Mountfield HK – Tábor 10:0 (kon.) | Liberec – Pardubice 3:8 (kon.) | Zlín – Vsetín 4:1 (kon.)
Plzeň – Kobra 3:0 (kon.) | HC Litvínov – PZ Kladno 8:1 (kon.) | Kladno – K. Vary 8:4 (kon.)
Přerov – Warriors Brno 4:3 (kon.) | Sparta – Slavia 3:1 (kon.) | Kometa Brno – Havlíčkův Brod 8:1 (kon.)
Vítkovice – Olomouc 6:1 (kon.) | Třinec – HK MD Šumperk 4:0 (kon.) | Mladá Boleslav – Žďár n/S 9:1 (kon.)
Č. Budějovice – Jihlava 3:1 (kon.) | Chomutov – Třemošná 3:2 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
8:1 (0:0, 4:1, 4:0 - N 1:0)
BK Havlíčkův Brod
Sobota 08.09.2018, 13:00 • DRFG arena • Extraliga dorostu • Skupina Střed
Partner:
     
    64:19
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa získává i čtvrtý, bonusový bod. O bonusový bod se postaral JAKUB KOS, který si zpracoval pas od Iva Sedláčka, dostal se do úniku a zakončil mezi betony Krále. Asistence: Ivo Sedláček.
     
    58:17
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Kuchta – 2 min., hákování).
     
    57:50
    Kometa právě vstřelila branku!
    Tak na třetí pokus už to vyšlo. IVO SEDLÁČEK si vybruslil na levý kruh a následně prostřelil Krále. Brno tak vede již o sedm branek. Bez asistence.
     
    57:10
    Martin Mišiak se dostal do situace, kdy jel sám na brankáře, jenže blafák mu nevyšel a nezakončil mezi tři tyče.
     
    55:25
    Vladislav Juřica naskočil zpět z trestné lavice a hned se dostal do úniku, který zakončil bekhendem mimo bránu soupeře.
     
    53:02
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Juřica – 2 min., podrážení).
     
    49:50
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa využívá přesilovou hru a přidává sedmou branku. Od modré čáry napřáhl VIKTOR BĚHŮNEK, který propálil vše, co mu stálo v cestě, puk se ještě odrazil od tyčky. Král přes hráče neměl šanci vidět. Bez asistence.
     
    49:34
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Zych – 2 min., napadení).
     
    47:15
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa přidává šestou branku do sítě Havlíčkova Brodu. K puku se dostal NESIM HARMIM, který dokázal překonat střelou Krále. Bez asistence.
     
    43:11
    Kuchta posunul puk do středního pásma, tím vytvořil šanci dva na jednoho. Puk se dostal k Práškovi, který zkusil vypálit mezi betony, zde Bizoň neměl místo a puk vyrazil do rohu hřiště.
     
    40:25
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa dává gól hned z prvního útoku ve třetí třetině. Jakub Kos dostal přihrávku od Ivo Sedláčka. Kos předal puk na vrchol kruhu, kam si sjel MATĚJ PRČÍK, jenž se nerozmýšlel a tvrdou střelou trefil levý horní roh. Asistence: Jakub Kos, Ivo Sedláček.
     
    39:41
    Kometa právě vstřelila branku!
    Pohledná akce hráčů Brna. Nesim Harmim vyslal do úniku ALEXE SEVERA, který zamíchal pukem před brankářem a překonal jej bekhendem. Asistence: Nesim Harmim.
     
    35:32
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Havlíčkobrodští snižují na rozdíl dvou branek. Michal Beneš se dostal k odraženému kotouči. Na pravém kruhu pro vhazování našel TADEÁŠE HOLENDU, který střelou překonává domácího Bizoně. Asistence: Michal Beneš.
     
    31:22
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa těží ze svého tlaku, který si vytváří. Puk se dostal na modrou čáru, kde se jej ujal Řehák. Ten vypálil dělovku, kterou ještě tečoval Eduard Šalé. Král dokázal betonem puk vyrazit k levé tyči, kde stál JOSEF HOLCMAN, který dokázal bekhendem dostat puk do brány. Asistence: Eduard Šalé, Jaroslav Řehák.
     
    28:58
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brno odskakuje do vedení o dvě branky. Sever zastavil rozehrávku hostů. Puk se však vrátil na hole Bruslařů. Puk však opět dokázal získat NESIM HARMIM, jenž následně vymetl horní roh nad lapačkou Krále. Pěkná střela. Bez asistence.
     
    26:13
    Sever se dostal s Otavou do přečíslení dva na jednoho. Sever to vzal na sebe a vystřelil. Král střelu vyrazil přímo před Otavu, který měl jednoduchou pozici zakončit do poloprázdné brány. Střela se mu však nesedla a nechal vyniknout beton hostujícího brankáře, jenž se dokázal natáhnout a zastavit puk.
     
    25:30
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa využila svého tlaku a jde do vedení. Adam Horký dostal puk na Eduarda Šalého, jenž našel na pravé tyči MARTINA MIŠIAKA, který dokázal překonat přesunujícího se Krále, který neměl příliš šancí zakročit. Asistence: Eduard Šalé, Adam Horký.
     
    19:57
    Hosté mohli jít těsně pře koncem do vedení. Juřica ujel do samostatného úniku, zkusil kličku do bekhendu, která mu vyšla, ale kotouč už nedokázal zvednout. Bizoň si tak připisuje úspěšný zákrok.
     
    16:38
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Dymák – 2 min., sekání).
     
    16:20
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Sedláček – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Holenda – 2 min., vysoká hůl).
     
    15:11
    Na jedné straně vznikla situace dva na dva, ale domácí Šalé nepřesně přihrál. Hra se rychle přelila na druhou stranu a k zakončení se dostal Matoušů, na jehož ránu se musel Bizoň natáhnout, aby ji vyrazil.
     
    08:52
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Holenda – 2 min., podrážení).
     
    07:52
    Brňané šli ve třech hráčích proti dvěma, přihrávka na levou stranu však nebyla přesná a zahnala Kosa, který následně nedokázal usměrnit puk do brány.
     
    04:34
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Matoušů – 2 min., příliš mnoho hráčů).
    Marken.cz

    Matouš Vojáček

    Branky a nahrávky: 26. Mišiak (Šalé, Horký), 29. Harmim, 32. Holcman (Šalé, Řehák), 40. Sever (Harmim), 41. Prčík (Kos, Sedláček), 48. Harmim, 50. Běhůnek, 58. Sedláček, 65. Kos (Sedláček) – 36. Holenda (Beneš)


    HC Kometa Brno: Bizoň (Schnattinger) – Řehák, Vacek, Holcman, Běhůnek "A", Ulbricht, Fajmon "C", Němec, Prčík – Nesvadba, Kos "A", Otava, Šalé, Sever, Sedláček, Horký, Linka, Harmim, Mišiak.
    BK Havlíčkův Brod: Král (Kukeně) – Dvořák, Besmák, Zych "C", Jiráček, Kuchta, Kultvašr – Matoušů, Dymák, Juřica "A", Rauš "A", Janko, Holenda, Kozlík, Beneš, Krejčí, Prášek.

    Rozhodčí: Král – Musil, Kleprlík
    bahis siteleri