Omsk – Nižněkamsk 4:2 (kon.) | Minsk – Jokerit 1:4 (kon.) | Petrohrad – Soči 3:1 (kon.)
Viťaz – Spartak Moskva 2:3 (kon.)
konec
SKA Petrohrad
3:1 (1:0, 2:0, 0:1)
HK Soči
Pondělí 10.09.2018, 18:30 • Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    45:23 Nikita ŠČITOV - 3:1
     
    45:23
    Soči právě vstřelilo branku!
    Soči snižuje na rozdíl dvou branek a především Igor Šesťorkin nyní nemá úplně čisté svědomí. NIKITA ŠČITOV dostal přihrávku na modrou čáru a po jeho dělovce se kotouč dostal mezi betony domácího brankáře! Asistence: Dmitrij Archipov.
    39:09 Nikita GUSEV - 3:0
     
    39:09
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Také v poslední minutě druhé třetiny se domácí celek prosazuje a jde do kýženého vedení o tři branky! Domácí zablokovali přihrávku hostů a dostali se ke kotouči. Pavel Dacjuk následně našel hůl NIKITY GUSEVA, jenž postupoval sám na Šikina a svižnou střelou jej překonal. Asistence: Pavel Dacjuk a Vladislav Gavrikov.
    27:58 Nikolaj PROCHORKIN - 2:0
     
    27:58
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Následně to tam domácím už padlo a přesilovková trefa znamená dvojbrankové vedení! NIKOLAJ PROCHORKIN si sjel na pravý kruh a svižnou střelou ke vzdálenější tyčce nedal Šikinovi jedinou šanci. Třetí trefa v ročníku pro šikovného útočníka. Asistence: Vasilij Tokranov.
    19:09 Ilja KABLUKOV - 1:0
     
    19:09
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Domácí přežili oslabení a hned po něm dávají vedoucí branku! Viktor Tichonov se dostal po pravé straně do pásma, kde udělal skvělou práci. Nahrnul se před bránícího hráče a zakončoval. Šikin puk vyrazil, ale jen před ILJU KABLUKOVA, jenž zakončoval do prázdné branky. Asistence: Andrej Kuzmenko a Viktor Tichonov.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 20. Kablukov (Kuzmenko, V. Tichonov), 28. Prochorkin (Tokranov), 40. N. Gusev (Dacjuk, Gavrikov) – 46. Ščitov (Archipov)


    SKA Petrohrad: Šesťorkin (Hellberg) – Zemčonok, Tokranov, Hersley, Gavrikov, Rukavišnikov, A. Bělov, Sjomin – V. Tichonov, Kablukov, Ketov – Dacjuk, Děrgačov, N. Gusev – Prochorkin, Barabanov, Kuzmenko – Byvalcev, Nikolajev, Kručinin – O. Li.
    HK Soči: Šikin (Barulin) – Pogorišnyj, Jokipakka, Auvitu, Budkin, D. Musin, Ščitov, Alexandrov – Mosaljov, O'Dell, Collins – R. Rosén, Bočarov, Šmeljov – Chlopotov, Archipov, Kapustin – Točickij, Starkov, Polunin – Rachimullin.

    Rozhodčí: Gusev, Ščenjov – Krasotin, Stroganov
    bahis siteleri