Omsk – Nižněkamsk 4:2 (kon.) | Minsk – Jokerit 1:4 (kon.) | Petrohrad – Soči 3:1 (kon.)
Viťaz – Spartak Moskva 2:3 (kon.)
konec
SKA Petrohrad
3:1 (1:0, 2:0, 0:1)
HK Soči
Pondělí 10.09.2018, 18:30 • Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše. Díky za pozornost a zase někdy u KHL na počtěnou! (20:56:25)
     
    Utkání je u konce a zaslouženým vítězem se stává celek Petrohradu!

    SKA po dvou prohrách v řadě potřebovalo zvítězit, což se také podařilo. Domácí celek si vypracoval v prvních dvou třetinách tříbrankový náskok, který i přes slabší třetí třetinu udržel. Gólově se dnes prosadili Ilja Kablukov, Nikolaj Prochorkin a Nikita Gusev. Jedinou branku hostujícího celku vstřelil ve třetí třetině obránce Nikita Ščitov.

    Střely na branku: 30:18 (10:5, 16:7, 4:6)
     
    Konec zápasu.
     
    59:29
    Dmitrij Šikin již sedí na lavici a hosté si berou oddechový čas. Zbývá ovšem pramálo času, dvě branky se už nejspíše vstřelit nedají...
     
    59:05
    Petrohradský celek se drží na kotouči, a tak hosté nemohou ani odvolat brankáře Šikina. Domácí to dělají chytře a nejspíše toto utkání zvládnou.
     
    58:01
    Poslední sto dvacet sekund nám dnešní utkání nabídne. Tedy s největší pravděpodobností. Soči se sice snaží něco vymyslet, ale na dvě branky už moc času není.
     
    56:29
    Jednou mu to vyšlo, tak to zkoušel opět. Nikita Ščitov dostal nabito na modré čáře, a tak následně zakončoval. Jeho dělovka ale branku nakonec minula.
     
    55:50
    Domácí obránce Vladislav Gavrikov si nyní najel do střední třetiny pouze kvůli tomu, aby mohl nahazovat kotouč na branku Šikina. Vše se povedlo, ale hostující brankář místo zákroku hned rozehrával.
     
    54:22
    Alexej Byvalcev nyní zakončoval poté, co mu kotouč připravil jeden z jeho spoluhráčů. Domácí borec zakončoval z levého kruhu, ale svižná střela po ledě nakonec skončila na betonech Šikina.
     
    53:10
    Třetí třetina hodně rychle utíká a do konce třetí dvacetiminutovky zbývá necelých sedm minutek. Sledujeme opravdu rychlý hokej, určitě to diváka nemůže nudit.
     
    51:42
    Soči dlouho kombinovalo v útoku a Kirill Kapustin dostal parádní přihrávku na pravý kruh, odkud ruský útočník hned zakončoval. Igor Šesťorkin se ovšem parádně přesunul a chytil velkou šanci soupeře!
     
    50:08
    Hosté pokračují v aktivní hře, ale nedaří se jim vstřelit druhou kontaktní branku. Igor Šesťorkin musel být nyní pozorný proti střeleckému pokusu z levého kruhu.
     
    49:06
    Před branku domácího brankáře se dostával po luxusní prohazovačce Kirill Kapustin, ale k zakončení se nedostal. Po jeho manévru se hra přerušuje a pokračovat se bude po pauze.
     
    48:15
    SKA se stále drží na kotouči, nyní se nebálo s ním doklouzat až za branku Šesťorkina. Delší dobu se nepřerušovalo, během toho dalšího uvidíme nejspíše komerční pauzu.
     
    46:55
    Domácí ale branka úplně neshodila psychicky dolů a právě SKA je aktivní v útočné třetině. Vasilij Tokranov zakončoval od modré čáry, ale Šikin kotouč vyrazil.
    45:23 Nikita ŠČITOV - 3:1
     
    45:23
    Soči právě vstřelilo branku!
    Soči snižuje na rozdíl dvou branek a především Igor Šesťorkin nyní nemá úplně čisté svědomí. NIKITA ŠČITOV dostal přihrávku na modrou čáru a po jeho dělovce se kotouč dostal mezi betony domácího brankáře! Asistence: Dmitrij Archipov.
     
    44:36
    Alexandr Barabanov byl dalším hráčem, jenž pronikal do útoku. Kolem levého mantinelu se hodně rychle dostal před branku, kam poté přihrával do brankoviště. Našel hůl Andreje Kuzmenka, jenž zakončoval v rychlosti do boční sítě!

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 20. Kablukov (Kuzmenko, V. Tichonov), 28. Prochorkin (Tokranov), 40. N. Gusev (Dacjuk, Gavrikov) – 46. Ščitov (Archipov)


    SKA Petrohrad: Šesťorkin (Hellberg) – Zemčonok, Tokranov, Hersley, Gavrikov, Rukavišnikov, A. Bělov, Sjomin – V. Tichonov, Kablukov, Ketov – Dacjuk, Děrgačov, N. Gusev – Prochorkin, Barabanov, Kuzmenko – Byvalcev, Nikolajev, Kručinin – O. Li.
    HK Soči: Šikin (Barulin) – Pogorišnyj, Jokipakka, Auvitu, Budkin, D. Musin, Ščitov, Alexandrov – Mosaljov, O'Dell, Collins – R. Rosén, Bočarov, Šmeljov – Chlopotov, Archipov, Kapustin – Točickij, Starkov, Polunin – Rachimullin.

    Rozhodčí: Gusev, Ščenjov – Krasotin, Stroganov
    bahis siteleri