Bohemians – Střešovice 4:7 (kon.) | Bulldogs – Chodov 2:12 (kon.) | Znojmo – Vítkovice 5:6 (3:4 po s.n.)
Sparta – Otrokovice 5:2 (kon.) | Liberec – Česká Lípa 6:5 (kon.)
konec
Bulldogs Brno
2:12 (0:6, 0:4, 2:2)
FAT PIPE Florbal Chodov
Neděle 09.09.2018, 17:00 • MSH Vodova • Livesport Superliga • 2. kolo
Předzápasové kurzy
     
    58:04
    Domácí brankář natáhl ve skoku ruce a změnil směr míčku! Tato příležitost opět zaváněla vážným nebezpečím pro domácí sestavu.
    51:27 Ondřej PLÍHAL - 2:12
     
    51:27
    Chodov právě vstřelil branku!
    Flekovi první vyražení míčku vyšlo. Druhý pokus, kdy dorážel ONDŘEJ PLÍHAL, byl už ale i nad jeho síly. Pražané se tak vrací do vedení o deset branek. Asistence: Ondřej Vošta.
    51:11 Ondřej LORENC - 2:11
     
    51:11
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Tak nakonec se přece buldokům přece jen povedlo dostat míček za čáru i podruhé. ONDŘEJ LORENC potrestal nedostatečný důraz Chodova a nenechal Šantoru předvést žádný zákrok. Asistence: Jan Černovický.
    47:56 Tomáš PEŠEK - 1:11
     
    47:56
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Brňané zaznamenávají čestný úspěch. Po riskantním chodovském výběhu zpoza branky sebral protihráči míček TOMÁŠ PEŠEK, jenž volil okamžité zakončení. Bez asistence.
    47:43 Daniel MAXA - 0:11
     
    47:43
    Chodov právě vstřelil branku!
    Trestuhodná ztráta míčku znamená jedenáctý zářez Chodova. DANIEL MAXA si počkal, až mu brankář Bulldogs odkryje kousek místečka, načež trefil spodní část sítě. Asistence: Marek Vávra.
     
    46:42
    Další vynikající Flekův skok! Zásluhou jeho výkonu je třetí třetina zatím bezgólová.
    37:59 Jiří KOUTNÝ - 0:10
     
    37:59
    Chodov právě vstřelil branku!
    Symbolický desátý gól si připisuje na své konto JIŘÍ KOUTNÝ – bývalý hráč Bulldogs. V předbrankovém území se postavil do trajektorie míčku a usměrnil jej za záda Fleka. Asistence: Tom Ondrušek.
     
    37:43
    Vyloučení v týmu Bulldogs Brno (Radek Šomodi – 2 min., Hrubost).
     
    34:50
    Mráz se snažil prosadit v situaci jeden na jednoho. Možnost však nezakončil ideálně a míček usměrnil na zadní mantinel.
     
    31:54
    Senzační zákrok Fleka zamezil tomu, aby si protivník připsal desátý gól! Dělovka k tyči nakonec jde mimo.
     
    28:21
    Střídání v týmu Bulldogs Brno: ze hřiště odchází Filip Kuhn, přichází Jakub Flek.
    28:21 Tom ONDRUŠEK - 0:9
     
    28:21
    Chodov právě vstřelil branku!
    Hrozivá desítka je na spadnutí. Devátou branku svého týmu zaznamenal TOM ONDRUŠEK, který se sám prosazuje již popáté. Tentokrát mu obrana umožnila náběh do předbrankového prostoru, kde si počkal na pas a Kuhn neměl nárok. Asistence: Martin Řezáč.
     
    28:03
    Až s neuvěřitelnou lehkostí se Chodov probojoval do dalšího zakončení! I když mnoho nescházelo, míček skočil za zadní mantinel.
    25:15 Ondřej MIKEŠ - 0:8
     
    25:15
    Chodov právě vstřelil branku!
    Prohraný osobní souboj a neuvěřitelně rychlý brejk. Takovým způsobem přidávají Pražané už osmou trefu v dnešním zápase. Tom Ondrušek z levé strany ještě hledal uprostřed ONDŘEJE MIKEŠE, jehož ránu nebylo možné zastavit. Asistence: Tom Ondrušek.
    23:14 Tom ONDRUŠEK - 0:7
     
    23:14
    Chodov právě vstřelil branku!
    TOM ONDRUŠEK již počtvrté prokázal fantastickou střelbu a zvýšil na 7:0. I když se mu snažil postavení znepříjemnit obránce Bulldogs, reprezentační střelec si našel skulinu a prostřelil Kuhna kolem tyče. Asistence: Ondřej Mikeš.
     
    22:07
    Volný úder měl na svědomí Chodov. V jednu chvíli to před brněnskou brankou vypadalo na další defenzivní komplikace, avšak hru pozastavil střet s gólmanem. Po krátkém přerušení se mohlo pokračovat dále.
    15:49 Tom ONDRUŠEK - 0:6
     
    15:49
    Chodov právě vstřelil branku!
    Jednostranný vývoj utkání nenabírá konce. Ze snadného přenesení hry od Šantory těžil připravený TOM ONDRUŠEK, pro kterého dnes jde už o třetí gól! Asistence: Marek Vávra.
    15:39 Ondřej PLÍHAL - 0:5
     
    15:39
    Chodov právě vstřelil branku!
    Poté, co Brňané nevyužili vyloženou šanci, se hra bleskově přesunula na opačnou stranu. Zde si míček vzal ONDŘEJ PLÍHAL a nadvakrát jej poslal do sítě. Asistence: Ondřej Vošta.
     
    14:03
    Skvělý Kuhnův přesun zabránil tomu, aby se skóre opět měnilo! Brněnský strážce vystrčil nohu proti míčku a podržel svůj tým.
    11:19 Marek VÁVRA - 0:4
     
    11:19
    Chodov právě vstřelil branku!
    Toto už nevypadá pro brněnské mužstvo vůbec pozitivně. Pražané si prakticky okamžitě vytvořili další vynikající příležitost, kterou uzavřel pohotovým zakončením MAREK VÁVRA. Asistence: Tom Ondrušek.
    10:50 Tom ONDRUŠEK - 0:3
     
    10:50
    Chodov právě vstřelil branku!
    A početní převaha je využita! Chodov nenechal nic náhodě, nechal několikrát obkroužit míček po ose brankoviště a finální ránu zasadil opět TOM ONDRUŠEK. Asistence: Martin Pražan.
     
    10:16
    Vyloučení v týmu Bulldogs Brno (Michal Pešák – 2 min., Nedovolené vrážení).
    09:07 Tom ONDRUŠEK - 0:2
     
    09:07
    Chodov právě vstřelil branku!
    V šanci se objevilo Brno, nicméně brankář zasáhl a rozvinul protiútok. Toho využil rozběhnutý Marek Vávra, který poslal milimetrový pas před Kuhna pro TOMA ONDRUŠKA. Jeho projektil do odkryté části klece neměl chybu. Asistence: Marek Vávra.
    05:48 Daniel KAŠOVSKÝ - 0:1
     
    05:48
    Chodov právě vstřelil branku!
    Skóre se přiklání na stranu Pražanů! Ti si jednoduše přivlastnili míček, zničehonic pronikli přes obrannou linii Brna a DAN KAŠOVSKÝ završil šanci přesnou ranou. Asistence: Ondřej Mikeš.
     
    04:36
    Vyloučení v týmu FAT PIPE Florbal Chodov (Daniel Maxa – 2 min., Blokování soupeřovy hole).
     
    01:53
    Pražský celek šel do samostatného úniku a vyprodukoval nebezpečnou ránu! Kuhnova reakce zastavila potenciální šanci.

    Tadeáš Mima

    Branky a nahrávky: 48. Pešek, 52. Lorenc (Černovický) – 6. Kašovský (Mikeš), 10. Ondrušek (M. Vávra), 11. Ondrušek (Pražan), 12. M. Vávra (Ondrušek), 16. Plíhal (Vošta), 16. Ondrušek (M. Vávra), 24. Ondrušek (Mikeš), 26. Mikeš (Ondrušek), 29. Ondrušek (Řezáč), 38. Koutný (Ondrušek), 48. Maxa (M. Vávra), 52. Plíhal (Vošta)


    Bulldogs Brno: Kuhn (29. Flek) – Lorenc, Vojtíšek, Pešák, Michálek, Surkoš, Marek – Mráz, Němec, Šomodi – Kadavý, Černovický, Koláčný – Voltner, Fajt, Konečný – Šomodi, Pešek, Černý.
    FAT PIPE Florbal Chodov: Šantora (Barák) – Pražan, Maxa, Kašovský, T. Vávra, Sýkora, Podhráský, Doubek – Mikeš, Koutný, Vošta – M. Vávra, Ondrušek, Řezáč – Matejčík, Krbec, Plíhal.

    Rozhodčí: Kamil Sojka, Tomáš Sojka

    Diváci: 336
    bahis siteleri