Tisková konference HC Olomouc (kon.) | Tisková konference O2 TV Sport (kon.)
konec
Tisková konference O2 TV Sport

Pondělí 10.09.2018, 14:00Tiskové konference
     
    14:30
    Oficiální tisková konference právě skončila. (14:30:01)
     
    14:29
    Homolka: Když se vybraly zápasy na první měsíc, tak Brno v rozpisu figurovalo pouze jednou, ale následně došlo ke změně pořadatelství v duelu Pardubic s Třincem, ale ve smlouvě máme zakotveno, že u každého týmu musíme odvysílat minimálně jeden domácí zápas.
     
    14:28
    Co bude přesnou náplní expertů, když nebudou na zápase.

    Homolka: Expert bude vždy s moderátorem u stolečku. Více jak hodina se bude odvíjet u moredátora. Experti budou aktivně i s moderátorem glosovat, co se stalo o třetinách a o zápase.
     
    14:24
    Otázka, zda byl někdo osloven i z ČT.

    Kindernay: Tým jsme utvářeli zhruba rok a ze začátku jsme oslovili i někoho od nich. Postupně jsme ale zjistili, že tak učinit nechceme. Tým je mladý, ale zkušený a věřím, že obstojí.
     
    14:22
    Otázka ohledně nárůstu klientů.

    Kindernay: "Jsme auditovaná společnost, takže výsledky se všichni dozví na základě dalšího auditu."

    K poslednímu červnu byl nárůst v řádů tisíců.
     
    14:20
    Zetek: Věříme, že tenhle magazín bude dlouhodobou záležitostí. Jeho stopáž bude třicet minut a věříme, že ho budeme nadále rozvíjet.
     
    14:20
    Zetek: Hokejový magazín Ice time se bude vysílat v pondělí hned po pořadu Tiki-Taka. I zde bude nový koncept pořadu oproti ostatním televizím. Tento magazín bude rubrikový, o které se bude zčásti starat isport.cz. Některé materiály by měly vznikat ve spolupráci s kluby, které by se měly prezentovat.
     
    14:18
    Jako poslední si slova ujímá Tomáš Zetek.
     
    14:18
    Tlustý: "Nabídka byla pro mě hodně zajímavá. Hokej byl pro mne vším a tohle pro mě bude nová zkušenost. Pro mě to bude trochu náročnější, protože ani já sám jsem občas nedokázal popsat, jak hraji hokej. Ostatní kolegové už si několikrát raději přečetli i pravidla.
     
    14:17
    Následuje komentář Jiřího Tlustého.
     
    14:16
    Nyní jsou Homolkou představováni jednotliví členové.

    Komentátoři

    Tomáš Zetek
    Libor Basík
    Jan Homolka
    Jan Vellart

    Reportéři

    Tereza Kubíčková
    Richard Tesař

    Experti

    Jiří Tlustý
    Petr Ton
    Jakub Koreis
    Roman Málek
     
    14:14
    Homolka: "Na každý duel bude vysláno pět lidí. Na místě budou dva lidi, dále reportér či reportérka a ve studiu bude moderátor s expertem. Přímé přenosy začnou vždy patnáct minut před zápasem"
     
    14:13
    Nyní přebírá slovo Jan Homolka, jenž představuje komentátorský tým.
     
    14:12
    Kindernay: "Budeme dělat chtít hokej jinak. Na MS byly k vidění záběry kamer z přileb rozhodčího a my k tomu dodáme ještě synchronní zvuk. Dále budeme mít přenosy osázeny 14 kamerami, z nichž čtyři budou robotické. Kromě novinky v podobě na helmě přilby rozhodčího bude další i na trestné lavici."
     
    14:11
    Kindernay: "Česká televize vysílá hokej přes 60 let. Za tu dobu získala mnoho zkušeností a poznatků, které aplikovala do vysílání. My chceme dělat hokej jinak díky multidimenzi. Navíc nemám tak široký počet lidí jako ona."
     
    14:10
    Kindernay: "Novinka je u nás grafika. Inspirovali jsme se NHL a projekt vytvářel dlouhou dobu."
     
    14:09
    Kindernay: "O práva na extraligu se dělíme s ČT Sport. Divák bude moci sledovat celý týden hokejovou nejvyšší soutěž. Vše začne v úterý na ČT Sport, následně ve středu, v pátek a v sobotu bude vysílat O2 Sport a celý týden se završí v neděli opět na ČT Sport."
     
    14:07
    Kindernay: "Proč jsme se pro hokej, je jasné. Je to jeden z nejpopulárnějších sportů u nás. Divák O2 TV získá největší přehled o světovém hokeji, jaký je u nás dostupný. V programové nabídce máme i ostatní kanály ,které vysílají nejprestižnější hokejové soutěže.
     
    14:05
    Kindernay: "V lednu jsme oznámili, že máme kompletní Ligu mistrů, v červnu jsme oznámili, že vstupujeme do Fortuna:Ligy. Před tím v dubnu jsme oznámili, že větší část extraligy převádíme na placený kanál.
     
    14:04
    Úvodní slovo si bere Kindernay, který jako první představí novinky O2 TV spojené s hokejovou extraligou.

    Ondřej Jícha

    bahis siteleri