, Rotter – DeSousa, Nissner, Schneider – Romig, Wukovits, Hartl.

    Rozhodčí: Rantala, Nord – Löfgren, Nyqvist
    bahis siteleri